سلام من برگشتم !
دوستان يه كتاب تست فوقالعاده براي ديف 2 معرفي كنين (بجز خوشخوان) ده استاد خوبه ؟:5:
راستي يه سوال ديگه اين كتاباي 7 كنكور قلمچي خوب هستن پاسخ تشريحيشون ؟؟؟
سلام من برگشتم !
دوستان يه كتاب تست فوقالعاده براي ديف 2 معرفي كنين (بجز خوشخوان) ده استاد خوبه ؟:5:
راستي يه سوال ديگه اين كتاباي 7 كنكور قلمچي خوب هستن پاسخ تشريحيشون ؟؟؟
سلامنقل قول:
ده استاد خوبه، ولی نه برای الآن! یعنی وقت گیره! همون سوالای کنکور رو کار بکن خب!
پاسخ های تشریحی 7 کنکور هم خیلی چرته!
پس برا الان چه كتابي بگيرم !؟ فقط ميخوام ديف 2 باشه من اصلاً با كتابهاي جامع (جمع بندي كه كل سوالاي كنكور هست توش) حال نميكنم چون بيشتر قسمتا رو بلد نيستم اونوقت چيه بيام تستس بزنم ؟؟نقل قول:
الان که دیگه نباید تست تالیفی و اینا بزنی! فقط کنکور! اون رو هم که هر کتابی بگیری داره.نقل قول:
کتاب زرد کانون رو دیدی؟! درسته جمعبندیه ، ولی مبحث هر سوال رو مشخص کرده ، اینجوری با یه تیر دو نشون زدی! یعنی فعلا میتونی مبحثی کار کنی ، وقتی که به آمادگی رسیدی جمع بندی میکنی:27:
من بهت پیشنهاد میکنم سراغ هفت کنکور نری (مخصوصا الان)نقل قول:
حالا چرا؟......من فروردین گسسته اش رو خریدم زدم الان هرچی کنکور میزنم جوابای گسستش رو حفظم و طبیعتا همه رو درست میزنم:8::8::8:
دوستان لطفا راهنمایی کنید :10:
1. کتاب ریدینگ کتاب سبز رو کی تا حالا خونده ؟ من کتابشو دارم و از فردا میحوام بخونمش .میخوام بدونم کفایت میکنه؟
2.کتاب ریدینگ دکتر شهاب اناری چند صفحه هستش؟
موفق باشید.
من ریدینگ سبز رو تموم کردم. راستش چیزی به معلوماتم اضافه نکرد.نقل قول:
درصدم روی 70 موند ، فقط یکم سرعتم بهتر شد
224 صفحه قطع وزیرینقل قول:
یه سوال دارم لطفا فوری بجوابید
من تاحالا دینی تست نزدم . ولی خوندم کتاب تست راه اندیشه دارم به نظرتون تغییر کتاب بدم انرژی اتمی بگیرم؟
سلامنقل قول:
اگه از من میشنوی برو کتاب دین و زندگی جامع همگامانو بگیر. کتابش خیلی از لحاظ تست سنگینه و هرسوالش که میخوای جواب بدی باید خوب به سوال فکر کنی و بر مطالب مربوط به اون سوال تسلط کافی داشته باشی.
خلاصه هر درس و پیامهای ایه رو هم نوشته و علاوه بر تستهای تالیف تستهای کنکور رو هم در بر میگیره!!!
من که هروقت بعضی از پیامهای ایه هاشو میخونم ، نمیفهمم چطور به این پیام رسیده؟:13:
تا حدود یک ساعت دیگه امتحان نهایی دین و زندگی شروع میشه...الان هم میخوام برم...برای ما سومی ها هم دعا کنید تا با خیالی اسوده در تابستان برای کنکور شروع کنیم:46::46:
فعلا...