واقعا اين سوني اريكسون نميخواد اين بچه سرراهيشو يه دستي به سرش بكشه :8::8:نقل قول:
Printable View
واقعا اين سوني اريكسون نميخواد اين بچه سرراهيشو يه دستي به سرش بكشه :8::8:نقل قول:
چرا ویواز میکروفونش اینقد ضعیفه؟؟؟
ویوازو 5800 رو گذاشتم یه صدایی رو ضبط کنن بعد با کامپیوتر دیدم ویواز خیلی میکروفون ضعیفی داره
دست رو دلم نزار كه خونه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
خواهرم ميخواست گوشي بخره خودش نظرش 5800 بود من گفتم ويواز بگير كه اي كاش .......
يه روز اومدم صداشو تست كردم 3110 نوكيا و z530 اريكسون و ويواز رو كنار هم گذاشتم تا يك صدا رو ضبط كنن و
بين اين گوشيه ويواز از همه ضعيقتر بود !!! تو فيلمبرداري هم كه تصوير خوبي داره بازم صدا نداره اين لعنتي . من كه
اسمشو گذاشتم بچه سرراهي اريكسون .كاش برا خودم بود به كسي پيشنهاد دادم ::(((((
سلام
ايا ويواز از چرخش صفحه نمايش گوشي پشتيباني ميكند ؟
2- ايا ويواز حسگر يا شتابسنج دارد؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان من یک گوشی ویواز خریدم و تنظیمات اینترنت رو از همراه اول دریافت کردم و پیام هم دادم به8088 گفت فعال شده اما هنگامی که میخوام تو اینترنت برم نمیشه؟میشه راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه
ممنون
سلامنقل قول:
با مرورگر خود گوشي هم نميتونيند كانكت شيد ؟؟
چون ميدونيد كه اپرا به مشكل خورده .
چرخش صفححه نمايش داره و همچنين شتاب سنجنقل قول:
ولي حسگري نداره كه زماني كه گوشيو به گوشت نزديك ميكني در حال مكالمه صفحه خاموش بشه و فقط بعد از چند
ثانيه در زمان مكالمه صفحه خاموش ميشه بر حسب تايم نه حسگر .
يعني چرخش اتوماتيك داره و مثلا در صفحه دكستاپ گوشي چطور صفحه ميچرخه ؟
راستي ميدونيد كه چطور ميشه ويواز اصل رو تشخيص داد و خريد؟
ممنون
خيلي ممنون از پاسخ هايتان
از همه مهم تر ميشه بگيد الان gps ويواز رايگان است و ميشه بدون ساين هميشه رايگان از gps استفاده كرد؟
و دوتا سوال پاياني:
بازي ها هم ساين ميخوان ؟
اصلا بازي حجم بالا و با گرافيكي هست كه ساين نخواد ؟
خب بچهها از پست قبلی، همه رو به جز Spider Man و اون Firmware که گفتم، تست کردم ...
همگی نیاز به ساین داشتن، به جز : V Home Screen و بازی Prince of Persia که نیازی به ساین نداشتن :20:
اولی یه Home Screen جالب بود که یه جورایی سیستم رو یاد آندروید میاندازه ... آیکونهاش خوبه، تنظیمات زیادی هم داره، ور برید باهاش، خوشتون میاد ...
بازی Prince of Persia هم قشنگ بود ... حتماً امتحان کنید ... البته گرافیک فوقالعادهای نداره! ولی خوبه ...
اون دو تای دیگه رو امشب تست میکنم، خبر میدم ...
بقیهی بازیا هم که ساین میخواستن رو ساین میکنم خبرش رو واسه دوستانی که مشکلی با ساین ندارن، میدم ...