حداقل احترام فرشاد جان رو نگه میداشتی.نقل قول:
ندیدم کسی لیاقت داشته باشه که بهش بگم شما. میتونی همه ی 1700 تا پستمو بخونی ببینی سابقه داشتم با کسی بد حرف بزنم یا نه. از اولشم دلیل منطقی ازت خواستم. همین. گفتم بگو تا همگی بدونیم. تو اومدی گفتی دارم پستتو میکوبم و از این حرفا.
اولشم دلیل نگفتی. پستتو ویرایش کردی. اونم 1 دقیقه بعد از اینکه من جواب پستتو داده بودم. ساعت ارسال پست ها هم هست همه میتونن ببینن.
تندر امتحانشو پس داده. وقتی اون دوست عزیزمون میگه من پشت تندر حس میکنم الان چپ میکنم این حرف چه پایه علمی داره؟؟؟ میتونی به آمار تصادفا یه نگاهی بندازی ببینی درصد چپ کردن 206 ها چقدر بوده.
جالبه این نظرات رو در مورد ماشینی مثل پراید نمیدین!!!!!! خداییش این خیلی خنده داره.
من نظرم روی قیمته. داری تو مملکتی زندگی میکنی که یه پراید هاچبک رو 9 میلیون دارن بهت میدن. پس با 15 میلیون و نیم نباید انتظار جادو و معجزه داشته باشی.
منم گفتم ارزش در مقابل قیمت. اصلا تو ببین اون 206 که تو اروپا هست با اینی که این فرغون سازا دارن میزنن چند درصدش شبیه همه؟ :2:
ظاهرو نمیگم. امکانتو میگم.
همین ریو رو نگا کن چقدر ازش دزدیدن. حداقل تندر یه ماشین روز به حساب میاد.
ماشین برتر اروپا؟؟؟ تو چه رنج قیمتی بهترین ماشین؟ 18 میلیون تومن؟ تو چه سالی بهترین ماشین اروپا شده؟ نکنه 2010؟
بابا یکم چشماتونو باز کنید. این 206 مثلا تیپ 2 چی داره که 14 میلیون و 200 دارن پول ازمون میگیرن بابتش؟
موتور قوی؟ ایمنی خوب؟ امکانات رفاهی؟ اگه پلیس گیر نداده بود که همون ABS رو هم به زور روش نمیذاشتن. تازه ABS یک آپشن به حساب میاد!!!
یه کم واقع بین باشید... همین.
اگه قراره دهنتو باز کنی و توهین کنی یا جواب نده که منم مجبور شم جواب بدم یا پ.خ بزن...