خیر مشکل سراسری هست و بر روی کلیه گیتوی های کشور اعمال شده.نقل قول:
راه حل استفاده از ***شکن هست.
Printable View
خیر مشکل سراسری هست و بر روی کلیه گیتوی های کشور اعمال شده.نقل قول:
راه حل استفاده از ***شکن هست.
از عوارض محدودیت های اعمال شده روی سرویس هایی مثل وایبر هست که روی اکثر آنلاین گیم ها هم تاثیر گذاشته. این مساله ربطی به شاتل نداره و از زیرساخته…نقل قول:
سلام
دوستانی که نامحدود ارت ۱ و ارت ۲ دارند
میشه لطفا سرعت دانلودشون رو بفرمایند ؟
ممنون
دوستان قبلا پرسيدم گفتيد كه شاتل هم روي سرويس هاي نامحدود 1 ماهه مثل صبانت ( كه الان دارم ) مصرف منصفانه داره
حالا خواستم ببينم سرويس هاي سالانه نامحدود هم مصرف منصفانه داره؟
كلا شركتي كه نامحدود واقعي با سرعت مناسب ارائه بده چي هست؟
بله درسته نامحدود شاتل محدود هست و نامحدودی وجود ندارهنقل قول:
یه سر به تاپیک فن آوا بزن
من با بخش فروششون هم تماس گرفتم گفتن ما اگر يهو اون حجم رو مثلا تو ده روز مصرف كنيد سرعتتون رو كم ميكنيم ولي اگر كم كم استفاده كنيد و حتي اون حجم رو هم رد كنيد سرعتتون رو كم نميكنيم.نقل قول:
صبانت كه الان دارم تا 20 گيگ رو رد ميكنم از 130 مياد رو 30 كه خيلي افتضاحه
کم کم زیاد زیاد ندارهنقل قول:
مثلا شما آرت 1 از شاتل میخری با سرعت مناسب می تونی 20تا30گیگ استفاده کنی نه بیشتر! ولی در فن آوا همچین داستانی وجود نداره شما 24ساعت هم بذاری دانلود سرعتت همونی که اول بود خواهد ماند.
شاتل ECO512 سرعتش تو روز چقدره؟ همون 512 هست یا نه بیشتره؟ سرعت شبانش چطوره؟ اگه شبانه دانلود زیاد بکنی محدود میشی؟:n16::n16::n16:
روی 2مگ بسته میشهنقل قول:
همون سرعت سرویس روزانه(در صورت محدود نشدن)
بله شبانه یکی دو شب دانلود کنی سرعتت میاد روی 16کیلو
کاشمیشد از مناطقی که از فیبر نوریم استفاده میکنن پشتیبانی کنین
سرویس آرت 1 دوره من از اول ماه تا آخر ماه هست یعنی از 1 ام (مشهد-آزادگان)
سرعتم با وجود دانلود اینقدر حجم همچنان بالاست :n12: از کیفیت سرویسمم راضیم خیلی خوبه اگه چشم نخوره:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق منم مشهد بود گفت بعد از 30گیگ محدود شدهنقل قول:
همینجوری تا 80 90 برو چون تا 80 هم رفتن
اگه از 80 رد شدی و به 100 رسیدی دیگه واقعا حالشو ببر و بزن پدر ISP و دربیار همشهری :n02::n11:
نقل قول:
از ۳۰ گیگ تا ۴۰ گیگ به بعد کمکم سرور خارجیت محدود میشه تا میرسه به ۱۵kb ، تا ۸۰ گیگ سرعت داخلیت خوبه . ۲ هفته هم طول میکشه تا مثل اول شه سرعت :n27:
سلام
تنظیمات مودم ای دی اس ال شاتل چطوریه؟
سلام
ارت ۱ و ارت ۲ سرعتش چنده ؟
و بعد از چند روز وصل میشه
ممنون
سلام دوستان
3 سال مشترک شاتل بودم
70 گیگ شبانه دانلود کردم سرعتم رو بردن رو 5 کیلوبایت بر ثانیه
سرویس اکو 4 مگ
ارتقا هم نمیخوام بدم.
میخوام فسخ کنم . چه شرکتی سرویس شبانه رایگان و بدون محدودیت باسرعتی که بشه شبی 2 گیگ دانلود کرد که برم با اون قرارداد ببندم؟
اهل بازی آنلاین هم نیستم. فقط دانلود.
به سایت فن آوا یه سر بزننقل قول:
سلام دوستان
سرعت دانلود 128 نامحدود در شرایط عادی چقدره؟بعد چند گیگ محدود میکنن و سرعتش میاد رو چند و قطعی و پینگش چطوره؟ برای بازی انلاینی مثل بتلفیلد و کالاف جواب میده؟؟؟
یه اتفاق جالب!!
الان رفتم یه دانلود کوچیک کنم با کمال تعجب دیدم شاتل محدودیت سرعت دانلود شبانه من رو برداشته .
الان با سرعت 200kbدارم دانلود می کنم.
هیچ گونه تغییر سرویسی ندادم فقط به خاطر مسافرت 20 روز مودمم خاموش بود. به نظر شما شاتل تغییر رویه داده یا نه این یک امر معمولیه؟:n19:
از جو گیری بپرهیزید :n02:نقل قول:
شما از محدودیت در اومدی 2شب دانلود کن دوباره سرعتت رو ببین چه جوری میشه :n10:
خب شما سه هفته کلا کانکت نشدی دیگه. کلا سیستم شاتل اینجوریه که یه مدت نباید دانلود کنید تا از محدودیت خارج بشید. این رفیقمون (ِDJ) هم راست میگه، سعی کنید متعادل دانلود کنید که دوباره محدود نشید.نقل قول:
نقل قول:
دادا 20 روز تموم مودم خاموش بوده، این دیگه اتفاق جالب نمیشه که :دی اگر میخواستند اینو هم بر ندارند دیگه هیچی :دی.
باید تا چه حجمی و تو چه بازه زمانی دانلود کنم که دوباره محدود نشم؟نقل قول:
ساعت 10 شب ، سرور فرانکفورت،سرویس اکو 8 مگ
راستش خیلی قاعده و قانون مشخصی نداره ولی سعی کنید هرشب بیشتر از ۱/۵ تا ۲ گیگ دانلود نکنید. من خودم هرشب دانلود میکنم و آخر هر ماه هم یکهفته-۱۰روز محدود میشم و بعدش اوضاع دوباره عادی میشه. یه جورایی به این وضع عادت کردم دیگه. (من با توجه به سرویس خودم که ۲۵۶ هست گفتم).نقل قول:
دوستان یه لطفی هم به ما داشته باشید بد نیست:n16:نقل قول:
در کل مخابرات بهتره یا شاتل؟برا دانلود
اگر آرت 1 منظورته حدود 20 تا 30گیگ دانلود در حالت نرمال در ماهنقل قول:
پینگ سرویس بستگی به منطقه شما داره ولی در حالت عادی بین 150تا180هست این پینگ
برا دانلود قطعا سمت شاتل نیا شما.... فن آوا رو یه چک کن...
اصلاً سمت شاتل نیا:n02:نقل قول:
منظورم از دانلود سرعتش هست.اگه تا 20 گیگ سرعت بالای 100 بده و بعد محدود کردن در حد 20 خیلی خوبه....دانلود به صورت حجم بالا ندارم و بیشتر استفادم وبگردی و وایبر و اپدیت های معمول هست و گاهی گیم انلاین بتلفیلد و کالاف دیوتی....فن آوا منطقه ما نیست...ماه پیش کل استفاده من 19.5 گیگ بوده و بر این اساس شما مخابرات رو اتنخاب میکنی یا شاتل رو؟:n16:نقل قول:
شاتل بگیر همه اون چیزهایی که می خوای رو داره :n01:نقل قول:
سرعت آرت 1 روی 2مگ بسته میشه حدوداًنقل قول:
نه مخابرات که جدیدا خیلی عوضی شده مخابرات رو پیشنهاد نمی دم
اگر مصرف شما همین روند رو داشته باشه شاتل گزینه مناسبی هست
سلام مصرف ماهانه من حدود 20 گیگ هستش بنظرتون کدوم سرویس رو بگیرم؟ 4مگ -6مگ-8 مگ ساعت رایگانش چطوریه؟سرعت دانلود چقدره توی ساعت رایگان؟ واسه ساعت رایگانم باید هزینه پرداخت کنم؟
سلام.نقل قول:
به نظر من سرعت ۴مگ برای شما مناسبه، مگراینکه بخواید ویدیوی آنلاین و بدون وقفه تماشا کنید (که اونم با ۴ مگ نباید اصولا مشکلی داشته باشه)
سرعت ساعات رایگان تا قبل از محدود شدن عادیه و بعدش افتضاح میشه. (دقیقا نمیدونم از چه حجمی به بعد محدود میکنه ولی فکر میکنم بعد ۳۰-۳۵ گیگ برای اکو ۴مگ، محدودیت اعمال بشه)
برای دانلود در ساعات رایگان، باید ماهیانه ۵۲۰۰ تومان پرداخت کنید.
اینجا کسی کلش اف کلن بازی می کنه؟ من پارس دارم هر یک دقیقه ۳۰ ثانیه قطع میشه ... وضعیتش تو شاتل چه طوریه؟؟
سلام دوستان من آرت یک دارم برام فاکتور میاد ماهانه 30.500 اما واسه یه بچه اومده همین سرویس 28.700 قضیه چیه؟ تقریبا 3 تومن فرقه
سلام،نقل قول:
هزینۀ آرت ۱ مطابق جدول زیر محاسبه میشه:
این قیمت بدون احتساب عوارض و مالیات بر ارزش افزوده است و ظاهرا اختلاف ۱۸۰۰ تومانی فاکتور شما و دوستتون به همین علت هست (احتمالا برای ایشون بدون اضافه شدن این مقادیر هست.)
سرعت دانلود شبانه 4 مگ چقدره؟نقل قول:
طبق قانون باید اینجوری باشه. معمولاً از سرعت بالا شروع میشه و کمکم پایین میاد و بعد از محدود شدن بهکلی نابود میشه.نقل قول:
================================================== =============
دوستان شاتل هنوزم هدیۀ روز تولد رو میده؟
================================================== =============
علیرضاجان ممنون بایت حمایتت :n16:
عزیزی دوست من ؛ فدات :n16::n06:نقل قول:
واقعا تمام نکته ها و حرفات عین حقیقته و صادقانه همه چیو برای بقیه توضیح میدی.
گفتگوی ویژه خبری:مناظره مدیرعامل شاتل و مخابرات