چطوری ------ رو نیگا کنم؟ از کجا یعنی؟
Ie رو هم پاک کنم از کنترل پنل؟
Printable View
چطوری ------ رو نیگا کنم؟ از کجا یعنی؟
Ie رو هم پاک کنم از کنترل پنل؟
سما جان ابتدا برو به internet option و سپس تب connection بعد اونجا یه setting هستش اونا بزن و از اونجا نگاه کن ببین proxy server فعال نباشه .نقل قول:
بعدش هم برو به قسمت کامپونت های ویندوز و از اونجا تیک IE را بردار چند تا next بزن تا کاملا پاک بشه .
بعد هم سیستم را ریستارت کن بعد با یاهو مسنجر لاگین کن . به خاطر این میگم IE را پاک کنی چون بعضی وقتها مشکل لاگین شدن یاهو مسنجر را حل می کنه .
در ضمن سعی کن از یه ورژن یاهو مسنجر هم استفاده کنی .
ok سما جان
موفق باشی .
دوست عزیز ، شما برو تو قسمت تنظیمات و بعد مطابق شکل روی تب مورد نظر بروید حالا کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشید رو انتخاب کنید و روی ستینگ کلیک کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هیچ تیکی نداشتنقل قول:
ورژن مسنجرمم 9 هست و تا حالا باهاش مشکلی نداشتم. فکر می کنم بخاطر همون پراکسی باشه.
توی کنتر پنلم جایی برای پاک کردن IE نبود. چی کار کنم؟
با اینکه قبل از شب سند و رسیوم خوبه، وارد مسنجر نمیشه. اما الان که معمولیه وارد میشه. الان چند شبه که همینطور شده
یعنی الان مشکل حل شده .نقل قول:
شما برو به کنترل پنل و بعد برو به قسمت add remove program بعد از اینکه صفحه اون باز شد سمت چپ پنل گزینه add remove windows component را می بینی روش کلیک کن تا باز بشه بعد از اینکه باز شد تیک گزینه اینتر نت اکسپلورر را بردار و چند تا next بزن تا پاک بشه .
برای نصب کردن هم تیک اون گزینه را بزن و سی دی ویندوز را توی سی دی رام بزار و چند تا next بزن تا نصب بشه .
یادت نره حتما یه بار اینترنت اکسپلورر را پاک کن و بعد نصب کن .
ok
نه! هنوز هیچ چیز درست نشده. مشکل همچنان برقرار است :دی
مسنجر 8 رو نصب کردم و Ie رو هم همینطور
باید تا ظهر صبر کنم. اگه دیدم بازم کار نمی کنند، از نت هست حتمن
ممنون از کمکتون
مشکلم حل شد. ولی یه سوال برام مونده: حالا که از فری گیت استفاده می کنم، چی کار کنم که دیگه به این بدبختی گرفتار نشم؟
internet explorer با برداشتن پراکسی حل میشه ولی یاهو 9 ای دی اصلی رو باز نمیکنه یاهو 8 رو نصب کردم باز شد
سلام سمانقل قول:
خوب خدا را شکر
الان می تونی فری گیت را نصب کنی و استفاده کنی چون زیاد ربطی به اون نداشت .
بیشتر این مشکل مربوط به اینترنت اکسپلورر بود . سعی کن از IE-7 استفاده کنی . چون ورژن های بالای یاهو مسنجر با ورژنهای پایین اینترنت اکسپلورر دچار مشکل می شن . البته در بعضی مواقع . که اون هم احتمالش کم هستش .
اگه می خوای از فری گیت هم استفاده کنی سعی کن از ورژن 8 یاهو مسنجر استفاده کنی .
ok سما
موفق باشی .
با سلام
میشه بگین چطوری می تونیم ای دی کسی رو که داره باهامون چت می کنه رو بدست بیاریم
با تشکر