دداش دعا کن امام زمان بیاد کاری از دست هیچیکی بر نمیادنقل قول:
Printable View
دداش دعا کن امام زمان بیاد کاری از دست هیچیکی بر نمیادنقل قول:
عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!!نقل قول:
ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم
که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم
مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم
شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده
بچسب بهش ول نکن
مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!:n04:
اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن:n26:
دوستانی که باعث شدن دانلود رایگان برگرده ممنون.
من هم همینجا میگم که اگه یه روزی 2باره همچین مشکلی بوجود اومد من هم هستم...
راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)
دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.
حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.
صبانت رو که بهتر میدونید مزخرف تر از همه.
شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.
خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!
مطمئن باش دیوانه نیستم اگه اوضاع خوب باشه به فکر مخابرات باشم :n29:
وضع شرکتا شاید یه خورده از مخابرات بهتر باشه اونم از نظر دزدی شاید نه سرعت.
دوستان هر کسی یک آمار از سرعت دانلودش بده
من الان از سایت دانلود های دانلود می کنم بیشتر اوقات روی 150 بعضی موقع ها هم به 200 میرسه :n03:
قبلا 256 الی 300 بود
خدا کنه امشب اینجوری باشه
بالاخره فضیه چی شد
بقیه طرح ها شبانه رایگانشون الان فعاله؟
دوستان امروز همه زنگ بزنیم پشتیبانی حجم هایی که کم کردنو پس بگیریم :n24:
راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)نقل قول:
عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم
که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم
مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم
شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده
بچسب بهش ول نکن
مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!
اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن
دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.
حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.
صبانت رو که بهتر میدونید مزخرف تر از همه.
شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.
خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!
مطمئن باش دیوانه نیستم اگه اوضاع خوب باشه به فکر مخابرات باشم :n29:
وضع شرکتا شاید یه خورده از مخابرات بهتر باشه اونم از نظر دزدی شاید نه سرعت.
دوستان سرعت ها درسته این داداش اسگل من با من زده بود دانلود:n02:
به خاطره همین سرعت ها نصف شده بود:n08:
نقل قول:
دوست عزیز اگه قراره سرعت ازسایت دانلود ها وسافت 98 خوب باشه و شبی چند گیگی ازاینا بشه گرفت می خوام صد سال خدا خوب نباشه خوبه که دیدی دانلود ازسایتی مثل اکسپرس به چه روزی افتاده امااگه شما سرعتت ختی ازهمون سایت های داخلی هم پایینه اینو دیگه باید یک فکری بکنی
اره دقیقا سرعت چه از سرور های داخل چه خارج همون سرعت و افتضاحی بود که گفتم و فرقی ندارن! :n27:نقل قول: