به نظر سرچت درست نبوده. این یه آموزش عالی برای air-crack:نقل قول:
کد:http://www.linuxconfig.org/how-to-crack-a-wireless-wep-key-using-air-crack
Printable View
به نظر سرچت درست نبوده. این یه آموزش عالی برای air-crack:نقل قول:
کد:http://www.linuxconfig.org/how-to-crack-a-wireless-wep-key-using-air-crack
سلام.
لطفا بگید کدوم یکی از دیستروهایی که LXDE دارن برای نصب روی یک لپتاپ پنتویم 3 خوبن.
و آیا لینوکسهای Lightweight فقط در LXDE فرق دارن یا چیزهای دیگه ای هم ندارن؟ کلا خرید یک لپتاپ قدیمی جهت نصب لینوکس سبک خوبه؟
دیگه پنتیوم ۳ خیلی نفتیه
حداقلش یه پنتیوم ۴ رو با رم ۵۱۲ تا سیصد تومن میتونی بخری
جوابگو مصرف روزانه و اینترنت هم میشه
سیصد تومن برای لپتاپ قدیمی؟ تا ماه دیگه Core i5 میشه 300 تومن.نقل قول:
بعد هم کجاش نقتیه LXDE ازین کمتر میخواد. درست میگم؟
من فقط میخوام باهاش Perl یاد بگیرم همین و بس.
ببشخید دوستان در مورد arch linux یکم توضیح میدین؟ من تاحالا با ubuntu و opensuse کار کردم
محیطش چیه؟ خوب هست یا نه؟
من 1 سال و خورده ایه که آرچ دارم.نقل قول:
محیطش متنیه و میز کار نداره و فقط یک ترمینال جلوت باز میشه.
البته میتونی خودت روش نصب کنی.
اگر مبتدی هستی و به دستورات و ترمینال مسلط نیستی اصلا توصیه نمیشه.
بهترین توزیعی که دیدم آرچ بوده. از وقتی نصببش کردم دیگه سمت هیچ توزیعی نرفتم.
برای آشنایی بیشتر یه سر به لینک زیر بزن:
کد:https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide
خب میشه بگی این قدر که ازش تعریف میکنی چه استفاده ای میکنی که با XP نمیشه اون کار رو انجام داد؟! :20:نقل قول:
البته میتونی روی Arch , رابط های گرافیگی هم نصب کنی.
فکر کنم رابطی که بیشتر توی Arch استفاده میشه , KDE هستش.
حالا چرا اینقدر روی LXDE اصرار داری؟ میزکارهای سبک دیگری هم هستند.نقل قول:
خودت بهتر از هرکسی میتونی توزیع مناسبات رو پیدا کنی، با این صفحه یکم ور برو کمکت میکنه:
کد:http://distrowatch.com/search.php?pkg=perl&pkgver=#pkgsearch
این همون بحث تفاوت ویندوز و لینوکسه که میتونی بری راجع بهش مطالعه کنی.نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
آره. آرچ با KDE مثل سنگ میشه!نقل قول:
شاید یکی از دلایل استفاده از لینوکس در غرب این هست که مجانی هست ولی توی ایران این مسئله معنی نداره و همه میدونن که اکس پی قدرت مند ترین سیستم عامل دنیا هست! شاید سریع ترین سیستم عامل نباشه ولی اگه میانگین کارایی ها رو در نظر بگیری از همه سر تر هست!
این مسئله رو هم قبول دارم که سروری که روی یه سیستم لینوکس اجرا میشه استبل تر از سروری هست که روی اکس پی اجرا میشه ولی باید سخت افزار رو هم مد نظر قرار بدیم. احتمالا یکی دیگه از برتری های لینوکس نسبت به اکس پی همین قدرت نماییش توی اجرای سرور هست و اینکه نیازی به ریست کردن مکرر نداره.
به هر حال من که اوبوتو رو یه کم استفاده کردم زیاد به نظرم جالب نیومد و مزیت خاصی رو توش ندیدم که به کارم بیاد!
سیستم عامل مثل رخت خواب آدم هست :31:چون عوض کردن هر دوتاش خیلی سخته!
من چند وقت پیش آرچ نصب کرده بودم ولی حوصله خط فرمان رو ندارم.
کار طولانی مدت با خط فرمان کسل کننده هستش.
میخواستم ببینم کسی از دوستان KDE رو روی آرچ استفاده میکنه؟
قدرت KDE یش خوبه؟
آره من بیشتر از 1 ساله که آرچ با KDE دارم.نقل قول:
ببین ، فوق العاده میشه !!!
مطمئن باش دیگه سمت هیچ توزیعی نخواهی رفت !!! مثل من.
من هم دارم میام سمتش.... دانلودش کردم میگم... ممنون
فقط قبل از نصب 2 3 بار توی VMWare نصب کن...نقل قول:
یه نکته دیگه اینکه موقع نصب اینترنت لازم داری و 300 400 مگ هم نیاز به دانلود داری.
نکته ی بعدی هم این که حتما راهنمای نصب رو بخون.
چون تمام سیستم رو خودت با ترمینال باید کانفیگ کنی.
ولی من دارم core رو دانلود میکنم مگه اون خودش ترمینال نداره؟ بعد از نصب کم کم جیزای دیگه رو نصب میکنم....
نکته: من باید با وایرلس وصل شم اینترنت مشکلی نداره؟
آرچ فقط ترمیناله ! فقط یک ترمینال جلوته.نقل قول:
وایرلس هم اگه بلدی از ترمینال کانفیگش کنی میتونی استفاده کنی.
یعنی چی کانفیگش کنم؟ تو install guide ش چیزی نیست؟
سخته؟ من از ترمینال نمیترسم ولی خیلی هم بلد نیستم ....
در حال نصب هم نمیخوام پارتیشن ویندوزم بپره میشه دیگه؟
من پیشنهاد میکنم بیخیال شی ... اما اگر واقعا میخوای نصب کنی باید زیاد چیزی بدونی و باید به شدت سرچ کنی.نقل قول:
خود سایت آرچ و ویکی و فرومش رو یکم سرچ کن و سوال کن از این و اون...
ویکی آرچ بزرگترین و کامل ترینه !
این هم کانفیگ وایرلس:
کد:https://wiki.archlinux.org/index.php/Wireless_Setup
من بیخیال بشو نیستم.... فعلا رو opensuse با virtualbox تستش میکنم ببینم چجوریه.....
احتمالا فردا دانلودش تموم میشه...
من عمرا کم بیارم... :D
ویرایش واسه اشتباه لپی!
آره خوبه.نقل قول:
بعد از آرچ میفهمی لینوکس یعنی چی !
من هم مثل شما خیلی از این توزیع به اون توزیع رفتم... از اوبونتو 6.10 شروع شد ... کوبونتو ... اوپن سوزه ... رفت و رفت تا رسیدم به آرچ و دیگه روی آرچ متوقف شدم!
توام آرچ آخرین توزیعت خواهد بود:46:
فعلا ارچ رو روی virtualbox نصب کردم.... میخوام x رو نصب کنم دارم pacman رو آپدیت میکنم(یا بهتره بگم لیست پکیج ها)
ولی یه چیزی: رفتم تو فایل /etc/pacman.d/mirrorlist دیدم تو سرور main هم http هست هم ftp... فرقی که ندارن؟
اصلا کدومو فعال کنم بهتره؟ فرقی دارن mirror ها؟
میرور ها که آره توی سرعت با هم فرق دارن.نقل قول:
یک کاری هست که میشه اونها رو Rank بندی کرد.مثلا از بین تمام میرور ها ، تست میکنه و 5 تا پر سرعت ترنیش رو مشخص میکنه که میتونی از قسمت زیر انجامش بدی:
اگر هم نخواستی اونجوری کنی، 5 6 تاش رو بطور رندوم علامت # رو از کنارش بردار و سپس بزن:کد:https://wiki.archlinux.org/index.php/Mirrors#List_by_speed
کد:sudo pacman -Syy
چجوری میتونم از روی فایل image که دارم بعضی پکیج ها رو نصب کنم؟ باید تو mirrorlist اضافه کنم؟
باید با دستور pacman -U نصب کنی.نقل قول:
من الان توی virtualbox آرچ رو دارم.... یه خورده پکیج دانلود کردم( یعنی خودش کرده با pacman ) بعد حالا نمیتونم این پکیج ها رو بگیرم تا وقتی که روی سیستم خودم آرچ ریختم از اونا استفاده کنم؟ تو اوبونتو همه پکیج های دانلودی میرفت تو یه پوشه ( /var/cahe/apt فک میکنم) بعد میشد همه رو گرفت...
اینجا چی؟ اگه بشه خیلی عالیه!
من kde روی آرچ نصبیدم. حالا جواب سوال بالای من رو میدین؟ باید بتونم دیگه؟
یه جیزه دیگه: الان وقتی میخوام از pacman استفاده کنم میگه فایل liblzma.so.0 رو نمیتونه پیدا کنه....
وقت نصب kde هم یه جیزایی گفت ولی درست نفهمیدم ولی انگار گفت که xy , xy-utils جفتشون نصبن باید xy-utils رو پاک کنه منم گفتم باشه!
حالا چی کار کنم؟
میره به همون میسر ولی بجای apt میره توی pacman.نقل قول:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
نمیدونم!نقل قول:
پیشنهاد میکنم به فروم آرچ بری:
کد:https://bbs.archlinux.org/
سلام من از ویندوز استفاده میکنم ولی به خاطر سیستم رم و گرافیک پایینم زیاد با ویندوز حال نمیکنم
از کامپیوتر هم برای کار های روزانه مثله دانلود و وبگردی و... استفاده میکنم بازی هم نمیکنم ولی میخوام لینوکس رو تجربه کنم و اگه بتونم توش پیشرفت کنم راستش تا حالا ازش استفاده نکردم ولی شنیدم چیزه باحالیه برای شروع کار به چه چیزایی احتیاج دارم؟ به نظرتون بدردم میخوره؟یه جا خوندم لینوکس تحت سی دی هم هست:blush:برای شروع کار ازش میتونم استفاده کنم؟
چندتا سول دیگه:
من از adsl استفاده میکنم با لینوکس مشکلی پیش نمیاد؟
تو لینوکس نمیشه فتو شاپ نصب کرد؟
با نصب لینوکس درایو هام پاک نمیشن؟
(ببخشید اگه بعضی سوالا خنده دار بود!)
بله تحت cd هم داره شما از اوبونتو شروع کن ساده و خوبه.... از سایت ubuntu.com دانلودش کن همون رو روی CD رایت کن. هم میتونی نصب کنی هم اجرا کنی از روی CDنقل قول:
واسه ADSL تو تاپیک مودم ها بپرس... مدل مودمت رو بگو اونجا
به جای فوتوشاپ از GIMP استفاده میکنن... کار رو راه میندازه
درایو هات هم میتونی نگه داری که پاک نشن...
آرچ رو نصب کردم ولی با وایرلس مشکل دارم....
وقتی از dhcp استفاده میکنم رو waiting for carrier می ایسته و بعد یه مدت time out میده....
الان هم لینوکس ندارم نمیتونم تو فوروم آرچ ثبت نام کنم( قسمت آخرش رو باید چی بنویسم؟ )
کسی میتونه کمک کنه؟
راستی یادم رفت بگم که شبکه ها رو میشناسه و مشکلی نداره... من از این دستور ها استفاده میکنم:
ifconfig wlan0 up
iwconfig wlan0 essid "asdasd" key asdasd
iwconfig wlan0 channel auto
dhcpcd wlan0
که تو آخری میمونه...
ممنون از جوابتون , من یه کتاب آموزش لینوکس اوبنتو گرفتم به نظرتون چطوره؟
من نمیتونم اینو دانلود کنم حجمش زیاده بخوام بخرم باید به فروشنده بگم کدوم مدل اوبنتو میخوام؟
دوباره سلام.نقل قول:
من راجع بع وایرلس اطلاعی ندارم.
باز هم فروم آرچ رو پیشنهاد میکنم:
موفق باشی.کد:https://bbs.archlinux.org/
اگه واقعا فک میکنین نیاز دارین بخرین ولی یه کاربر عادی که بلده با ویندوز کار کنه مشکل زیادی تو کار کردن با اوبونتو نداره.... بازم میل خودتونه ولی اگه بخواین اینجا هستن بچه ها کمک میکنن یاد بگیرین....نقل قول:
@amir : مشکلم حل شد وایرلس رو راه انداختم....
ولی هنوز نمیتونم تو فوروم ثبت نام کنم... گفتم که آخرش رو باید چی بنویسم؟
آهان اون آخرش ؟ نمیدونم ... شاید مدل جدیده یا شایدم خرابه!نقل قول:
بیا با اکانت من برو کارت راه بیفته فعلا:
User : amir.varasteh
Password : 12345
اوبنتو ورژن 10 بخرم دیگه؟:20:
دستت درد نکنه دوست عزیز...نقل قول:
اگه منظورت 10.10 هست آره همونه ..... میتونی دانلود هم کنی اگه سرعت خوب داری...نقل قول:
خسته نباشید !
آقا ما ویندوزمون \رید اعصابمون خورد شد یه سیدی کوبونتو داشتم گفتم نصب کنم ببینم اصلا چجوریاست
می خواستم ب\رسم من الان کلا باید چکارش کنم :دی
فایر فاکس و نصب کردم ولی فونتای فارسی رو جدا جدا نشون میده !فونتاشو چیجوری درست کنم ؟
\رینترو کارت گرافیک و چیجوری نصب کنم !
koffice دانلود کردم چیجوری نصبش کنم ؟
این چرا اینطوریه ؟ ماماااااااااااااااان ! ویندوزم و می خوام :دی
کارت گرافیک معمولا نصب کردن نمیخواد ..... پرینتر رو نمیدونم
koffice چرا؟ خودش openoffice داره مشکلی نداره......
بعدشم دوست عزیز مشکلتون رو درست بیان کنید تا بتونیم درست بهتون کمک کنیم.... koffice که گرفتین چجوریه؟ فایل فشرده هست یا یه فایل با پسوند .deb هست؟
منظورش اینه که معمولا نصب کردن میخواد.:46:نقل قول: