بعد یه هفته وصل شد ، علت طولانی شدنشم زیرساخت بوده ، خیلی کیفیت بهتر شده
Printable View
بعد یه هفته وصل شد ، علت طولانی شدنشم زیرساخت بوده ، خیلی کیفیت بهتر شده
نرم افزار دومی که تست کردین چی هست؟لینک میدین تشکرنقل قول:
آقا اون تستی که گذاشتم معتبر نیست چون اون موقع ریت خطم بهم خورده بود و زنگ زدم از طرف مخابرات نتم 10 دقیق قطع شد و کشش خطو درست کردن ، قبلش تا 3 مگ کشش داشت الان برگشت رو همون 23 مگ ...
پینگ داخلی شده 12!!!!!!!!!!!!!!! باورنکردنیه انقدر بهبود !!!!!
قبلش در حالت غیر فست 90 ، فست 45 بود ، ارزش داشت یه هفته قطعییش
واسه بازی عالی شده ، حتی از شاتلم بهتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
net track ping toolsنقل قول:
نت من کلا 1 روز هم قطع نشد پینگ هم تغییری نکرد شاید بعضی جاهای محدود رو تغییر دادن ... نمیدونم والا جایی خبری چیزی نداره که یه روز میزنن قطع میکنن یه روز وصل میکنن
خیلی سخت نیست زنگ بزنی بپرسی که منطقه یا شهرت قراره تغییر کنه یا نه ولی احتمالا کلی باشهنقل قول:
مسیرت تغییر کرده ؟ یه 8.8.8.8 tracert بگیر بی زحمتنقل قول:
نه داخلی رو آوردن پایین ، الان داخلیم رو 12 هست قبلش رو 40 بود ، 30 تا اومده پایین ، با 8888 رو 80 بود الان شده 45 ....نقل قول:
کد:
کد:
Tracing route to dns.google [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
3 12 ms 14 ms 13 ms 46.249.120.41
4 14 ms 14 ms 14 ms 172.17.41.173
5 13 ms 14 ms 14 ms 172.17.40.81
6 15 ms 13 ms 13 ms 172.16.25.149
7 16 ms 16 ms 14 ms 172.16.24.22
8 * 12 ms * 172.16.5.225
9 65 ms 11 ms 13 ms 10.201.177.133
10 19 ms 16 ms 14 ms 10.201.147.214
11 19 ms 17 ms 14 ms 10.21.21.22
12 17 ms 13 ms 15 ms 10.21.21.22
13 55 ms 51 ms 49 ms 213.202.4.172
14 51 ms 46 ms 47 ms 213.202.4.185
15 * * * Request timed out.
16 75 ms 55 ms 46 ms dns.google [8.8.8.8]
Trace complete.
تو اکثر تاپیکا همه اقت زیاد گزارش می کنن منم شدیدا افت دارم از خارحی 400 کیلو میده
اوضاع خوبه. پینگتو آوردن پایین ،سرعتتو کم کردن.چرا؟نقل قول:
پینگ قبلیت بد نبود
سرعتو کم نکردن ولی اقت و خیز مثل قبل هنوزم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اقزونه رو حتما نصب کنید خیلی سرعتش خوبه به شرط اینکه سرعت نت خودتون هم خوب باشه
مشکل افت و خیز ندارم ،برا بازی آنلایین .سرعت آپلود مهمه. بگو برات بالاتر ببندن.نقل قول:
افت و خیز رو دیگه ندارم.خوشبختانه حتی با قند شکن.ولی 930 رو تو هر زمانی و با هر قندشکنی میده
من افت خیلی شدیدی دارم دقیقا همین الان بشدت خرابه سرعت استریمینگ ، هیچ وخ نشده بود تا این حد خراب باشه سرعت استریمینگم ، بیشتر از 300 کیلو نمیدهنقل قول:
تو اون تایمها مودمتو چک کردی.نقل قول:
یا تایم بخصوصی هست.چون دیشب دیدم snr ام بود 18 ،میخواستم زنگ بزنم به شون بگم ،ببرین سرعتمو رو 10.
بعد آخر شب اومد 11.
ممکنه یموقع تو اون تایم خودکار سرعتتو کاهش میدن.البته احتمالش کم هست،چون خودمم تا دو هفته پیش مشکلتو داشتم ولی تو مودمم ،چیزی نشون نمیداد.
بجاش پینگت خیلی خوب شده.برا بازی آنلاین ،حتما آپلودتو ببر رو 1 مگنقل قول:
نه آپلودم کاقیه واسه بازی اصن مصرقی نداره تهش 15 کیلو میکشهنقل قول:
آخرین وضعیت پینگ ( فست فعاله اگه نباشه 35 تا میره روش )
معمولا 1 مگ اپلود نیازه برا گیم انلایننقل قول:
سلامنقل قول:
داداش این پینگ فست چیه چه جوری فعال کنم و تو مودم باید ست بشه چیزی؟مرسی
نقل قول:
باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی واست فعالش کنن ولی خطت باید بکشه یعنی نویز زیاد نداشده باشی
1571
دوستان وضع دیده بان چطوره؟ مشکلاتش بر طرف شده یا نه؟
مشکلات میان رو میرن هیچ وقت درست نمیشننقل قول:
بر خلاف شبای قبل امشب کم افت دارم کلا بعد ساعت 9 وضعیت خراب نشد ، فقطم دیده بان نبود کل شرکتا افت داشتن تو یکی از پیجای اینستا 99 درصد مردم دیشب افت گزارش میکردن ، اینم ملوم نیست ثابت باشه یهو می بینی باز فردا شب خراب شد کلا هیچی ملوم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت دیده بان برای دیدن netflix و hulu و youtube چطور هست؟فریز و قطعی داره؟ من در حال حاظر 4 مگ مخابرات دارم ولی وجدانی با کیفیت 1080p هم راحت فیلم میبینم تنها مشکل مخابرات اینه که برای ترافیک خارجی ماهانه 60 گیگ فقط حجم میده که خوب زود تمام میشه.ظاهرا دیده بان ترافیک خارجی با حجم بالاتر و قیمت مناسبتر از مخابرات داره میخواستم بدونم وضعیت دیده بان برای فیلم دیدن چطوره؟
یه ،یه ماهی هست ثبات دارم ولی در مجموع ثبات نداره.نقل قول:
یه روز خوبه و یه روز بد. قطعی من ندارم ولی گاها یه لحظه قطع میشه که باعث دیسکانکت تو بازی آنلاین میشه.
قبلنا با این دیده بان از هر لینکی دانلود داشتم مهم نبود چی یا سرورش کجاس زیر 1800 کیلو اصن امکان نداشت بده الان صبح ظهر شب سرعت دانلود اصلا ثابت نیس حتی از سرور داخلی ، همیشه بین 200 یا 300 کیلو کمتر میده .......
1.5 مگ خوبه پینگت هم عالیه.نقل قول:
من که سرعتم930 هست ،پس چی بگم ،پینگم هم بدتره.
فاصلت تا مخابرات محلتون باید خیلی کم باشه که اینجوری سرعت میده.
خونه برادرم دقیقا رووبروی مخابرات هست snr اش رو 16 مگ بود 23. قشنگ تا 20 مگ هم میکشید
من حتی از سرور داخلیم افت دارم چه برسه به خارجی ، هرشبم که 9 به بعد اقت عحیبی پیش میاد حتی رو LTE هم همین طورهنقل قول:
هر شب این داستان تکرار میشه، کلا پینگ تایم میره بالا و به شدت تایم اوت میده، پشتیبانی هم که زنگ میزنی اول انکار میکنه بعد میگه شبکه شلوغ همه شرکتا شبکه شون شلوغ بشه تایم اوت دارن!!!!!!!
شبا تعطیله ........
سلام
پینگ سرویس من خیلی خووووب شده
نمیدونم چرا عکسا آپلود نمیشن ولی با speedtest شده 30ms و وقتی هم با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پینگ میگیرم یه چیزی بین 65 تا 77 شده!
امیدوارم همینجوری بمونه :biggrin:
سلام یک تست سرعت از testmy بزارید ممنون می شم، مثل من روی سرور آلمان باشه و Multithread هم off ببینیم همون سرعتی که خریدید رو میده یا حداقل نزدیکش رو، من با پیشگامان هیچوقت بالای 4مگ نرفتم با این حال که 16 سرعتم
فانوس نداشده این بی فانوسا رو ساییدم نت کلا تعطیله
چی شده.نت من خوبه.نقل قول:
چنده سرعتت. افت با وی پی ان داری یا با سرور داخلی.
چقدر افت داری.
مقطعی هست یا چند وقته پیدا شده.
بعدش درست شد ممکنه برات همین باشه و دارن تنظیماتی رو ست میکنن.
نت من از دیروز صبح قطعه مودمم لینک نداره بعد کلی زنگ زدم تا اینکه اعتراف کردن مشکل از سمت خودشونه!!!!! حداقل با 5 نفرشون حرف زدم میگفتن از سمت مخابراته ، بعد کلی گشتم شماره MDF مخابرات رو پیدا کردم زنگ زدم میگه ما اصلا مشکلی نداریم!!!!!!!!!!!!!
سر همون قضیه جابجایی پورتا هست دوباره، هنوز اون 6 روز رو که قطع بود بهم اضاافه نکردن دوبرابرش رو که باز دوباره قطع شده ملومم نیست زود درست شه .......