فکر نکنم تغییری تو سرعتت ایجاد کنه، اگه از صبا سرویس داری برای استفاده رایگان باید از بریج استفاده کنینقل قول:
مودمت چه مدلیه؟
Printable View
فکر نکنم تغییری تو سرعتت ایجاد کنه، اگه از صبا سرویس داری برای استفاده رایگان باید از بریج استفاده کنینقل قول:
مودمت چه مدلیه؟
مودم تی پی لینک نمی زاره دوتا کانکشن با VPI/VCI یکسان بسازینقل قول:
صبا دارم.نقل قول:
مودمو هم از خود شرکت گرفتم.
Broadkam
2 مگ صبا نت شباش چنده سرعت؟ روزاش چنده؟
همینطوری میدن؟
اصفهانم
من سه روزه از صبا سرویس 128 گرفتم روزا که سرعتش 220 کیلوبایته، ساعت 3:05 امروز سرعتش 200 بودنقل قول:
امروز هم تا ساعت 6 صبح 2.8گیگ دانلود داشتم
سلام دوست عزیز من هم مودم d link دارم2640Uنقل قول:
اگر راهی که شما فرمودید انجام دهیم وقتی سیتم بالا می اید می خواد با یوزر شبانه حالت ppepoeوصل شه
اما مثلا الان صبح هست نمی تواند
الان ما از طریق یوزر روزانه با کانکشنی که ساختیم می خواهیم وصل شویم
منظوره شما اینگونه هست؟؟؟در عکسی که گزاشتید یک کانکشن که مربوط به شبانه هست را غیر فعال کردید
با تشکر
نقل قول:
128 بگیر سرعت تو بیشتر ایام سال با 2 مگ فرقی نداره تازه ارزون تر هم هست و بجای ماهی 2 گیگ میتونی ماهی 3 گیگ داشته باشی
شبانه هم اینجا از 2 تا 6.5 هست میشه شبی 4.3 گیگ دانلود کرد
روزانه و شبانه سرعت دانلود با idm رو تنظیم 8 کانکشن 230 هست البته اینجا بخاطر شلوغی چند ساعت ظهر پینگ و کیفیت بد میشه که فکر نکنم اصفهان اینطوری باشه
عزیز کجا قطع کردم!؟ چطوری متوجه شدین!؟ اصلا دست نمیزنم.خیلی عادی.مودم های تی پی لینک این شکلی نیستن.نقل قول:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
آقا این اینترنت شبانه قطع میشه!؟ چون مودم من هنوز به اینترنت پولی روزانه وصله.ولی شارژ حجمی تموم شده.
تا زمانی که خط رانژه باشه شبا وصل میشهنقل قول:
عزیز بد پرسیدم.منظورم اینه که نصف شب اینترنت 1 ساعت 1 ساعت یا طور دیگه قطع میشه؟نقل قول: