واسه یو دی کی ؟!!من این نسخه رو دانلود کردم ... لینک میدی؟نقل قول:
میگم این قضیه ی Mod Authoring for the PlayStation 3 Console تو نسخه ی January 2012 چیه ؟
این برای ادیتور انریل تورنمنت بود الان برای یو دی کی هم اومده؟
Printable View
واسه یو دی کی ؟!!من این نسخه رو دانلود کردم ... لینک میدی؟نقل قول:
میگم این قضیه ی Mod Authoring for the PlayStation 3 Console تو نسخه ی January 2012 چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hآخر نگفتی چی هست؟نقل قول:
سلام.من چجوری میتونم حرکت و چرخش بازیکنم رو با اسکریپتم غیر فعال کنم.البته من سعی داشتم تو کلاسی که از pawn ارث میبره غیر فعال کنم که نتونستم.
سلام
بعضیا با خروجی گرفتن از UDK بیلدهای جدید مشکل داشتن یه آموزش مختصر ردیف کردم واسه دوستان:10::
آموزش خروجی گرفتن آز UDK:
کد:http://aliscan.a-w.ir/wp-content/uploads/2012/02/Tutorial2.pdf
از دوستان کسی لینک دانلود این آموزش هارو داره ؟ :10:
سلام دوستان
چرا من این کدو میزنم :
جالبه ! الان تست کردم میبینم مپی که خودم ساختم این مشکل توش وجود نداره ولی تو حالت پیش فرض خوده یو دی کی غیب میشه ! یعنی با همون مشهایی که پیش فرض تو صحنه وجود داره !نقل قول:
class AwesomeActor extends KActorSpawnable
placeable;
defaultproperties
{
Begin Object Name=StaticMeshComponent0
StaticMesh=StaticMesh'RE-Levels.Mash.Box'
HiddenGame=false
LightingChannels=(Dynamic=TRUE)
End Object
}
بعد ابجکتم که ایجاد میشه همه چیز هم درسته ولی وقتی با اصلحه فیزیکی بلندش میکنم همین که می افته زمین غیب میشه مش
چرا ؟!
دلیلشو کسی نمیدونه ؟
می افته زمین غیب نمیشه فرو میره . رضا به نظر شما نباید collison داشته باشه ؟
کلیژن که داره ... غیب میشه فرو نمیره ! (الان این مشکله برطرف شده انگار تست میکنم نمیدونم دلیلش چی بود باگ بوده احتمالا" )
فقط وقتی گرفتی جسمتو بالا انگار از یه جایی فشار بهش وارد میشه ؟ مثله اینکه باد شدید باشه از یه طرف
این مشکلا فک کنم به خاطر باگ باشه ؟!
اونوقت من بخام کاری کنم که مثلا فلان نود تو کیزمت فراخانی بشه باید چیکار کرد ؟ مثلا یه event toch نوشتم میخام توش کدی بنویسم که Matinee تو کیزمت پلی شه
سلام
من دارم رو یه بازی کار می کنم که تقریبا مثل سونیک سه بعدیه وقتی که گلوله شده. فعلا یه جسم کره ای هست که می خوام حرکتش بدم. حرکتشم دقیقه یعنی مثل بازی balance و اینا که باید فیزیک توپ رو کنترل کنی نیست. تقریبا می شه گفت بازی یه نوع رانندگی هست.
من با استاتیک مش و اسکلتال مش چند بار تست کرد ولی فیزیک و کولیژن توپ مشکل داشت. کسی اگه چیزی در این باره می دونه به من کمک کنه.
چند تا سوالم در این مورد داشتم.
- برای این کار من از کلاس pawn استفاده کردم ولی شنیدم از kactor هم می شه استفاده کرد، به نظر شما کدوم برای کار من مناسبه؟
- برای pawn چه طوری ست کنم که از کولیژن اسکلتال یا استاتیک مشم استفاده کنه؟ من برای این کار CollisionComponent رو ست می کنم ولی تو بازی مدلم موقع حرکت بالا پایین می شه (می پره). به نظر شما مشکل از مدلمه؟ مدلم فقط یه کره ی سادست.
سلامنقل قول:
خب اولی که خداروشکر می گی حل شده ولی تا اونجایی که من یادم بود باید توی تنظیمات تعریف ابجکت کالشین رو هم می دادی حالا شاید من اشتباه می کنم در کل بگذریم .
فشار میاد؟ یعنی چی ؟ خب این مدل فیزیکیه شما اگه یه جسمی رو هم اینجوری بلند کنی واکنش فیزیکیش اینجوریه . در کل نفهمیدم چی گفتی :31:
در مورد سومی هم خب راه زیاد داره . من ساده ترین راه رو بهت می گم . اگه می خوای مثلا یه چیزی تاچ بشه که شما بتونی با اون مثلا متینی رو راه بندازی اول میای اون event ات رو فراخونی می کنی روی صفحه حالا اگه مدل بود یا هرچیز دیگه بلاخره این یه محدوده ای دور خودش داره و ملاک اینه که وقتی بازیکن بهش خود اون فعال بشه . خب حالا کالیشنش رو به TochAll تغییر بده :
حالا توی کیسمت راحت با گذاشتن نود Toch ازش استفاده کن همین