دوباره زد به سرم تمدید کردم ، سرعت پایین نوسان زیاد و ... اعصاب خورد کنی شروع شد !
Printable View
دوباره زد به سرم تمدید کردم ، سرعت پایین نوسان زیاد و ... اعصاب خورد کنی شروع شد !
منم فکر کنم کمی یوزراش زیاد بشه کمتر هم بشه!نقل قول:
به نظر من این مودمه cat5 هست طبق تحقیقات مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه از خود مودم و جعبه اون عکس بذارید؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با اجازه من داشتم گذاشتم
دوستانی که وارد تر هستند لطفا ببینید این مودم cat5 یاcat6 هست یا نه؟
دوستان اگه من بخام مودمی بگیرم که هم وایمکس داشته باشه هم td امکانش هست ؟ هنوز مودم airmaster 3000 رو دارن ؟
وایمکس و دارن جمع میکنن .اگر درخاست وایمکس بدی بستگی به منطقه تون میدن ولی در کل از یکیش میتونی استفاده کنی یا وایمکس یا تی دی
نقل قول:
مثل اینکه دوباره رفتن سراغ AIRMaster !!!
برام من که جم تک هست!
والا الان من فیلم از سایت داخلی گرفت تو بهترین حالت سرعت روی 4 مگابایت بود و بدترین حالت هم روی 1.5 میانگین هم 2 مگ من گرفتم
البته سرور ها تفاوت دارن من مثلا از یه سایت میانگین 3 میگیرم از سایت دیگه ای 1 ولی کمتر از 1 برای من تاحالا نشده خدا کنه نشه چون یا من دردسر برام ایجاد میشه یا دوستان ISP
ولی خارج سرعت دانلود آپلود تعریف نداره الان ساعت 8 شبه با فرانکفورت بیشتر از 3 مگابیت نمیگیرم! آپلود هم 1 مگابیت!
سرعت که تغییر خاصی نکرده( در داخل) اما پهنای باند بین المللی افتضاح اومده پایین! من این سرعت بالا که توضیح دادم با لینک کوالیتی 18-19 و سیگنال 91 میگیرم
اما پینگ با سرورهای خارج خیلی بدتر شده! روی کاغذ با ودافون فرانکفورت 107 میگیرم اما پکت لاست و جیتر بالا رفت و بازی خیلی لگ و تیک داره میدونم پینگ خوب ولی بازی لگ داره به احتمال زیاد خودم میگم که جیتر و پکت لاس بالا رفته اما مبین نت میگه آقا پینگت چنده؟! میگم 110 میگه پس خوبه!!! اما لگ و تیک از کجا میاد خدا میدونه
آقا برای گیمینگ برید همون ADSL رو بگیرید آسیاتک -پیشگامان (در اولویت مخصوصا پیشگامان کویر یزد که انحصاری در اختیار دارند تو این بازار بی کیفیت) و در نهایت پارس آنلاین و شاتل برای گیمینگ خوب هستند
البته دوستمون زحمت کشید و چندتا عکس قرار داد، ولی باز چندتا عکس براتون قرار میدم:نقل قول:
همچین گفتن ایر مستر یاد اون مودم دوگانه سوز افتادم
این مودم که از این مودم های سه تا صد تومانی متاسفانه که ایرانسل هم آورده
جالب هر شرکتی ی اسم میذاره رو مودم
اصلا هم مودم خوبی در نیومد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مرسی دوست عزیز ظاهر قشنگی داره [emoji16]نقل قول:
از مودم راضی هستین؟ این مودم بهتر یا اون دوگانه سوز به قول دوستمون؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
......... حذف
سلام، فرقی نداره از نظر من تنها از نظر ظاهری جمع و جور تر هست که حداقل قابل تحمل تر از مدل قدیمی باشه،نقل قول:
البته اگر مودم لیوانی داشت اون بهتره چون میتونی با یه پاور پانک هم روشنش کنی و نیاز به آداپتور نداره، و حملش هم راحت تر هست (البته برای جاهایی که آنتن بده)
من همه سرویس اینترنت ثابت و همراه اوپراتور ها امتحان کردم ۴جی ایرانسل و همراه اول و رایتل و سامانتل و شاتل موبایل همینطور اینترنت ثابت ایرانسل
فقط مبین نت مونده [emoji16][emoji16]
می دونم هیچ فرقی با بقیه نداره ولی دوست دارم مبین نت هم استفاده کنم که دیگه کامل بشه
با این وجود انتخاب اول من اینترنت adsl با سرعت ثابت ۲.۵ مگابایت یا ۲۰ مگابیت با شبانه رایگان با همین سرعت هست
من همین الان یه طرح گرفتم مودم رو برا 10 دقیقه خاموش کردم و به محض روشن شدن مودم رفتم ببینم طرحم فعال شده یا نه :
همونطور که میبیند 80 مگ رفته اونم 29 روزه !!!! دفعه قبل هم همینجوری بود چرا ؟!!
همین عکسارو نگه دار تو صدای مشتری فرم پرکن اعتراز کن .عکس و هم براشون اپلود کن .به عنوان مدرک هم نگهشون دار .اگر این کار و کردی و جواب گرفتی خبرش و اینجا بدهنقل قول:
الان همین کار رو کردم ولی چشمم آب نمیخورهنقل قول:
اون 29 روز مشکلی نیست و 30 روز حساب میشه شما تاریخ تمدید و تاریخ پایان رو نگاه کنید البته خودتون هم میتونید تاریخ و زمان دقیق رو یادداشت کنید که باید 30 روز دیگه همین ساعت خاتمه پیدا کنه فک نکنم مشکلی باشهنقل قول:
اما برای من هم دیروز که تمدید کردم دقیقا بعد از تمدید همین حجم رو نوشت و 80 مگ کم بود
نقل قول:
امروز از مبین با هام تماس گرفتن
مورد اول همونی هست که شما گفتین
مورد دوم هم گفت 80 مگ رو برای ذخیره نگه میداریم.برای زمانی که حجم شما تموم شده تا بتونین وارد پنل کاربری و بانک بشین برای خرید طرح :n02:
عجب 7خط هایی هستن 80مگ میخوان از خودشون مایه نذارننقل قول:
دوستان پیشنهاد میدین این اینترنت رو؟ این سرویس 100 گیگ 70 تومن رو نوشته تا آخر تابستان. ما اول تابستون میخواستیم بگیریم نگرفتیم که میگفتن میخواد برداره (و یکی هم میگفت برداشته بودن دوباره گذاشتن)، حالا نگرانم بگیریم الکی پول مودم داده باشیم طرح رو برداره. نظرتون چیه طبق تجربه ای که دارین با مبین نت؟
ممنونم.
طرح و که حتما بر میداره چون زیادی زیر قیمته ، همچین طرحهایی نمیتونن دائمی باشن ، بهشون گیر میدن .
من فک میکردم بعد از نمایشگاه تله کام بردارن ، یا نهایت یکی دو هفته بعدش ...
دوستان سرویس شما شارژ نشده ؟
برای من 50 گیگ حجم داشتم ولی الان که چک کردم دیدم حجم باقی مانده رو زده 58 گیگ :n38: میترسم فردا یهو بزنن حجم باقی مانده 10 گیگ :n13:
البته قبلش یکیو رو معرفی کردم که گفته بودن اگه کسی رو معرفی کنید 20 گیگ تو نمایشگاه تلکام میدیم (ولی اونم در حال بررسی زده :n08:
بعد به سوال دیگه میخواستم بدونم سرعت شبانه برای سرور PS4 خوبه ؟
ps4 رو نمیدونم ولی من با ایکس باکس وان حدود 6 شبا میگیرمنقل قول:
دوست عزیز میشه بگی سرویسای دیگه خصوصا سامانتل و شاتل موبایل چجورین؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام من وایمکس دارم و جدیدآ اختلال در دکل ایجاد شده و مرتب پیام میده سرویس در دسترس نیست ...
و من برای دانلود نمیخواهم تنها برای مدیریت و ارسال مطلب و مدیریت سایت هایم نیاز دارم آیا مبین نت ال تی ای را پیشنهاد میکنید ؟
اهواز هستم اتوبان جمهوری اسلامی
مودمم ایرانسله مدل 130 6 ماه داشتم توی منطقه ما آنتن نداشت و رفتم نمایندگی دو سال قبل تبدیل شد به مبین نت .
الان مبین نت عوضش میکنه با ال تی ای ؟
برای من خوبه ال تی ای قطعی نداره ؟
امکان جا به جایی هست من سالی چند بار تهران و کرج میروم و مبین نت رو میبرم وایمکس آنتن داره همه جا آیا ال تی ای هم میشه جا به جا کرد کرج و تهران مشکل پیش نمیاد ؟
توی سایتش نوشته هزینه نصب و راه اندازی 20 هزار تومان ؟؟؟ واقعآ میگیرن 20 هزار برای نصب ؟؟؟
مودم گلدونی جدیده را پیشنهاد میکنید ؟؟؟
دوستان این مودم رو پیشنهاد میکنید سایزش زده 8 سانت ارتفاع و عرض 8 سانت :n04:
خوبه منم گرفتم با شارژر اندروید و پاور بانک و فندکی ماشین کارمیکنه ساخت کره جنوبیهنقل قول:
سلام یه مشکلی دارم گوشیم وصله به وای فای مودم اما نت نداره باید تو تنظیمات مودم کاری کنم؟؟
سلام دوستان
١.وضعيت كليش چجوري؟(از لحاظ سرعت پينگ قطغي تايم اوت و...)
٢.شبانش به چه صورتيه؟
٣.من رو نقشه كه نگاه كردم خونم دقيقا لب مرز پوششه، ايا ارزش داره بگيرم يا نه؟
سلام.نقل قول:
از لحاظ پینگ و قطعی بعضی از دوستان اینجا مشکل دارن . من خودم مشکل ندارم و کلا بر میگرده به وضعیت ترافیکی دکلی که بهش وصل میشی و حتی انتن دهی ...
شبانه اش هم محدود به 4 مگابیت میشه بعضیا با همین سرعت یه سره دانلود میکنن ، ولی من خودم سرعتم کمتر میشه و تقریبا از شبانه اش استفاده نمیکنم .
نقشه رو ولش کن ، ثبت نام کن میان خونه تست میکنن اگه سرعت و مخصوصا انتن دهی خوب بود ازشون میگیری .
دوستان برام وب گردی و باز شدن سریع صفحات مهمه وایمکس ایرانسل داشتم خوب نبود مبین نت کردم خوبه الان ال تی ای ایرانسل بهتره یا مبین نت یا با وایمکس مبین نت سر کنم ؟
یا ایرانسل ال تی ای بگیرم تبدیل کنم مبین
اهواز هستم
بدلیل اختلال دکل مخابراتی و کندی نت میخوام
وگرنه rssi 36
Cinr 65
هست مبین ۴ مگ اما دکل داغون شده و اهوازم چیزی خراب شد حل نمیشه
زیر بار تعویض با ال تی ای مبین نرفت بدلیل مودم ایرانسل تبدیلیم به مبین نت بعد دو سال اشتراک داشتن از مبین نت
امروز از ظهر اینترنتم هر نیم ساعت برای 5-20دقیقه قطع میشه کسی دیگه اینطوری نشده؟
بله تایید میشهنقل قول:
من از دیشب این مشکل رو داشتم و امروز بیشتر شد.نقل قول:
من از 10 روز پیش این مشکل رو دارم و 3 روزه که مدت اشتراکم تموم شد دیگه تمدید نمیکنم تا ببینیم چی میشهنقل قول:
دوستان من الان وایمکس دارم.و سرعت دانلودم حدود ۳۰۰ ایناست ولی برای اینستا و تلگرام افتضاحه.به نظرتون این سرویس ltde نسبت به وایمکس سرعتش بهتره یا الکیه؟
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
سرعت و کیفیتش از وایمکس خیلی بهتره. البته با سیگنال خوبنقل قول:
سپاس.کدوم مودم بهتره برای ltde؟این جدیدا یا گردا؟
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk