من یک سوال دارم البته کمی پیچیده هست شاید:rolleye:
از طریق دوستان با یه دختری آشنا شدم که ازش خوشم اومده. شماره تماس شو از طریق یکی از دوستانش با رضایت خودش گرفتم (یعنی در جریان بود). 3 باری پیام دادم. بار اول خیلی رسمی و توش چند بار تاکید کردم که هدفم آشنایی هست. دو بار دیگه هم پیام دادم ولی خیلی خشک و رسمی جواب داد. البته منم خیلی محترمانه و رسمی پیام داده بودم که حال و احوالی بپرسم.
به نظرتون الان که 3 هفته ای هست پیامی رد و بدل نشده به معنای این هست که مایل به آشنایی نیست یا نه مثلا خجالتیه یا نامزدی چیزی داره و ... . البته دختر به روز و زرنگی هست. (البته طبق صحبتی که داشتم با دوستانش با کسی نیست)
با روانشناس مشاور ازدواج هم صحبت کردم ولی به نظرم روانشناس فازش چیز دیگه ای بود. ایشون همه ش تاکیدش این بود برای ازدواج با پدرش صحبت کن و .... هرچی هم می گفتم وقتی آشنایی کامل با ایشون ندارم و حتی شماره منزل شون رو ندارم به نظرتون عجله ای نیست؟؟؟ جواب درستی نمی داد. بالاخره الان که قرون وسطی نیست ندیده و نشناخته ازدواج کنیم.
راه حل محترمانه و منطقی برای نتیچه گیری چیه به نظر شما؟ آیا خیلی محترمانه با عدم پیام و تماس نظرش منفی بوده یا لازم هست راه دیگه ای هم امتحان کنم؟