سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
آقا من با اين مقا له شما قفل گذاشتم ولي سي دي رام هيچي نشون نميده و سيدي بي استفاده ميشه
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
آقا من با اين مقا له شما قفل گذاشتم ولي سي دي رام هيچي نشون نميده و سيدي بي استفاده ميشه
از دوستان كسي ميتونه فايلهاي اصليه درج 2 رو آپلود كنه ممنون ميشم
آقا پيمان تونستي اون سي دي رياضي رو كپي كني يا نه
سلام
یه سوال دارم دوستان
این قفل های نقطه ای رو با چه چیزی رو سی دی میذارند
و آیا ما هم میتونیم از این جور قفل ها بذاریم. ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
نقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
سلام دوستان
مشکلمو حل کردم hide ipبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ... اگه توي همين تاپيك بگردي پيدا مي كني ;)نقل قول:
این قفل های نقطه ای رو با چه چیزی رو سی دی میذارند
و آیا ما هم میتونیم از این جور قفل ها بذاریم.
به صورت خلاصه اينكه بايد شما يك سري اطلاعات بدرد نخور ( بهتر بگم فايلهاي بيخود و يا حتي badsector ) را روي سي دي مي ريزي . و بعد اين قسمت كه اطلاعات خراب داره را با وسيله اي مانند خودكار يا چيز ديگري فشار مي دهيم تا يك نقطه روي سي دي ايجاد بشه ! البته الان اين قفل ديگه كاربرد زيادي نداره و زياد هم قدرتمند نبوده .
سلام
1.
اون سی دی هایی که قفل دارند و باید تلفنی کد گرفت حتما یه جاییش فیلم های آموزشیش هست. چه جوری اونارو پیدا کنیم
چه جوری این سی دی ها رو کرک می کنید؟
2. اگه با اولترا ایزو فایل ها رو hide کنیم (طی اون مقاله اقا مهدی) دیگه با ایزو بوستر هم نمیشه دید اگه یه سی دی فایل hide داشته باشه چه جوری با اولترا ایزو بینم؟
بعضی از سی دی ها فایل مخفی دارند اما با ایزو بوستر می شه دید اون با چی قفل شده؟
سلام دوست عزيز !نقل قول:
نوشته شده توسط h_radnoosh
1.
خوب مقاله نسل جوان همين بود ديگه ;)
روش معيني براي كرك وجود نداره !
شايد هم شما نتوني به اون فيلم ها دسترسي پيدا كني ... مثلا يارو بياد با MoleBox فايلها را ملحق كن به exe كه ديگه نميشه كاريش كرد ...
2.
بايد از CD يك image تهيه كني و اون را با UltraISO باز كني .
اونها كه توي ISO-Buster نمايش داده مي شود ، ( بيشترشون ) با CD Secure مخفي شدند . فكر كنم سايتش greatwallsoft.com بود ...
عزيز اين cd ها كه حجم ايميجش ميشه 2 گيگ رو چجوري رايت كنم؟
سلام
دوست عزيزIRANI118 از سي دي هاي قابل پاك شدن استفاده نكن(اگر استفاده مي كني)
اگر هم كه نه مشكل از جايه ديگه است من خودم خيلي از اين قفل استفاده كردم يك جاي
كار شما عيب داره(البته ببخشيد )
================================================== ===
دوست عزيز mhentezari بهتره از كلون هاي ورژن قديمي يا بليند رايت استفاده كني مشكلت حل
ميشه به اميد خدا
براي قفل حجمي :
روش خاصي وجود نداره و اكثر نرم افزارهاي كپي سي دي اونها را كپي مي كنه ...
يكي از دوستان نيز در چندين صفحه گذشته يك ترفند براي Pregap نوشته بود كه اگه پيدا كردم برات مي ذارم ...
اين را هم آقا پيمان گفته بود :
براي رايت سي دي ها با قفل حجمي راحت ترين كار استفاده از نرم افزار pregap image builder 0.12 است
بدون هيچ گونه تنظيماتي
گفتم كه اين قفل ، چيز خاصي نداره و حتي روش از بين بردن حجم مجازي را به روش دستي مقاله اش را گذاشتم ...
قفل هلو رو چطور بايد شكوند
دوست عزيز !
قفل اين برنامه ، قفل سخت افزاري هست و براي شكستن اون نياز به كرك هست ... البته اگه يادتون باشه بابت همين هلو كار و كاسبي گروه امپراتور را تحته كردند و خلاصه يه زهره چشمي به جا گذاشتند .
قرار هست pcseven اون را ريليز كنه ،، حالا كي را من نمي دونم ...
پس ديگه از اين درخواست ها نديد ;)
با تشكر ـ مهدي :)
سلام
1. با اين pregap image builder چه جوري ايميج مي گيرن؟ من سه گزينه start , fast cue , cancel ميبينم وقتي start را ميزني بعد از 10 ثانيه يه فايل با پسوند bin در هارد ذخيره ميشه اون چيه اگه ايميجه با daemon tools نتونستم بازش كنم !! اون fast cue چيه؟ اگه ميشه يادم بديد ايميج بگيرم.
2.فايلاي يك cd با پسوند dxr است كه قفل حجمي روشه نمي دونم چه برنامهاي اين dxr را باز ميكنه كه با ايزو بوستر مقدار كافي از فايل را كپي كنم ؟ شما مي دونيد؟
3. چه جوري يه عكس براتون توي rapid share آپلود كنم؟
4. يه cd دارم كه يه فايلايي با پسوند scf داره ايزو بوستر ميگه بد سكتور داره و كپي نمي كنه آيا تا به حال ديديد؟ آيا اينا قفلند.
5.يه سي دي دارم كه فقط دو تراك داره (تو ايزو بوستر ديدم) يكيش يعني آخري يه مثبت قرمز كنارش بود هر كاري كردم كپي نشد آخرين كاري كه كردم با كلون 2.5 ايميج گرفتم ولي تمام كه شد در درايو مجازي ميگه اين Exe ماله win32 نيست آموزش office 2004 است و يه فايل به نام office . dll هم توش هست . اگه بايد كلونو تنظيماتي بكنم بگيد.
h_radnoosh جان !
انگار با دست پر اومدی !
2.
در مورد کلیه پسوند فایلهایی که پرسیدی ، می تونی به سایت هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی . البته این به شرطی هست که پسوند درست باشد و توسط تهیه کننده تغییر داده نشده باشد . مثلا این لینک برای پسوند dxr هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خودت مراجعه کن ، ببین چی نوشته ...
مثلا شاید مربوط باشه به : Acrobat - AEC DesignWare Model Parameter File - Macromedia Director Protected Movie File
دیگه بقیه اش با خودت ... چون من به این فایل که می گی دسترسی ندارم .
3.
آپلود توی rapidshare راحت هست ... همون صفحه اول آدرس را می دی و بر روی آپلود کلیک می کنی و دست آخر یک پیام میاد و صفحه جدیدی ظاهر میشه که در انتهای صفحه لینک دانلود هست که باید برای ما بذاری .
در ضمن بهتره برای آپلود عکس ، از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی ;)
4.
یادم نیست ... شاید دیده باشم .
اگه پسوند اشتباه نباشه ، باید به آدرس زیر مراجعه کنی :
5.
بهتره که از برنامه ISO-Buster یک عکس برامون بگیری ... من درست متوجه نشدم !
سوالی نمی پرسم تا خودت عکس را بذاری ... احتمالا دو تا Session داره ! چون فکر نکنم توی track ها فایلهای اصلی را گذاشته باشد !
اگه این جوری باشه ، توی clone های نسخه جدید ، گزینه ای با نام خواندن session اولی داره که باید track را برداری .
با تشکر ـ مهدی :)
يعني چي منظورتو نفهميدمنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
آقاي سودا من منتظر كرك دي ال ال قفل نگهبان هستم
خيلي ممنون مي شم كه زودتر آنرا كرك كني
بهتره بهش pm بدي ... شايد يادش رفته دوباره !نقل قول:
نوشته شده توسط sasan888
خوب مي خواست بگه كه هنوز خيلي ها ( حتي توليد كننده قفل ) اين را بلد نيست و هنوز مونده كه قفل قوي تري درست كنند !نقل قول:
نوشته شده توسط tornado61
با سلام
كسي كرك براي قفلهاي سي دي هاي نقره ايي كه شماره سريال چك ميكنند مثل قفلهاي Laser-Lock و
Cd-Cops سراغ نداره
اتفاقا منم دنبالشمنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
من تا حالا مواجه نشدم ... نمي دونم كرك مي خواد يا نه ؟!
البته Laser Lock كه قفل خاصي نداره كه ؟! با Alcohol يا Clone ميشه كپي اش كرد !
سلام در اولين فرصتي كه بتونم عكس مي ذارم
اما توضيح اينكه اين سي دي office 2004 اموزششه و يه سsession داره و دو تراك داره تراك اول يه مثبت قرمز كنارشه و دومي هيچي ضمنا اين دو تا قرمز و آبي (ايزو9660 و جوليت ) كه ميگين تو همه سيدي ها ميديدم اما تو اين سي دي فقط قرمزه هست كامپيوترم همش هنگ مي كنه تا دست به قفل شكاندن ميزني!!!!!!!!!!!! با بلايند سويت هم 10 دقيقه صبر كردم كاري از پيش نبرد حالا بيشتر با بلايند بهش ور ميرم
ببينم اين بلايند با بلايند سويت فرق داره يا نه؟ من هر چي سرچ ميكنم بلايند رايت مياد اگه لينكي داريد بديد من به ورژن جديد بلايند سويت برسم.
با سلام خدمت تمامی اعضا پی سی ورد اگه ممکنه یکی کمک کنه!
سی دی مورد نظرقفل everex می باشد لطفا به عکسها دقت کنید
سوالها
1-با چه نرم افزاری وچگونه می توان کپی کرد( قبلا امتحان شده باشد)
2-فرض که کپی کردیم مشکل ارجینال نبودم سیدی را چگونه رفع کنم
3-اگه بخواهم فقط آموزشها را استخراج کنم با چه نرم افزاری
4-با این نرم افزارها قبلا چک کردم اما فایلهای تصویری را پیدا نکردم
Winimage –ultraiso- winiso – cd secure –isobuster-tz copy
راستی فقط توانستم با PreGap[1].Image.Builer-Finalازش یه ایمیج بگیرم که اونم میگه سیدی ارجیتال بگذار
ُلام دوستان
siadate عزیز این قفل شکستنی هست ولی این جوری نمیشه باید سیدی هاش دست یکی از بچه های گل سایت
soda . mehdi و .. کرکر های عزیز دیگر بیفته که کرکش کنن منم همین سیدی ها رو دارم ولی همین پیغام رو میده
در ضمن اینا فکر کنم همون عکسهای من باشه که قبلا گذاشتم نه |!!!!!!!!
حق نگهدارتون
سلام به همگي
اميدوارم حالتون خوب باشه
اين نسخه از قفل هاي نگهبان با كلون سي دي ورژن 2.5 مي شكند (امتحان كنيد)
البته بايد تمام تيك هاي مربوطه را زده باشيد
راستي ايميج گرفته شده در موقع بالا آمدن از روي درايو مجازي خطاي شماره ي99 را ميدهد ولي وقتي بر روي سي دي رايت شود درست كار ميكند
روز خوبي داشته باشيد قفل شكن هاي ايران زمين
واقعا خوشحالم که بعد از 167 صفحه بحث توی این تاپیک ، یک نفر پیدا شد که حرف حساب بزنه ...نقل قول:
نوشته شده توسط mehdidll
جدا می گم ... باید برای این پست ، کف را برید توی کارش ... آقا طوری نیست که ، اگه توی کافی نت هم هستید کف بزنید !
mehdidll جان ! بهت تبریک می گم . امیدوارم موفق باشید .
راستی تا یادم نرفته می خواستم ببینم مقاله های نسل جوان را خوندی یا نه ؟! امیدوارم که جبران کرده باشم
با تشکر ـ مهدی :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sasan888
ميدونم كه از اين پست خيلي وقته كه گذشته اما امروز كه وقت كردم يه نگاهي به اين فايل انداختم
بايد كار كنه
براي Learn To Speak English 9.0 هست
اينم آدرسش
کد:http://www.soda120.persiangig.com/NegGlpRG_Cracked_Soda.rar
دوستان سلام
داشتم توي سايت ها يك چرخي ميزدم گفتم برم توي سايت شتاب ببينم چه خبره
كه ديدم يك مسابقه گذاشتند حيفم امد توي تابيك خودمون قرار ندهم حالا اگه
مي خواهيد بدونيد مسابقه چيه به آدرس زير برويد و در مسابقه شركت كنيد
جايزه توپي داره :) :cool: ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط siadate
من حاضرم روي اين سي دي كار كنم
تا اونجا كه يادم مي آد شكستن قفل اين سي دي خيلي سادست
البته اگه اشتباه نكرده باشم
خواستي تو پيغام خصوصي آدرس بگير برام بفرست
احسان جان !
فكر نكنم بر و بچ اينجا اين كاره باشند ... اون كاره هاش كه جايي كه بايد ببينند ديدند !
راستش منم توي آنريل ديدم ، فكر كنم مي خوام ترتيبش را بدند ...
آقاي سودا خيلي ممنون از بابت كرك
و يك سوال آيا شما ديكشنري فرهنگ را كرك كرده اي
ديكشنري فرهنگ ؟
چي هست ايني كه ميگي ؟
راستي من فايل نگهبان زياد به دستم ميرسه براي كرك
( خدا عاقبت ما رو به خير كنه )
من نميدونم از چه سي دي هايي مي دن به من ولي غير از فايل بالايي و يه فايل كه قبلا كرك كرده بودم يه فايل ديگه هم هست كه اسمش اينه NegGlpSH.dll
نميدونم ماله چه سي دي اي هست اما اينم كرك كردم
ببينيد شايد به دردتون خورد
کد:http://www.soda120.persiangig.com/NegGlpSH_Cracked_Soda.rar
من CALC_softlock.EXE رو تست كردم!نقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
( اين هم يك نكته كنكوري براي اونايي كه 500 هزارتومن براشون عدد بزرگيه )
من امتان كردم جواب نميده راستي قفل سي دي قاصدك چيهنقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
سلام به همه
با عرض معذرت
2 تا درخواست داشتم
1
اگه ممکنه یه آموزش کامل کامل از نرم افزار TZ Copy بذارید که آدمای مبتدی ای مثل من بتونن با این آموزش رو سی دی هاشون قفل بذارن
2
اگه ممکنه یه نرم افزار قفل گذاری خوب و بی دردسر و تقریبا ایمن (خیلی خیلی راحت شکسته نشه اما راحت هم شکسته شد شد) معرفی کنید
ممنون
:happy:
سلام دسوتان مهدی جان بابت مقالات واقعا فراموش کرده بودم ازتون تشکر کنم واقعا دمت گرم خیلی بدردم خورد
اگه کسی بتونه سیدی ها رو واسه آقا سودا بفرسته واقعا گل کاشته
حق نگهدارتون
سلام به همه
!باز منم و یک کوله بار سوال!این دفعه با دیکشنری آریانپور مشکل دارم
!ببینید
! من یک سیدی آریان پور داشتم که خراب شد!(بعضی از فایلها غیرقابل خوندن شدن و در نتیجه غیر قابل نصب شد.)رفتم یکی دیگه خریدم. اما وقتی نصبش میکنم، اجرا نمیشه!
من به این روش ها رو آزمایش کردم! جواب ندادن!
این سیدی خراب، یک فولدر داره به نام LaserLokکه سیدی دوم نداشت.در ضمن اسم سیدی اصلی اینه
:OVERSEAS
و اسم سیدی دوم این بود
:MY Disc
منم فکر کردم شاید این یک
Validator
باشه!این فولدر رو کپی کردم رو هارد، اون سیدی جدید رو هم کپی کردم. اسم سیدی که خواستم رایت کنم رو هم گزاشتم همون اسم سیدی خراب !( همون اور سیز) مجموعه رو رایت کردم! اما بازم وقتی سیدی رو میزارم توی سیدی رام و از آتوران گزینه اجرا رو انتخاب میکنم، صفحه لود میاد و میره و دیکشنری اجرا نمیشه
!2 نکته جالب! وقتی سیدی خراب داخل سیدی رام یا رایتره، اگر سیدی رایتی (چه مای دیسک و چه اونی که خودم رایت کردم) کار میکنن و دیکشنری باز میشه!!!!خیلی ساده نتیجه گرفتم که سیدی خراب چیزی داره که این رایتی ها ندارن!
وقتی حجم 3 سیدی رو با هم مقایسه کردم دیدم با هم فرق دارن:سیدی خراب:675,733,504سیدی رایتی:675,715,072
اما تعداد فایلها و فولدر ها هم برابره
!خب؟!! مشکل از کجاست؟
سلام
من يه كرك براش ساخته بودم كه باعث ميشد ايميجش تو درايو مجازي هم كار كنه
حالا شما اينو اجرا كن احتمالا مشكل شما رو حل ميكنه
شايدم نكرد
کد:http://www.soda120.persiangig.com/Crack%20Aryanpour.exe
آقاي سودا لطفا يك سري به لينك زير بزن
يا
سودا جان! لینک کار نمیکنه
ازتوجه تون ممنونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
سلام دوست عزيز:
اگه ممنكنه روش ايميج گرفتن ولينك دانلودش را برام بگذار مرسي!