سلام
آسمون رو بيشتر دوست داری يا دريا؟
از لحاظ وزنی عقل سنگين تره يا احساس؟
Printable View
سلام
divoonejoon
سلام رویا خانوم منم 1 چند تا سوال داشتم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**** سلام خوفی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- شده تا حالا تو تاپیکی بری و پس از خوندن مطالب دلت بخواد 1 جواب مشت بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بخاطر بعضی چیزا نداده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
*** نه خوشبختانه به این شدت نبوده . البته بعضی تاپیکام که میرفت تو ترش بخاطر پستای نابجا خب ناراحت کننده هس .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه فقط اونا رو حذف کرد نه کلا انداخت تو ترش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آدم رویایی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ یعنی میشه خفن توی تخیلاتت غرق بشی جوری که اگه صداتم بکنن نشنوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
*** نه چون با رویایی بودن به جایی نمیرسی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البت تو سن خاصی کلا همه تو رویا زیاد میرن که من هم مستثنی نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فکر میکنی تا کی تو p30 بمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی؟؟؟؟ مثلا 60 سالتم شد اینجا سر میزنی؟؟؟
*** نمی دونم هیچ چیز قابل پیشبینی نیس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از جوابات.......
*** خواهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iron
ونوس خانوم! سلام، خسته نباشی.
*** مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت چیزی می نویسی (شعر، یادداشت،...)؟
**** نه عزیز از وبلاگا و سایتای خوب استفاده می کنم که جا داره سپاسگذاری کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولاتو بیشتر چجوری مصرف می کنی؟
*** کامپیوتر .. نرم افزار ..... کتاب .....اینترنت و چیزایی که دوس دارم داشته باشم چون به نظرم زندگی خیلی کوتاهه !!!
با توجه به جمیع جهات کجا رو برای زندگی دوست داری؟
*** جایی که آرامش داشته باشه یه خونه رو یه تپه سر سبز که رو به دریا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سوسک می ترسی؟
*** نه . ولی اگه و دست و پات راه بره خیلی بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیت ونوس تو پی سی چقدر شبیه شخصیت اون در ارتباط با مردم در خارج از دنیای مجازیه؟
*** والا کسی تا حالا نگفته من تو انجمن چه شخصیتی دارم که بتونم مقا یسه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه پول اساسا قلمبه دستت بیاد چیکار می کنی؟
*** یه بیمارستان مجهز می سازم با تمامی امکانات و دیگه اینکه تمام اون چیزایی رو که دوس دارم می خرم که البته هم زیاد نیس
اگه مجبور باشی سر یه موضوع مهم با یه آدم عوضی، زیرآب زن، فرصت طلب در ارتباط باشی چطور رفتار می کنی؟
(مقابله به مثل یا ...)
**** معتقدم با هر کسی مثل خودش باید برخورد کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویات چیه؟
**** اینه که دارویی کشف می شد برا بیماریهی لا علاج که اعتیاد هم یکی از اوناس مخصوصا تو ایان ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
**** خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
emtn
سلام...
**** سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تا حالا از برادرات کتک حسابی خوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** اره بچگیا زیاد تو سرو کله هم میزدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-انگلیسی رو با لهجه حرف می زنی؟ British یا American
*** هیچکدوم . مادری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-بچه بودی زیاد عروسک بازی می کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز هم عروسک داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** اره .....یه چنتا دونه الان دارم زیاد اهل اینچیزا نبودم بیشتر اذیت می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-هدف خاصی تو زندگیت داری که واسش تلاش کنی؟
*** الان نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نظرت راجب غیرت برادر نسبت به خواهر یا شوهر نسبت به زن چیه؟ به نظرت این به این معنی نیست که زنها به تنهایی نمی تونن از حق خودشون دفاع کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** هر چیزی حد متعادلش رعایت بشه خوبه چون زیادی هر چیزی ارزش خودشو از دست میده...... می تونن از خودشوون دفاع کنن اما به سختی چون ظریف و شکننده هستن هم جسمی و هم روحی . زن و مرد مکمل یکدیگه هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
تا بعد...
****خواهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين كي اينجاست !!
الانه كه مستر پيداش بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال :
تا حالا شده از دست پست هاي مستر ( حسيت جونم ) كلافه بشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پستهات بيشتر ضد دخترن ( با اينكه خودت دختري) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات كلي خودت رو در صورت تمايل بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترين خصلت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين خصلت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين دوست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dvdlier
سلام
*** سلام خوفی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قبليت پيشت بود چي به او مي گفتي؟
*** ببخشید نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در زندگي فهميدي كه؟
*** تنها کسی که بی منت بهت کمک میکنه خداس......... هر کسی لایق اعتماد و دوست داشتن نیست.....دنیا خیلی کوچیکه ........ هر بدی یا خوبی جواب داره و............خیلی چیزای دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چدتا دوست داري؟
*** تا منظور از دوس چی باشه ...... دوست واقعی ندارم ولی رفیق نیمه راه چرا خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چند سالگي مي خواهي ازدواج كني؟
*** فک کنم از وقتشم همچی گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري چه شغلي داشته باشي؟
*** یه مترجم بین المللی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري اولين بچه ات دختر باشد يا پسر؟
*** مهم اینه که سالم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به گذشته بر مي گشتي باز هم همين رشته را انتخاب مي كردي؟
*** نه زیر مجموعه پزشکی
الآن چه كتابي مطالعه مي كني؟
** * فعلا هیچی
خوشمزه ترين غذايي كه مامانت درست كردن چي يوده است؟
*** همه غذاهاش خوشمزس
چندتا خواهر و برادريد؟
*** قبلا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ي چندم هستي؟
*** 2
بابات چه كارست؟
*** بازنشسته
هر چند وقت حمام مي روي؟
*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمامت چقدر طول مي كشد؟
*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيشتر چه موضاعتي براي مطالعه انتخاب مي كني؟
*** اطلاعاتی و سرگرمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس هر روز را همان روز مي خواني يا مي گذراي براي روز امتحان؟
*** دوره برا خودم مشخص می کردم
بهرتين كادوي تولدت چي بوده است؟
*** یادم نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ ترين جمله اي كه خواندي يا شنيدي؟
*** گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك جمله از كريس مارتين بگو؟
*** نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا"همچين شخصي را مي شناسي؟
*** نوچینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ي شيطوني بودي يا آرام؟
**** فوق العاده شیطون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر عکس حالام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_hitman
سلام ....
*** سلام خوفی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) اصلا پشت کامپیوتر بازی میکنی ؟آگه آره چه بازی هایی؟
*** نه خیلی کم
2) کوچیک بودی از مدرسه خوشت میومد؟
*** اره من درس خون بودم همچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3)تا حالا اینقدر از کسی بدت اومده بخوای بکشیش؟
*** اره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نتونستم چون بخاطر خیلی چیزا گذشت کردم ولی هیچ بدی بی جواب نمی مونه .........
4) آدامس موزی بیشتر دوست داری یا آدامس با طعم توت فرنگی؟:biggrin:
*** هیچکدوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) ممنون از اینکه وقتتو میذاری جواب میدی...
*** خواهش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام
ببيت واسم سئوال پيش اومد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- دوس داري شوهرت چه جوري باشه و چه كاره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين اگه وقت ازدواجت گذشته من يه شوهر خوب واست گير ميارم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- رنگ مورد علاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- دوست پسر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آشپزي بلدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- بهترين غذايي كه پختي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alex_pk
سلام
*** سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** هردو زیبا و ارامش بخشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*** قائدتا باید عقل ولی فعلا که احساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بی
کار برام پیش اومد میرم بر میگردم جوابتو میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]