hamilton جان سلام
يك نكته در مورد لينكهايي كه دادي. اينها نسخه هاي استاندارد هستند و در ضمن تريال نيز مي باشند.
لينكهايي كه براي نود 32 هست و داخل لينك كلمه eval هست، نسخه هاي تريال هستند.
بهترين نسخه اين آنتي ويروس نسخه ادمين هست.
Printable View
hamilton جان سلام
يك نكته در مورد لينكهايي كه دادي. اينها نسخه هاي استاندارد هستند و در ضمن تريال نيز مي باشند.
لينكهايي كه براي نود 32 هست و داخل لينك كلمه eval هست، نسخه هاي تريال هستند.
بهترين نسخه اين آنتي ويروس نسخه ادمين هست.
مهدی جان الان آخرین نسخه ادمین چیه؟
من 2.50.25 رو دارم ، اما hamilton جان ورژن 2.50.32 رو معرفی کرده.
cracki جان لینک نسخه کامل norton antivirus 2006 را داری؟
لینک انتی هکشم داری ؟
منم نظرم نورتونه فقط خواستم مطمئن تر بشم :-)
حسين جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein84x
اين عكس رو من همين الان از سايت eset كه سازنده آنتي ويروس نود 32 هست گرفتم. براي ويندوز ايكس پي آخرين نسخه ادمين 2.50.25 است كه با فلش قرمز مشخص كرده ام. اما براي ويندوز 98 ورژن 2.5.44 هم آمده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nod32 نسخه trial يا همان 30روزه چه تفاوتي با نسخه commercial از لحاظ عملكرد دارد چون مي شود باكرك نسخه تريال را نامحدود كرد در خود سايت اجازه دانلود نسخه تريال را ميدهد ولي نسخه تجاري ( commercial) يوزر و پسورد ميخواهد راهي دارد كه بتوان نسخه تجارتي آن را دانلود كرد (البته با نرم افزارهاي مخصوص)
دوستاني كه نسخه تجاري آن را دارند لينك آن را به ما هم بدهند
دوست خوبم سلام
1 - نسخه ادمين يا به قول شما تجاري را همانطور كه خود شما اشاره كردي نمي شه از سايتش دانلود كرد و حتما بايد خريد. اما من قبلا از جايي اين نسخه را پيدا كرده و در پرشين گيگ آپلود كرده ام. لينكش هم در صفحات قبل هست. مي تونيد از اون لينكي كه داده ام دانلود نماييد.
2 - نسخه ادمين با تريال از لحاظ عملكرد تا اونجايي كه ما اطلاع داريم، تفاوتي نداره و فقط محدوديت روزهاي مورد استفاده رو داره كه با كرك نامحدود مي شه. اما در اين صورت از آپديت هاي سرور eval استفاده مي كنه و روي نرم افزار كلمه تريال ثبت مي شه كه بعضي ها از جمله خود من به اين كلمه تريال حساسيت داريم وگرنه مشكل خاصي نداره.
ممنون مهدی جان
خود من هم سایت رو دیده بودم، ولی میخواستم شما هم بگید تا مطمئن تر بشم.
راستی در مورد همون نسخه ادمین که برای دانلود یوزر میخاد اگر یادتون باشه من در یک تاپیک لینکش رو گذاشتم که شما گفتید برای دانلود یوزر میخواد و وقتی خودم تست کردم دیدم حق با شماست و دانلود نمیشه ... اما...
اما باور کنید تقریبا یک ماه قبل من همینطور الکی اون رو دانلود کردم و با تعجب دانلود هم شد! (البته بعد از یک مگ که رسید چون نیازی نداشتم دانلود رو قطع کردم)
شما برای این اتفاق توضیحی دارید؟
ببخشید، دوتا شد.
بچها سلام
اقا بین انتی ویروسهای زیر کدوم از دیگری بهتر است
bitdefender9,Nod32
اگر سریع جواب بدید ممنون میشم برای گفته ی خود نیا زمنده دلیل هستیم
هرچه سریع تر بهتر
ازجواب شما ممنون میشم
سلام adel جان
من خودم قبلا bitdefender 9 را نصب کردم ممکنه بعضی وقتها سرعت اینترنتتو کم کنه البته من bitdefender 9 internet security را میگم ولی انتی ویروس تنها شو تست نکردم
ولی nod32 این طوری نیست فقط nod32 ممکنه بعضی وقتها که میخوای مثلا کرک از یه سایت بگیری بهت اخطار بده و نتونی کرک را بگیری
ولی اگه بخوای فقط بین این دو یکی را انتخاب کنی nod32 بهتره اصلا حس نمیکنی انتی ویروس نصبه خیلی هم سریع نصب میشه
راستی یه وقت firewall bitdefender را نصب نکنی که سیستمت از این رو به اون رو میشه اینو نپورسیدی من محظ اطلاع گفتم ویندوز هم مشکل باهاش داره
محمد علی جان بیت دیفندر موارد بیشتری رو نسبت به نود 32 میشناسه
البته خوب اینترنت مونیتورینگ نداره که این یه ضعفه
در کل soda جان به نظر من bitdefender چیز جالبی نیست البته نظر شخصی بنده اینه
ممکنه بعضی ها با این همه ضعفی که داره ازش استفاده کنن
شايد بخاطر سرعت كمپيوتر خيلي ها پاندا رو نپسندند اما اگه يك رم 512 داشته باشيد فكر نمي كنم هيچ چيزي جاي پاندا رو بگيره :biggrin:
hadikhobe جان شما بر اساس چه معیاری می فرامائید که پاندا چیزه خوبیه
من که اصلا برتری نسبت به بقیه آنتی ویروسهای معروف تو پاندا ندیدم . قابلیت True Preventesh هم که خیلی ازش تعریف میکنه اصلا خوب کار نمیکنه
سدا جان من که فکر ميکنم پاندا هر چی داره از این تکنولوجی داره
خود آنتيويروسش هيچ چی پيدا نميکنه مگر این تکنولوجی دو تا ويروس بشناسه
Soda و Sinagood جان این پاندا چیز بدیم نیست من یه مدت داشتمش و از Real-TimeProtection اش واقعا راضی بودم!
از راهنمایی محمد علی ممنونم وبسیار متشکرم
خدمم همین نظرو داشتم
nod 32
اصلا سرعت سیستم وسرعت اینترنت رو کم نمیکنه
ولی بید دفندر هم به جای خود خوب کار مکنه
ولی از نظر من
Anti virus kit2006
از همی اینا بهتر و قوی تر
سلام دوستان
در مورد انتی ویروس پاندا یه چیز خیلی جالب که نظر منا جلب کرده اینه که هر ویروس یا تروجان جدیدی که میاد این کمپانی پاندا
هست که قبل از همه اونا میشناسه وبه اطلاع عموم میرسونه که این میتونه بعضی از کاربران را برای استفاده از این انتی ویروس ترغیب کنه
Adel.p30 جون این آنتی ویروس کیت 2006 که در قوی بودنش شکی نیست ولی با یک سیستم مثل سیستم مهدی جون جور در می آد و با یک سیستم مثل سیستم من جور در نمی آد و سرعت رو میاره پایین و رم رو هم خیلی اشغال می کنه!
نا گفته نمونه سیستمامون هم تقریبا یکیه!:);)
ضمنا ما لیاقت کاربر مورد علاقه ی شما بودن رو نداریم عزیز!
اول اینکه سلام اقا ساسان
ودر مورد جواب اول شما که بله درست است با بعضی از سیستمها مچ مچ است وبابعضی دیگرجور نیست
ودرمورد جواب دوم شما این چه هرفیه شما استاده ما هستین
:rolleye: :rolleye: :rolleye:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
عادل جون مخلصیم
ببین شما خودت GDATA AntiVirusKit 2006 داری؟ اگه داری راضی هستی یا نه ضمنا مشخصات سیستمتم بگو:)
فقط یه سوال فنی کدون آنتی ویروس از همه بهتره ؟؟
و چرا 169 صفحه ؟؟
سلام
بهترين رو خودت بايد تست كني وگرنه
بقيه هر چي بگن ممكنه سخت افرار و نرم افزارايي كه شما باهاشون كار ميكنيد چيز ديگه اي جواب بده.
در مورد 169 هم بايد بگم جالب بودن و مهم بودن بحث و
اين قربون و صدقه رفتناي بيخودي و .......
ebilove عزیز اینا قربون صدقه رفتن بی خودی نیست این اسمش احترام متقابله :]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط محمد علی
دوست عزيز
ممنونم كه احترام رو برام معني كردي
تازه اونم متقابلش...
قابل توجه شما كه اينجا يك انجمن كامپيوتره نه ادبي...
همه بحثا بايد در ضمينه كامپيوتر و متعلقات باشه
نه اينكه مثل چت كردن پست بديم.
شما خودت بيطرفانه تعداد پستا رو نگاه كن.
گيريم كه حرف شما هم صحيح باشه
جاش تو پيام خصوصيه نه اينجا!
من هم فقط يك سوال رو پاسخ دادم نه اظهار نظر
خودتان رو بزاريد جاي يك تازه وارد كه مياد تو اين تايپيك //چي ميكشه
عذر ميخوام از اين پست بيموردم
بدرود.
سلام
ضمن احترام به نظر همه دوستان، در اين مورد با حرفهاي ابي جان موافقم. چون اين تاپيك به قدر كافي سنگين شده و پستهاي محبت آميز و شبه چت!!! جز اينكه صفحات تاپيك را زيادتر كرده و در واقع دوستان تازه وارد را از اين تاپيك فراري بده، كار ديگري نمي كند. پس لطف كنيد تاپيك را در مبحث اصلي كه مقايسه بين آنتي ويروس هاست، دنبال نماييد.
ممنون از توجهي كه در اين مورد خواهيد كرد.
این هم تاپیک های جدید که به نظرم بهتره بحث رو در اونها ادامه بدیم:نقل قول:
نوشته شده توسط Spy
بله اقا ساسان من هم از این انتی ویروس استفاده میکنم
ولی خیلی خیلی راضی نیستم چون به حر حال سرعت سیستم رو کم میکنه
و حالا اگر مشخصات سیستم من رو احتیاج دارید روی چشم می گزارم و براتون مشخصات سیتمم رو میگم
قربانت
Adel.p30
Adel.p30 جون نگفتی هم نگفتی چون خودت گفتی سرعت رو کم می کنه!
در راستای اجرای طرح تفکیک آنتی ویروس ها و فایروال ها این تاپیک قفل میشه و از این به عنوان آرشیو باقی میمونه