فک کنم تا موقعی که MCI اقدام به فعال کردن GPRS نکنه تعرفه همین باشه . به نظر من وقتی مخابراتم راه اندازی کنه ایرانسل واسه رقابت با اون صدرصد تعرفه GPRS و میاره پایین.:10:نقل قول:
وبلاگتم خیلی خوبه واسه کسایی که اطلاعات کافی ندارن موفق باشی.:20:
فک کنم تا موقعی که MCI اقدام به فعال کردن GPRS نکنه تعرفه همین باشه . به نظر من وقتی مخابراتم راه اندازی کنه ایرانسل واسه رقابت با اون صدرصد تعرفه GPRS و میاره پایین.:10:نقل قول:
وبلاگتم خیلی خوبه واسه کسایی که اطلاعات کافی ندارن موفق باشی.:20:
بشتابید.......... بشتابید........... بشتایید ........... بشاتبید
ایرانسل کلی شهر تازه اضافه کرده . کلی از پوشش ها رو هم کامل کرده مثلا مشهد و پوشش کاملا کرده .:21:
ولی از الان بگم سمنان و اصفهان نیست هاااااااااااااااااااااااا اا:19::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
عزیزم این همون شهرهای قدیمی فقط نقشه هاش کاملتر شده و هیچ شهر جدیدی توش اضافه نشنده
چرا یکسری شهر جدید مثل اراک و ... اضافه شده . ولی به غیر از اراک هنوز از پوشش مراکز استان ها جدید خبری نیست .نقل قول:
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزيز هزينه ام ام اس هم مانند جي پي آر اس محاسبه مي شه. يعني به ازا هر كيلوبايت 3 تومن.نقل قول:
در ضمن هيچ تا به حال فكر نكردي كه از جي پي آر اس براي دان لود موزيك نبايد استفاده كرد. براي اون مي تونين از سرويس دايل آپ فرد اعلا با قيمت ساعتي 300 تومن ناقابل استفاده كنين. مي تونين با سه هزار تومان 100 مگابايت دانلود كنين.
اين كدوم خيابونه در تهران؟ در ضمن من آنتن ايرانسل رو توي عكس نمي بينم؟!
ولي عكست رو خب گرفتي.
مطمئنی این دکل اصلا مخابراتی هست ؟ چون بیشتر شبیه تقویت کننده برای صدا و سیما باشه!! در ضمن اون یارو 3 تا Bts هم روش نیست که !!!نقل قول:
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
نقل قول:
البته اون چه كه به نظر من مي آد. من فقط آنتن بالاي دكل مي بينم. عليرضا خارجي راهنمايي كن.
علیرضا جون آبرومونو که بردی:5:نقل قول:
بابا این آخه روش چیزی نداره که جز بسیم:18:
این فکر کنم بی سیم پلیس باشه.:2: و روش چند تا از طبلهای GPRS ایرانسل شاید وجود داشته باشه.
عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.
اسکو :
:8:
خیلی جالبه ولی سمنان چی
عليرضا جان اشتباه كردي اين كه دكل ايرانسل نيست اصلا دكل هيچ كدوم از tci و تاليا هم نيست !!! اين آسمون خراشه!!نقل قول:
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
حالا تا فردا صبر كنيد خودم يه خوشكلشو مي گيرم و براتون ميزارم :20:
اين
دکل
ايرانسل
نيست
اینم یه دکل ایرانسل البته از اونا که روی پشت بام ساختمونان. :5:
چرا عزیزم اون دکل ایرانسله ولی هنوز کامل نشده از این دکل ها تو تهران و مشهد پر شده وقتی کنار دکل بودم انتن موبایلم 1/2خط بودنقل قول:
اما تا حالا دکل ایرانسل که با ریسمان بسته شده باشه ندیدم
این دکل کاملا جدید نصب شده و تا قبل از ایرانسل این دکل نبود
این دکل توی کیانشهر توی خیابان امام رضا نصب شده
من ديروز داشتم agile mesenger رو تست ميكردم ببينم كدومش كار ميكنه ...يكيشون يه update 500kb كرد و ... ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييهووووو ووووووووووووووووو2هزار تومن از حسابم كم شد !!!!!! همش هم 1 دقيقه طول نكشيد... !!
خدا قسمت كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
منم يك عكس از دكل ايرانسل دارم اما اگر بگذارمش دوباره banned ميشم ...ايني كه منم دارم خوشگله خاصتي msg بگذار تا نشونت بدم......:27: :31:
با کی هستی با علیرضا یا من ؟:31:نقل قول:
عکسهای من که فابریک ماله ایرانسله:27:
ای ول اینم خوده خودشه :46:نقل قول:
تو تبریز هم تو پشت بام ها از اینها خیلی هست.:5:
علیرضا جون به خدا از اینام تو تبریز خیلی وقته پره قبل اینکه ایرانسل شروع به کار کنه:13:نقل قول:
ولی همش ماله پلیس و بی سیم ها هست . اصلا مخابرات دکلی به این بزرگی نداره تو ایران:8:
ولی تازگیها رو اینا چندتا از طبلهای GPRS ایرانسل و نصب کردن.
راستی تو که میگی هنوز کامل نشده موبایلت چطور 1/2 آنتن میداد؟:27: نکنه 3 پاییه خالی خودش کلی تقویت میکنه آنتن موبایل و ؟!:31:
حالا به فرض همه اش مال ايرانسل باشه @~~!! چه فرقي به حال ما داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با اين تعرفه هاي ****شون ......اگر هم 100000000 تا آنتن بزنه و سرويس و تعرفه اش رو درست نكنه به حال من فرقي نميكنه
ايرانسل تا اينجاش كرده تو پاچمون ... از اين به بعدشو خدا به خير كنه....
سلام دوستان
میگم چرا وقتی از ایرانسل مسیج میاد، وقتی میخای بخونی
میگه پاسخ پیام داده نشده
به قول یکی از دوستامون اندکی صبر نمدونم چی چی نزدیک است:27: :31:نقل قول:
اون به ایرانسل ربطی نداره اون به تنظیمات گوشی طرف ربط داره .نقل قول:
تو قسمت Message Setting یه قسمت هست به نام Request Reply یا Reply Via Center اون گزینه باید OFF باشه . وقتی On باشه یه همچین سوالی رو ازت میکنه.:8:
اسم اونها مايكروويو لينك هست و كار اونها اتصال دادن يك سايت به سايت ديگر يا به مركز سوييچ ميباشد.
اگر اطلاعات بيشتري ميخواين، لطفاً بگين تا توضيح بدم.
آره آره توضیح بده . چرا فقط تو ایرانسل هستش ؟نقل قول:
دستت طلا.
علیرضا خارجی زحمت کشیده ولی به بیراهه رفته
اون دکلی که من عکسش رو دیدم بهش میگن Lattice با ارتفاعهای مختلف ولی توی عکس 42 متری بود
بقیه عکسها هم هر کدوم یه اسمی دارند که کلهم بذارید براتون بگم
اون لوله ای که 4 متر ارتفاع داره و روی پشت بام نصب میشه بهش میگن پل 4 متری
لوله های 6 متری که دو تا هم مهاری دارند ( با زاویه 90 درجه ) بازهم میگن پل ولی 6 متری
دکلهایی که با کابل مهار میشن Guyed mast میگند ارتفاعشون هم از 9 متر تا 18 متر هست
--------------- این از پشت بام (Roof top)
دکلهای زمینی هم سه نوع داریم
یه مدل هست مثل لوله قطوری که به تدریج به سمت نوک دکل باریکتر میشه , بهش میگند منو پل Monopole
دکلهای دیگه ای هم هست ظاهر شون مثل دکلهای مهار دار هست ولی مهار ندارند باریکتر و سبکتر هستند ( برای تجهیزات زیمنس ساخته شده اند و اکثرا تالیا از اونها داره ) بهش میگند ICB
نوع سوم که علیرضا خارجی عکسشون رو زده بود بهشون میگند Lattice تا ارتفاع 90 متری هم توی ایرانسل استفاده میشه
----------------------------
حالا موضوع اصلی اینه که کدوم مال ایرانسله - حقیقتش معلوم نیست کدوم مال ایرانسله ولی مشخصا معلومه کدوم مال ایرانسل نیست
باید اون BTS پایین دکل رو ببینید اگه نوکیا یا اریکسون نبود مال ایرانسل نیست ولی مخابرات هم از هر دوتاشون داره
تالیا ترجیحا از زیمنس استفاده میکنه -
توی مخابرات هم نوکیا هست , هم آلکاتل , هم زیمنس و هم اریکسون
اون کابینت آبی رنگ بزرگ هم که روی بعضی پشت بام ها میبینید بهش میگند Shelter که فقط مخابرات از اونها داره و معلوم نیست تجهیزات داخلیش مال کدوم یکی از برندهایی که بالا گفتم باشه
سلام دوستان... منم بعد از کلی گرفتاری بالاخره رسیدم یه سری به اینجا بزنم
دوستم که سیم کارت اعتباری ایرانسل رو داره میگه هر وقت کانکت میشه هزینه ای نداره و از اعتبارش کم نمیشه ولی هر چند وقت یک بار یه دفعه یه مقدار از اعتبارش میره
با هم امتحان کردیم:
اعتبارش رو یادداشت کردیم و سیم کارت رو به مدت 48 ساعت از گوشی در آوردیم. وقتی سیم کارت رو داخل گوشی گذاشتیم و اعتبار رو چک کردیم کم شده بود!!!
کسی میدونه چرا؟!
کاشکی میشد از هر کدوم و با یه عکس نشون بدی خیلی جالب و با حال میشد:31: :11:نقل قول:
در ضمن یه جایی توی همین پستها یکی نوشته بود که آنتهایی که از هم فاصله دارند مال مخابراته
یه توضیح دیگه بدم اینکه : اون آنتن ها رو بهش میگند سکتور (Sector) و محدوده ای که پوشش میدهند رو میگند بیم (Beam) حالا اونهایی که فاصله دارند رو نوع Vpole و اونهایی که نزدیک هم نصب میشوند رو Xpole میگند
تفاوتی که باهم دارند اینه که نوع سکتورهای وی پل باید به صورت زوجی به یک سمت سیگنال بفرستند و از هم فاصله داشته باشند ولی در نوع ایکس پل این قضیه وجود نداره
تازه این رو هم بگم که مخابرات داره به خاطر رقابت با ایرانسل تمام سکتورهای وی پل خودش رو به ایکس پل ( دقیقا همون نوعی که توی ایرانسل استفاده میشه ) تغییر میده ( با کلی هزینه )
پس از روی نوع سکتور هم نمیشه فهمید کدوم مال ایرانسله ولی تالیا سکتورهای باریکتری از نوع وی پل داره که نیازی به فاصله از هم ندارند ( بازهم مخابرات از اونها داره )
پس تالیا رو هم نمیشه از روی سکتورهاش شناخت
----------------------
ولی این مسئله مهم رو بگم همتون شاخ در میارید
تفاوت انتنهای ایرانسل و تالیا و مخابرات توی ارتفاعشون از سطح زمین هست
مخابرات توی ارتفاع 12 تا 20 متری هست
ایرانسل توی 20 متری تا 28 متری داره
تالیا از 18 متری تا 30 متری داره
ولی بازهم استثنا توی ارتفاع هست که به نقاط لبه شهر ها مربوط میشه نه مرکز شهر مثلا توی عکسی که علیرضا خارجی نشون داده قراره سکتور توی ارتفاع 39 متری بخوره ( مگه اینکه نقشه پوشش رو عوض کنند )
ممنون از سيدي رام ريرايت ايبل!!!
از اطلاعاتي كه داده معلوم ميشه، در اين صنعت وارده. خوشحال ميشم اگه باز هم ازش بشنويم.
براي دوست عزيزمون كه اشتياق دونستنش رو مخفي نميكنه:
كار اين لينكها اينه كه مكالمات شما رو كه توسط BTS جمعآوري شده است، به مركز سوييچ (اين سوييچ اسم خاصي داره كه براي جلوگيري از فني شدن مفرط نوشته از آوردن كلمات مختلف پرهيز ميكنم) انتقال ميدن. از اونجا، اين مكالمات به استفاده كننده ديگهاي در همون اپراتور، اپراتور ديگه، خطوط ثابت و يا حتي خارج از كشور انتقال داده ميشه.
براي انتقال اين اطلاعات از چند روش مختلف استفاده ميشه كه دو روش اون مرسوم هست. يكي استفاده از مودمهاي بهخصوصي به اسم HDSL هست ديگري همين روش MicroWave Link
HDSL براي ارتباط از خطوط تلفن ثابت استفاده ميكنه. اين روش خيلي مورد علاقه مخابراته به خاطر اين كه خودش صاحب شبكه تلفن ثابته و اين استفاده نه براش دردسري داره، نه هزينهاي. در سايتهايي كه از اين فنآوري استفاده ميكنن، شما اثري از يك ديش گرد بالاي دكل نميبينيد.
Microwave Link براي ارتباط از ديشهايي در اندازههاي مختلف استفاده ميكنه. اين ديشها معمولاً بين 30 سانتيمتر تا 120 سانتيمتر قطر دارند. البته اندازههاي كوچكتر و بزرگتر هم وجود داره. شركت تاليا و امتيان چون امكان استفاده بيدردسر از شبكه تلفن ثابت رو ندارن، اين روش رو ترجيه ميدن. البته دلايل ديگري هم وجود داره، كه اگه علاقهمند بودين بيشتر براتون توضيح خواهم داد. به همين خاطر شما رو دكلهاي اونها اين ديشها رو ميبينين.
اميدوارم اين توضيحات روشنگر بوده باشه. خواهش ميكنم اگه سوالي هست بفرمايين.
یکی از مشکلات ایرانسل آنتن دهی به شدت کاذب آن هست . مثلا الان خط آنتن گوشی من فول هست ولی وقتی شماره می گیرم آنتن گوشی میره یا یک خط آنتن باقی می مونه و اصلا نمیشه تماس گرفت مگه اینکه به محیط باز بریم در حالی که ایرانسل در حدود 200 متری ما یک Bts داره !؟ این مشکل از چی هست ؟؟
یک مشکل دیگه ایرانسل صدای بوق آزاد آن هست که وقتی از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ می زنیم این صدا بسیار کم هست و خیلی از افراد فکر می کنند بوق اشغال می زنه ؟؟ این مشکل برای چی هست ؟؟
مرسی عزیز جان تو همون CD-RW من رو بخون , نمیخواد ترجمه فارسی رو بنویسینقل قول:
---------
حرفهای pedram_behrang رو تایید میکنم ولی باز هم بگم مخابرات به خاطر رقابت و ارتقا سخت افزاری سایتهاش مجبوره از لینکهای مایکرو ویو استفاده کنه - دیگه لینکهای HDSL جوابگوی باند 1800 نیست ( یا اگه هست سرعت و ظرفیت خوبی نداره )
حالا چرا 1800 - بحث سر اینه که مخابرات و تالیا تا حالا فقط روی باند 900 مگا هرتز کار میکردند ولی ایرانسل از همون اول کارش رو با 1800 شروع کرده و به خاطر همین ظرفیت سیمکارتهاش توی هر بی تی اس 3 برابر مخابراته
---------
masoudboy اینکه خطوط آنتنت پر میشه و نمیشه به اپراتور ربطی نداره - ولی یک نکته هست , روشن یا خاموش بودن چراغ نوک دکل هیچ ربطی به روشن یا خاموش بودن سایت نداره , اگه نزدیک سایت هستی و آنتن نداری احتمالا اون سایت خاموشه یا اینکه لینکش با مرکز قطع شده
---------
pedram_behrang ببخشید من فضولی میکنم
فقط جهت اطلاع اون کسانی که میخوان بدونن
کوچکترین عضو هر شبکه مخابراتی BTS هست که سیگنال رو به BSC میده هر چند تا BSC هم با یک MSC توی سطح شهر در ارتباط هستند دیگه این وسط چه اتفاقاتی میافته تا اینکه هر گوشی کار کنه خیلی مفصلتره اگه خواستید میتونم لینک اطلاعات کامل شبکه های موبایل رو براتون بذارم .
دوست عزيز،
من در چند پست عكس اين دكلها رو برات ميذارم. اميدوارم روشنگر باشه.
من اینجا دست و پام بسته است و نمیتونم عکس بذارم ولی اگر بقیه عکس بذارند ممنون میشم ( چون از سایتهایی که خودمون نصب کردیم , نباشه بهتره )
در ضمن جایی که من هستم یک سری عکس و فایل راهنما هست که جزئیات داخلی سکتور ها رو نشون میده دلم میخواد براتون آپلود کنم ولی نمیتونم
اولين عكس مربوط به يك دكل مونوپول يا مونوپل Monopole هست. در ايران اغلب از گونه 24 و 30 متري اون استفاده ميشه. البته استفاده از 36 و 42 متري رو من خودم ديدم.
اين دكل در ارتفاعهاي بيش از 30 متر و حتي تا 90 متر (در ايران) به كار برده ميشه.
عكس رو نميشه آپلود كرد!!! فقط لينك رو قبول ميكنه. كسي راهي ميتونه به من معرفي كنه كه عكس رو آپلود كنم!؟
دوست من اصفهان پوشش دهیش کامل نیست !!!! منم این مشکلا دارم امامال تکمیل نبودن پوششه !نقل قول: