به خاطر تحریمهنقل قول:
Printable View
به خاطر تحریمهنقل قول:
پس این تحریم رو چه جوری دور بزنیم؟کافه بازار رو نصب کنیم یا روش بهتری هست؟نقل قول:
درضمن برای آپدیت از سایت سونی آسیا دانلود کنم یا نه فرقی نمیکنه؟
با هیتلرشکن های مثل ه ا ت اسپ ات یا بقیه شاید بشه . ولی به نظرم برنامه بازار رو نصب کنی . با اون راحت تر میتونی برنامه هاتو نصب کنی.نقل قول:
من اکثر اپلیکیشن ها رو یااز بازار یا با فلش زدم.
بستگی به محل تولید تی وی داره. مثلا مال من مالزی هست و از سایت سونی مالزی دریافت میکنم.نقل قول:
بهتره که رعایت کنی سایت محل تولید رو.
دوستان تو صفحات قبل گفتن که آپدیت کدوم تولیدات رو میشه از سونی آسیا دریافت کرد.
تی وی منم رو خودش و رو کارتونش مالزی زده.نقل قول:
ممنونم از راهنماییت:n16:
دوستان کسی میدونه این اپدیت اخری چرا نصب نمیشه از سایت سونی مالزی گرفتم حجمشم یک گیگو چهارصدو پنچاه انزیپ کردم ریختم تو فلش تی وی اپدیت نمیکنه قبلا چند بار اپدیت کردم مشکلش چیه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
بافندق شکن بریدنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممکنه برنامه های بازار با تی وی سازگار نباشننقل قول:
دوستان برنامه ایو رو میشه رو تلویزیون نصب کرد؟
تاجایی که من میدونم فقط با شبکه موبایل کار میکنهنقل قول:
ولی روی تلویزیون های هوشمند سامسونگ هستنقل قول:
دوستان بازم سلام به همتون :
من مشکلم با این tv دیگه داره خطرناک میشه ، قبلا گاهی اتفاق می افتاد ولی الآن همیشه این اتفاق می افته :
تلویزیون رو که روشن می کنم صدا قطعه بعدش هیییییچ دکمه ای چه روی کنترل و چه روی تلویزیون کار نمی کمه (حتی دکمه های خاموش/روشن) و فقط تصویری که میاد رو بدون صدا پخش می کنه
منم تنها راهی که دارم اینه که تلویزیون رو از برق بکشم و دوباره بزنم به برق و روشن کنم تا درست بشه
متاسفانه (بار آخرمه !!!!) از بانه خریدم و گارانتی درست حسابی اصلا نداره:n28::n28::n28:
من تنها استفاده ای که از این tv میکنم اینه که هر روز رو فلش فیلم میریزم باهاش میبینم
با توجه به نداشتن گارانتی و جدی بودن این مشکل خیلی بد شده قضیه
شما به این مشکل بر نخوردین؟ یا نظری ندارین؟
یکی می گفت چون فلش زیاد میزنی شاید ویروسی شده ولی حتی اگه ویروسی شده که بعید هم هست چجوری میشه مطمعن شد و درستش کرد؟:n35::n35:
مشکلت ویروس هستش . تنها راهت هم فرمت تی وی و مسترریست هست البته برای تست هم میتونی فیلترشکن موبایل نصب کنی که بعید میدونم ویروسش رو بگیره.نقل قول:
دست آخراگه آپدیت نیست آپدیت کن
بهترین کار هم به نظر من این هست که لبتاپ یاسیستمی که ازروش کپی میکنی رو ویروسیابی کنی
آره به نظر می رسه منطقی باشه این کارا رو بکنم و بسیار ممنوم از پاسختنقل قول:
ولی نمی دونم چطوری باید آپدیت کنم پست های قبلی جسته گریخته است جایی نیست یه راهنمای کامل و تمیز باشه کهیکی یکی انجام بدم
درمورد آپدیت دوستان مفصل توضیح دادن ولی بطورکلی،فایل آپدیت رو دانلود کن unzipکن بریز روفلاش بزن به تی وی .نقل قول:
لزوما و حتما از یه کامپیوتر مطمعن استفاده کن
خیلی گشتم تو فروم ولی پیدا نکردم چطور میشه درست آپدیت کردنقل قول:
ولی چیزی که نگران کننده بود اینه که نوشته بودن اونایی که از بانه خریدن آپدیت کردن واسشون خطرناکه:n37:
یعنی ممکنه تلویزیون بعدش کار نکنه یا یه همچین چیزی
من از بانه خریدم.43w800نقل قول:
آپدیت آخر رو هم کردی مشکلی نبودنقل قول:
نه ففط تی وی رو از برق نکشنقل قول:
البته فکر میکنم کامپیوتر یا لبتاپت ویروس داشته باسه پس با یه سیستم مطمعن بریز
با سلام.
من تلویزیون 43-w800c دارم دو سوال داشتم از خدمت دوستان ...
یکی اینکه نرم افزارهای داخل پلی استور بسیار محدود هستند . میشه از بین نرم افزارهای موجود و یا خارج از اون یک هیتلر شکن خوب تست شده روی این tv معرفی کنید که بتونم از یوتیوب استفاده کنم ؟
مشکل بعدی اینه که من یه موس وایرلس دارم که خیلی راحت به تلویزیون وصل شد و کار میکنه ، منتها این موس روی کیبورد اندرویدی تلویزیون عمل نمیکنه ! آیا این مشکل قابل حله ؟
با تشکر .
Super vpn و tv slide view. رو نصب کنی دیگه موس و کیبورد نمیخای البته دان کن و با فلش بریزنقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
مگه غیر از پلی استور داخل Tv میشه از جای دیگه نرم افزار ریخت ؟
من فک میکردم ممکنه با tv هماهنگ نباشه فقط تو پلی استور می چرخیدم ...
تو تایپیک کلی راجب این موضوع بحث شده.نقل قول:
احتمالا مشکل تیره شدن تصویر روی منظره های مثل غروب رو هم دارید
...................نقل قول:
:n04:
سلام دوستان. اپدیت جدید اومده؟
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
دوستان کدوم منطقه رو در tv بزارم که بهترین باشه؟
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
با سلام : دوستان جطوري مرورگر موزيلا را در اين تلويزيون w43800cنصب كنم . ....و ضمناً تلويزين ايراد پيدا كرده بود ومنو كار نمي كرد بايد تلويزيون را خاموش كرده واز برق مكشيديم وبا دوباره راه اندازي براه مي افتاد ولي بدون اينكه دكمه هاي ريموت كار كند .با ريست فكتوري كردن تلويزين كه چندين دقيقه اي وقت برد . كار كرد تلويزيون به حالت اول برگشت منتها كيفيت تصوير پايين آمد ،دوستان تا حد امكان ريست فكتوري نكنيد .
شما آپدیت کرده بودی؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
چه جالب !!! یعنی مثل منه مشکلت؟ (((تلویزیون رو که روشن می کنم صدا قطعه بعدش هیییییچ دکمه ای چه روی کنترل و چه روی تلویزیون کار نمی کمه (حتی دکمه های خاموش/روشن) و فقط تصویری که میاد رو بدون صدا پخش می کنهنقل قول:
منم تنها راهی که دارم اینه که تلویزیون رو از برق بکشم و دوباره بزنم به برق و روشن کنم تا درست بشه)))
من ترسیدم ریست کنم ولی الان هم که اینطوریه واقعا ناجوره!!!!
ولی بعید میدونم ریست فکتوری کیفیت صفحه رو تغییر بده ، چون از لحاظ سخت افزاری فرقی نداره که.
منظورت از کیفیت چیه؟ من که هنوز گرفتارم
با سلام : منظور از كيفيّت تصوير اين است كه ، يك اندازه اي براقيّت تصوير تلويزيون كم شد يعني تصوير هماني نيست كه دوسال پيش اين تلويزيون را تازه خريده بوديم وازنگاه كردن به آن لذّت مي برديم . در هر صورت رفتم به تنظيمات و بعد هم گزينه ي فضاي ذخيره سازي وباز نشاني ،ودر ادمهبازنشاني به داده هاي كارخانه را انتخاب كردم وبعد صبر حضرت ايوب داشتن و وبه يك سري سوالات جواب دادن .. و درست شدن كار كرد تلويزيون . مجور نشدم تلويزيون را بار ماشين كنم واز زنجان به تهران بياورم .
نگفتی آپدیت کردی یا نه؟نقل قول:
بهبود کنتراست پیشرفته ( توی تنظیمات رنگ) رو خاموش کردی؟(بعدش باید یه بار تی وی رو ریستارت کنی)
دوستان لطفا راهنمایی بفرماییدچه طوری می تونم لبتاپ ویندوزی رو(ویندوز 10) با کابل به تی وی وصل کنم لبتاپ فقط رابط 232 و یو اس بی و شبکه داره.(hdmiنداره)میخام تی وی اونو بعنوان هارد اکسترنال بشناسه و مستقیما فیلم رو از رو مثلا درایو f با نرم افزار خود تی وی اجرا کنه.این کار با کابل شبکه ممکنه ؟بعید میدونم با یو اس بی بشه این کاررو کرد.
پس یعنی مشکلت مثل من بود؟؟؟نقل قول:
چطوری ریست فکتوری کنم؟
برای اینکه بتونی اینکار رو بکنی چند راه داری ولی ساده ترین راهش اینه که شما هم تلویزیون و هم کامپیوتر رو به شبکه و یا مودم وایرلس وصل کنی و بوسیله نرم افزار es و به عنوان لن به کامپیوترت وصل بشینقل قول:
البته میتونی یه اف تی پی سرور هم روی کامپیوتر راه اندازی کنی و بازم با es به اون اف تی پی وصل شی
اگر اینگلیسی ت خوبه این لینک خیلی کمکت میکنه اگر هم نتونستی بگو بیشتر راهنمایی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام.دوستان من vpn رو میخواستم با یه فلش به تلویزیون منتقل کنم که بعد از شناساییس توسط تی وی برنامه es میخواد که فلش رو باز کنه.حالا باتئجه به اینکه یکبار اینکارو کردم و نتونستم نتیجه بگیرم پیشنهادتون چیه و چه جوری این هیلترشکن رو نصب کنم؟
دوستان کسی میدونه این دسهه بازی ها با تی وی سازگار هستن یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه دسته های بازی مخصوص موبایل با تی وی کار میدن یا نه؟
سلام
دسته بازی سونی مدل Dual Shock CUH-ZCT1U به این تلویزیون متصل میشه و به عنوان نمونه، بازی Modern Combat 5 که روی تلویزیون نصب کردم رو با همین دسته بازی کردم . در ضمن کار کنترل رو هم انجام میده.
سلام
حدود 2 ماه است که یک تلویزیون سونی KDL55W800C گرفتم و نمی توانم اینترنت را راه اندازی کنم ؟! تا دادن پسورد مودم میرم و بعد از اون می نویسه برای ادامه با کیبورد گوشی همراه اقدام نمائید ؟؟!! که از این به بعد نمی دونم چکار کنم ضمن اینکه گوشی بنده آیفون 10 یا همون X و اصلاً گوشی اندروید نداریم . لطفاً راهنمائی بفرمائید اعصابم ریخته به هم . سپاس
سلام بر شمانقل قول:
یوزر-پس مودم رو شما با خود کیبورد تلویزیون هم می تونید وارد کنید و به نت وصل بشید اینکه ازتون می خواد با کیبورد گوشی همراه وارد کنید ، عجیبه ، شما بعد از اینکه یوز-پس رو وارد می کنید ، تلویزیون به نت وصل میشه؟
کمی بیشتر توضیح بدید تا شاید بتونیم کمکتون کنیم.