نقل قول:
این حالت در صورتی هست که اوبونتو رو پاک نکنم و کنارش کوبونتو 11.04 رو نصب کنم ؟
من حالتی رو می گفتم که کوبونتو رو در درایو ریشه اوبونتو 10.10 نصب کنم و درایو home رو در هنگام نصب کوبونتو معرفی ولی فرمت نکنم
من این رو دقیقا متوجه نشدم
نقل قول:
عذرخواهی می کنم من اشتباه نوشتم من هما 10.10 رو دارم الان . اما این هما بر روی کوبونتوی 11.04 که کار نمی کنه ؟
امکان نداره
نقل قول:
من می خوام کوبونتو 11.04 رو نصب کنم و قاعدتا حالا حالا ها برای اوبونتو 11.04 هم هما نمیاد . اگه یک روز هما برای اوبونتو 11.04 منتشر بشه و من بگیرم بر روی کوبونتو 11.04 کار می کنه ؟
بله
نقل قول:
از این طریق برای حذف ویندوز و اوبونتو می تونم استفاده کنم و یا فقط درایوهای اوبونتو رو از این طریق پاک کنم و بعدش به راحتی ویندوز رو از طریق سی دی ویندوز فرمت و دوباره نصب کنم ؟
نقل قول:
همونطور که در عکس می بینید gpartedd نصب هست ولی چرا در محیط سیستم عامل اینکار رو نمی تونه انجام بده ؟
چون درایو ریشه مونت هست و نمیشه تغییر داد
نقل قول:
اگه از این 54 گیگ 50 گیگ رو ازاد کنم می تونم بدون تغیر در سیستم عملهای وبندوز و اوبونتو 10.10 که الان نصب هستن کوبونتو 11.04 رو هم در این 50 گیگ نصب کنم ؟
بله ولی زیاد کارایی نداره چون برنامه kde نداره
در مورد خرید کوبونتو
نقل قول:
من رم دو گیگ دارم ایا لزومی به خرید نسخه 64 بیتی هست ؟
خیر
نقل قول:
بعد این نسخه دی وی دی با سی دی که در فروشگاهها عرضه شده تفاوتشون چیه ؟ گفتن دی وی دی درایور و فایلهای اضافی داره من که یکبار خریدم چیزی ندیدم برای نصب اضافه تر . مثلا می گفتن کدکها رو می تونم از این نسخه های دی وی دی نصب کنم ولی چیزی نداره
من سی دی رو باید بخرم یا دی وی دی رو با توجه به اینکه توی خونه اینترنت ندارم
شما مینت و توزیع های مثل آریوس استفاده کنید