کمک من ویستا رو تودرایو دی نصب کردم و بعد از از این که ایکس بی رو حذف کردم ویستا هم حذف شد ولی فایلهایی که تو درایو دی برای ویستا هست از بین نمیره از برنامه های زییادی استفاده کردم نشد مممنون میشم کمک کنید البته من نمیخواهم درایو دی رو فورمت کنم
Printable View
کمک من ویستا رو تودرایو دی نصب کردم و بعد از از این که ایکس بی رو حذف کردم ویستا هم حذف شد ولی فایلهایی که تو درایو دی برای ویستا هست از بین نمیره از برنامه های زییادی استفاده کردم نشد مممنون میشم کمک کنید البته من نمیخواهم درایو دی رو فورمت کنم
کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز ویندوز دوم همیشه بر پایه ویندوز اول نصب میشه و با فرمت کردن ویندوز اول ،ویندوز دوم هم از حالت بوت در خواهد آمد.نقل قول:
شما در درایو c خودتون یه ویندوزxp نصب کنید و فایلهای درایو d رو نجات بدید. بعدا اگر خواستید درایو d رو فرمت کنید و ویندوز ویستا رو دوباره نصب کنید.
موفق باشید.
درایو d رو نمخواهم فورمت کنم 200 گیگ اطلاعات دارم
Program Files vista از بین نمیره
پس شما بدون اینکه درایو d رو فرمت کنید ویندوز ویستا نصب کنید. هیچ فایلتون از بین نخواهد رفت.نقل قول:
من مشکلم اینکه از بین نمی ره فایلها تا شما هم بهاین مشکل نخورین منظور من رو متوجه نمی شید
من مشکلم اینکه از بین نمی ره فایلها تا شما هم بهاین مشکل نخورین منظور من رو متوجه نمی شید
تنها راهش اینه که اطلاعات درایو D رو به یه درایو دیگه منتقل کنی ودرایو D رو ازطریق بوت حذف کنی.نقل قول:
خوب شما توضیحتون ناقصه. بیشتر و کلی تر با تمام جزئیات توضیح بدید من و دوستان اگر تونستیم مشکلتون رو حل خواهیم کرد.نقل قول:
حذف شد....
نه فکر کنم بیخییالی بهتره ممنون از کمکواینکه به سوال من جواب دادید
برای حذف فایلهایی که حذف نمی شه می تونی از برنامهunlocker استفاده کنی که یا همون لحظه فایلها رو ازاد می کنه و می تونی پاک کنی یا در اولین ریستارت خودش پاک میکنه
سلام
من ویندوز ویستا رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا افکت هاش نمیاد
مثل flip 3d یا حالتی که صفحات را minimize میکنیم نمیشه
چی کار باید کرد
راستی من یک لاپ تاپ دارم که ویندوزش ویستا home هست میخواستم ببینم میشه update کرد اینو
چون یادم ویندوز xp home اپدیت نمیشود
سلام دووستان من میخوام یه سیستم جدید بگیرم با این مشخصات :
با این سیستم ویستا کاملا روان کار میکنه ؟ این سیستم برا ویستا کافیه ؟کد:Ram : 2*512 gig bus 800 ocz
Cpu : Intel Core 2 E6550 2.13 G
Vga : 8500GT 256
MB : Asus p5kc
راستی ویستا های موحود در بازار متفاوتن ؟ الان من میخوام یه ultimate گیر بیارم مشخصاتش چیه ؟ چندتا dvd هست و . . . .
سلامنقل قول:
برای روون کار کردن خود ویستا این سیستم کافیه ولی برای برنامه های سنگین نه...اگه بتونی رم و سی پی یو رو قوی تر بگیری خیلی خیلی بهتره
ویستا هم یک دیویدی داره که تمام نسخه هاش در اونه
مخلصیم
شوخی که نمیکنی ؟
بابا این سیستم که میگم برام بالای 800 تومن آب میخوره بدون مونیتور و همه میگن که سیستم خیلی بالاییه !!!
اگه منظورت فتو شاپه باهاش کار نمیکنم
راستی این ویستا چقدر از رم منو قراره اشغال کنه با قابلیت Aero و بدون اون ؟
یعنی میگی رم 2 گیگ بندازم ؟
من با رم 1.5 گیگ و آئرو هیچ مشکلی با اجرای هیچ نرم افزاری ندارم.
به نظر من سیستم شما خیلی عالیه منم رم یک گیگ کینگ داره اونم باس 533 وهیچ مشکلی ندارم شما که رم ocz با باس 800 میخواهید بخرید که دیگه بهتر
قابلیت آئرو هیچ ربطی به رم داره...در ورژنهای قبلی ویندوز تمام پروسس گرافیکی بر عهده ی سی پی یو بودنقل قول:
ولی میکروسافت در ویستا این وظیفه رو انداخته رو دوش گرافیک....یعنی هیچی گرافیک قوی تری داشته باشی میتونی بهتر از ویستا استفاده کنی...البته میتونی هم کلا بی خیال آئرو بشی
همونطور که گفتم در حالت عادی ویستا با رم 1 گیگ مشکلی نداره ولی تو بعضی برنامه ها ممکننه بیش از یک گیگ رم لازم بشه...(مثلا سیستم من وقتی داره فتوشاپ سی اس 3 رو ران میکنه 60 % رم رو اشغال میکنه...یعنی 1.2 گیگ)
مخلصیم
پس با این حساب این سیستم مناسبه با توجه به اینکه میخوام گرافیک 8600gt بندازم رووش با aero هم مشکلی نخواهم داشت
ممنون از دوستان بخاطر راهنماییتون
cpu:2.8 celeron
RAM:512
VGA:256
با این مشخصات من دارم تو ویستا بدون مشکل کار میکنم
تفاوت بین ویستا بیسیک و بیزینس در چه مواردی می باشد؟
ظاهراً پارتیشن مجیک مشکل سازگاری با ویستا داره. راه حل چیه؟
باید دنبال ورژن جدیدش گشت.نقل قول:
تنها پارتیشن مجیک نیست که این مشکلو داره
خود ويستا ابزار پارتيشن بندي داره. روي My Computer راست كليك و در قسمت Management گزينه Disk Management رو پيدا كن.نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
دوستان من با برنامه flash get تو ویندوز ویستا مشکل دارم
از قسمت dialup برنامه اگر نوع کانکشن را انتخاب کنی دیگه برنامه دانلود نمی کنه باید حتما نوع کانکشن را بذارم رو
flashget Shouldnever dial تا بتونم دانلود کنم
اگر هم تنظیم کن ساعت خاصی شروع به دانلود کنه وصل میشه به اینترنت اما دانلود نمی کنه
با سلام
امروز بسته سفارش داده شده من(سیستم عامل Vista Retail-64BIt نسخه نهایی ریتیل 30 ژانویه+کرک اکتیو سازی با آپدیت+ آموزش مولتی مدیا و..... به قیمت 6000 تومان) از شرکت p30world.com به دستم رسید
CD آموزشی بسیار عالی بود و جواب میداد
ولی....:41:
DVD ویندوز که سیستم عامل است به طور کل خالی از برنامه و پوشه بود مثل اینکه DVD خام گذاشته بودم تو DVD-RAM
نه فایلی وجود داشت و نه پوشه ای حتی وقتی boot سیستم را روی DVD-RAM گذاشتم چیزی به عنوان نصب ویندوز جدید همانند XP نیامد
لطفآ بهم بگید چیکار کنم؟
مشکل از کجاست؟
آیا DVD من در حین رایت سوخته؟
پیشاپیش ممنون.
نقل قول:
همونطور که قبلا گفته شده بعضی برنامه ها با ویستا مشکل دارن و بعد از نصب نصفه نیمه کار میکنن. ورژن جدید این نرم افزار میتونه کار شما رو راه بندازه
مشکل از دی وی دی است. اگه موقع رایت سوخته باشه میتونی از روی حجمی که رو دی وی دی گرفته متوجهش بشی. رو سطح صاف دی وی دی خوب نگاه کن ببین تا یه جاهایی اون وسط مسطا رنگش با بقیه قسمتا فرق نداره.نقل قول:
در هر صورت فکر میکنم اگه با مسئولا تماس بگیری عوض میکنن برات
bebakhshid man chetori mitoonam zabane farsi ro rooye vista nasb konam ?
نقل قول:
مثل xp هستش:
Control Panel-->Regional and Language Options-->Keyboard and Languages-->Change Keyboards-->Add
و تو tab های کناری میتونی مرتب کنی
دوست عزیز مشکل اینجاست که توی زبون ها فارسی نداره . مثل XP نیست که تیک بزاری و فارسی هم اضافه کنه .نقل قول:
مثل xp هستش:
Control Panel-->Regional and Language Options-->Keyboard and Languages-->Change Keyboards-->Add
و تو tab های کناری میتونی مرتب کنی
راستی یه مشکل دیگه :
من تا چند وقتی پیش ویندوز XP داشتم و بدون مشکلی به اینترنت وصل میشدم .
ولی حالا که کارت گرافیک جدیدگرفتم ، ویندوز ویستا نصب کردم . دیشب با سیدی راه انداز مودم تونستم به اینترنت وصل بشم . ولی امروز صبح که اومدم امتحان کنم دیدم ارور 797 میده .
بعد که رفتم داخل Device Manager دیدم جلوی مودم یه علامت ! زده . دوباره خواستم مثل دیشب عمل کنم ولی نمیشد . یعنی میشناسه ولی باز هم مشکل داره .
به یکی از دوستام که گفتم ، گفت باید درایور مخصوص ویستا رو واسش بگیری و نصب کنی .
منم نمیدونستم از کجا باید گیر بیارم .
اگه لینک دانلود یا راه حلی دیگه ای سراغ دارید منو راهنمایی کنید .
راستی مارک مودم من اینه : Zoltrix Smart Spirit ( Dial Up
ممنون
با سلام
در اکسپلوررویستابه دلائل امنیتی babylon به طور مستقیم قادر به کپی برداری از لغات نمی باشد و باید ابتدا کپی و در babylon paste نمائیم
ایا راهی وجود دارد که اجازه فعالیت به babylon
در اکسپلورر داده شود .
با تشکر
من همچین مشکلی نداره کدوم ورژن بابیلون رو استفاده میکنی؟نقل قول:
از کدوم کلید ها برای اتخاب لغت استفاده میکنی؟
از وررن 6 و middle Mouse Button
ولی با عوض کردن کلید هم حل نشد
البته روی اپرا و یا ورد هیچ مشکلی ندارد
کدوم ورژن 6 بابیلون بقیه رو همبنویس از توی About
البته ورژن 7 رو هم امتحان کن ببین چه جوریه (تازه اومده 2 سه روزه)
والا دوست عزیز من تا حالا چند بار ویستا نصب کردم همیشه بعد از نصب فارسی رو داشته و دیگه لازم نبوده که اون تیکی رو که شما میگین زده باشم. تو اون قسمتی که گفتم شما مطمئنی که فارسی(Persian) نیستش؟نقل قول:
در مورد مودم هم عرض کنم که این لینک درایورش برای ویستا 32 بیت:
حجمشم 460KBکد:http://www.zoltrix.com/PUBLIC2/MODEM/SmartSpirit/HCF_Vista_32bit_driver.zip
فقط یه نکته ای رو بگم بد نیست. این درایور یه کم مشکل داره. من تو ویستای قبلی نصبش کردم و مشکلی نداشت. اما تو ویستای جدید نصب میشه و کار میکنم اما وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی دفعه بعد دوباره همین علامت زردی که میبینی میاد جلو. واسه همین باید از اول نصبش کنی. من مدتیه با همین مودمی که شما داری و همین درایوری که آدرسش رو گذاشتم دارم اینجوری سر میکنم و منتظر درایور جدیدم