سلام
آقا من گیشا زندگی میکنم
تمام 16 تا کانالهارو دارم ولی ورزش رو هرچی جستجو می کنم پیدا نمیکنه، مشکل از چی هست؟
Printable View
سلام
آقا من گیشا زندگی میکنم
تمام 16 تا کانالهارو دارم ولی ورزش رو هرچی جستجو می کنم پیدا نمیکنه، مشکل از چی هست؟
دوستان یه تلویزیون با قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال (ترجیحا LED باشه) قیمت مناسب و سازگار با ایران ، الان چی پیشنهاد میدین؟
آیا سیگنال شبکه های دیجیتال کشورهای همسایه رو(در صورت وجود) میشه دریافت کرد؟
الان تقریبا همه تلویزیونها گیرنده داخلی دارند و خرید بستگی به نظر شما دارهنقل قول:
اسنوا و الجینقل قول:
دوستان یه تلویزیون با قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال (ترجیحا LED باشه) قیمت مناسب و سازگار با ایران ، الان چی پیشنهاد میدین؟
پلاسما های ال جی فوق العاده هستند(قیمت پایین-اینچ بالا-کیفیت فوق العاده تصویر).در ضم من خودم دارم شبکه های دیجیتال کشورهای دوست و برادر رو دریافت میکنم اونم در حد تیم ملی:31:کدو منطقه هستی بگو تا راهنماییت کنمنقل قول:
البته هنوز افتتاح نشده. فعلاً پخش آزمایشی هست.نقل قول:
دوستان کدوم کشورهای همسایه را میشه دریافت کرد؟نقل قول:
ممنون از همه دوستان بابت پاسخ. من اهواز هستم. اینجا وقتی هوا مرطوب باشه (شرجی) با استفاده از تلویزیون آنالوگ+ تقویتی کویت میگیره.نقل قول:
من دارم آذربایجان و ترکیه رو میگیرم سیگنال هم 91 درصد هستش
سلام
به نظرتون با این آنتنهایی که تلویزیون داره که کوچیک هست همون دو شاخه ها بشه از پنجره بیرون کرد و شبکه ها رو گرفت؟ یا به نظرتون آنتن رو پشت بوم مستقیم به طرف فرستنده باشه؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
من گلستان هستم بگو چطوری؟ عجیبه! :31::18:نقل قول:
در ضم من خودم دارم شبکه های دیجیتال کشورهای دوست و برادر رو دریافت میکنم اونم در حد تیم ملی:31:کدو منطقه هستی بگو تا راهنماییت کنم
فکر نکنما؟