با عرض سلام خدمت همگي دوستان صميمي و با شعور و مهربان سيمزي!
آقا من 2 روز نتونستم يام اينجا ديدم چقدر بروبچ اومدن و من نبودم!من تمام پست هايي كه دوستان نوشته بودن رو خوندم
مي خوام به مشكلات دوستان تا جايي كه مي دونم جواب بدم:
-همون طوري كه قبلا هم گفتم تمام وسايل اضافه ايي رو كه دانلود مي كنيد بعد از اكستركت كردنشون(از زيپ خارجشون كنيد)
بايد توي فايل دانلود بازي در داكيومنت در پوشه ي ايي اي گيمز بريزين(درايو سي)!بعد از اون وقتي وارد بازي مي شي و بازي لود مي شه يه صفحه ي آبي مياد كه توش تمام وسايل جديدي رو كه ريختي توي پوشه ي دانلود بازي هستش(البته به صورت نوشته) پايين اين صفحه 2 تا گزينه هستش آنيبل و ديزيبل خود بازي گزينه ي ديزبل رو انتخاب كرده شما بايد با موس يكي از اون وسايل رو(فرقي نمي كنه) انتخاب كني تا پر رنگ بشه بعد گزينه ي آنيبل رو تيك بزني وانتخاب كني و بهد اوكي كني !در غير اين صورت اگه با همون گزينه ي ديزيبل انتخاب شده توسط بازي وارد بازي بشين هيچ كدوم از وسايل اضافه ايي رو كه دانلود كردين و ريختين توي بخش دانلودهاي بازي توي خود بازيتون نخواهيد ديد!!!!!!!اون قاب عكسي هم كه يكي از دوستان توي چند پست قبل قرار داده بودن براي دانلود تا روي ميز تحرير هر بچه اي بذارين تا دفتر وكتاباشون رو اشتباهي روي ميزهاي هم نذارن چيز خوبي بود مي تونيد توي بخش ميز تحرير ها پيداش كنيد و بخري وبذاري روي ميز تحرير جغلت!اميدوارم مشكلت حل شده باشه!
اون دوستي كه با بادي شاپ مشكل داشت:تا اونجايي كه من مي دونم وبا چشم خودم ديدم بعد درست كردن ادم هات در بادي شاپ و سيو كردنشون خود بخود ادم هات وارد بازي مي شن!البته وارد بخش آدمسازي داخل خود بازي ميشن اگه دقيق تر مي خواي اگه اشتباه نكنم در بخش آدمسازي بازي اون بخشي كه دوتا تاس هستش و آدم هاي تصادفي رو انتخاب مي كنه و همين طور اون بخشي كه چند تا كله ي ادم هستش بايد اونجا باشن ادمات مي رن اونجا دوست عزيز جاي ديگه نبايد دنبالشون بگردي !!!!!!آخه مي دوني از كجا مطمئنم بچه هاي خواهر من عاشق سيمزن و مي خواستن بازي كنن از اونجايي هم كه بنده سلاح نمي دونم مي گفتم شما بادي شاپ رو بازي كنيد اونا ادم درست مي كردن و من بعدا با بعضي هاشون وارد بازي مي شدم و بازي مي كردم!(اينم از اون لحاظ!)
راستي دوست عزيز چرا آدمهات رو توي خود بازي بخش آدمسازيش درست نمي كني؟اين بهتر نيست؟
-اون دوستي كه مشكل دعوت كردن 2 تا ادم در پارتي داشتن:
اصلا نگران نباش بازيت هيچ مشكلي نداره دوست عزيز ميدوني علتش چيه؟اقا جون اونايي كه مي گن مي شه 6 تا ادم دعوت كرد دروغ نمي گن احتمالا اونا مكمل ها رو نصب نكردن!ببين منم تا وقتي كه فقط خود سيمز رو بازي مي كردم و مكمل ها نصب نبود مي تونستم بيشتر از دو نفر رو انتخاب كنم حدودا پنج يا شش تا بود ! ولي بعد از نصب مكمل ها ديگه بيشتر از دو نفر رو نمي تموني انتخاب كني مال منم همين طوره!راهش هم همونيه كه بقيه ي دوستان گفتن:بعد از دعوت كردن دو تا مهمونت مي توني يكي يكي زنگ بزني به بقيه ي دوستات و بگي بيان خونت خودشون ديگه خودكار جز ادم هاي پارتيت مي شن و بعد از تموم شدن مهموني همگي باهم تشريف مي برن!اگه خيلي مي خواي مهمون داشته باشي مي توني هر كي توي مغازت هستش و جلوي خونت داره رد مي شه رو هم بياري تو پارتي و صفا كني!ولي من كه حوصله ندارم!مهمون هاي مكمل ها پر رو شدن خودشون چيپس و از اون قوطي ها برمي دارن مي خورن!اگه اين قدر مهمون دعوت كني يخچالت كه غارت مي شه هيچ !گلاب به روتون توالت خونتون هم همش اشغاله وديگه نمي ذارن خودت بري دستشويي اونوقته كه يهو آبرو ريزي مي شه!
ببخشيد خيلي حرف زدم!ديگه يادم نمياد كسي سوالي كرده بود يا نه؟كامل توضيح دادم كه راحت تر متوجه بشين!
تو رو خدا براي كنكور من دعا كنيد ارديبهشت جوابش مياد!