[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خیلی جالبه فکر نمیکردم این سرعت اینجا هم ممکن باشهنقل قول:
مشکل خاصی نداره؟ مثلا قیلتر شکن ها کار میکنند؟ اینستا کند نیست؟
پایداری اش خوب هست؟ پینگ یا سرعت در شب ها بالا پایین نمیره؟
چون منطقه ما کلا سه ماهه است میخوام مطمین شم که خوب هست بعد بگیرم
VDSL هیچ تفاوتی با دیگر اینترنت در ایران ندارد, فقط بسیار سریعتر استنقل قول:
نوش جان
لامصب هر چی ثبتنام میکنیم پیگیری میکنیم کماکان بی فایدس مودمش فعلا همینجوری مونده :biggrin:
یوتل V301نقل قول:
قابلیت تنظیم دستی پروفایل هست ولی فایده ای نداره چون فقط روی 12A کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یوتل v304f دارم تا پروفایل 30ش داره و کاملا همه چیزش دستی تنظیم میشهنقل قول:
برودکام هم هست
نقل قول:
فقط واسه شما یا کل VDSL مخابرات ؟ از مودم راضی هستین ؟
نقل قول:
شما خودتون Telnet زدید و CPU رو دیدید یا از جایی نقل میکنید ؟
راضی هستین از مودم ؟
بله من telnet رو بارها زدم (ضمنا توی بروشور معرفی خودم یوتل هم نوشته که برادکامه)نقل قول:
توضیح این که بعد از آموزشی که دوستان در این باره دادن، زنگ زدم پارس آنلاین گفتم خط رو باز بذارن و هر وقت میخواستم دانلود کنم، snr خطم رو که بیش از 5 مگابایت نمیکشه میکردم 1! و سرعتم میشد 7 مگابیت و مودم آخ نمیگفت و جالب این بود نه پینگ و نه پکت لاسم دست نمیخورد (خب crc بالا میره معلومه اما من چیزی حس نمیکردم)
درباره رضایت از مودم، من قبلا هم گفتم، که تی پی لینک، گیر و یکی دیگه هم مارک مودم داشتیم اما قطع و وصلی و غیره بود اما این مودم واقعا جون سگ به تمام معنی هست! و تنظیمات زیادش و کیفیتش و ظاهرش برا من تا الآن که خیلی راضی کننده بوده (دنبال یه راهی هستم فرکانس وای فایش که قفل شده رو 2.4 رو بشکونم و 5 گیگاهرتز باز بشه فعلا نتیجه ای نرسیدم ولی مثل این که داره و نرم افزاری محدودش کردن)
متاسفانه من vdsl ندارم و اینجا نیست که برای اون هم تست کنم ولی استاندارداشو همون طور که گفتم کامل داره
نقل قول:
جایی میشناسید 304 موجود داشته باشن ؟
من تو نخ این نبودم وقتی خریدم قبل کرونا بودنقل قول:
اینترنتی از دیجیکالا خرید
باید توی نت بگردی یا توی بازار
فکر کنم همشو شرکتا خریدن!
سلام دوستان
من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط.
زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید
بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه
واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن..
کسی اطلاع داره در این مورد؟
سلام دوستان من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط. زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن.. کسی اطلاع داره در این مورد؟
اگه ممکنه اگر اطلاعات جدید دارید بگید ممنوننقل قول:
رو خود سایت شاتل داره ثبت نام میکنه برای vdsl در شهر قم و در اطلاعیش هم نوشته تا سرعت 80 مگنقل قول:
خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی اسمس اومد که فعلا برای شما قابل ارائه نمیباشد چند ماه قبل. گفتم شاید جدیدا خبری شده.نقل قول:
بعد هم شنیدم سرویس های شاتل اصلا بصرفه نیست و همش باید حجمی خرید درسته؟
برای مخابرات چجوره توی قم vdsl?
جاهایی که شاتل vdsl میده مخابرات هم میده یا فقط یکیشون میدن؟
19دی میشه باجک, محل قدیمیه و شرکتها کمتر تمایل به فیبرکشی دارند, تمرکز روی محل های جدید و پر جمعیت دارند, مثل بنیاد, پردیسان, جمهوری و غیره
تهران همینجوریه, امیر آباد, یوسف آباد, بالا شهر, آرژانتین, شمیران فقط dsl ضعیف دارند. شهرک های دور تهران, اسلامشهر, پردیس, شهرک غرب... همه فیبر نوری دارند
اوایل صحبتش بود که شاتل قراره با مخابرات در این زمینه همکاری داشته باشند سرویس وی دی اس ال مخابرات هم که اسمش سورینو است قیمت سرویسهای وی دی اس ال شاتل هم که رو سایتشه فعلاً به صرفه نیست خیلی از شرکتای ديگه مثل های وب و صبانت هم دارن پیش ثبت نام میکنن و میگن بعداً باهاتون تماس میگیریم البته تعداد پورتها محدوده فعلاً همه چیز فعلاً در حد حرفه و با وجود کمبود بودجه تا همه گیر شدن این سرویس و شکسته شدن قیمتاش شاید چند سالی زمان ببره ضمن اینکه همه کاربرها هم هنوز تمایل نشون نمیدننقل قول:
آخه دیدم سر کوچمون ظاهرا کافو زدن گفتم شاید خبری شده. چون شاتل هم گفت 19 دی بعضی کافوهاش راه افتاده.نقل قول:
حالا باز باجک خوبه ما که پایینتریم سمت آذر اینجا که خیلی به هم ریخته تر وقدیمی تره. نمیدونم چجوریه...
باز خوبه این طرفها سرعت ایرانسل خوبه. من شبانه با سرعت حدود 20 مگابایت با idm دانلود میکنم...
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
جالبه از نظر قیمت مخابرات تقریبا بهتر از بقیه شرکتاس انحصار فیبر نوری رو هم داره ولی مشکلات جانبیش مثل همین محاسبه ترافیک داخلی و عدم پشتیبانی خوب و... هنوز پابرجاستنقل قول:
دقیقانقل قول:
دزدی تو روز روشن محسوب میشه دیگه
حالا یکی مثل ما سر در میاره و نمیتونن سرش کلاه بزارن ولی کافیه یک حساب سر انگشتی کنی ببینی چند نفر ادم غیرمطلع به خیال اینکه فلان سایت ایرانی تعرفه ی داخلی داره شروع به دانلود یا استفاده میکنند و حجمشون مثل برق و باد کم میشه و مجبور میشن دوباره حجم بخرن
صحبت میلیاردها تومن حجم خوری ه
باور کن سر همون ماهم که واردیم کلاه میگذارن بوده که من سایتی رو اول با یک دانلود چک کردم و دیدم داخلي حساب شد بعد روز دیگری که باخیال راحت ازش دانلود کردم دیدم بین الملل حساب شده! شکایت هم که کردم یکبارش که بهم پاسخ دادن تفکیک ترافیک برای این سایت انجام میشود (يعنی تو دروغ میگی) یکبار دیگش هم فقط همون دو گیگی که بعنوان نمونه تاریخ و زمان دانلود داده بودم رو بهم برگردوندن اما اصل مشکل حل نشد یعنی دوباره دیدم دانلود که میکنم بین الملل حساب میشه! شما وقتی یک دزد تو خونه داشته باشی دائم باید حواست به جیبت باشه و پولت رو بشماری آخر سر هم کار خودش رو میکنه. خیلی بده که آدم نتونه به اپراتورش اعتبار کنهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
بالاخره با کلی چک و چونه ازشون vdsl گرفتم:thumbsup:
چرا آپلود انقدر کمه؟ انگار روی 1 مگ بستن!نقل قول:
این مخابرات نمیتونه روی vdsl path mode رو روی fast path بذاره؟
وایرگارد هم که بسته است روی مخابرات :|
نه میشه گیم زد نه سایت باز میشه یک کار شد مثل ادم بکنن
پینگ داخلی 60 آپلود زیر 1؟!؟؟!؟!؟!؟؟!نقل قول:
:|
اول که مبارکتون باشه حداقل از ای دی اس ال خلاص شدید. بازم جای شکرش هست که از 16 بالاتره.نقل قول:
طرحتون پیش پرداخته یا روی قبض هزینه میاد؟ هزینه و ترافیک و ... چطوره؟
بازم مبارک باشه, فقط این تنظیمات رو یه نگاهی بنداز, باید پینگ داخلی و آپلود خیلی بهتر از این باشهنقل قول:
ببین annex-a فعاله یا نه, نویز خط ببین چنده
البته حالت annex-m اگر سرویس را بی ثبات نکنه اپلود را به 2 مگ میرسونه البته اگر قابلیت فعال شدن را بوسیله isp داشته باشهنقل قول:
آره واقعا،2 ماه adsl داشتم ازشون،کلی رفتم رو مخشون چون هی میگفتن پورت خالی vdsl نداریم!!نقل قول:
پیش پرداخت هست،تعرفه ها که همون مال adsl هست
والا اطلاعات خطم این هست
محتوای مخفی: اطلاعات خط
پروفایل 17a که بیشتر نمیکشه
ولی هر تنظیمی میکنم آپلود بالای 1 Mbps نمیره!! با اینکه رو 14 بسته شده!!
کسی اگه از تنظیمات vdsl مودمش اگه عکس بگیره دمش گرم که ببینم مشکل از چیه
مودمم asus n16 هست
- - - Updated - - -
رفیق شما فکر کنم مودمت asus هست،از تنظیمات فسمت vdsl مودم میتونی یه عکس برام بگیری بفرستی:»نقل قول:
annex-m اینا مگه مال adsl نیست؟نقل قول:
تنظیمات vdsl اینا رو داره فقط
محتوای مخفی: تنظیمات من
اینم بگم که خودم G.vevtor رو غیر فعال کردم،فعال هم بود باز آپلود بالای 1Mbps نمیرفت!!
من فکر کنم به خاطر مرکز باشه،چون مرکز شلوغی هست،ساعت 2 صبح پینگ گوگل 50 بود،الان 140!!
adsl ]م داشتم ازشون همینجوری بود پینگ
G-Vector باید فعال باشه
عین همین تنظیماتو گذاشتم ولی بازم سرعت آپلود توی تست همون 1 مگ نشون میده!:eh:نقل قول:
تماس بگیر بگو برات زیاد کنن، محدود شده از سمت خودشوننقل قول:
کسی هست اینجا که وایرگارد براش روی مخابرات کار کنه ایا؟ :worried:
درودایا میشه با مودم ADSL از اینترنت VDSL استفاده کرد؟
:eh:
مثلا بشه ازش 8 و 16 گرفت؟
موفق باشید.:headphone
بله ۲۴ هم میتونی بگیرینقل قول:
نقل قول:ته نمیشه, خط به vdsl تبدیل شه مودم adsl کار نمیکنه, باید مودم توانایی vdsl داشته باشهنقل قول:
رو اکثر شرکتا دیگه کار نمیکنهنقل قول: