مدل هاي خوشگل نوكيا مثل 8800 و 8600 رو هم پيشنهاد ميدمنقل قول:
فقط نميدونم چند قيمتن .
Printable View
مدل هاي خوشگل نوكيا مثل 8800 و 8600 رو هم پيشنهاد ميدمنقل قول:
فقط نميدونم چند قيمتن .
آره میشه...نقل قول:
اینکه حتما صفحه لمسی باشه ولی ppc نباشه یکم کمیابه ولی میتونی روی w950 و m600 سونی فکر کنی که البته هیچکدوم دوربین ندارند.نقل قول:
ولی p1 رو که جدید زده و دوربین 3.2 هم داره...
ببین نظرت در مورد اینها چیه وگرنه باید بری تو کار گوشیهای ppc یا چینی...!
امير جان اون قسمت چيني ....... از شما بعيد بودنقل قول:
در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
چيني هم از اسمش تابلو ديگه چييه :31: بيخيالش شو
اتفاقا خودمم تو این فکر که P1 بگیرم آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟ اگه قیمت شیراز باشه که بهتر هست چون شیراز مثل اینکه ارزنتر از تهرانه و به شهر ما هم نزدیکتره.نقل قول:
در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
کیبوردش باید 2 - سه ماه باهاش کارکنی تا دستت راه بیفته ، چون هر کلید 3 جهت داره ( بعضیاش 4 تا ) شما اگر بخوای سریع تایپ کنی غلط املایی هات زیاد می شه ، کلا قاطی می شه به خاطر همین باید دستت راه بیفته - در کل با صفحش راحت تره تایپ .نقل قول:
راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
دوستان سلام
نمی خواد 100 تا 150 بزاری رو پولت 20 تومن بزاری کافیه تو شهر ما 520 گیرت میاد
لازم به دو ماه کار نیست که اگه واقعا کیبورد براش مهمه و زیاد کار میکنه یه هفته ای هم بهش عادت میکنه
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید:5:
من يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
w880 بهترین گزینست (الان یکی از پرفروشترین گوشیها در اروپا هم هست)نقل قول:
اگر هم میخوای حتما سیمبین باشه e65 خوبه...
به نظر من l7 موتورولا خوبه...نقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
اگه سيمبين خيلي برات مهمه و با نوكيا هم حال نميكني p990 هم هست
دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
در مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...نقل قول:
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چون ممکنه زود دلت رو بزنه...
گوشي w960 واقعا عاليه قيمتش هم 500 هزار تومن هستش
دوستان سلام
990 با این چیزهایی که گفتی عالیه ولی خوب می گی ظاهر هم برات مهمه که ممکنه به دلت نشینهنقل قول:
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا بیشتر سونی ارکسون ها چینین
880 هم عالیه باریکه که شخصا از باریک خوشم میاد
e250 سامسونگ کا 310 و 510 و z530 از سونینقل قول:
من يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
دیگه چیزی نمی دونم
یه سریشون نه تقریبا 95% شون ویندوز موبایلننقل قول:
دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
با 350 اینها هم گیرت میاد ولی دیگه ور افتادن و بهتر از اونها اومدن
95 هم چینیش یعنی تقلبیش همین حدودهاست
با همه موافقم به جز اونی که مشخصهنقل قول:
در مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چونممکنه زود دلت رو بزنه...
حداقل نسبت به گوشیهای دیگه خیلی دیرتر دلت رو می زنه
چه عجب پس این هم وارد بازار شد اول از همه هم تو ایراننقل قول:
گوشي w960 واقعا عاليه قيمتش هم 500 هزار تومن هستش
به قول ایرانسل از کی تا حالا این گوشی اومده ما نفهمیدیم
اگه اومده کجاست ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
اگر كسي w960 رو خواستش پاساژ قائم تجريش داره 500 هزار تومن من كه پول ندارم بگيرم گفتم از دبي برام بيارن همه چي داره همين خوبه
نقل قول:
مگه از دبی بیارن برات چقدر ارزونتره یا همون قیمتش چنده
فکر کنم آخر p990 بگیرم ولی آخه با این وزن زیادش چی کنم داره بجوری گریم میگره:37: شایدم w810 کرفتم اه خسته شدم با این اههههههههههههههههههههه:19: :9:
سلام دوستان. بین دو گوشی p1i و n95 کدوم را انتخاب کنم. ؟ برام کار با اینترنت و تایپ مهم هست. دوربین و صدا زیاد فرقی به حالم نمیکنن. شما باشید کدومو انتخاب میکنید و به چه دلیل؟ ممنون میشم پاسخ بدید
نقل قول:
به نظر من اگه من پول بیشتری داشتم حتمن p1i رو انتخاب میکردم اما حیف که قیمتش بالای 400 تومن هست
خوب برا سما که نه دوربین مهمه و نه صدا پس p1i خیلی عالیه.چون تاچ اسکرین هستش و کار باهاش آسونه.البته اگه صدا و دوربین اصلا برات مهم نیست 1100 هم انتخاب خوبیه.نقل قول:
دوست من اگر میتونی دبلیو 960 بگیری اصلا شک نکن و بگیر که خیلی عالی هست...نقل قول:
دوست مننقل قول:
اگر اینترنت برات مهم هست 100% N95 رو بگیر...
چون ن95 سیستم WAP و XHTML و HTML رو داره برای اینترنت ....
اما پی1 فقط HTML رو داره و WAP و XHTML رو نداره ....
مرسی دوست عزیز. میشه در مورد این browserha بیشتر توضیح بدی. یعنی p1 تو نت کارایی ان95 را نداره؟نقل قول:
ممنونم که جواب دادی. نه که اصلا مهم نیست . منظورم در این 2 تا گوشی بود چون هر دوشون تو صدا و دوربین مشکل منو حل میکنه. من بین این دو تا گوشی گفتم مهم نیست .نقل قول:
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
چرا P1i هم WAP و هم xHTML رو ساپورت میکنه.مرجع سایت سونی اریکسون:نقل قول:
اما من یه چیز رو یادم رفت بگم و اونم اینکه صفحه 16 ملیون رنگ n95 واقعا قشنگه.اما به هر حال باید ببینی رنگ صفحه برات مهمتره یا تاچ اسکرین بودنش.کد:http://developer.sonyericsson.com/site/global/products/phonegallery/p1/p_p1.jsp
sedaye n93 i chejore ? az n73 kheyli zaiiftare
gablan ye n73 dashtam forokhtamesh alan ham mikham ye goshi jadid begiram beyn n93i va n95 gir kardam
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
نميدونم چرا هر وقت يه سوالي ميپرسم كسي توجه نميكنه.در صورتي كه به خنده دارترين سوالها چندتا جواب داده ميشه.بيچاره من....:37:
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
اول،طبق قوانین فروم لطفا فارسی تایپ کنید
دوم،خب به مراتب N95 بهتره،بحث امکانات نرم افزاریش رو هم که به کنار بزاریم،خوش دست بودن خیلی مهمه،من یه مدت N90 داشتم واقعا اذیت شدم،n93 هم در سایز همون هست،اگر بگیری ممکنه بعدا پشیمان بشی
البته اگه این موضوع برات مهم نیست میشه بحث های دیگه در مورد امکاناتش بکنیم
سلام.
میشه کمی در مورد 6110 صحبت کنید.
گوشیه خوبیه؟
برای من gps مهمه ولی پول n95 هم ندارم...!!!
دوست من،اگر معیار انتخاب گوشی شما ، فقط GPS است،به نظر من کمی بیشتر تامل کنیدنقل قول:
به تاپیک N95 بروید و ببینید که کسانی که دارن چه استفاده ای از آن می توانند بکنند
بعد انتخاب کنید
نقل قول:
برو یه دستگاه gps
بگیر که نقشه هاش کامل باشه
gps
بدون map
ارزشی نداره !!
دوستان سلام
از اینکه می بینم در این سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
نقل قول:
والا N72 یه امکاناتی داره که سونی اریکسون نداره.. و یه امکاناتی سونی اریکسون داره که نوکیا نداره.. این دو شرکت کوشی هاشون با هم زمین تا اسمون فرق داره.. چون الان من خودم نوکیا N72 دارم و ازش راضیم.. البته یه اشکالاتی هم داره فرض مثال.. همین در دوربینش شله.. بطوری که وقتی گوشی تو جیبتونه زنگ میخوره میخوای در بیاری و جواب بدی در دوربین انقدر شله که باز میشه.. و یکی دیگه اینکه.. گوشی نوکیا N72 با اینکه دکمه عکس برداری در سمت راست گوشی.. درست زیر جای مموری کارت داره باز عین N73 نمیشه عکس انداخت.. فقط میخوای عکس بندازی فقط باید گوشی رو صاف بگیری و عکس بندازی... و بقیه چیزاش موشکلی نداره.. و چون سیمبیان v2 هستش .. تا دلت بخواد واسش نرم افزار و تم هست.. و این اطلاعاتی بود که من داشتم.. و از سونی اریکسون چیزی نمیدونم.. چون تا حالا سونی اریکسون نداشتم.. اگه خواستی این دو گوشی رو با هم مقایسه کنی.. بهتره بری به این ادرس سایت.. بهترین راه.. همینه همه چیز در مورد موبایل
به امید خدا گوشی خوب پیدا کنی و بخری..کد:http://www.gsm.ir
موفق باشی:10::10:
یکی جواب منو بده ثواب داره ها.
من فکر میکنم شما w850 رو اشتباهی با k850 پنج مگا پیکسلی اشتباه نوشتی
بگو چقدر میخوای پول بدی از چه ویژگی گوشی بیشتر استفاده میکنی ؟
اگه عمر باتری و زمان استفاده باتری مهمه که بیشتر از یک روز باشه برو سمت سونی
نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty
دوستان سلام
دوست من در مورد زیبایی هیچ کس به اندازه خودتون نمی تونه به شما کمک کنه چون این امر سلیقه ای هستش و چون جنس من هم با شما مخالفه پس نمی تونم در این امر کمکی بکنمنقل قول:
از اینکه می بینم در این سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
از بین نوکیا هایی که گفتی90 رو باید ول کرد چون 93 که همردیفش هست خیلی بهتر از اونه 65 و لوانا و 76 هم بیشتر قشنگن و کارایی به اندازه زیبایی موثر نیست
از بین سونی ها 900 و 500 هم ببیشتر به خاطر زیبایی ممکنه نظر شم رو جلب کرده باشن ولی خوب توصیه من دوتای دیگه هست 850 رو نمی دونم اومده یا نه ولی بی شک گوشی خوبیه اما ممکنه به خاطر سمبین نبودن خوشتون نیاد ازش 990 رو چون خودم هم دارم قبولش دارم ولی خوب نمی شه از مشکلات پیش پا افتادش گذشت ولی عوضش چیزایی داره که کمتر جایی پیدا میشه ولی باید با اندازه و حجم و وزنش کنار بیاید که فکر نکنم برا شما مناسب باشه
حال پیشنهاد من :
تا یک ماه دیگه با این بودجه احتمال زیاد میشه رو N95 هم فکر کرد این از نوکیا
فکر کنم w880 هم بتونه تو زیبایی نظرتون رو جلب کنه شاید هم سری z از سونی که بیشتر امکانات کمی دارن
p1 هم خوبه و 100% از 990 بهتره ولی خوب شاید زیبایی اون نظرتون رو جلب نکنه
E65 هم گوشی خوش استیلیه ! هم امکانات مناسبی داره !نقل قول:
نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty