مبين نتنقل قول:
بسته هاي تمديدي خوبي نداره
هم قيمت بالايي داره و هم محدوديت سرعت داره
سابقه خوبي هم نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
مبين نتنقل قول:
بسته هاي تمديدي خوبي نداره
هم قيمت بالايي داره و هم محدوديت سرعت داره
سابقه خوبي هم نداره
بسته هاش که به نسبت ایرانسل خیلی بهتره! من بعد از تموم شدن بسته اولیه، یک ساله ۵۰۰ گیگ شارژ کردم که از ایرانسل بهترهنقل قول:
جاهایی رو هم که میگه پوشش میده واقعا پوشش میده، مثل ایرانسل نیست که الکی کل شهر رو تو نقشه تحت پوشش گذاشته باشه!
من مودم DT350 رو از ایرانسل ۳۶۰ گرفتم ولی مثل چی پشیمونم و گذاشتمش یک کنار!
بین مشهد و تهران در رفت و آمد هستم و جالبه چه در مشهد و چه در تهران، مکان هایی که استفاده می کنم طبق نقشه ایرانسل تحت پوشش هست و طبق نقشه مبین نت خارج از پوشش! (با فاصله زیاد از دکل)
جالبیش اینه که مبین نت هم در مشهد و هم در تهران با اینکه برخلاف ایرانسل تو پوشش نیستم بسیار پایدارتر و با کیفیت تر و سریعتر هست! قطعی کمتری هم داره! درصورتی که ایرانسل تو نقشه زده پوشش داخلی ولی کنار پنجره به زور جواب میده!
ضمن اینکه مبین نت عین آدم IP valid میده و مسخره بازی های ایرانسل رو نداره که پشت NAT باشی. کندی باز کردن سایت ها بدون V.P.N رو هم مثل ایرانسل نداره! (مشکل ایرانسل اینه که تو سطح کشور کاربر زیاد داره و مجبوره IP invalid بده)
هرچند اینم بگم که چون طبق نقشه از دکل مبین نت هم در مشهد و هم در تهران فاصله ام زیاده، باید یکم مودم رو جابجا کنم تا سیگنال بهتر بشه ولی بازم از ایرانسل (برخلاف اینکه میگه پوشش داخلی داره) بهتره!
به قول یکی از دوستان خاطره و سابقه بدی که مبین نت داشت (از سال ۹۰ وایمکس داشتم و بعد یک مدت افتضاح شد و سر تعویض مودم که خراب شده بود خیلی اذیت کردن) با برخورد خوبشون موقع تحویل TD-LTE و کیفیت سرویس تا اینجا تا حدی برطرف شده
ولی ایرانسل زمان وایمکس هم اذیت می کرد، الان هم همینطوریه! مودم رو با کلی تاخیر و با برخورد بد میارن پرت میکنن جلوت هیچ مسئولیت پذیری هم ندارن! اپراتورهاشم که هیچ وقت هیچ مشکلی رو قبول نمی کنن!
خداروشکر تا الان با مبین نت طی نزدیک ۲ ماه مشکل خاصی نداشتم (قطعی ها مجموعا یکی دو ساعت بوده) و مشکلات فنی هم نداره
تازه مودمش هم به نظر بهتره! مودم ایرانسل که تو پنلش همیشه cpu روی صد درصده!
مودم مبین نت امکانات بیشتری داره و اذیت های ایرانسل رو هم نداره. ضمن اینکه مودم وایمکس قبلی رو هم صد تومان از من برداشت. در صورتی که ایرانسل منت میزاشت مودم های قبلی رو بر میداشت بعد با همون قیمت ۱۴۹ تومان مودم میداد بدون بسته و ....! مبین نت ۱۳۸ (با مالیات و ...) دادم ده گیگ هم اینترنت روزانه و ده تا هم شبانه داشت که البته زود تموم شد و بسته ۵۰۰ گیگی خریدم
البته امیدوارم همینطوری بمونه و بهتر بشه و تجربه تلخ وایمکس رو دوباره تکرار نکنه
هرچند به ما قول داده بودن تا اردیبهشت پوشش بهتر بشه که نشد و الان میگن شهریور!
ولی همینی که هست از ایرانسل بهتره و راضی ترم! (چه TD-LTE با مودم DT-350 و چه FDD-LTE با مودم SXT-LTE )
البته اينكه مبين نت زياد خوب نيست منظور اين نيست كه ايرانسل خوبنقل قول:
در كل سياست هاي خوبي نداره مخصوصا روي بسته تمديدي
هم سرعت رو محدود كردن و هم قيمت بسته ها يكباره زياد ميشه
فقط بسته روي مودم با هزينه مودم و فعال سازي اوليه منطقي
ايرانسل هم يكي مثل مبين نت حالا با شرايط متفاوت
ولي فعلا انتخاب بين بد و بدتر هست كه بستگي به شرايط فردي و مكاني داره
به شخصه فورجي همراه رو روي ايرانسل بيشتر مي پسندم مخصوصا سرعتي كه به من ميده بالاي ١٠٠ مگ
به هر حال خوشحال ميشم هر شخصي لذت ببره از چيزي كه استفاده ميكنه
سلام به همه . برای رفع مشکل Ping Time میشه از فیلتر شکن هم استفاده نکرد . کافیه هر وقت دانلود سنگین ندارین و فقط میخواین پیج باز کنین یه Ping ثابت بذارین تا همیشه اتصال رو باز نگه داره . نمیدونم چقدر ترافیک میکشه ولی میتونین فاصله زمانی Ping ها و طول بسته هاش رو تغییر بدین . به یه IP داخلی هم پینگ بدین که ترافیکش ارزون تر حساب میشه . کارکردش دقیقا مثل اینه که VPN بذاری . چون VPN جدا از مزایای جانبی که داره در واقع یه کانکشن دایمی ( تونل ) ایجاد میکنه و دایما با سرورش تبادل میکنه دقیقا همون کاری که Ping انجام میده
سلام دوستان عزیز
از بین مودم های TD-LTE ایرانسل کدوم مدل بهتره
Z6000 (TD-LTE)
DT-350 (TD-LTE)
GP-2101 (TD-LTE)
لطفا هرکی از مودم های بالا داره یه شات از تست سرعتشون بذاره!
منطقه ای که من ساکن هستم توش یه خورده بده از نظر گیرندگی به خاطر همین می خوام بهترین اشون رو بخرم برای قدر سیگنال و دریافت
توی نقشه منطقه ما سبز کمرنگ هست یعنی پوشش آنتن دهی مودم خارجی
محدوده خیابان مدنی خیابان فتحنایی
کسی در این منطقه از مودم TD-LTE استفاده میکنه؟
خرید این نسل از مودم های ایرانسل پیشنهاد میشه؟
اصلا به نقشه اعتمادی نیست !نقل قول:
حتما یک مودم تو منزلتون ببرید و امتحان کنید
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام من دیروز مودم خارجی ایرانسل گرفتم و روی پشت بام بستم چراغای سیگنال هر ۳تا روشن بود ولی وقتی به لپ تاپ وصل مشه میزنه سیگنال ضعیف و روی ۷ دسی بله خونمونم توی منطقه سبز پر رنگه وخلاصه هی مودمه قط ووصل میشه نمیدو نم چرا میخوام پس بدم مودمو
واقعا تا الان خیلی خرج اینترنت کردم ولی درست نمیشه از شاتل گرفته تا ۴جی و تد دی ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره حتی میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم کسی میدونه چه جوریه
شما هم یه بد شانسی هستی مثل من
Td ایرانسل گرفتم
مودم خارجی
آنتن کامل ولی کیفیت پایینه
حالا دلیلشو خدا داند
مودم خارجی رو آوردم تو خونه و با فاصله ۱ متر از پنجره ای که به سمت دکل هست کنار دیوار گذاشتم .
آنتن شد ۲ تا ولی کیفیتش رفت بالا و ۱۹ دسیبل شد
سرعت هم خوب شد (حدود ۷ مگابایت)
سلام
بنده قصد دارم مودم TD-LTE بخرم و از بسته های ترکیبی استفاده کنم. دوستانی که سیم کارت TD-LTE و نرم افزار ایرانسل من دارند لطفا چک کنن ببینن آیا این بسته های ترکیبی در اون برنامه موجود هست؟ این بسته ها برای من که سیم کارت و مودم FDD-LTE دارم نشون داده نمی شن.
و اینکه آیا نحوه خرید خرید یا ارسال بسته ها و یا شارژ در محیط برنامه ایرانسل من که با این سیم کارتها هست دقیقا مثل FDD-LTE هست؟ به عنوان مثال کس دیگه ای می تونه از محیط کاربری خودش این بسته های ترکیبی رو برام فعال کنه؟ چون صرفا از این طریق برام می صرفه که بسته بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خیر این بسته ها توی ایرانسل من نیست. و اصلا نیازی هم نیست که اونجا باشه
نحوه فعال سازی بسته ترکیبی از طریق همین صفحه سایت ایرانسل هست. اگر روی خرید کلیک کنید ازتون یک شماره موبایل میگیره که بسته اینترنت همراه رو روی اون فعال کنه و یک شماره TDLTE هم برای فعال سازی بسته اینترنت ثابت و بعد از پرداخت اینترنتی این بسته روی سیمکارت و TDLTE فعال میشه
سلام.
یعنی نمیشه با یک سیمکارت اعتباری کل حجم این بسته های ترکیبی رو استفاده کرد ؟ حتما باید اون قسمت ثابتش با سیمکارت td lte باشه ؟ خیلی بد شد پس . اون طرح های پر حجم معمولی رو هم که همه رو حذف کردن . اینم که اگه اینجوری باشه کاربردی نداره چون باید ۳۰۰ فقط پول مودم td رو بدیم تازه نصف بسته رو هم فقط میشه رو مودم fd استفاده کرد...
البته یادمه قبلا میشد بسته های fd رو هم با مودم td استفاده کرد یا برعکسش (دقیق یادم نبست)
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
نه اینطورها هم نیست... اتفاقا خیلی خوبه که توی نرم افزار ایرانسل من باشه، چون اینطوری می شه با راهکارهایی ارزانتر خرید کرد و هم اینکه اون 9درصد پول زور رو نداد... که در مجموع خیلی ارزانتر تمام می شه نسبت به خرید از سایت، بانک ، ستاره مربع یا هرجای دیگه ای... بخصوص مصرف هم بالا باشه... امیدوارم که به زودی این بسته ها رو به نرم افزار اضافه کنند تا حداقل بشه ارزونتر خرید کرد... وگرنه با این تغییرات اخیر که در بسته های اینترنت همراه دادن مجبورم برم سمت همراه اول... دوستانی که TD-LTE دارن لطفا هر وقت این بسته های ترکیبی در نرم افزارشون دیدن در سایت اطلاع رسانی کنند بی زحمت!نقل قول:
درست گفتید . با مودم TD میشه از سیمکارت و اینترنت FD استفاده کرد ولی برعکسش نمیشه . در واقع رفت توی پاچه من و امثال من که کلی پول مودم FD دادم [emoji19] [emoji19] یکی نیست بهشون بگه شما که قراره بسته های پرحجم FD رو حذف کنید و انتقالشون بدید به TD چرا از اول اینکارو نمیکنید تا پولمون رو بابت مودم دور نریزیم!؟!؟ لعنت بهشون که سر سوزنی به فکر مردم و مشتری نیستن و الان مجبوریم یه مودم TD بخریم . حالا اگه پوشش TD خوب بود بازم یه چیزی ؛ ظاهرا پوشش جالبی هم نداره و ممکنه نیاز به مودم بیرونی باشه که ۴۰۰ تومن آب میخوره [emoji17]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
کسی هست از سرعت فعلی td lte یه عکس بزاره ببینیم ارزش داره یا نه .
میانگین 20 25 مگابیت هست سرعتش تا حداکثر 40 مگابیت تو بعضی مناطق خاص با آنتن پر پرنقل قول:
سلام میخوام مودم بیرونی ایرانسل بگیرم رو پشت بوم نصب کنم td-lte
یه کس عکس گرفتم چندتا دکل اطراف خونمون هست از کجا بدونم واسه ایرانسل البته شایدم نباشه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با عرض پوزش نمیدونم چرا عکس سرو ته شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم از یه زاویه دیگه لطفا بگید کدومش واسه ایرانسله td-lte
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم متاسفانه اینا خصوصی هستند و مربوط به ایرانسل نباید باشه هیچکدومشوننقل قول:
این دکل وایرلس هست و هیچ کدوم مال اپراتورها نیستننقل قول:
کاری نداره رو به همشون بزار اونی که سیگنالش بهتر بود ایرانسله دیگه
الان تو سایت میزنم دقیقا منزل ما سبز کمرنگ زده با مودم بیرونی میشه یه سیگنال خوب گرفت[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام. دوستان این ۳مدل مودم تی دی ایرانسل آیا فرق خاصی از نظر قدرت و کارایی با هم دارن؟
من یه مودم وایمکس دارم الان طرح گذاشته واسه تعویض ولی شرایطش خیلی مسخره هست. همون ۱۵۰ هزار تومن هست که در حالت عادی میشه مودم رو خرید. فقط خیلی لطف میکنن و ۱ گیگ حجم هم میدن به کسایی که مودم وایمکسشون رو تحویل بدن. نظر شما چیه؟
100%نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
یعنی خیر سرشون مودم رو میخرن ۲۰۰۰ تومن ؟[emoji35]نقل قول:
من ۵ گیگ میخرمش !!!
Sent from my SM-N920C using Tapatalkنقل قول:
سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
1- فرق بین TD-LTE و fdd و 4 جی چیه؟
2- مودم های td lte ایرانسل رو میشه روشون سیم کارت عادی یا یوسیم نصب کرد و تعرفه های عادی مثل نامحدود فعال کرد روشون؟
3- در حال حاضر با توجه به وضعیت اپراتورها خرید مودم های td lte مناسب تر هست یا 4 جی؟ و کدوم سرعت بالاتری دارن؟
بین مودم های TD-LTE که روی سایت ایرانسل هست و تخفیف خوردن کدوم بهتر از همه است
چجوری میشه مودم رو واسه تست ببریم؟؟ مبین نت قبل از راه اندازی ظاهرا خودشون میان و تست میکنن ولی ایرانسل رو چیزی نشنیدم . ضمناً از فامیل و آشنا کسی سراغ ندارم که ازش مودم TD قرض بگیرم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .نقل قول:
دوستان با توجه به حرکت انتحاری که ایرانسل زد (حذف بسته های پرحجم FD) و طرح ترکیبی که به جاش گذاشته آیا صلاح میدونید که برم سمت TD و FD ترکیبی؟ من الان بیشتر از یه ساله که مودم D100 دارم و به عنوان اینترنت اصلی خونه داشتم ازش استفاده میکردم و بسیار هم راضی بودم ولی حالا موندم چی کنم ؛ بین TD مبین نت و TD ایرانسل موندم ... شما چه پیشنهادی دارید؟ مودم ADSL هم دارم که میتونم دوباره برگردم سمت ADSL بدون هزینه مودم .
اگر تحت پوشش تی دی ایرانسل هستید خوبه چون میتونیدfdرو همون مودم استفاده کنیدنقل قول:
اما مبین نت خیر فقط همون رو میتونید استفاده کنید
حالا با توجه به بسته های مبین نت کلا بحثش فرق میکنه
شما بسته نیازت خریداری کن
سرعت هر دو از 10مگ تا40 مگ هستش در طول روز
مبین نت شبانه داره ایرانسل نداره ...
روی نقشه ایرانسل چک میکنم خونه ما دقیقا روی مرز پوشش خارجی و داخلی هست و فکر کنم بهتره مودم پوشش خارجی بگیرم که ۴۰۰ تومنه و یه مقدار گرونه . ولی نقشه مبین نت رو دیدم کاملا داخل پوشش هستیم و قیمت مودم و نصبش ۲۲۰ تومنه و دوستان هم میگن که نقشه پوشش مبین نت قابل اطمینان تر هست تا ایرانسل . ضمن اینکه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو از سیم کارت ایرانسلم میگیرم میگه TD LTE غیرفعال و خونه ما 4G+ ایرانسل پوشش نداریم و فقط 4G عادی هست (نمیدونم 4G+ ربطی به TD LTE داره یا نه ولی قبلا فکر کنم همینجا شنیده بودم) ....... به خاطر اینا یه مقدار نظرم بیشتر به مبین نته تا ایرانسل . شما چه پیشنهادی دارید؟نقل قول:
اون کد *20 که برای همه میزنه غیر فعالهنقل قول:
شما باید هزینه که میخواهی در حال حاظر بکنی بسنجی.. قیمت tdایرانسل با مودمش کمی گرونتر برات تموم میشه از طرفی هم مبین نت شبانه رو روی 4مگ محدود کرده :n35:
برای همه نمیزنهنقل قول:
اون کد *20 که برای همه میزنه غیر فعاله
برا من میزنه فعاله
درباره ارتباط +4G و TD LTE اطلاعی دارید؟ همونطور که گفتم خونه ما +4G نداره و اگه به همدیگه مرتبط باشن مفهومش اینه که اگه مودم داخلی بخرم احتمالا بی فایدست و ضمن اینکه همین الان دیدم که توی نقشه ایرانسل زده محدوده ما تحت پوشش +4G هست که مطمئنم دروغه !!! اگه نقشه TD هم همینطوری الکی باشه ریسکه بخوام مودم داخلی (و حتی مودم خارجی) رو بخرم و همون بهتره که برم سمت مبین نت . درباره دانلود هم خیلی مشکلی با محدودیت سرعت شبانه مبین نت ندارم چون اگه دانلودی باشه با همون بسته نامحدود ساعتی FD انجام میدم (البته اگه ایرانسل عزیز دوباره حرکت انتحاری نزنه و این بسته ها رو هم ورنداره!!!)نقل قول:
سلامنقل قول:
این عکس در حال دانلود یک فایل با ستینگ ۱۱ سگمنت هست. معمولا همینه سرعت گاهی تا ۲ مگ هم میره. ولی همینه. (تهران-منطقه ۵-سردار جنگل شمال)
---