-
آقا من هنوز گوشی رو از تیر ماه که خریدم آپدیت نکردم به نظر شما برم آپدیت کنم؟
حالا ببینم من قبلا وقتی گوشی رو خریدم زبان فارسی روش نصب بود و تمام حروف رو مینوشت حتی حرف پ ,ژ و ... یعنی عربی نبود و فارسی کامل بود اگه آپدیتش کنم امکان داره که فارسیش از بین بره یا نه؟
ممنون
-
سلام فداتون شم.
من فردا میرم این گوشی رو بگیرم ؟ میخوام یه رم 2 گیگ هم براش بخرم .به نظر شما رم چه مارکی بخرم که خوب باشه ؟ تو خریرد رم به چه چیزایی دقت کنم که سرم کلا نره ؟ الان قیمت رم 2 گیگ میکرو اس دی برا 5700 چنده ؟
بازم ممنونم از راهنماییهی نازتون.:10:
-
سلام!شیپ جان دیگه برای چی میخواهی اپدیت کنی؟؟؟بزار تا فریم ویر جدیدتر بیاد!
مری مانا جان مبارکت باشه!رم 2 گیگ میکرو اس دی زیاد فرقی نمیکنه چه مارکی باشه ولی اگه تونستی مثل یکی از دوستانم خود مارک نوکیا گیر بیاری عالیه!رم 2 گیگ میکرو اس دی قیمت ندارم ولی گرونتر از 30 تمون فکر نکنم باشه!
-
چند تا سوال :
1.مستر ریست یعنی چه؟
2.چطور میشه مستر ریست کرد؟
3.چه فایده ای داره؟
4.آیا فایل ها و تنظیمات گوشی پاک میشه یا نه؟
-
سلام به همه...
3تا سوال داشتم.....
يكي اينكه يكي چندتا سايت خوب واسه دانلود برنامه و تم معرفي كنه...(به جز اونايي كه خودم معرفي كردما...)
دومي اينكه آخرين آپديتي كه واسه 5700 اومده چنده؟؟؟؟؟
سوم اينكه، من تو صفحات اول خونده بودم كه يه كليپ تو سايت youtube از 5700 گذاشتن كه در حد مرگ اين گوشيو مي چرخونن... من الان اون فيلمو ميخوام ببينم... ولي لينكشو پيدا نميكنم... اگه ميشه يه لطفي كنيد، لينكشو واسم بزاريد، ممنون....
-
اقا من 5700 رم رو میخوام بفروشم هر کی خواست پ.خ بده باهاش را میام
-
سلام خدمت دوستان دیگه نمیخواد دنبال برنامه ntorch pro باشید بدون برنامه هم میتونید روشن نگه دارید به این صورت که:
اول بدون ابنكه پايين گوشي رو بچرخوني وارد مديا ميشي . دوربين رو انتخاب ميكني و در قسمت تنظيمات فلاش رو از حالت اتوماتيك روي on ميزاري بعد دكمه ي عكس رو ميزني و بلافاصله بعد از روشن شدن فلاش پايين گوشي رو ميچرخوني ... حالا ديگه فلاش روشنه
اینو یکی گفته بود منم خودم تست کردم درست کار میکنه فقط تشکر یادتون نره
-
البته نا گفته نماند من اینو از اینجا کپی کردم به نظرم اومد کسی توجه نکرده به خاطره همین اینجا اعلام کردم
این پست مربوط است ttp://forum.p30world.com/showpost.php?p=2039821&postcount=3
-
نه عزيز اينجا هم چند بار اعلام شده ولي ممنون از به فكر بودنت
-
چند تا سوال :
1.مستر ریست یعنی چه؟
2.چطور میشه مستر ریست کرد؟
3.چه فایده ای داره؟
4.آیا فایل ها و تنظیمات گوشی پاک میشه یا نه؟