قسمت ترابرد سایت رایتل چند روزه خرابه و همش میزنه در حال بروزرسانی، نمایندگی رایتل هم رفتم گفتن چند روزه سیستم قطعه. کسی نمیدونه مشکل چیه و کی قراره حل بشه؟!!!
Printable View
قسمت ترابرد سایت رایتل چند روزه خرابه و همش میزنه در حال بروزرسانی، نمایندگی رایتل هم رفتم گفتن چند روزه سیستم قطعه. کسی نمیدونه مشکل چیه و کی قراره حل بشه؟!!!
سلام
نزدیک 1 ماهه میخوام ترابرد کنم به رایتل و سیستمشون مشکل داره
امروز رفتم دفتر راتیل تو تبریز ! میگه بهتره 1 ماه صبر کنی ! سیستم بگیر نگیر داره ، این وسط مشترک ضرر میکنه ! سیم فعلیش میسوزه و از اینورم رایتل سیمش فعال نمیشه الاف میمونی !
عجب مسخرس این رایتل :|
من که رفتم همراه اولنقل قول:
شما هم میتونی همین کارو انجام بدی تا وقتی که درست شد، اگه ناراضی بودی بری رایتل
ترابرد رو چند بار میشه انجام داد
یک ماه که نه ولی حدود دو هفته هست اینطوری شده ، من سه سیم کارت ایرانسل ترابرد کردم رایتل و خیلی هم سریع نهایتا سه روزه سیم فعال شد و یکی هم به همراه اول. اگر اینترنت شبانه رایگان همراه اول کنسل نشه و یا شیر فلکه رو نبندن برا پرمصرف ها عالیه. منم دیروز پرسیدم گفتن معلوم نیست کی درست بشه.نقل قول:
دو بار در سال.نقل قول:
همون طوری که اشاره کردید ، تا وقتی شبانه رایگان داره میارزه ، همراه اولنقل قول:
دوستان از ایرانسل اومدم رایتل تا چند وقت میتونم رایتل باشم؟ محدودیت زمانی داره یا نه؟
نامحدود میتوانید بمانید، مگر اینکه خط شما چند ماه خاموش باشه که سلب امتیاز میشه و به اپراتور اصلی برمیگرده.نقل قول:
هر وقت هم خودتون بخواهید میتونید برگردید.
البته این درمورد اعتباریهنقل قول:
دایمی نه
تا وقتی بدهی دورهای قبلی نداشته باشی... منظورم اینه خاموش باشه مشکلی نیست
من دو هفته است از ایرانسل به همراه اول آنلاین ترابرد کردم.
فقط فرداش یه پیامک اومد که از حسن انتخاب من تشکر کرده بود!
دیگه هیچ خبری تا حالا نشده!
سیم کارت ایرانسلم هنوز فعاله و همراه اول هم برام سیم کارت نفرستاده.
دقیقا منم عین شما پیام اومده ولی خبریم از سیم کارت نیست.نقل قول:
بریننمایندگی انجام بدید
من که مشکلی نداشتم، همونجا هم سیمکارت رو میدن
فقط بدهی با ایرانسل رو سریع صاف کنید چون بسیار دریوزست! سریع رد درخواست میکنه
خوشبختانه امروز اورد دره خونه.فقط همراه اول چه گیره.ایرانسل اصلا اینجور سخت نمیگیره.شیش بار زنگ زد تا اورد.بعدشم دو ساعت کارتو نگاه کرده اثر انگشت امضا چه خبره خخخخ.
- - - Updated - - -
خوشبختانه امروز اورد دره خونه.فقط همراه اول چه گیره.ایرانسل اصلا اینجور سخت نمیگیره.شیش بار زنگ زد تا اورد.بعدشم دو ساعت کارتو نگاه کرده اثر انگشت امضا چه خبره خخخخ.
پنج تا خط ایرانسل عوض کردم اورد دره خونه نه کارتی خواست نه کپی کارتی نه گفت حتما باید بخودش تحویل بدیم. زیادی سخت میگیره همراه اول چه خبره مگه یه سیم کارته دیگه.
:n31:
سریع فعال شد؟ یا فقط سیم رو آوردن؟نقل قول:
الان پنج تا خط رو ترابرد کردین یا هنوز ایرانسله؟
نه فکر کنم سه روز لازمه فعال بشه نه اون پنج خطو فقط فور جی کردم.نقل قول:
سلام دوستان.
من سیم کارت دایمی همراه اول ترابرد کردم رایتل. دفعه اول با اینکه قبض کامل پرداخت کرده بودم ولی تاییدیه پرداخت دیر رسید همراه اول درخواست رو رد کرد. دفعه دوم که درخواست دادم کامل و بدون مشکل ثبت شد. ولی الان دو هفته هست سیم همراه اول غیرفعال شده و سیمی که رایتل اورده هنوز فعال نشده. هرچی هم تماس میگیرم با رایتل فایده نداره میگن فقط داره پیگیری میشه ۱۹۵ هم شکایت کردم اونا هم کاری نکردن بعد دو هفته. کسی تجربه مشابه داشته؟ باید چیکار کرد الان !!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
میتونی بری همراه اول برگشت فوری بزنینقل قول:
پشتیبانی رایتل خیلی کنده
برگشت فوری همراه اول سیم جدید میاره باز؟ اونم حتما باید چند روز صبر کنم تا فعال شهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
اگه میخوای بیارن که تا یه ماه دیگه خط خاموشه...نقل قول:
برو دفاتر پیشخوان، همون جا یکی بهت میده، سریع هم فعال میشه
لعنت بر همراه اول.هیچیش عین ادمیزاد نیست.شماره ایرانسل ترابرد کردم تو گوشی هواوی و مودم شناخته نمیشه تو گوشی سامسونگ شناخته میشه این چه وضعیه.صحبت کردم میگن همینه که هست سیم کارتا با بعضی گوشی و مودم ها سازگار نیستن.یه سیمکارت قدیمی همراه اول دارم از بس غیره استانداره انداختم تو تبلت با بدبختی درش اوردم گیر کرده بود.
- - - Updated - - -
قسمت ترابرد رایتل الان یک ماهی میشه که خرابه
ترابرد زدم شمارم رو بعدش فرام سیم رایتل اومد دیگه هیچی نشده از اون موقع نه رایتل فعال شده نه سیم خودم غیر فعال
پشتیبانی رایتل هم زمان نمیده برای حل مشکل
من همن دقیقا مشکل این دوستمون رو پیدا کردم و سیمکارت روی تبلت جواب نمیده و انتن ندارهنقل قول:
لعنت بر همراه اول.هیچیش عین ادمیزاد نیست.شماره ایرانسل ترابرد کردم تو گوشی هواوی و مودم شناخته نمیشه تو گوشی سامسونگ شناخته میشه این چه وضعیه.صحبت کردم میگن همینه که هست سیم کارتا با بعضی گوشی و مودم ها سازگار نیستن.یه سیمکارت قدیمی همراه اول دارم از بس غیره استانداره انداختم تو تبلت با بدبختی درش اوردم گیر کرده بود.
دوستان اگر از سیمکارت دائمی همراه اول به ایرانسل ترابرد کنیم سرویس ایرانسل دائمی میشه یا اعتباری؟
همون دائمینقل قول:
من تصمیم گرفتم یه شکایت به 195 بزنم شما هم اگه وقتش رو داشتی یه شکایت بزننقل قول:
بعد از پیگیری های زیاد و مراجعه حضوری به مخابرات محل سکونت و کلی سرو کله زدننقل قول:
نتیجه: برای دیوایس هایی که فقط از اینترنت استفاده می کنن و مکالمه ندارن چون بعد از نصب سیمکارت انتن ندارن قاعدتا نمی شه اینترنت پایشون رو فعال کرد و در نتیجه انتن هم ندارن باید حضوری به مرکز مخابرات مراجعه کنید تا روی این دیوایس ها مثل تبلت خودم که قابلیت مکالمه نداره بصورت دستی از پنل خودشون اینترنت پایه رو فعال کنن تا انتنش هم بیاد. امیدوارم این تجربه بدرد دوستان بخوره
دوستان کسی اطلاع داره حد اعتبار سیم دایمی ترابرد شده به mci چقدره؟
اگر سیم ایرانسل باشه همون مبلغ ایرانسله که شده 30 و 50 و 90نقل قول:
اما اگر سیمت همون سیم قدیم همراه بودی و برگشتی همراه حد اعتبار همون قبلی هست منتها قانون جدید میگه تا 90هزار بدهی قطع میکنه
رایتل هم حد اعتبار خودش که همون 60تومن و 90تومنه
دوستان، پارسال شهریور، به خاطر تعرفه های بسته اینترنت و مکالمه ایران لول، ترابرد کردم، (از همراه اول) ، و بعد گرون کردن های ایران لول تصمیم به برگشت به mci دارم
یه سیم دایمی رو هم فرستادم رایتل که اونم هیچ مزیتی نداره، پدر باتری گوشی رو هم دراورده! الان میخوام برگردم mCi،به نظرتون از طریق سایت اقدام کنم؟ یا حضوری؟ در کل ، ایا ترابرد به همراه اول مشکل ایجاد میشه؟
نظر بنده برید حضوری انجام بدیدنهایت 1ساعت وقت میگیره . به مشکل برنخورید همزمان ترابرد هم قبض بروز رو پرداخت کنیدنقل قول:
با ۹۹۹۰ تماس گرفتم
گفتن ما اصلا از طریق پست ارسال نمیکنیم و باید دفتر مراجعه کنید
به همین دلیل، اقدام از طریق سایت اصلا منطقی نیست
من که ترابرد کرده بودم از ایرانول به همراه آخر برای من با پیک موتور آوردنش ! ۳-۴ ماه پیش.نقل قول:
پیشرفت ویژگی بارز همراه ابتر و ایرانلول هست!نقل قول:
برگشت زدم به ایرانول
سیمکارت رایتل دیروز no service شد منتها هنوز سیمکارت نیومد ! معمولا سیمکارت رو خود ایرانول میفرسته یا برم امور مشترکین !
البته به پشتیبانی اعلام کردم گفت بررسی میکنیم .
متاسفانه حوصله دفت رفتن نداشتم و از سایت اقدام کردمنقل قول:
امیدوارم ب مشکل نخوره! نتیجش رو میزارم
مسیله اینجاست که sms قبضی از طرف رایتل نیومده
در جریان باشید که کلیه هدیه ها برای تمام سیمکارتها برداشته شدهنقل قول:
همون20 گیگ برای دائمی و 14 گیگ برای اعتباری .هم برای سیمکارت های که بار اول ترابرد میشن هم برای قدیمی ها که برگشت میدن
مگه هدیه داشت؟ قبلا هم پرسیدم گفتن برگشتی ها هدیه ندارننقل قول:
مشکل من اینه که رایتل ر.ده
برگشتی ها ندارن کلانقل قول:
اما برای اولین بار هم ترابرد بزنی دیگه هدیه درکار نیست :n10:
کلا نمیدونستم همراه اول هدیه ای میده! فکر میکردم ۸۰۰ مگابایت هستنقل قول:
پس مشکلی نیست :n33: