ببخشید ! لطفا فوری کمکم کنید !
درایور 64 بیتی بلوتوث مدل Lemontech رو می خواستم...
توی اکس پی 64 بیتی درایور خودش کار نمی کنه
لطفا زودتر یه راحی پیدا کنید
Printable View
ببخشید ! لطفا فوری کمکم کنید !
درایور 64 بیتی بلوتوث مدل Lemontech رو می خواستم...
توی اکس پی 64 بیتی درایور خودش کار نمی کنه
لطفا زودتر یه راحی پیدا کنید
سلام دوستان.شب بخیر.من یه ram واسه سیستمم میخوام میخوام بدونم که بهترین مدل تو بازار چیه و چه قیمتی داره؟ راستی اینم بگم که تو سیستمم 2 تا انتی ویروس نصب کرده دارم.با این وجود رمی میخوام که سیستم با یه اشاره دستورات رو اجرا کنه!!!
من یه جفت رم 2 گیگ کینگ استون اورجینال با گارانتی مادام العمر دارم
قیمت جفتش 50 هزار تومان هست (یعنی دانه ای 25 تومان)
من که از رمم راضی هستم...
منم این دستگاه رو خریدم و هیچ درایوری نداره. باید خود به خود شناخته بشه! یعنی Plug and Play هست. پس جاشو روی پورت USB تون عوض کنیدو ببینید راه میفته. اگر هم نشد روی یک کامپیوتر دیگه تست کنید.نقل قول:
در آخر هم این نرم افزار برای بلوتوث هست که خیلی خوبه. شاید کمکتون کنه:
کد:http://www.ivtcorporation.com/download/BlueSoleil6_Download.php
با سلام
دوستان من سيستمي را كه ويندوز XP آنرا عوض كردم درايور كارت گرافيكش گم شده است حال نياز فوري به درايور آن دارم تعدادي درايورهاي مربوطه به آنرا از اينترنت دانلود كردم ولي به آن نمي خورد مشخصات كارت گرافيك به قرار ذيل مي باشد با تشكر
Invidia Geforce 5500 256Mb DDR
وارد سایتنقل قول:بشید و درایور کارتتونو دانلود کنیدکد:www.Invidia.com
سلام دوستان برای مودمم می خوام درایور دانلود کنم منتها مشخصات مودم را از کجا بگیرم .نمیدونم
راستی روی چیپست نوشته:motorola 62412-51 lrt29150a-0.6 0033
تو کدام سایت عکسشو اپلود کنم بیشتر قی -- لطر شده
حداقل یکم راهنمایی کنید چیکار کنم.
هيچ كي نميدونه؟
نقل قول:
اوه، راستش قرار بود برای من هم همینطور باشه، اما مسئله خنده دار اینه که نه ویندوز اکس پی و نه ویستا هیچ کدوم به صورت پلاگ اند پلی نشناختنش
امن حتی بلوسولیل رو هم دانلود و نصب کردم ، اما مشکل رو حل نکرد...حتی اون هم تشخیصش نمی ده!!!:41:
شما چه راه حل دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
رو یه سیستم دیگه تست کن و اگه جواب نداد احتمال میره بلوتوث خراب باشه.نقل قول:
سلام
مانيتور من plug & play نميشه و سي دي نصب درايو هم نداره , اگه كمكم كنيد و درايور مانيتورم رو گير بياريد خيلي ممنون ميشم چون بعضي بازيها رو وقتي اجرا ميكنم صفحه سياه ميشه و هيچي نشون نميده , error هرتز ميده!
samsung syncmaster Dfx 17650
هم میتونی dl کنی و هم بری و از نمایندگی سامسونگت بگیری ، من که وقتی مانیتورم رو گرفتم یه cd هم توش بود
نقل قول:
چيكار كنم؟
دراور HP LaserJet 1020 رو می خواستم، که بشه رو هر ویندوزی نصبش کرد! خودم یکی از سایت رسمیش دانلود کردم ولی شناسایی نمی شه
عکس و هر فایلی رو میتونی تو این سایت آپ کنی:نقل قول:
سایت رسمی موتورولا هم اینه:کد:http://www.upload.ps/
برو توش بگرد مودمتو پیدا کن!:31:کد:www.motorola.com
سلام
درایور های این مادربورد رو میخوام
Foxconn N15235
ممنون
سلام
من درایور مودم rockwell v 92 56k رو واسه ویندوز ویستا64 بیتی میخوام خواهش میکنم لینک مستقیمشو بزارین
با تشکر
سلام دوستان .
کسی میتونه لینک دانلود درایور و بایوس این مادربورد رو واسم بزاره ؟
Gigabyte EP45-UD3R
واسه Vista 64 Bit .
ممنون میشم .
سلام دوستان اگه میشه درایور cpuamd sempron procssor LE-1150 و matherbord MSI K9N NEO V3 را بگذارید
با تشکر
سلام ىرايور اين مادر بورد رو ميخام: AV-49N Shuttle
درود
درایور DG MAX Tv On Your PC (کارت تی وی) رو میخواستم.
ممنون
من هم یه دونه از اینا خریدم 4 تومن . یه هفته اول بدون درایور کار کرد . اما الان دیگه discover نمیشه . فکر میکنم باید درایورش نصب بشه . کسی میتونه کمک کنه؟نقل قول:
درود
درایور DG MAX Tv On Your PC (کارت تی وی) رو میخواستم.
ممنون
سلام دوستان من دو تا درایور میخوام و پیدا نکردم
یکی مودم اکسترنال DPI 56000
یکی دیگه هم کارت گرافیک All In Wonder 128 Ultra AGP 4x که روی سی دی خودش درایور ویندوز 2000 به پائین رو داره الان با اون کار میکنه اما میخوام ورژن XP رو نصب کنم تو وب هم نهایتا درایور مایکروسافت رو پیدا کردم.
سلام ...
درایور های زیر رو برای ویستا 32bit میخوام ..
درایور کارت شبکه on Bord " مدل : realtek : RTL8168/8111 PCI-E gigabit ethernet NIC "
درایور کارت ساند مدل : creative sound blaster live 5.1
کسی نبود اینا رو بزاره من خیلی لازم دارم ....نقل قول:
درایور جدید کارت گرافیک ati radeon 9600 pro را می خواهم با تشکر
من مادر برد الیت گروپ دارم مدلیشا نمیدونم ولی الجی حالا کارت صداش درایوریشا ندارم اگه لینک دانلودیشا بزارین ممنون میشم
سلام بی زحمت درایور سه عدد مانیتور را می خواستم اگه لطف كنيد خيلي ممنونم مي شم
1-lg studio works e700b
2-samsung sync master mb 17980
3-hansol 510p
با سلام
من یک مودم Dlink به شماره DSL-522T دارم .واسه ویندوز 64 بیتی درایورشو میخوام
با تشکر
سلام دوستان درایور اسکنر مادیران مدل superscan 512را می خواستم
سلام. در ویندوز ویستا 64 بیتی به مشکل برای درایور مودم ADSL برخوردم. مارک و مدل مودم اینه: Planet ADU-2100a
سلام بر دوستان عزیزم
درایور ویندوز ویستا 32 بیتی برای وب کم viera مدل vi-008 رو میخواستم
ممنون :11:
سلام.
من درايور مودم D-LINK DFM-562IS vh واسه x64 رو مي خوام...
در ضمن اون لينكي رو كه قبلا دادينو امتحان كردم ولي مال x64 نبود... لطفا لينكي رو معرفي كنين كه واسه x64 باشه
ممنون ميشم.
درایور های لپ تاپ Lenovo N200 رو واسه Xp میخوام
فقط کامل باشه
ممنون
catalyst 9.5 به صورت official بالاخره روی سایت amd قرار گرفت.ضمن تاخیر amd امروز درایور ها آپلود شدند.13 may قرار بود که به صورت رسمی قرار داده بشن...اما امروز 20 ام قرار داده شده. جالب اینجاست که الان 4 ساعته گذاشته شده و تاریخ قرار دادن 15 may زده شده !!!
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
سلام دوستان دوستم مدل كارت مودمش را داده درايورش را از كجا بايد دانلود كنم؟مدل چيژست مودم
motorola 62412-51
lrt29150A-0.6
0033
درخواست درایور مادربرد ایسوس
asus P4B533
برای صداش رو میخوام
برای ویندوز اکس پی
با سلام بر اساتید
9600 GT گرافیکم هست
درایوری که با Microsoft Windows 7 Build 7100 Release Candidate 1 سازگار باشه را میخواهم
لطفا راهنمایی کنید
سپاس فراوان
نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/download_confirmation.asp?kw=&url=http://us.download.nvidia.com/Windows/185.85/185.85_desktop_win7_32bit_english_whql.exe
دانلود کردم ولی آخره نصب error میدهنقل قول:
چیکار کنم؟؟؟؟؟