بچه ها شرمنده فکر کنم تقصیر من باشه !
هر شرکتی میرم 1 ماه خوبه بعد مزخرف میشه !
امروز گفتم زنگ بزنم اعتراض کنم ولی دیدم فایده ای نداره. اون هم میگه تقصیر مخابراته ! زنگ نزدم
Printable View
بچه ها شرمنده فکر کنم تقصیر من باشه !
هر شرکتی میرم 1 ماه خوبه بعد مزخرف میشه !
امروز گفتم زنگ بزنم اعتراض کنم ولی دیدم فایده ای نداره. اون هم میگه تقصیر مخابراته ! زنگ نزدم
[QUOTE=ahriman323;7996290]1مگ شبانه روی 768 هست نه 512
نامحدود برنزی یک مگ پس از تمام شدن مقدار حجمی که با سرعت اصلی میگیره، سرعتش روی چند میاد؟
ساعت 12 قطع و وصل میشه و تا حدود 1 ساعت که میشه حدود 400 مگ سرعت اسمی رو میده بعد از اون سرعت بین 40-45 میچرخه،البته بعضی موقع ها تا زیر 20 هم میادنقل قول:
کلا آشغاله،یک کلام،اگه میتونین از سرویس های نامحدود فن اوا استفاده کنین انگاری سرعت اسمی رو میده و قیمتاش هم مناسبه
768Kb بسته میشه!نقل قول:
سرویس های محدود با شبانه رایگان به نظرم به صرفه تره!
دوستان من ساکن تهران منطقه پاسداران هستم میخواستم بدونم سرویس 128 حجمی 4 گیگ شرکت سرعت روزانه رو رو چند میذاره؟
128 حجمی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا سایتهای خارجی که با https باشه اصلا باز نمیشه؟؟
با کمال احترام به دوستان آسیاتکی به نظر من آسیاتک خیلی مزخرفه:n21::n21:
من 256 نامحدودشو داشتم سرعت که ماشاالله نصف مقداری بود که باید میبود بعضا هم کمتر از نصف با قطی های زیاد :n21:
الان 1ماهه تموم شده میخوام پورتمو خالی کنم که نمیتونم.چن بار رفتم نمایندگیش چن بار زنگ زدم باشه باشه میگن ولی خالی نمیکنم پورتمو. انقد اعصابم خورده یهو دیدی رفتم نمایندگیشو به آتیش کشیدم! :angry::angry:
چکار کنم پورتم خالی شه؟شما یه راه جلو پام بزارین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن فردا یا پس فردا بهت زنگ میزنن و رضایت نامه مخیوام که شما هم اگه واقعا بهشون گیر بدی همون روز تخلیه میکنن بگو که تا دی اس الم نپرید من نامه نمیدمنقل قول:
اینجا آدمشون میکنن هر چی هم که آسیاتک بهت گفته رو اینجا بنویس
شما تهران هستید؟نقل قول:
512 نامحدود سرعتش چنده؟ثابته؟
سلام
512 نامحدود نگیر که خیلی بدرد نخوره . من دارم مثلا تا ظهر سرعت دانلودم 64 کیلوبایته بعد یه دفعه میشه 20 کیلو بعدم دیگه تا شب بیچاره ام.
دوستان من درخواست جمع آوری خطمو دادم از نماینده ام ، و حتی به آسیاتک تهران هم زنگ زدم اما بیشتر از یه هفته است که خطمو جمع نمی کنه . به نظر شما چی کار باید بکنم که زودتر جمع کنن؟
ممنون
512 10گیگ بگیرید!نقل قول:
دوستان کسی 10 مگ از آسیاتک نداره؟
من دیروز پنل یه بنده خدایی رو دیدم 10 مگ هم توش بود!
بله 10 مگ هم در پنل موجود هستنقل قول:
بله امروز اضافه شده.
- (10240) - اينترنت پرسرعت شهاب 01 گيگ در ماه (219000 ريال + آبونمان)
- (10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 02 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (259000 ريال + آبونمان)
-(10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 04 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح نیم بها) (339000 ريال + آبونمان)
-(10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت ) (569000 ريال + آبونمان)
-(10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) (769000 ريال + آبونمان)
-(10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 40 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) (1169000 ريال + آبونمان)
-(10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 200 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) (3909000 ريال + آبونمان)
دوستان نگیرید من کیمیا داشتم ۲ مگ با چالاک ۴ مگ هیچ فرقی نداشت اواخر هم خطمو رو ۳۰۵ یا ۴ میبسنن. یعنی از پهنای باند دیگر کاربران در مراکز دارن کم می کنن و سرویس جدید ۱۰ مک راه انداختن یعنی پهنای باند جدیدی در کار نیست و دیدن دارن ورشکست میشن بازی جدیدشونه که با توجه به تجهیزات مزخرفشون و پشتیبانی بیسواد و بی تربیت و سطح سوادشون احتمال اینکه این سرویس برای یک ماه خوب باشه هم کمه پینگشم که همیشه بالای ۲۵۰ هستش.
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pro
الان دارم.شبانه اش افتضاحه.مثکه باید از آسیتک بریم کم کمنقل قول:
آسیاتک دید که داره ورشکست می شه و از شاتل و پارس آنلاین عقب افتاده حالا اومده سرعت 10 مگ داده. ولی پینگ و dns آسیاتک افتضاح هست
اینترنت 100مگ هم بده وب سایت رو کند باز می کنه. متاسفانه این شرکت ها فقط روی سرعت رقابت می کنند ولی در زمینه قیمت ها نم پس نمی دهند.
سلامنقل قول:
من موندم با این خدمات و پشتیبانی افتضاح چطور روتون میشه بیاید توی این تاپیک!
باور کنید اگر مجبور نبودم آسیاتک نمی گرفتم ، ان شاء الله اگر بشه این دوره تمومش کنم از شر دزدی هاش رها شم.
.....................
حس میکنم بیشتر از چیزی که باید ، از حجم کم میشه
تا دو سه روز پیش حدود 13.5 گیگ داشتم ولی امروز میبینم حدود 12.5 دارم !
رفتم حساب کردم تا 1 هفته پیش رو میبینم چیزی که مصرف کردم حدود 500 مگ بوده
دوبرابر حساب میکنه؟
پولش مهم نیست ها ، اینکه حقم خورده میشه مهمه
آخرای شبانه رو میزنه تو روزانه نامرد.من بعد 7.30 دانلود نمیکنم برای همین.
اگر مودموتو قبل 8 خاموش کنی کم نمیکنه
کسی این 10 مگی رو گرفته؟؟؟؟ سرعت رایگان چنده؟؟؟؟
از این آسیاترلعنتی بر میاد که 10 مگ روهم تو ساعت رایگان بیاره روی 2 مگ اعصاب خوردکن!!!!:n21::n21:
یه زمانی از 86 تا 89 من سرویس نامحدود ازشون میگرفتم عالی بود، ولی بخاطر انحصار طلبی مخابرات شرکت ها کم کم دارن سقوط میکنن!
دوستان کسی از کرج اینجا آسیاتک داره؟
یه سوالی دارم دوستانی که از آسیاتک سرویس دارن فقط مشکلشون با سرعت شبانه و سرویس های نامحدوده؟ به نظرم سرویس های حجمیش که با 128 300 تا سرعت میده که خیلی عالیه؟ هیج شرکتی برای 128 یه همچین سرعت روزانه ای نمیده؟
به عنوان یه کسی که فقط روزانه استفاده داره و نیاز به دانلود شبانه نداره سرویس حجمی 128 رو پیشنهاد میکنین؟ پینگش خوبه؟
شاتل همچین سرعتی برای همچین سرویسی میده.اگه سرور داخلی باشه که بیشتر هم میده.پارس هم که 128 رو 4 مگ میبنده البته دوستان میگن تو بعضی مراکز 9 مگ هم بستگی به کیفیت خط مشترک میبنده.نقل قول:
بستگی به مصرفت داره من 4گیگ رو 10روز بیشتر نداشتم و تموم شد فق وبگردی میکردم باید خودت رو بسنجی که تو روز چند ساعت بگردی میکنی.البته این شرکت یه جور بد کنتور میزنن:n02:
شما روزانه هم بخوای بگیری مخابرات بهتره چون 128 مخابرات الان از 250 بالاتره و10 گیگ هم استفاده کنی فقط 20 تومن بدون ابمونمان روی قبضت میادنقل قول:
اما شما همین شرایط رو بخوای در اسیاتک داشته باشی 10 گیگ در اسیاتک روی 250 دانلود داشته باشی با 10 گیگ مصرف حداقل ماهی 45 تومن باید هزینه کنی.
من مشتراک آسیاتک هستم اما چند روزه گوگل واسم باز نمیشه!
با کامپیتور ، لپ تاپ ، موبایل باز نمیشه.:n03:
مجبورم با فیلتر شکن برم.
واسه شما هم همینه؟ ایراد از آسیاتک هست؟
سلام دوستان
من امروز خطم رانژه اسياتك شد ، زنگ زدم پشتيباني كه يوزر پسورد بگيرم ميگه شما مودمت تنظيم نيست، من نميفهمم چجوري بياد تنظيمش كنم؟؟
مودم من dlink هس در ضمن با اينكه رانژه شركت قبليم برداشته شده ولي هنوز rate دان استريم كه تو مودم زده همون rate شركت قبليه.... چرا اينجوريه؟؟؟
خیرنقل قول:
چند هست؟نقل قول:
دان استريم 3069 و اپ استريم 1021نقل قول:
دوستان عزیز
دارم دیوونه میشم از 3 آذر درخواست جمع آوری دادم تا امروز که 14 آذره بخدا هر دو روز زنگ می زنم آسیاتک تهران باز می گه دو روز دیگه جمع میشه ولی باز همون آشو همون کاسه:n28:
یکی یه راهی بگه لطفا
بعید میدونم برای آسیاتک باشه!نقل قول:
تنظیم مقررات!نقل قول:
خنده داره! پس اين از كجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من خطم از رانژه شركت قبلي برداشته شده پس اين چيه ؟؟؟؟؟
پشتيبانيم كه ماشاالله قربونش برم انگار با ادم دعوا داره :|
دوستان عزیز آیا از موقعی که در پنل کاربری بر روی جمع آوری کلیک کنی آیا دیگه استفاده از اینترنت آسیاتک غیر قابل استفاده میشه؟ چون بنده در تاریخ 12 دی با این شرکت قرارداد یکساله ام تمام میشه و گفتم با توجه به نظرات دوستان که نوشته اند حتی 20 روزه که سرویس ام جمع آوری نشده، گفتم حداقل 10 روز زودتر بر روی دکمه جمع آوری کلیک کنم تا دیگه این خماری و صد البته آزار آسیاتک خیلی کمتر شامل حالم شود؟
جمع آوری بزنید تا زمانی که وقت دارید می تونید استفاده کنید تا زمانی که کاملا جمع بشه .نقل قول:
بعضی مواقع مرکز مخابرات به اشتباه روی شرکت دیگه ای رانژه میکنه!نقل قول:
1844
1544
اگه از ما گرفته بودین هم ما می تونستیم پیگیر کارتون باشیم!