اقا من روی مودمهام پیامک دریافت نمی کنم لطفا شما هم تست کنید خبرشو بدید
3372 - 5372 تست کردم . سیم کارت رو گوشی دریافت داره
Printable View
اقا من روی مودمهام پیامک دریافت نمی کنم لطفا شما هم تست کنید خبرشو بدید
3372 - 5372 تست کردم . سیم کارت رو گوشی دریافت داره
من این مودم ها ندارم اما رو b315 دریافت میکنم با hilink چک میکنم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مننقل قول:3372 دارم ولی مشکلی ندارم
ضمن عرض سلام به همه دوستان
بنده از ایرانسل ZTE MF910 UFI خریدم . آیا قابل انلاک و نصب نرم افزار اصلی هست تا بشه تمام سیم کارتها رو روش استفاده کرد . لطفا روش و لینک فایلها رو هم در صورت امکان لطف کنید؟؟
جالب به نظرمیاد.نقل قول:
کسی از دوستان که تجربه ی این کارو داشتن اگه راهنماییم کنن لطف بزرگی کردن .
ممنون
امکانش که هست ولی خب به نظر جالب نمیاد :biggrin:نقل قول:
عزیز شما ون 2 تا آنتن یاگی رو خریدی چقدر کلا برات تموم شد ؟ از چین خریدید دیگه ؟نقل قول:
خسته نباشید .
توو ویندوز 10 وقتی با برنامه ی dc unlocker میخوام مودمم رو انلاک کنم پیغام میده :
Select an Application or Modem COM port !
مودم رو شناسایی میکنه و اطلاعاتشو میاره .
این اررور رو چجوری حل کنم ؟
سلام.
دوستان میخوام از ترکیب مودم ایسوس n14u و دانگل 3372 استفاده کنم..بنظرتون بدون مشکل کار خواهد کرد؟
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
رفیق یه سئوال دیگه..
میشه از قابلیت dual wan این مودم استفاده کرد؟
منظورم اینه که همزمان پهنای باند 4 جی و ای دی اس ال با هم ترکیب بشن و سرعت نهایی بیشتر بشه..
شما انجام دادی؟
کار میکنه؟
سلامنقل قول:
كار كه ميكنه
ولي نه به اون منظوري كه شما فرمودين
لودبالانس فقط اگر اختلاف سرعت دو نت شما بيشتر از ٩ مگا بيت باشه از اون استفاده ميكنه كه سرعت بيشتري داره
قابليت تجميع نديدم داخل تنظيماتش
دوستان من مودم E8372 هواوي گرفتم
طريقه كانفيگش اينا به چه صورته؟
اندازه سيمكارتي كه بايد بذارم ميكرو هست يا معمولي يا نانو؟
طریقه کانفیگ:settingبعدdialup بعد profile managment بعد دقیقا مثل ساخت apn گوشی اندروید عمل کنید یعنی پروفایل میسازید بعد برا apn میزنید mtnirancell البته اگه سیم کارتتون ایرانسله،در مورد سیم کارت هم بهتره معمولی باشه،اما میکرو هم میشه گذاشت باید سعی کنید دندونه ها دقیقا بیوفتن رو قسمت تراشه ای سیمکارت،در کل معمولی بزارید صدمه احتمالی هم به دندونه های ورودی سیم کارت نمیزنهنقل قول:
سلام دوستان وخبره ها من مودم 3g مدل huawei e173u-2دارم اپدیت کردم
حالا سیم کارتمو نمیشناسه نه رایتل نه ایرانسل خیلی گشتم برنامه انلاک کردنشو اما خیر نشد که نشد مودمم الاتصالات السعودیه مدل گفته شدست ترو خدا کمکم کنید :n34::n34::n34::n34:
دوستان وضعيت چطوره؟چطور ميتونم قفل كنم روي باندي خاص؟
نقل قول:
کسی نبود ما رو یه راهنمایی بکنه؟
از منوی پایین آمدنی network band ، میتونید باند مورد نظر رو انتخاب و سپس روی دکمه apply کلیک کنید .نقل قول:
از قسمت network mode هم میتونید روی lte only قفل کنید .
نقل قول:
واقعا از این همه راهنمایی ممنونم . اصلا توو این اطلاعاتی که بهم دادید گم شدم از بس زیاد بود.
ممنوننقل قول:
بهترین باند چیه؟
و اینکه مفهوم اون اعداد پایین چیه؟
RSSI
RSRQ
SINR
هنوز راهی برای آنلاک lh96 نیومده؟
سلام دوستان وخبره ها من مودم 3g مدل huawei e173u-2دارم اپدیت کردم
حالا سیم کارتمو نمیشناسه نه رایتل نه ایرانسل خیلی گشتم برنامه انلاک کردنشو اما خیر نشد که نشد مودمم الاتصالات السعودیه مدل گفته شدست ترو خدا کمکم کنید :n34::n34::n34::n34:
تستی از E5186s-22a
كسي نميدونه؟نقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من میدونم گزینه اول نشانگر قدرت دریافت سیگناله که به عوامل زیادی از جمله فاصله وموانع موجود در مسیر دکل تا مودم و فرکانس دریافتی بستگی داره چون در فرکانسهای پایین تر قدرت طی مسیر ونفوذ در اجسام بالا ترهنقل قول:
گزینه دوم نشانه کیفیت دریافت سیگناله به طور مثال پس از برخورد امواج به موانع ودلایل دیگه بسته های اطلاعاتی با شکست و درهم آمیختگی مواجه میشن که این نشانگر هر چه کمتر باشه نشانه یکنواختی بهتر ودر نتیجه کیفیت بالا تره
گزینه آخر نشانه مقدار سیگنال به نویز دریافتی مودمه به طور مثال اگه مقدار این گزینه صفر باشه بدین معنیه که شما مثلا اگه یه لیوان آب دارید نصفش ذرات معلق در ابه وخلوص کمتر ی داره وهرچه این عدد بالاتر باشه بدین معنیه که مقدار ناخالصی یا همون نویز کمتر بوده ودر هیچ شرایطی این گزینه با هر مقداری نشانه سرعت وپهنای باند نیست چه بسا کاربرانی با مقادیر بالای این گزینه سرعتهای بسیار کمی داشتن وبالعکس
پس برای داشتن اینترنت با کیفیت تمامی این گزینه ها موثره واین مقادیر نسبی هستند
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
دوستان کسی ازمایش کرده که ایا با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری میشه مودم e3372 رو راه اندازی کرد ؟ سرعت کم میشه ؟
می خوام مودم رو تو پشت بوم بذارم
مودم روشن نمیشه اصلا چون افت برق داره طول زیاد usbنقل قول:
بستگی داره به چی بخوای وصلش کنی من یه روتر دیلینک دارم با همون افزایش طول یو اس بی ده متری وصل کردم روشن هم شد کار هم کرد ولی بعضی روترها حتی اگه نیم متری هم بگذارید از کار میافته مثل روتر تی پی لینک3220 البته فکر کنم اگه واسه کامپیوتر میخوای از هاب های سیم دار برقی هم بتونی استفاده کنی ولی خوب هزینه اش زیاد میشهنقل قول:
مطالب فروم واقعا آموزنده است:V30::V30:
نقل قول:خب من امروز ازمایش میکنم . محاسبه کردم که با 10 متر هم حل نمیشه رفتم یه کابل y شکل به مینی usb پیدا کردم 8 متر بعد سر مینی usb رو وصل کردم به یک هاب اداپتور دار و بعد یک کابل 5 متری افزایش usb وصل کردم به هاب . یعنی تقریبا 13 متر شد .هارد اکسترنال 2.5 اینچی که به درستی کار میکنه مودم هم کار میکنه اما باید ببینم شب سرعت چجوری میشه :n24::n24:نقل قول:
سعی کنید از کابل یو اس بی تری استفاده کنید، کیفیتش بهتره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام من یه مودم DWM-157 D1 خریدم ولی اصلا 3G سرعت نداره خیلی حالمو گرفته خدایی با گوشی موبایلم که نوت 4 هست سرعت کاملا فرق میکنه حتی وقتی جای مودم و گوشی کاملا یکسان هست آنتن دهی هم چک میکنم مودم بیشتر از گوشی میده ولی سرعت حتی به 100 کیلوبایتم نمیرسه... کابل افزایش طول هم زدم و مودم رو دور اتاق چرخوندم یه جاهایی سرعت اونم فقط لحظه ای بالاتر میره ولی هنوز به حد گوشی نمیرسه پشیمونم خدایی از خریدن این مودم خواهش میکنم اگه راه حلی هست بهم بگید ممنون. ضمنا میزارن آنتن دهی هم حدود -75 دسیبل هست ولی ربطی نداره یه جاهایی انتن دهی 85 میشه ولی سرعت بجای بدتر شدن بهتر میشه. همچنین WCDMA Only گذاشتم
Device Information:
Device type:HSPA+ 21/5.76
Device Model:DWM-157
Application port:COM6
IMEI:359564058647837
IMSI:432111600380426
Firmware version:V4.0.2MES
Ip address:20.30.0.84
DNS: domain.name
Installation path:C:/Program Files (x86)/D-Link Connection Manager
------------------------------------------
Operator Information:
PIN code Status:Ready
Network selection mode:Auto
Network mode:
Signal Strength:-75 dBm
------------------------------------------
Network Status:
CS network registration:Registered, home network
PS network registration:Registered, home network
PS network attachment:Attached
فریمور هم اصلا واسه مدل D1 پیدا نکردم
سلام دوستان
مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دهرند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟
مدل های مد نظر Huawei B315 و Huawei E8372
برا من فقط سرعت مهمه چون بیشتر برای دانلود نامحدود شبانه میخوام، و در مواردی که بیرون از خوابگام(دانشجو هستم) با گوشی میرم (شهر تبریز، همه جا 4G ولی خبر از فرکانس ها ندارم)
نظرتون چیه ؟
احتمالا زیاد به خاطر تکنولوژی دی سی هست چون موبایلتون حالت دو فرکانس رو ساپرت می کنه بهتر از مودم عمل می کنهنقل قول:
مودمتون دی سی ساپرت نمی کنه لذا معمولا تری جی موبایل از مودمهای تری خالی بهتره اما همه مودم های 4 جی در حالت تری جی از دی سی ساپرت می کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دارند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟ تو امکانات؟نقل قول:
من هم مودم B315 دارم و هم مودم E3372 . در موقعیت کاملاً یکسان هردو رو تست کردم (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) . مودم E8372 هم که مشابه E3372 هست به استثنای اینکه مدل E3372 وایفای نداره .نقل قول:
اگر به تستها دقت کنید از نظر قدرت آنتن بین B315 و E3372 تفاوتی باهم ندارن و یا خیلی نامحسوس هست ولی مودم B315 احتمالاً به خاطر سخت افزار قویتر سرعت بهتری میده .
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
پس بهتره برم سراغ B315 و اگه شد یه آنتن اضافه کنم
یه سوال بپرسم، ایرانسل غیر از اون محدودیت 60گیگابایتی تو سه ساعت، محدودیت دیگه ای مثل کاهش سرعت و این چیزا داره؟؟
راستی، این مودم قابلیت قفل روی فرکانس رو داره؟
آخه تو پست قبلی هم نوشتم، دانشجوم و خوابگاهی، برا همین میخوام مودم رو روی یه فرکانس پایدارتر و خلوت تر قفل کنم تا سرعت بهتری بگیرم (البته بیشتر دنبال دانلود شبانه ایرانسلم)
پیشنهادی دارید؟
دوستان از بین مودم های b315 ' mr200 و dwr-953 کدوم رو پیشنهاد میکنید. آیا واقعا دی لینک ارزش قیمت دو برابریو داره؟ میخوام توی خونه هم آنتن خوب بده و بیشترین سرعت 4G رو تحویل بده
نقل قول:منظورتان از محدودیت ، محدود شدن به خاطر دانلود زیاد هست ؟ فعلاً محدودیتی به خاطر دانلود زیاد تا الان اعمال نکرده ، لااقل برای من اینطور هست .نقل قول:
ایرانسل غیر از اون محدودیت 60گیگابایتی تو سه ساعت، محدودیت دیگه ای مثل کاهش سرعت و این چیزا داره؟؟
با برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink میتونید روی فرکانس مورد نظر قفل کنید .نقل قول:
راستی، این مودم قابلیت قفل روی فرکانس رو داره؟