بچه ها اون پی دی اف زمان بندی ثبت نام برای من باز نمیشه کسی میتونه لطف کنه برای رشته های فنی تهران غرب ببینه چه روزیه؟؟
Printable View
بچه ها اون پی دی اف زمان بندی ثبت نام برای من باز نمیشه کسی میتونه لطف کنه برای رشته های فنی تهران غرب ببینه چه روزیه؟؟
دقیقا حق با شماست . دوحالت داره یا اینکه امسال حدنصاب تراز اختصاصی رو بردن بالا که خیلیا باوجود آوردن تراز قبولی پارسال مردود شدن یا اساسا امسال شرکت کننده ها ضعیف بودن (قویترها کمتر آزاد شرکت کردن) که این اتفاق افتاده . ولی در کل شرط اولیه ی قبولی آوردن حد نصاب مورد نظر دانشگاهست بعدا رتبه داوطلبنقل قول:
میشه گفت قبولی رو مشکل تر کردن.نقل قول:
بله تخفیف میدن.10%شهریه ی متغیر!شما موقع ثبت نام که باید شهریه ی ثابت + 55000 رو کامل بریزی به حساب دانشگاه. وقتی انتخاب واحدت تموم شد و شهریه ی متغیرت معلوم شد اون مدرکی که نشون میده بابات بازنشسته هستش رو میبری به معاونت دانشجویی نشون میدی یک فرم هم پر میکنی.تا آخر ترم تو حسابت 10% تخفیف شهریه ی متغیر رو منظور می کنندنقل قول:
جدی میگی :18:نقل قول:
هر بازنشستگی؟ خوب زودتر می گفتید. :2:
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
موارد تخفیف شهریه :
ماده 2: تخفیف شهریه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
کلیه کارکنان تمام وقت و بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان مدارس آزاد اسلامی ،همسر و فرزندان تحت تکفل آنان که در یکی از واحدها یا مراکز آموزشی دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند مشمول این بند از تخفیف می شوند.
ماده 3: تخفیف شهریه دانشجویان ممتاز علمی
دانشجویان رتبه اول ، دوم و سوم هر رشته ورودی هر سال که از نظر اخلاق ، رفتار و رعایت شئونات دانشجویی از آنان رضایت کامل حاصل باشد و حداقل معدل قید شده در بخشنامه را دارا باشند به شرط آنکه توانایی پرداخت شهریه را نداشته باشند .
ماده 4: تخفیف شهریه نفرات برتر آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور.
نفرات برتر آزمون سراسری کل کشور که اسامی آنان توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی اعلام می گردد.
ماده 5: تخفیف شهریه دانشجویان ممتاز ورزشی
دانشجویانی که در طول مدت تحصیل در مسابقات ورزشی منطقه ای و سراسری دانشگاه آزاد اسلامی ،مسابقات کشوری وتورنمت های بین المللی به مدال دست می یابند مشمول این بند می شوند .
ماده 6: تخفیف شهریه دانشجویان قاری و حافظ قرآن کریم
دانشجویانی که در رشته ی حفظ وترجمه و قرائت یا جشنوارهای قرآن وعترت داخلی وخارجی حایزرتبه می شوند.
ماده 7: تخفیف شهریه نفرات برتر مسابقات فرهنگی ، هنری
دانشجویانی که در مسابقات فرهنگی ، هنری در سطح منطقه ای وکشوری دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده ومقام کسب نموده اند .
ماده 8: تخفیف شهریه دانشجویان عضو باشگاه پژوهشگران جوان
دانشجویان عضو باشگاه پژوهشگران جوان با توجه به عضویت دائم و مستمر در باشگاه و میزان فعالیت در هر سال تحصیلی برای یک بار و قرائت مقاله در همایش ها ، چاپ مقاله در همایش های و مجلات معتبر ، ارائه طرح های تحقیقاتی مفید ، ترجمه و تألیف و گرد آوری کتاب و رتبه اول مسابقات علمی و جشنواره های رسمی.
ماده 9: تخفیف شهریه دانشجویان دارای عناوین علمی
نخبگان علمی که در مسابقات آسیایی و جهانی رتبه های اول تا سوم را کسب کنند .
ماده 10: تخفیف شهریه دانشجویان فعال عضو انجمن های علمی
دانشجویانی که شرایط ارائه یا چاپ مقاله در همایش ها و مجلات معتبر و ترجمه و تألیف و گردآوری کتاب را در طول دوران تحصیل داشته باشند .
ماده 11: تخفیف شهریه دانشجویان مبتلا به بیماریهای خاص
دانشجویان مبتلا به بیماریهای صعب العلاج مانند : سرطان ، دیابت ، ام اس و بیماریهای (کلیه ، کبد ،قلب ...) تالاسمی ، دیالیزی و .....با ارائه گواهی و تأیید آن مبنی بر بیماری دانشجو از بنیاد امور بیماریهای خاص .
ماده 12: تخفیف شهریه خانواده هایی که همزمان بیش ازیک دانشجوی مجرد در دانشگاه آزاد دارند .
دانشجویانی که به غیر از خود یک دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی دارند و توان پرداخت شهریه را به صورت کامل ندارند پس ازتأیید کمیته تخفیفات در صورتی که دانشجو مشروط نباشد می توانند از این تخفیف استفاده نمایند منظور از دانشجوی شاغل به تحصیل همسردانشجو ، پدر ومادر و فرزندان مجرد خانواده می باشد .
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
والا نمیدونم مورد اول رو.نقل قول:
چک هم بستگی به امور مالی داره.خیلی ها قبول میکنن.
آره میشه اومد تهران و واحد ها رو معادل سازی کرد بدون هزینه.
میشی دانشجو جدید با نمره های بالا 12 پارسال و سوابق هم منتقل نمیشه
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
نیستی داداشنقل قول:
اونی که رتبه 1 تا 30 کل میشه
مطمئن باش تراز هاش بالا 100 و 90 درصده :31:
من قبول شدم برای یه رشته در دانشگاه ازاد (همین الان قبول شدم و باید برم ثبت نام اما مشکلاتی تا بهمن دارم) میتونم ترم بهمن برم و ثبت نام کنم؟؟
چطور همین الان قبول شدی عزیز؟ :13:نقل قول:
بچه ها شهریه متغیر رو کی واریز میکنند؟آخه ترم اول که واحدها رو خودشون میدن.تا کی فرص میدن واسه واریز شهریه ثابت؟نقل قول:
میگم این انتخاب رشته جدید رو برای کسانی هم که مردود نشده اند زده؟ کسی هست؟
بچه ها یه سوال !
الآن ما که میریم ثبت نام باید کی شهریه رو پرداخت کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