سلام
برای 5800 هم برنامه X-Plore هست؟
و یه سوال دیگه
توی S603rd وقتی یه برنامه ای Minimize شده باشه میشه با دکمه C اون رو از توی همون منو ببندیم. توی 5800 این کار چجوری امکان پذیره؟
Printable View
سلام
برای 5800 هم برنامه X-Plore هست؟
و یه سوال دیگه
توی S603rd وقتی یه برنامه ای Minimize شده باشه میشه با دکمه C اون رو از توی همون منو ببندیم. توی 5800 این کار چجوری امکان پذیره؟
برای سؤال اوّلت: آره هست؛ dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=185299نقل قول:
----
گوشی من یه پوشه توی رمش ایجاد شده به اسم PINK_FK که حجمش رو 90 گیگ نشون می ده، چطور می تونم پاکش کنم؟
جایی که این پوشه توشه، جایی بود که موزیک هامو توش گذاشته بودم و الان خیلی از موزیک ها رو نمی تونم باز کنم.
دوستان من ورژن جدید برنامه گارمین که تو سایت موجود رو دانلود کردم و خواستم رو 5800 نصب کنم ولی وقتی میزنم از داخل گوشی برنامه نصب بشه پیغام ceritifeceted eror میده!!!!!!!!!! چرا قضیش چیه!!!؟؟؟؟ باید چیکارش کنم!!!! کمک کنید بد جوری گیرم یکی بهم گفته واسش نصب کنم فکر می کنه من خیلی واردم نتونم نصب کنم ضایع میشم!!!!
باید برنامه ساین بشه و یا گوشی رو هک کنیدنقل قول:
اینجا رو ببینید
آموزش: هک گوشی های نوکیا به زبان ساده ( برای مبتدی ها )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=363081
باید ساین بشه.نقل قول:
کد *#06# (از راست به چپ)رو بزن و سریال گوشی رو اینجا بذار تا فایل سر و کی گوشی رو برات آماده کنند
بعد با نرم افزار های معرفی شده گارمین رو ساین کنکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4487352#post4487352
با نگه داشتن دكمه منو ليست تمام برنامه هايي كه باز هستند نشون داده ميشه.كافيه روي برنامه كليك كني و چند ثانيه نگه داري.از منوي باز شده گزينه exit رو انتخاب ميكنينقل قول:
سلام
از دوستان کسی مشکلی با کانکت شدن با برنامه های جاوا نداره؟
من با Opera Mini یا مثلا ShMessenger میخوام کانکت بشم علامت GPRS و EDGE اون بالا میاد حدود یک دقیقه هست بعدش میره و دوباره یک دقیقه بعد میاد و بازم میره و حتی یک کیلوبایت هم دریافت دیتا نداره... با وب و برنامه های تحت سیمبین مشکلی ندارم فقط با جاوا این مشکل رو دارم... با مستر ریست و هارد ریست هم حل نشده...
راه حلی به نظرتون می رسه؟
ممنون
سلام دوستان گوشیم رنگ رنگی میشه بعد از خاموش وروشن کردن خوب میشه دوباره بعد چند دقیقه برمیگرده به حالت قبل به صورت خط خطی وهیچی پیدا نیست راه حلی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این گوشی واسه ویدیو کلیپ ها بیشترین رزولیشن که میتونه پخش بشه چیه چون رزولیشن صفحه اش زیاده میگم اگر بشه با رزولیشن بالا پخش بکنه خیلی خوب میشه چون من n82 دارم با بیشتر از رزولیشن 320*240 پخش نمیکنه
مثلا با رزولیشن 480*360 میشه پخش بکنه mp4 یا هر فرمت دیگه
سلام سوال مبتدی داشتم اونم ورژن گوشی رو چطوری بدونم همون 5800 ؟