من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرانقل قول:
Printable View
من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرانقل قول:
بجنورد هم نسل سوم همراه اول راه افتاده اما دیتاش کار نمیکنه ، کسی میدونه کی به صورت رسمی راه می افته ؟
برای سیمکارت های دائمی چطور میشه حجم مونده رو دید؟نقل قول:
فرودگاه مشهد، روی باندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین روش میشه یانقل قول:
اس ام اس 0 به 8080 و یا کد زیر
*
111
*
320
#
کسی میدونه راهی بجز رفتن به دفاتر همراه اول برای فعال کردن mms نیست؟؟؟؟؟
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
من خرمشهر هستم .اینجا تری جی شده و سرعت دانلودم بین صد تا سیصد کیلوبایت در نوسانه و راحت از پنج گیگش استفاده کردمنقل قول:
خیر ، باید تشریف ببرید و فرم فعالسازی را امضا کنید . (یه جور تعهد نامه هست.)نقل قول:
البته MMS همراه اول همچین بدرد بخور نیست. ما که برای هر کی می فرستیم بعدش بنده خدا اس می فرسته که دانلود نمیشه !
والا من فقط و فقط بخاطر بسته اینترنتش و سرعتش که خیلی بصرفس رفتم سراغ همراه اول،بعد مشکل اینجاس این بسته هاش کامل باید مصرف بشه تا بشه تمدیدش کرد من هنوز 50 تا mms دارم و باید مصرف کنم تا بتونم بسته جدید بگیرمنقل قول:
راهی واسه این بسته ها نیست؟؟؟؟؟
چند وقته کیفیت 3G همراه اول شدیدا افت کرده و در باز کردن سایتها خیلی اذیت میکنه......
داداش شما میدونی چطور میشه بسته خرید بدون منتظر موندن برای اتمام زمان یا mms ???نقل قول:
خیر-تنها راه اینه که زمان بسته تمام بشه و کاریش نمیشه کردنقل قول:
سلام وبا تشکر از اطلاعاتتوننقل قول:
لطفا نام این نرم افزار رو اعلام کنید.
بالا سمت چپ نوشته اسم برنامه رونقل قول:
Network signal info
با این کد یه پیامک میاد که فقط حجم مصرف شده و تاریخ اتمام بسته رو میگه، حجم مانده رو نمیگه. (که ببینیم 5 گیگ داره یا 2.5 گیگ)نقل قول:
اینم از وضعیت آشغال 3G همراه اول در بروجرد سرعتش در حد GPRS هم نیست !!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
شما قدرت سیگنالتون خیلی ضعیفه
اگه نزدیکتر بشید به آنتن سرعت بهتر میشه
شهرهای تحت پوشش نسل سوم همراه اول به 48شهر رسید
رشت بعضی قسمت ها 4gشده
مشخص نشده همراه اول چه باند فرکانسی برای 4G در نظر گرفته؟
ببخشید منظورم ایرانسل بود.ولی احتمالا روی 2100 میدن.
برای همره اول هم همون 1800 هست فعلانقل قول:
میشه منبع این حرفتون رو بگید مگه تا حالا کسی به 4 جی همراه اول وصل شده؟. آیا همراه اول از قبل حق استفاده از طیف فرکانسی 1800 رو داشته ( برای نسل دو منظورمه)نقل قول:
یکی دو ساعت پیش تو مراکز شلوغ شهر یه سری جوون دیدم که یه کاپشن آبی پوشیدن با مارک همراه اول که پشتش نوشته نوترینو !!
فکر کنم برای نظر سنجی تو سطح شهر پخش شده بودن !!!
کسی دیده تا حالا ؟
نمیدونم والا، دوتا کوچه پشت خونمون مرکز تلفن کوثره، شبکه رو که رو wcdma میذارم با آنتن خالی هی قطع و وصل میشه از امکناتات سیمکارت فقط 9990 کار میکنه:n02:نقل قول:
edge هم فقط شبا پیج باز میکنه دیگه 3g بماند...
امروز رد میشدم از جلو مرکز زدم کنار امتحان کنم موند روی registering network تا چند دقیقه و بازم با آنتن خالی وصل شد:n04:
متاسفانه همراه اول هم با افت کیفیت مواجه شده دقیقا حالتی که ایرانسل پیدا کرد و بعد گرون کردن درست شد !
سرعت نسبت به صبح بهتر شده
داخل خونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخبار داغ از ایرانسل و همراه اول
همراه اول، بسته هایی مشابه آی 300، آی 700 و آی 2000 ارائه نمود
* اخبار جدید ایرانسل:- توسعه شبکه نسل سوم در استان فارس (مرودشت، فسا، جهرم، کازرون، مرودشت، زرقان و صدرا)- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- توسعه شبکه نسل چهارم در شیراز
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای اینکه شبکه نسل 3 رو پیدا کنه باید بسته داشته باشی؟ با گوشی خواهر زادم که بسته داره میشه پیدا کرد ولی با گوشی خودم که تا حالا بسته نداشتم پیدا نمیکنه !!
برای تست قدرت سیگنال میخواستم تست کنم !! چون به آنتن دهی هواوی خواهر زادم اعتماد ندارم و میخواستم با ال جی خودم تست کنم !! :دی
برای پیدا کردن شبکه بسته نمیخواد . برای وصل شدن به شبکه هم قبلا بسته میخواست ولی جدیدا اونم بسته نمیخواد (به جز تهران)نقل قول:
دوستان کد باقیمانده اینترنت همراه اول چیه؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:شما می توانید با ارسال عدد صفر لاتین به ۸۰۸۰ یا ارسال کد USSD*۱۱۱*۳۲۰# از وضعیت بسته ی خود، حجم باقیمانده و مهلت اعتبار آن مطلع شوید.
اقایون کسی مودم 3G وایرلس دار خواست اینجا ارزون میده با شارژرش . بقیه تو اینترنت 150 میدن بدون شارژر من ازشون خریدم راضی بودم مودم خیلی خوبیه سرعت روز ایرانسل 500 کیلوبایت سرعت دانلود میدهد . شبانه تا 900 کیلوبایت میدهد .
اقا من با سه خط آنتن همش علامت بین H و H+ تغییر میکنه. وقتی روی H هست سرعت روی 6 کیلوبایته ولی H+ سرعت 1 مگابایت حسابی کفری شدم 10 دقیقه روی 6 کیلوبایته 1 دقیقه روی 1 مگابایت مشکل از کجاست به نظر شما؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
3 جی تا سر کوچه ما بیشتر خط نمیده تو اصفهان قشنگ تا میام تو کوچه قطع میشه میره رو e یه چند روزی مایه خنده دوستان بود شاد روانشون کرده بود
سیگنال باید چقدر باشه که H+ بیاد؟ بابا الان مال من -95 همش H میاد سرعتش 5 کیلوبایته !! ولی H+ بعضی موقع ها میاد همیشه سرعتش یه مگابایته
دوستان کسی تو مشهد تونسته 3g همراه اول رو دریافت کنه؟اگه آره کدوم منطقه شهر بوده؟
جالبه که با اینکه ظاهرا مشهد جدیدا جزو شهرهای 3g دار همراه اول شده اما هنوز در هیچ نقطه ای از شهر من نتونستم 3g همراه اول رو بگیرم.خوب بیمارید الکی اعلام میکنید 3g در مشهد راه افتاد.شما که هنوز قدرت ارائه اونو ندارید چرا دروغ میگید؟
البته همه نقاط شهر پوشش 3gنداره من خودم ساکن فرامرز عباسی هستم در این حا هنوز فعال نیست اما دیروز محدوده چهاره لشکر تا بیمارستان امام رضا تست کردم و در انجا فعال شده بود و سرعتش هم بالا بود.نقل قول:
رضاشهر هم فعال هستش ، طرفای طلاب هم فعاله ...