سلامنقل قول:
منم همین کار رو میخوام بکبنم میشه بگید گواهی موقت پیش یعنی چی؟
یعنبی اینکه همه کتابای پیش رو پاس بکنی و بری اونجا ثبت نام بکنی و بعدش مرخصی بگیری ؟>
بله ؟؟
سلامنقل قول:
منم همین کار رو میخوام بکبنم میشه بگید گواهی موقت پیش یعنی چی؟
یعنبی اینکه همه کتابای پیش رو پاس بکنی و بری اونجا ثبت نام بکنی و بعدش مرخصی بگیری ؟>
بله ؟؟
سلام دوستان.یکی از آشناهای ما پزشکی آزاد قبول شده و 2ترم مرخصی گرفته و داره واسه سراسری میخونه.الان اگه سال بعد بتونه سراسری قبول بشه و از آزاد انصراف بده واسه ادامه تحصیل تو سراسری مشکل نظام وظیفه نخواهد داشت؟؟؟
شما وقتی دوره پیش رو تموم کنین میتونین از مرکز پیشدانشگاهی که درس خوندین یه گواهی موقت برای کارهایی مثل ثبت نام بگیرین.نقل قول:
بعد هم با همون میرین دانشگاهی که قبول شدین ثبت نام میکنین و اگه دوست داشتین مرخصی میگیرین.:20:
سلام ،نقل قول:
در صورتی که معافیت تحصیلی براشون رد بشه برای کنکور سال بعد مشکلی ندارند!وگرنه حق شرکت در کنکور رو ندارند
سلام دوستان
من متولد تیر 72 هستم و الآن پشت کنکوری هستم ولی هنوز یه درس رو دارم که پاس کنم که دی ماه امتحانشه . یعنی هنوز فارغ التحصیل نشدم . باید دفترچه پست کنم ؟ کی باید پست کنم ؟ میتونم امسال کنکور بدم؟
سلام،نقل قول:
خیر !برای کنکور سال 91 احتیاجی به دفترچه ندارید:46:
سلام به دوست عزیزم مهرداد که همیشه پاسخگو هستند
من چند بار دیگه هم اینجا پست دادم و تقریبا جوابم رو میدونم , این روزها دوست هام که همسن من هستند (نیمه اول 72 ) همه دارن دفترچه پست میکنن ! و میگن ممکنه اضافه خدمت بخوریم
من که خرداد 72 هستم الان خیلی نگران شدم , از سایت نظام وظیفه police.ir هم مشاوره گرفتم یک بار و خلاصه براشون توضیح دادم شرایطمو (اینکه پیش دانشگاهی رو بزرگسالان خوندم و دیپلمم رو دی ماه سال 89 گرفتم ) و در جواب گفتن " شما تا 18/8/91 فرصت داريد مدارك اعزامتان را بفرستيد و ميتوانيد كنكور هم بدهيد "
الان نزدیک 10 روز میشه دوباره شرایطم رو کامل توضیح دادم براشون تا مشاوره بگیرم ولی هنوز جواب ندادن ! حتی دیروز یک بار دیگه درخواست دادم تا به درخواستم رسیدگی بشه ! ولی هنوز که جواب ندادن !
حالا میخوام برم مدارکم رو بفرستم , بنظرتون تا 18 آبان دیرتر بشه اضاف خدمت میخورم ( یا ممکنه بخورم )
تا حالا چند بار پلیس +10 رفتم و هر بار میگن باید مدارکت رو ارسال کنی ! (البته هر بار یک جا میرم )
حتی یکی از دوستام باباش پلیس بوده و گفته حتما باید مدارک رو ارسال کنی 6 ماه بعد از فارغ التحصیل شدن (البته دوستم نیمه دوم 71 هستش )
چیکار کنم :20: ؟
سلام عزیز،نقل قول:
من نمی دونم چه اصراری داری دفترچه بفرستی:31: من خودم متولد نیمه اول 71 هستم و امسال سال دومی بود که کنکور می دادم و قبول شدم و الان هم دانشگاه می رم!
پلیس +10 اصلا از مسائل نظام وظیفه آگاهی نداره و فقط دفترچه ارائه می کنه...6 ماه بعد از فارغ التحصیل شدن هم برای افراد دانشگاهی هست نه افراد دیپلم !به هر حال مشکلی نداری شما اما اگه خیلی رو فکرت هست برو نظام وظیفه...در ضمن اشاره کردم که خودم هم مثل شما بودم...:46:
سلام دوست مننقل قول:
من متولد نیمه دوم (مهر) 71 هستم امسال ساله دومه برا کنکور میخونم دیپلمم هم حضوری گرفتم زنگ زدم نظام وظیفه گفت احتیاجی نیست دفترچه پست کنی ولی از مشاورامون که پرسیدم گفتن که نیمه دومی ها باید دفترچه پست کنن
حالا من چیکار کنم ؟ اگه دفترچه پست کنم اعزام به خدمت میخورم ؟ بعد میتونم تمدید کنم ؟ اصلا داخل سایت نظام وظیفه هم نوشته فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام. وقت دارند دفترچه پست کنن
خلاصه من موندم دفترچه رو پست کنم یا نکنم؟
سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم اول تربیت معلمم، آزادیم نه متعهدی، کاردانی هم همونجا خوندم
فقط پنجشنبه و جمعه کلاس دارم
میدونم ممنوعه ولی آیا ممکنه سربازی هم برم و دانشجو هم باشم؟ میفهمه کسی؟