نه مشکلی نداره.به سایتی که ازش چیز پ.ی ان میخرید مراجعه کنید.احتمال دلره پورتها تغییر کرده باشه و لازم باشه پورت رو عوض کنید.نقل قول:
Printable View
نه مشکلی نداره.به سایتی که ازش چیز پ.ی ان میخرید مراجعه کنید.احتمال دلره پورتها تغییر کرده باشه و لازم باشه پورت رو عوض کنید.نقل قول:
آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب تا اینجا رکوردهای زیر در دانلود شبانه بدست اومدند:
سرویس 1 مگ : 5.55 گیگ
سرویس 512 : 5.15 گیگ
سرویس 256 : 4 گیگ
سرویس 128 : ...
دوستان میتونن رکوردهای فوق رو تکمیل کنن و احیاناً بهبود بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای تحقیقات خودم در مورد افزایش سرعت دانلود چند تا سوال داشتم که در پاسخ دادنشون مختارید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- شب قبلش چقدر دانلود داشتید و کلاً میانگین دانلود شبانه تون چقدره
2- آیا دیشب تغییراتی رو نسبت به شبهای قبلی که کمتر دانلود داشتید، اعمال کرده بودید
3- دیشب تعداد فایلهای همزمان دانلودیتون چند تا بود
4- آنتی ویروستون چیه و فاصلۀ آپدیتش چقدره
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رکورد 256 فکر کنم مال من باشه
این مال دوران طلاییه دانلود شبانم بود که متاسفانه الان به زیر یک گیگ در هر شب کاهش پیدا کرده
بیشترین مقدار دانلود رایگان از ابتدای خرید ADSL برای من همینه:(یک ماه نمیشه که ADSL گرفتم!!دی:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمئنا کسانی هستند که بیشتر از این حجم ها دانلود کردند یادمه چند ماه پیش تو همین تاپیک دوستی میگفتنقل قول:
که سرعت دانلودش با سرویس 1 مگ 700 KB/s هست! خود من هم با سرویس 512 دوبار بالای 5 گیگ دانلود
داشتم که عکسش رو در همین تاپیک قرار داده بودم.
اما جواب سوالهاتون
1- حجم دانلود من ثابت نیست اما معمولا 4 الی 4.5 گیگ دانلود دارم، بیشتر از 2-3 بار هم پیش نیومده که بیش
از 5 گیگ دانلود داشته باشم
2- هیچ تغییری ندادم لینک های دانلودم هم تقریبا همیشه ثابت هست
3- اگه زمانی که تعداد کانکتشن ها در IDM روی 8 باشه بیشتر از 5 فایل همزمان نمی گزارم
4- از Avast استفاده می کنم آپدیتش هم روی حالت اتومات هست برای همین همیشه آپدیته
طرف یه چیزی گفته حالا،چنین چیزی اصلا امکان نداره چون پارس آنلاین مودم ها رو روی 2 مگابیت میبنده و در بهترین حالت و بالاترین سرعت نمیشه بیشتر از 256 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کردنقل قول:
آقا من مخیوام سرعت 128 بگیرم.آیا هنوز هم سرعتش رو روی 2 مگ میبنده؟
بله، نظر منم همینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دربهترین شرایط دیگه سرعت بالاتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه نخواهد بودنقل قول:
راستی رکورد 256 شما رو هم در پست قبلیم منظور کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از پاسخ به سوالهانقل قول:
در مورد رکوردتون با 512 هم باید بگم که الان دیدمش (مربوط به 4 شهریور) و به لحاظ مقدار دقیقاً برابر با رکورد یه ماه پیش من هست! (با این تفاوت که شما 3 دقیقه بیشتر کانکت بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خلاصه شبانه من در یک ماه گذشته :
البته من فقط وقتی به فایلی نیاز دارم دانلود دارم اون شب هایی که حذف کردم کلا دانلود نداشتم. و بعضی شب ها هم چند قسمته بوده که Merge شدن.
تمامی فایل هام رو از روی سرور خودم دانلود می کنم (سرور داخلی + خارجی)
بله دوست من از طریق Registry ویندوزنقل قول:
البته همونطور که میدونید حداکثر Packet ها برای Ethernet همان 1492 است.
اگر از لینوکس یا مک هم استفاده می کنید به من پیام بزنید بهتون بگم.
این تاپیک هم کمکتون خواهد کردنقل قول:
به آدرس زیر در رجیستری بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Ndiswan\Parameters
در این شاخه برای تغییرات باید کلیک راست نموده از منوی New گزینه Key را انتخاب نمایید و نام آن را Protocols بگزارید
. درون آن باز گلید Key با نام 0 بسازید.
درون آن کلیدی از نوع DWORD ساخته بسازید با نام ProtocolType و سپس آن را ویرایش کرده و مقدار 800 را در مبنای hexadecimal بدهید.
کلیدی دیگر از نوع DWORD با نام PPPProtocolType بسازید و مقدار آن را در مبنای hexadecimal عدد 21 بدهید.
کلید دیگری از نوع DWORD با نام ProtocolMTU بسازید و مقدار مورد نظر برای MTU در مینای دسیمال بدهید.
برای اعمال تنظیمات ویندوز را باید یک بار ری استارت نمایید.
ببخشید داداش:10:،این اصلا چیه؟از کجا گیرش آوردی:18:؟چطوری چنین لیستی رو میشه در آورد؟از کجا میشه فهمید که معتبره؟:21:نقل قول:
این همون لیست دانلود پارس هست که export شده و داخل google doc قرار داده شده
یکمی هم ظاهرش رو ویرایش کردم
ولی در مورد اعتماد کردن به اطلاعاتش به خودتون مربوطه میتونید باور کنید یا نکنید مثل بقیه آماری که اینجا گذاشته میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
DUPLICATED - CLEAR ASAP
بچه ها من واسم دانلود شبانه مهمه ... الان آسیا تکم...بیام پارس آنلاین؟هوممم؟ 512 یه ماهه میتونم بگیرمممم؟ با 512 شبی چند میتونم بگیرمممم؟فرق 512 با 256 چیه؟فرقی دارن اصن؟
دوستان حدود یک هفته میشه سرعت دانلود شبانه من از 235 به 70 اومده.کسی از پارس انلاینی های تهرانی تو مرکز لطیفی هست که این مشکل رو نداشته باشه؟
تا ساعت 1.20سرعت خوبه که یهووو کم میشه.چه باید کرد؟
سرعتت چنده ؟:5:نقل قول:
سرعت همون طور که گفتم تا قبل از 1.20 حدود230 هست و بعدش حدود 70 شده.
مشخصات سرویستو میگی ؟!نقل قول:
خیلی واسم جالبه بدونم تحت چه سرعتی شما هر شب این دانلود های نجومی و داشتی ؟
POL-1024-2G سه ماهه
قطعا به خاطر خلوت بودن منطقه توی این فصل هست. کافیه چند شب که روزهای بعدیش تعطیل هست امتحان کنید سرعت حداقل تا ساعت 3 افت می کنه که واضحه سرویس در حال استفاده است.
برای نمونه آمار دیشب رو میزارم (البته نیم ساعتی هم 4:30-5 دانلود قطع بود)
البته بعضی مناطق به صورت نرم افزاری محدود می کنند به خصوص نمایندگی های شهرستان ها
من هم این سرویس رو تابستان تمدید نمی کنم چون مسلما همچین شبانه ای نخواهد داشت و سرعت پایینتر با حجم بیشتر می گیرم.
سلام دوستان سرعتتون چطوره من دوروزه که افتضاحه 12 به بعد که نمیشه اصلا استفاده کرد زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه سراسریه ولی دوستم با شاتل مسکل نداره سرعتش خوبه ......
دوست عزیز یه سوالی ازتون داشتم:نقل قول:
فکر میکنید نمایندگی های پارس تو شهرستانها میتونند سرعت رو محدود کنند؟
من که بعید میدونم اینطور باشه چون اونها فقط وظیفه دارن برای پارس مشتری جذب کنند و بعد از اینکه سرویسشونو برای بار اول راه اندازی کردن دیگه میشه گفت هیچ کارن و عملا نقشی تو کیفیت خدمات ندارن.
بله اینطور فکر می کنم
به خصوص چون با نماینده پارس در ارومیه (Pars-Online.com) حرف زدم خیلی صریح گفت بهمون اجازه دادن شبانه رو محدود کنیم و اینکه پهنای باندی که به هر نمایندگی می دن فرق می کنه و بستگی به شرایط داره، همه رو نمیشه توی یک دسته نماینده شهرستان قرار داد.
سلام دوستان
از پریشپ س اک س کار نمی کنه
حتی یاهو مسنجر کار نمیکنه
HTTPS بسته شده برای سرویس های پارس چی ؟
فیلتر شکن ها چی باز میشه
اقا این ترفند ساعت 12.35 تا 6.55 رو اگه با وایرلس به مودم وصل باشم حتما باید مودم رو قبل 7 خاموش کنم یه همین که دانلود نداشته باشم و کامپیوتر خاموش بشه کفایت میکنه؟
ایا با روش بریدج وقتی کامپیوتر خاموش بشه مودم هم قطع میکنه(خاموش میشه؟!)؟
بله حتما باید مودم قبل ساعت 7 از ISP دیسکانکت بشه ،نقل قول:
در روش بریج چون کنترل اکانت با ویندوز هست ، با خاموش کامپیوتر در حقیقت عمل دیسکانکت انجام میشه و ارتباط با ISP قطع میشه .
ولی شما نمیتونی همزمان از وایرلس و حالت بریج مودم استفاده کنی !! برای کار کردن حالت وایرلس حتما باید PPPoE باشه تا یوزر و پسورد توسط مودم برای وصل شدن به ISP مورد استفاده قرار بگیره .
شما یا باید از وایرلس استفاده کنی یا بریج !
دوستان عزیز چه نرم افزاری رو برای بررسی وضعیت و پهنای باند اینترنت پیشنهاد می کنید که:
1- خیلی ساده و راحت باشه
2- بشه در بازه های زمانی کوچک (مثلاً هر 10 دقیقه) میزان انتقال داده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کنترل کرد
BWMeter یا DUMeter یا ... ؟
سلام دوستان
من مطالب چند صفحه اخیر رو خوندم و دیدم خیلی ها با افت سرعت شبانه مواجه هستند.
ولی برای من چیزی وجود داره این است که سرعت لینک هام با هم فرق داره.
مثلا من چند مدت اگه زیاد از یه سرور دانلود کنم،سرعتم بعد چند شب میاد پایین.
به نظر من که پارس آنلاین به طور خودکار سرورهایی که کاربرانش ازش دانلود می کنند رو مانیتور میکنه
و بعد یه مدت سرعت اون سرور رو خودکار واسه اون کاربر میاره پایین.
مثلا چند شب پشت سر هم از یه سایت داشتم مستند دانلود می کردم،از دو شب پیش سرعتش واسم افت کرده
ولی همین دیشب با این که سرعت اون سایت واسم پایین بود،رفتم از یه سایت دیگه قسمت دیگر همون مستند رو دانلود کردم و
سرعت بالا بود.
یعنی من افت سرعت کلی ندارم،اگه زیاد از یه سایت دانلود کنم سرعتم میاد پایین،ولی می تونم همون فایل رو همون شب از یه سایت دیگه بگیرم و سرعتم بره بالا.
واسه این حرفم هم دلیل دارم،چون همون لحظه که سرعت اون سرور واسم پایین است،با سرعت نور می تونم صفحه های نت رو باز کنم و وب گردی کنم.پس از همین جا معلوم میشه که سرعت کلی من کم نشده،بلکه سرعت دانلود من از یه سرور خاص رو محدود کردند.
