بیشتر توضیح بده از چه شرکتی نت داری محدود یا نامحدود در تایم رایگان چه قدر افت داری اسمی چه سرویسی هست و هزینه سرویس.....نقل قول:
چه قدر سوالل:n05:
بیشتر توضیح بده از چه شرکتی نت داری محدود یا نامحدود در تایم رایگان چه قدر افت داری اسمی چه سرویسی هست و هزینه سرویس.....نقل قول:
چه قدر سوالل:n05:
طرح بعثت مخابرات مشهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا محدود دوست من باید 16 باشه که تو این3 روز از 10 بالاتر نمیره ماهی همنقل قول:
45 هزار
جنسی که شما زدی ظاهرا خیلی خوب بودهنقل قول:
2 مگ نامحدود رو خود مخابرات که ارزون تر از همه جا میده داره میگه 158 هزار تومن اون وقت 16 مگ نامحدود ماهی 45 هزار تومن:n08:
دوست عزیزی که پرسیدی از چه شرکتی و اینا , این اینترنت شرکت هست که ایشون هم اومده تستش رو گذاشته تازه سرویس این شرکتی که ایشون عکسش رو گذاشته سرویسی هست که آپلود و دانلودش برابره (اسم خاصی دارن این سرویسا که الان یادم نیست) یعنی قیمتش چند برابر سرویس معمولی هست که آپلود پایین تر از دانلوده
2 مگ رو ماهی 45 تومن اونم نامحدود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بیشتر توضیح بده !!!!
مگه ممکن هست؟؟
پهنای 512کیلو بیت رو در ارزون ترین حالت میدن 130 تومن شما چطور 2مگابایت رو گرفتی 45
:n04::n04::n04::n04:
پارس آنلاین +POL 128 U
اونو که میزنم جنس خوب هم هست ((جدی گفتم)) خواستی پ خ کن....نقل قول:
شرکتی نمیدونستم تو خونه شرکت زدم خودم هم خبرندارم((نه جنسش خیلی خوب بود)) ایول بابا
دوست گل من چرا نه اخه چرا شما فقط 1 سرچ اون اسپی که من باش تست زدمو 1سرچ تو نت نزدی تا ببینی چی میاد بالا؟ نه اخه چرا((ناقلا تو هم خوب چیزی میزنی ها ))
اره درست نامحدود 16 ....اونم 45
راستی شما تو چه منطقه ای هستی ((تهران))؟
اینو هم بگم ها که نتم وایرولس هاااااااااااااااا
راستی اینو هم بگم بعضی لینک ها رو از کش استفاده میشه
به خدا من هم 1ماربره عادی هستم ها اخه 1دوستی برام پخ کرده نکنه از بچه های بالا هستینقل قول:
نه به خدا 1کی مث شما .....
ولی درست حق باشماست همین الان از ساتل هم نت دارم اکو 128 که رو 2بسته شده اگه خواستی از اون هم تست میگیرم تو روز اون هم 230 تا 250 تا سرعت میده
ولی خوب اونو 14هزار تازه محدود 3گیگ باید ادم تعجب کنه که 16 رو 45 میدن درست؟
فکر میکنم شما از قسمت های شمال تهران باشین چون دوستان اونجا شرکت وایرلس معرفی کرده بودن که این سرعت ها رو با قیمت های خیلی پایین میده.........نقل قول:
این وضعیت نت من هست
حتی فایل تست اسپیدتست هم واسم کامل باز نمیشه بعد میگی سرچ کنکد:Ping statistics for 173.194.41.64:
Packets: Sent = 104, Received = 71, Lost = 33 (31% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 326ms, Maximum = 473ms, Average = 332ms
این هم مال همین الان..
اره سعادت اباد هستم البته تو سایت زده که خیلی جاهارو داره پوشش میده
سوالی بود درخدمتم عزیز
Connection Speed kbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00 You [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13,458 1,682.25