باید آدرس لینک گروه ها رو جایی یادداشت کنیدنقل قول:
یا به آی دی جدیدتون بفرستید
Printable View
باید آدرس لینک گروه ها رو جایی یادداشت کنیدنقل قول:
یا به آی دی جدیدتون بفرستید
غير از اين راهي نيست؟نقل قول:
ميشه كاري كنم جز گروه ها هيچكس نتونه بهم پيام بده
فکر نکنم باشهنقل قول:
من راهی به جز این نمیشناسم
اون سوال دوم هم که میگید کسی به شما پیام نده؛یعنی حتی مخاطبین تلفنتون هم به شما پیام ندن؟؟منظور اینه؟
فقط بلاک کردن به ذهنم میرسه
یه راه دیگه هم هست و اون اینه که یه شماره ناشناس داشته باشید که هیچکی ازش خبر نداشته باشه
تنها راه گزینه change number هست به خط دیگه منتقل کنید . روی خط جدید نباید تلگرام باشه ، همه چیز منتقل میشه ، به مخاطبین شما پیامی مبنی بر این تغییر شماره ارسال میشهنقل قول:
اتفاقا روی خط جدید باید تلگرام باشه که قبلی ها رو بشه روش انتقال داد !!نقل قول:
بعدشم
وقتی به مخاطب اطلاع داده میشه که شماره فلان کاربر تغییر کرده ایا خود شماره رو هم مخاطبین می فهمن ؟؟
خیر دوست عزیز ، اگر اکانت تلگرام فعال باشه روی خط جدید ، خطا میده . به تمام لیست دفتر تلفن شما پیام ارسال میشه و شماره جدید رو هم نشون میدهنقل قول:
من تلگرامم دسكتاپ هست چجوري بايد چنج نامبر كنم؟نقل قول:
این گزینه فقط در نسخه اندروید و ios هستنقل قول:
صفحه تنظیمات تلگرام رو باز کنید و در قسمت info شمارتون که نوشته روش کلیک کنید تا وارد فرآیند تغییر شماره بشیننقل قول:
دوستان یک متن رو چند بار تکراری بفرستیم ریپورت میکنه؟ فک کنم از سه بار بیشتره؟
سلام و ممنون از دوستانی که پاسخ گو هستند
تازگی تلگرام جدید رو نصب کردم و متوجه شدم که متن های طولانی رو نشون نمیده. فقط قسمت اول رو نشون میده و بقیه متن به صورت یک صفحه سفید نمایش داده میشه که هیچ متنی توش نیست. چجوری این عیب رو میشه رفع کرد؟
:n16:
تعداد مشخصی نداره ، بسته به عملکرد و سابقه شما داره ، مثلا اگر قبلا بلاک شده باشید ، محدودیت ها سخت گیرانه تر میشهنقل قول:
دیتابیس رو یکبار پاک کنید احتمالا درست میشهنقل قول:
سلام ...
من شماره یکی رو دارم ولی اون نداره با این حال تو لیست مخاطبین تلگرامش نشونم میده؟
خیر ، نشون نمیدهنقل قول:
آخرین ورژن اینستاگرام روی همه نسخه های اندروید نصب میشه؟
ممنون،مشکل از کش و دیتا بیس نیست،امتحان کردم،تو نسخه ۴ این مشکل رو دارم.نقل قول:
(شرمنده دکمه تشکر در مرورگر گوشی موجود نیست،ممنون)
خیر روی نسخه های قدیمی نصب نمیشه.نقل قول:
میتونید اسکرین شات قرار بدید از مشکل ؟نقل قول:
ببخشید طول کشید.خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی رو مخی شده...
دوستان من تلگرامو اپدیت کردم تو اندروید اما حالا هروقت وارد هر گروهی میشم از پیغام های جدید گروه برام میاد:(
در حالیکه قبلا از اخرین جایی که خونده بودم لود میشد که خیلی برام خوب بود...
نمیدونین چرا اینطوری شده ؟ ایا تنظیماتی داره ؟
تو Ios هم که کلا اینجوریه که هروقت تو هر گروه بری از پیغام های جدید به بعد رو میاره...
راه حلی داره ؟
بله توی آپدیت های جدید فقط کانالها رو به اینصورت میاره و گروه ها فقط جدیدا میاد.نقل قول:
آخرين نسخه ios دقيقا از هر كجا بياي بيرون دوباره از همونجا برات مياره هم كانال و هم گروه ها
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تازگی تلگرام جدید رو نصب کردم و متوجه شدم که متن های طولانی رو نشون نمیده. فقط قسمت اول رو نشون میده و بقیه متن به صورت یک صفحه سفید نمایش داده میشه که هیچ متنی توش نیست. چجوری این عیب رو میشه رفع کرد؟
:n16:
نسخه اندرویدتون چنده ؟نقل قول:
دوستان سرعت تلگرام نسخه کامپیوتر با تلگرام اندروید فرق می کنه؟
برای من تلگرام ویندوز سرعتش عادیه
ولی تلگرام اندروید خیلی کند باز میشه. یه ویس میخوام اپلود کنم چند دقیقه طول میکشه. گروه ها و کانال ها هم دیر لود میشن
دلیلش چیه؟ مگه سروراشون فرق می کنه؟
خیر سرورها یکی هست بیشتر بستگی به سخت افزار دستگاه هاتون داره که احتمال میدم گوشی ضعیفی داشته باشید.نقل قول:
سرعت اینترنت تلگرام چه ربطی به سخت افزار داره؟نقل قول:
متوجه نشدیدنقل قول:
اگر کانالا و گروه های زیادی داشته باشید کاملا به سخت افزار مرتبط میشه و برای خودمم پیش اومده روی یه گوشی 5 ثانیه لود شدن و روی یه مدل ضعیفتر نزدیک یک دقیقه !
تست کنید متوجه میشید
چرا عکسای تلگرام واسم باز نمیشه از دیروز مشکل از چیه حتما باید قند شکن بزنم این دیگه چه مسخره بازیه بابا
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
یکی از دلایلش ممکنه بخاطر انتقالCDNها به داخل ایران باشه چون منم این مشکل رو حدود دو هفته با ایرانسل داشتم که آخرش پریروز خود بخود حل شدنقل قول:
با عوض کردنip ویا قندشکن حل میشه
ممکنه موقتی باشه
ببینید اگر تو کانال هایی مثل تابناک و روزنامه ایران و... که دولتی هستن مشکلی باعکسا نداشته باشید مطمئنا ازCDNهست و چاره ش همونه که بالاتر گفتم
مشکل از گوشیته .. ...
نقل قول:
من با دوتا شماره عضو تلگرام بودم
یکیش که شماره اصلیمه رو روی یه نسخه شخص ثالث ست کرده بودم
دومی رو روی تلگرام
اون هم فقط سالی یه بار میرفتم با دوتا از رفیقام چت میکردم
تعداد کسایی هم که شمارم رو داشتن به تعداد انگشتهای دو دست نمیرسید
سیمکارت رو هم هیچوقت از تو گوشی درنیاوردم و کسی به سیم کارت دسترسی نداشت
امروز بعد مدت ها دوباره رفتم توش ببینم چه خبره دیدم که تو بیشتر از ۶۰ تا کانال و سوپرگروه عضو شدم
بنظرتون چه اتفاقی ممکنه افتاده باشه؟
تو بخش sessions تنها و اخرین فعالیت مربوط به گوشی خودم بوده تو تاریخ ۳۱ می
یک نفر یوزر شمارو جایی دیده و با ابزار موبوگرام شمارو در گروهها ادد کرده.نقل قول:
از تنظیمات وارد privacy and security بشید و از قسمت groups گزینه my contacts رو انتخاب کنید. هم چنین از پایین این بخش میتونی بگین که چه کابرانی ار دفترجه تلفن شما هم اجازه ادد کردن نداشته باشن. ابنطوری دیگه کسی نمیتونه با موبو شمارو در گروهها اددکنه
سلام دوستان
من یه کانال دارم که سازندش خودم هستم . میخواستم کانالو واگذار کنم به شخص . الان ادمینه اما نمیخوام خودم ادمین کانال باشم !
ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:
سلامنقل قول:
قراره توی آپدیت های بعدی این قابلیت اضافه بشه
فعلا راهی نداره !
دوستان...
من به دلیل این که پیام کد تلگرام دیر میامد دو سه بار شماره رو زدم ولی این دفعه پیام زیر رو میاد:
کی درست میشه؟
احتمالا 12 یا 24 ساعت دیگه درست میشه البته اگه تو این مدت هی دوباره امتحان نکنید:n01:نقل قول:
قبلن اندروید 2 بود الان ارتقا دادم به 4.0.3.از اون وقت مشکل بوجود اومده...نقل قول:
شرکت های نرم افزاری برای اینکه کاربران رو مجبور به آپدیت آخرین نسخه برنامه ها کنند ساپورتشون از نسخه های قدیمی اندروید رو قطع میکنن یا باگ توش ایجاد میکنننقل قول:
مورد شما هم همینه ، چند راه دارید : استفاده از نسخه های غیررسمی تلگرام مانند پلاس و موبوگرام ، استفاده از نسخه ویندوز تلگرام ، خرید گوشی جدیدتر :n18: