بهترین نسخه ی بازی ارباب حلقه ها چیه؟
Printable View
آقا این پازلایی که معرفی کرده بودین تموم شد.نقل قول:
تعداد قطعه هاش هم کم بود.
یه چیزی نمیشناسین 1000 تا، 3000 تا، 5 هزار تا قطعه داشته باشه هر پازلی؟
نظر من:نقل قول:
The Lord Of The Rings The Battle For middle Earth
:40:
منم میدونم با ویستا سازگاره ؛ اما نسخه ی 2 این بازی با سون سازگار نیست و اجرا نمیشه ؛ میخواستم ببینم شماره ی 3 این بازی با سون سازگاره یا نهنقل قول:
(راستی من گفتم سون نه ویستا)
از بازی های The Lord of the Rings سری The Battle for Middle-Earth که استراتژیه به نظر خودم بهترینه:نقل قول:
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth - 2004
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II - 2006
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II - The Rise of the Witch-king - 2006
خب... خودتون میتونین بی نهایت پازل خلق کنین. ابزارشو دارین. میتونین تعداد قطعاتش رو هم کم و زیاد کنین.نقل قول:
از بابت سازگاری بازیها, سون کپی ویستاست... امکان اجرای بازی رو تو سون هم دارین.نقل قول:
لطفا به سوال من کسی که این بازی (stalker ) رو انجام داده جواب بده؛شما که میگین سون کپی ویستاست بد نیست بدونین که این بازی سون رو به عنوان سیستم عامل شناسایی نمیکنه
من سسيستمم ضعيفه رم512 گرافيك256 .بازي به سبك اويل4 چي معرفي ميكنيد يا شاهزاده ايراني
كلافه شدم هر بازي كه انتخاب ميكنم به سسيستمم نميخوره
راهنماييم كنيد
سلام من تو تلویزیون دیدم که می گفت واقعی ترین بازی اتومبیل رانی که گرانترین بازی رایانه ای است است به طوری که شما می تونید ارتفاع فرمونتونم تنظیم کنید. میشه اسم این بازیو بگید.
سلام،به احتمال زیاد gran turismo 5 بودهنقل قول:
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
من توصیه میکنم شما اگه میخوای gaming کنی حتما سیستمتو یه ارتقاع بده؟!نقل قول:
prince of persia همه پنج تا نسخشو بازی کردی؟
تو سبک اویل 4 هم خوب بقیه سری اویل رو بزن حالشئ ببری مخصوصا 3 یا همون نمسیس
سلام
دوستان اگه میشه یه بازی هواپیمایی جدید با گرافیک بالا به بنده معرفی کنید؟
با تشکر:11: