بلاخره بازی رو گرفتم..عجب بازی باحالیه..خیلی خوشم اومده..حتما amrican nightmare هم می گیرم..
یه جورایی ترکیبی از RE و Silent Hill و Alone in the dark هست که اکشنش بیشتر هست و ترسش کمتر....
کلا بازی جالبیه...:5:
Printable View
بلاخره بازی رو گرفتم..عجب بازی باحالیه..خیلی خوشم اومده..حتما amrican nightmare هم می گیرم..
یه جورایی ترکیبی از RE و Silent Hill و Alone in the dark هست که اکشنش بیشتر هست و ترسش کمتر....
کلا بازی جالبیه...:5:
کسی سیو بازی تا مرحله دوم رو داره؟
آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟
حجم بازی همین 2.5 گیگ هست بازی کوتاهی هست..ولی 2.5 گیگ درسته و ناقض نیست..نقل قول:
آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟
اگه صفحه قبل رو میخوندی جواب داده بودن...
پس احتمالا یه چیزیه بین dlc و بازی سریالی تیریپ مردگان متحرک! بیشتر منظورم این بود که چرا یه همچین کارایی می کنن؟! (سوالم اعتراضیه!! :دی) واسه پول درآوردن راههای زیادی هست! البته هنوز این قسمت دوم کوچولو رو بازی نکردم بهتره پیش داوری نکنم!! : دی
american nightmare درسته حجمش کمه ولی چیزی کم نداره هم از نظر داستانی قویه و هم تغییراتی شگرفی داشته که بازی رو جذابتر کردهنقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟
من رو حالت easy بازی کردم خیلی تیر و باطری و منور هم زیاد میارودم..نقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟
تا وقتی با چراغ قوه به سمتشون نور نپابونی کشته نمیشن.. اول نور بزن بعد تیر..با Q هم باطری چراغ قوه شارژ میشه..
بعدشم این بازی مثل Resident evil نیست که شات گان رو برداری هر چی زامبی هست بکشی..تو این بازی بیشتر باید از دستشون فرار کنی و پناه ببری به نور..
یعنی به سمتشون نور بزن یا منور پرت کن بعدش فرار..! البته تا جایی که تیر داری باید بزنیشون..
سلام
در DLC های این بازی یچیزی دیدم به نام THE Spring Video Game که ظاهرا 10 تا در مراحل DLC هست ، جمه کردنشون فایده ای داره ؟
آقا ظاهرا این بازی باحالیه؟ ارزش داره بازیش کنم؟
اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )نقل قول:
منم روی آسون بازی می کردم ولی همش کم میاوردمنقل قول:
ترس و کم آوردن تیر که مشکلی نیست. فقط از بازیای تکراری بدم میاد. اینم همونجوریه؟نقل قول:
اگه میترسی و از بازیایی که همش تیر کم میاری خوشت نمیاد بازی نکن.ولی ترسناکه.یکمی هم قطع شدن برق اذیت می کنه( خیلی تکراری شده و زیاد اتفاق میفته )
نه داداش، باریش می ارزه که تجربش کنی
بعضی اتفاقا گاهی خیلی زیاد توش تکراری میشننقل قول:
آقا تصویب شد. بازی می کنم. فقط بعد از انتخاب رشته:42:
سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟
بعضی جاها باید فرار کنی..بعضی جاها باید با نور چراغ قوه چند ثانیه به سمت هر کدومشون بتابونی تا نابود بشن...نقل قول:
سلام...دوستان ی جایی هست تو بازی زیر ی پل ک قطار بالا سرت رد میشه..بعد ات واشغالا جون میگیرن ب سمتت برخورد میکنن...اونجا میباس چیکا کرد؟
این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟
آره..به همون ترتیب هست..نقل قول:
این ManuScriptها که باید از محیط بازی جمع کنیم ، ترتیبش به همین شکل هست که در منوی بازی قرار میگیره ؟
البته جمع کردنش فقط واسه فهمیدن بیشتر داستان بازی هست..در نخسه american nighmare با جمع کردنشون میتونی اسلحه های جدید رو آزاد کنی..
دوستان خواهشا یکی لینک دانلود Alan Wakes American Nightmare رو برای 360 بهم بده
از سایت دانلودها بگیر
نسخه xbox360 رو می خوام
دوستان خواهشا یکی لینک دانلود Alan Wakes American Nightmare رو برای 360 بهم بده
alan wake 1 چندتا episode داره؟
شش تا episode داره...نقل قول:
alan wake 1 چندتا episode داره؟
برای دانلود amirican nightmare رو 360 هم تو گوگل سرچ کنی چند تا سایت گذاشته با لینک مستقیم حجمش هم حدود 2 گیگ هست..
[QUOTE=ali_agha1981;7159821]شش تا episode داره...
برای دانلود amirican nightmare رو 360 هم تو گوگل سرچ کنی چند تا سایت گذاشته با لینک مستقیم حجمش هم حدود 2 گیگ هست..[/QUOTE
اکثر سایتا یا نسخه pc رو گذاشتن یا اونایی هم که برا 360 گذاشتن نسخه ی کامل نیست و حجم 1گیگی میذارن
درصورتی که بازی حدود 3 گیگه
این نوشته ها و فلاسک های قهوه به درد می خوره یا فقط نوشته هاش یک داستان جانبی رو میگه؟
این نوشته ها داستان الن ویک هستنقل قول:
و الن فکر می کنه که قبلا خودش اینا رو نوشته
نقل قول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره..به همون ترتیب هست..
البته جمع کردنش فقط واسه فهمیدن بیشتر داستان بازی هست..در نخسه american nighmare با جمع کردنشون میتونی اسلحه های جدید رو آزاد کنی..
سلام...ی مرحله هست ک تو ی محوطه این ارواح حمله میکنن بعدش ی بردیزل یا تراکتور میاد اونجا چطور میشه این تراکتوره رو از بین برد یا مرحله رو رد کرد؟
باید بافشفشه هایی که داری نابودش کنینقل قول:
این دمو اخرش رو دو مرتبه نگاه کردم , هیچی حالیم نشد چی شد!! فقط قضیه قربانی کردن رو فهمیدم.خدا پدر این ویکی رو بیامرزه که هر چی میخوای توش داره
بچه ها من چجوری میتونم این فلاکسه کافس نمیدونم چیه اینارو با e برمیدارم نمیدونم چجوری استفاده کنم
ساتفاده کردنی نیست حالت اچیومنت داره.از نظر من نه وقتتو برای دست نوشته ها تلف کن نه برای این فلاسک ها البته روی پی سی
اون مرحله 2 که آخر به خونه ای میرسیم بالاش پر کلاغ هستش چیکار کنم
فکر کنم بپری اون طرف دیگه حالت داربسته بعد یک نردبون داره که ازش میتونی بیای پاییننقل قول:
سلام دوستان.من نسخه black box بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه یعنی روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.2بارم انجام دادم ولی باز نشد.این نسخه از بازی کرک نداره؟حجم بازی وقتی نصب شد حدودا 1.5 گیگ بود،کم نیست این حجم؟
یعنی اینجا یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
اینجا سوالت رو بپرس..قبلش یه جستجو تو پست های تاپیک بکن شاید مشکلت حل بشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز،ولی اونجام پرسیدم کسی جواب نداده.انگار باید بی خیال بازی بشم.
صفحات تاپیک رو بخون شاید کسی مثل تو همین مشکل رو داشته باشه.همچنین این تاپیک ::
/forum.bazi center.com/thread57245
در ضمن حجم بازی 1.5 گیگ نیست..بیشتر هست. کرک هم نمیدونم داره یا نه