موزیک پلیر گوگل هم نصب میشه روش.خوبه.یعنی بد نیست.مثل گالری هست.من از مارکت بازار گرفتم.هرچند پلیر خودش خیلی بهتره:دی
روت تا آخر هفته باید بیاد.یعنی به همون شکل 1 کلیک و بدون دردسر.امیدوارم به زودی بیاد:دی
Printable View
موزیک پلیر گوگل هم نصب میشه روش.خوبه.یعنی بد نیست.مثل گالری هست.من از مارکت بازار گرفتم.هرچند پلیر خودش خیلی بهتره:دی
روت تا آخر هفته باید بیاد.یعنی به همون شکل 1 کلیک و بدون دردسر.امیدوارم به زودی بیاد:دی
خب من رووتش کردم..اموزشه که دادم رو اجرا کنید مثل مرد رووت میشهه..الان تازه شروع شد
اوف.چقدر مرحله داشت:دی
من منتظر میمونم تا 1 کلیکی بشه:دی
یه چند بار باید ریست کنی ولی زیاد سخت نیست..در اوردن و زدن کابلش سخته...برایوا رو دارم فلش میکنم روی گوشی ببینم چطوریه..میگم نصب تم چطوریه؟کسی بلته؟
چطوری میشه تم پیشفرض رو ازش بک اپ گرفت...اپتیمایز میخوام بکنم...چیا رو حذف کنم دی:
آقا این 2.3 فارسی داره؟
همچین کمر بستی نابودش کنی ها:دی
حسین فارسی داره ولی در حد نشون دادن فارسی سایتها و اس ام اس ها.یعنی منوش فقط فارسی نمیشه:دی...سختش کردم.
همین هم خوبهنقل قول:
من الان رام 221 گرگ:31: ریختم و الان خواستم آپدیت کنم میگه دست گاه شما آپدیته؟
خوب گرگ 2.1 که ریختی.منو ریکاوری هم نصب میکنی بعدش گرگ 2.3 رو میگیری با منو ریکاوری گرگ در گرگش میکنی:دی
بچه ها من یه مشکلی دارم..یعنی از همون اول داشتم..میسج که میاد برام توی مسیجهام نمایش داده نمیشه...یه دونه نرم افزار sms notifier دارم اون برام نمایشش میده...چیکار کنم؟
تازه دارم گرم میشم دی:نقل قول:
همچین کمر بستی نابودش کنی ها
نمایش نمیده یا پیغامش رو دریافت نمیکنی که اومده؟
برو بخش مسیج ها.منو رو بزن.توی تنظیمات،نوتیفیکیشن رو فعال کن.