دوستانی که با افت سرعت مواجه هستند،اگه دیدند شب سرعتشون پایین است،از یه سایت دیگه دانلود کنند،ببینند سرعت دانلود بالا میره یا نه ؟
من با روش بالا که گفتم تقریبا می تونم هر شب مقداری خاص رو دانلود کنم،اگر سرعتم بیاد پایین میرم از سایت دیگه همون مستند رو دانلود می کنم.
دوستان عزیز پارس آنلاین اینترنتش خوبه یا نه؟!
کفایت میکنه،من وایرلس وصلم و سیستم خودش خاموش میشه در حالی که مودم روشنه و مشکلی پیش نمیادنقل قول:
هر وقت هم بیدار شدم مودم رو خاموش میکنم..
دوستان سلام
میخواستم یه نقل مکان بکنم بیام سرویس های پارس آنلاین را بگیرم به نظرتون کدام سرویسش واسه من خوبه ؟
قیمتش چنده حدودا ؟
میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند
در ضمن دوستان لطفا ریت دانلود سرویس پیشنهادی هم اینجا ذکر کنند
با تشکر از همه بچه های گل پی سی ورلد :11:
پس با توجه به این عکس مودم من روی PPPoE هست و اگه کامپیوتر ساعت 6.55 خاموش بشه ودانلود دیگه ای نداشته باشم از حجم من کم نمیشه تا وقتیکه از خواب بیدار بشم و مودم رو خاموش کنم؟
حالا یه سئوال برام پیش اومد. فکر نمیکنم با خاموش شدن کامپیوتر ساعت 6:55 توی قسمت مدیریت ساعت قطع شدن رو 6:55 بزنه و صبر میکنه ببینه کی مودم رو خاموش میکنم و همون ساعت رو بزنه.
اگه اینطور باشه و مثلا ساعتشو بزنه 9 از حجمم کم نمیکنه دیگه؟؟؟!!!!
سلام دوستان
تو ایام عید پارس قرار بود به کسانی که تا 15 فروردین سرویسشون را تمدید کنن به همون قدری که حجم با تمدید سرویس می خرن حجم رایگان هدیه میدن ( یعنی من که سرویس 256 با 6 گیگ حجم خریدم باید بهم 6 گیگ ترافیک رایگان میدادند )
ولی برای من فقط 15 روز به سرویسم استفاده کردن
آیا من اشتباه میکنم یا پارس آنلاین اشتباه کرده و حجم هدیه را به من اضافه نکرده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه اون برای کاربرای جدید بود برای ما قدیمی ها فقط 15 روز + 1 گیگنقل قول:
ممنون
ولی چرا تا به حال 1 گیگ ترافیک را بهم ندادن:41:
زنگ بزن به واحدفروش و ببین چی میگن؟؟؟نقل قول:
اگه میشه شمارشم بدید :20:
آره ساعت خاموش شدن مودم رو که همون موقعی میزنه که خاموشش کنی اما از حجمت کم نمیشهنقل قول:
فقط هر وقت بیدار شدی قبل اینکه مودمو خاموش کنی از نتت استفاده نکن
سرعت شبانه واقعا وحشتناک کم شده
سلام دوستان
کسایی که جدیداً از پارس آنلاین سرویس گرفتن ، چند روز براشون طول کشیده تا نصب و فعال بشه. (مخصوصاً برای تهران مخابرات جماران)
قبلش زنگ میزنن برای نصب و ...
ممنون
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
تلفن: 82200نقل قول:
واحد فروش تهران: 82205
نمیدونم واسه کدوم شهر هستی پس برای پیدا کردن شماره تماس نمایندگی به لینک زیر مراجعه کن:نقل قول:
هر چند دقیقه یه بار واسه من تایم اوت میده
شما مشکلی ندارین ؟؟