سه جام چيه ؟ من فوتبالي نيستم . برام گزينه ها رو بنويسين دئرست ميکنم .
سه جام چيه ؟ من فوتبالي نيستم . برام گزينه ها رو بنويسين دئرست ميکنم .
جام حذفی - لیگ برتر - جام باشگاهای اسیانقل قول:
پاسخ منفى پرسپوليس به پيشنهاد ۷۰۰ ميليونى رحمان
خبرگزاری پرسپولیس : ظاهرا ديگر بايد حضور رحمان رضايى را در پرسپوليس منتفى بدانيم. اين بازيكن روز گذشته با مسوولان پرسپوليس صحبت و پيشنهاد مالى خودش را ارائه كرد اما رقم درخواست رحمان آنقدر بالا بود كه پرسپوليسى ها را وادار به عقب نشينى كرد. رضايى براى حضور در پرسپوليس خواهان ۷۰۰ ميليون تومان شده است. مديران پرسپوليس وقتى اين رقم را شنيدند به پيشنهاد رحمان پاسخ منفى دادند و اعلام كردند كه او براى حضور در پرسپوليس بايد مبلغ درخواستى اش را كاهش دهد. بدين ترتيب مذاكرات طرفين به بن بست رسيد و حضور رحمان در پرسپوليس منتفى شد البته اين احتمال وجود دارد كه در چند روز آينده پيشنهاد جديدى از سوى طرفين مطرح و مجددا مذاكرات آغاز شود.
قطبى ۳۰ درصد قراردادش را گرفت
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى قبل از اينكه تهران را ترك كند، ۳۰ درصد از مبلغ قرارداد جديدشرا دريافت كرد. طبق توافقات صورت گرفته قرار بود هنگام امضاى قرارداد، ۳۰درصد از مبلغ كل قرارداد قطبى به او پرداخت شود كه با پيگيرى هاى هيأتمديره در آخرين ساعات ادارى روز شنبه باشگاه موفق شد اين مبلغ را به قطبىبپردازد تا او با خيالى آسوده به دبى بازگردد
مجيد فرخزادى: درهاى پرسپوليس به روى كريمى باز است
خبرگزاری پرسپولیس : برخلاف ادوار گذشته مجيد فرخزادى به عنوان سخنگوى باشگاه پرسپوليس و عضوهيات مديره، هميشه در دسترس است. او درباره پيوستن على كريمى به پرسپوليسمى گويد: در باشگاه به روى على كريمى باز است. ما آمادگى همكارى با وى راداريم و افتخار مى كنيم على كريمى يكى از مفاخر فوتبال ايران را در جمعخود داشته باشيم.»وى در پاسخ به اين سؤال كه گفته مى شود با حضور توره وتمديد خليلى، عماد رضا قصد دارد با استقلال وارد مذاكره شود ادامه مى دهد: هر شنيده اى را نبايد ارزش گذارى كرد.» البته فرخزادى احتمال ادامه يافتنمذاكره با عمادرضا را رد نمى كند. او در ادامه درباره تأييد كادر فنىمربيان به غير از كماسى توسط افشين قطبى مى گويد: ((حتما اين مجموعه راقبول دارد كه با آنها كار مى كند و اين مطالب مندرج در برخى جرايد صحتندارد))
قطبى ۳۰ درصد قراردادش را گرفت
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى قبل از اينكه تهران را ترك كند، ۳۰ درصد از مبلغ قرارداد جديدشرا دريافت كرد. طبق توافقات صورت گرفته قرار بود هنگام امضاى قرارداد، ۳۰درصد از مبلغ كل قرارداد قطبى به او پرداخت شود كه با پيگيرى هاى هيأتمديره در آخرين ساعات ادارى روز شنبه باشگاه موفق شد اين مبلغ را به قطبىبپردازد تا او با خيالى آسوده به دبى بازگردد
آقايى منتظر مدير برنامه هاى خود
خبرگزاری پرسپولیس : گفته مى شد روز گذشته عباس آقايى به باشگاه پرسپوليس خواهد رفت تا درخصوص ادامه همكارى اش با سرخ ها مذاكره كند اما گويا اين اتفاق نيفتاده است چرا كه مدير برنامه هاى وى در ايران نيست. قرار است شهداد ناظمى مدير برنامه هاى عباس آقايى امروز از سفر امارات به تهران بازگردد و اين دو به اتفاق براى مذاكره به باشگاه پرسپوليس بروند كه به احتمال فراوان اين اتفاق همين امروز رخ خواهد داد.البته آقايى با وجود اينكه هنوز تكليف قرارداد خود را روشن نكرده است حدود ۲۵ روزى است كه تمرينات خود را از سر گرفته و زير نظر مربى اختصاصى خود كار مى كند.
خليلى از آمدن توره و عماد رضا خوشحالم
خبرگزاری پرسپولیس : درباره روابط نه چندان دوستانه خليلى با رقبايش در پرسپوليس قبلا هم زياد شنيده بوديم. اينكه او نه تنها با نيكبخت كه با ماته هم دچار مشكل بود اما حالا بايد توره و شايد هم عماد رضا را در پرسپوليس تحمل كند.
البته محسن خليلى هم چيز را تكذيب مى كند. او مى گويد كه با رقباى فصل گذشته اش هيچ مشكلى نداشته و امروز هم از حضور توره و عماد رضا در پرسپوليس استقبال مى كند: اتفاقا از حضور توره و عماد رضا در پرسپوليس استقبال مى كنم. با آمدن آنها پرسپوليس صاحب يك خط حمله آتشين مى شود.
