نمي دونم اينا چطوري حساب كردن ديروز شهريه ي خواهرم رو بردم واريز كردم 208 تومن بود الان شده 310 تومن!!!!!!!
مگه قرار نبود اين ترم شهريه ها تغيير نكنن؟؟؟؟
Printable View
نمي دونم اينا چطوري حساب كردن ديروز شهريه ي خواهرم رو بردم واريز كردم 208 تومن بود الان شده 310 تومن!!!!!!!
مگه قرار نبود اين ترم شهريه ها تغيير نكنن؟؟؟؟
عجب بی وجدانایی هستند
بعدازقبولی حساب كردم بااون چیزی كه تودفترچه 90امده حدود170بایدبدم بعدازانتخاب واحد برام 217تومن حساب كردند امروز شده265 تومن -هرجوردلشون میخواند حساب میكنند شهریه ثابت55500 تودفترچه90 شده 74000 تومن
هنوز واحداختصاصی نگرفتم اینقدرشده خدا میدونه ترم دوبه بعدوازسال دیگه باافزایش شهریه متغیرچقدرمیشه
راستی به كجاباید شكایت كنیم-این شورای صنفی دانشجویی پیام نوربخاری داره یا نه اگه داره یك حركتی بكنه
سلام
كلا" از ديروز مثل اينكه شهريه ها تغيير كرده و شهريه همه دانشجويان اضافه شده. بايد صبر كنيم ببينيم كلا" شهريه ها اقزايش پيدا كرده يا مشكل از سايت گلستان هست
این وام شهریه روبه كسایی كه درخواست میكنندبه همه میدند یانه -اگه كسی میدونه یادرخواست داده وبهش ندادند لطف كنه بگه
فكرنكنم مگه میشه سایت ایرادداشته باشه-لااقل وام شهریه روهم افزایش میدادندنقل قول:
بازم میگم شورای صنفی دانشجویی دانشگاه پیام نور باید بره پیگیری كنه كه اینقدرراحت توسكوت خبری شهریه هاروافزایش ندند
جالب اينجاس كه اينكارو از همون اولم انجام ندادن...
اونجوري حداقل ميدونستيم .هستند كساني كه حذف و اضافه نميرند و بعدا كه بخوان شهريه بريزن مبلغشون اشتباه داره..
وام شهريه هم اولويت با كساني هست كه تا الان نگرفته باشند+ترم اولي نباشي .تا ترم پيش 150 تومن بود...دو تا ضامن ميخواد ...
اونقدر كه ميخواي وام بگيري رو بايد هزينه ي كپي بدي :دي
سلام فکر نمی کنم زیاد تغییر کرده باشه چون یه واحد آزمایشگاه کامپیوتر من مونده بود که امروز اونم اضافه کردم به واحدام در مجموع شد 16 واحد. قبلا 15 واحد شده بود 193000 حالا با 1 واحد عملی شد حدود 227000 تومن. :11:نقل قول:
شما واحد اضافه كردي ...نقل قول:
ولي ما چي كه واحدامون هموناس ولي شهريه مون زياد شده!!!
امكانشم هست كه سيستم مشكل پيدا كرده باشه و رندمي (!!!!) به شهريه ها اضافه كرده باشه !
از این سیستم گلستان هیچی بعید نیست.....نقل قول:
شايد به خاطر ثبت نام اينترنتي قاطي كرده باشه :دينقل قول:
از این سیستم گلستان هیچی بعید نیست.....
اگر واقعا بخواد اضافه بشه بايد يه خبر بزارن تو سايت پيام نور.