بعد از آن مصدوميت، از كى تمرين را شروع مى كنى؟
فعلا زير نظر پزشك تمرينات اختصاصى و فيزيوتراپى انجام مى دهم. فكر مى كنم از دو هفته ديگر مى توانم تمريناتم را شروع كنم.
با تاخيرى كه در تمديد قراردادت داشتى به نظر مى رسيد تمايل ندارى بمانى؟ بايد تمام شرايط را بررسى مى كردم. همينطور هم شد و بعد از مشورت با بزرگان فوتبال تصميم گرفتم بمانم. الان هم معتقدم يكى از بهترين تصميم هاى زندگى ام را گرفتم.
ولى خيلى دوست داشتى به امارات بروى... چرا پشيمان شدى؟
من هيچ وقت بازار گرمى نكرده ام. همه مى دانند چه پيشنهادهاى خوبى از امارات داشتم. ولى تصميم گرفتم بمانم
چه چيزى پشيمانت كرد؟
آينده فوتبالم برايم خيلى مهم بود.شايد از نظر مالى ضرر كرده باشم ولى با تصميمى كه گرفتم خيلى به آينده فوتبالى ام كمك شد.
تو و نيكبخت فصل گذشته رابطه خوبى با هم نداشتيد... حضور دوباره تان در پرسپوليس مشكل ساز نمى شود؟
ما با هم مشكلى نداشتيم. شايد در بعضى بازيها با هم بلند صحبت كرده باشيم ولى مشكلى نداريم. البته خيلى ها دوست داشتند رابطه ما را خراب كنند، ولى نتوانستند.
با افشين قطبى هم رابطه جالبى نداشتى... حالا كه برگشته...؟
چرا رابطه خوبى نداشتم! اينها همه دروغ است. مى خواستند رابطه من و قطبى را خراب كنند ولى من سكوت كردم و ترجيح دادم از تجربيات قطبى براى موفقيت خودم استفاده كنم.
فكر مى كنى حضور دوباره او در پرسپوليس تصميم خوبى بود؟
صد درصد. بهترين خبر براى پرسپوليس و هواداران بازگشت قطبى بود. حالا كه او برگشته وتيم خوبى هم بسته اند مى شود قول قهرمانى آسيا را هم داد.
ولى حضور در سه ليگ، كار پرسپوليس را خيلى سخت تر كرده؟
قبول دارم. ولى اينطور هم نيست كه فقط ليگ قهرمانان آسيا را جدى بگيريم. هرگز نبايد دو جام داخلى را ساده از دست بدهيم. اتفاقا من فكر مى كنم در صورتى در آسيا نتيجه مى گيريم كه در ليگ برتر و جام حذفى هم موفق باشيم.
فصل گذشته همراه با هادى اصغرى، آقاى گل ليگ شدى و حالا در خود پرسپوليس رقباى زيادى براى آقاى گل شدن دارى؟
خوشبختانه تجربيات خوبى از يكسال بازى در پرسپوليس به دست آورم و حالا براى حضوردر ليگ قهرمانان كاملا آماده ام. امسال هدف بزرگ ترى دارم و مى خواهم با آقاى گلى در آسيا، به تيم هاى بزرگ اروپا بروم.
گفته مى شود از پرسپوليسى شدن توره و عماد رضا دلخورى!
چه كسى گفته! من معتقدم رقابت كيفيت كار بازيكنان را بالاتر مى برد. عمادرضا و توره هم كه از بهترين خارجى هاى ليگ هستند. اتفاقا از حضورشان در پرسپوليس استقبال مى كنم. هواداران هم مى توانند منتظر خط حمله آتشين پرسپوليس باشند.
دوباره به تيم ملى دعوت شده اى و اين يعنى على دايى از عملكرد تو راضى است.
خوشبختانه از حضور در تيم ملى تجربه خوبى دارم. هميشه سعى كرده ام مهره موثرى براى تيم ملى باشم وخوشحالم كه دايى دوباره به من اطمينان كرده، حالا كه او دوباره به من اعتماد كرده مى خواهم بهترين باشم.دوست دارم با تيم ملى به جام جهانى بروم و در بازيهاى جهانى براى ايران گل بزنم.
قطبى هلند را انتخاب كرد
خبرگزاری پرسپولیس : با موافقت و هماهنگى قطبى با باشگاه، پرسپوليس براى برپايى اردويى ۱۰ روزه راهى هلند خواهد شد. افشين قطبى بعد از امضاى قرارداد جديد خود با پرسپوليس خواستار فراهم كردن شرايطى براى سفر پرسپوليس به اروپا و برپايى اردو در يكى از كشورهاى فرانسه، هلند و اسپانيا شد. در نهايت و با درخواست قطبى، هلند براى سفر پرسپوليسى ها انتخاب شد و قرار است باشگاه شرايط برپايى اردويى تداركاتى و ۱۰ روزه در اين كشور را فراهم كند.
پاداش ۷۰۰ ميليونى براى قهرمانى در ايران و آسيا
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبى اين بار هم بعد از تعيين پاداش قهرمان كردن پرسپوليس، قراردادش را امضا كرد. با اين تفاوت كه پاداش هاى تعيين شده در قرارداد جديد و دوساله او اختلاف فاحشى با پاداش ۱۲۰ ميليون تومانى او به خاطر قهرمان كردن پرسپوليس در ليگ هفتم دارد. به اين صورت كه قطبى در صورت قهرمان كردن پرسپوليس در ليگ برتر آينده ۲۰۰ ميليون تومان پاداش مى گيرد و اگر موفق شود قهرمانى آسيا را هم براى پرسپوليس به ارمغان بياورد، پاداشى ۵۰۰ ميليون تومانى دريافت خواهد كرد.