فکر می کنم تو مرحله آزمایشی بیشتر شهرهای بزرگ پوشش داده شده یا همون مرکز استان ها
امیدوارم از فردا پوشش دهی ایرانسل بیشتر بشه
Printable View
فکر می کنم تو مرحله آزمایشی بیشتر شهرهای بزرگ پوشش داده شده یا همون مرکز استان ها
امیدوارم از فردا پوشش دهی ایرانسل بیشتر بشه
اینم تست نسل سوم ایرانول در مرکز شهر اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا پهنای باند دکل برای دیتا یکسانه و نوعش خیلی فرق نمیکنه مگر اینکه تجهیزاتش محدودیت داشته باشن مثل نسل دوم .این دکلی که الان تست 3g باهاش گرفتم وایمکس هم روش داره و دقیقا همون لحظه که این تست رو گرفتم با وایمکس 2 مگ هم همین پینگ و سرعت دانلود رو داد فقط اپلود وایمکس بالاتر بود اما پینگش و سرعت دانلودش یکسان بود .این نشون میده که سرعت به پهنای باند دکل ربط داره و هنوز به خیلی از دکل ها پهنای باند نداده .
تبریک میگم سرعت رو محدود کردن روی 512 :n01::n02: البته شاید مشکل از پهنای باند BTS اینجا باشه ولی خوب 3 تا تست گرفتم 3 تا این سرعت بهم داد . پینگ هم اصلا جالب نیست !
محتوای مخفی: سرعت
سرعت محدود نشده
الان من دارم 1.2 مگ دانلود ميكنم
پينگ هم داخلي 45 است
بايد تا شب اين 5 گيگو تموم كنم ميترسم فردا خراب شه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نقل قول:
خواهشا این عکسها رو در اسپویلر قرار بدید
بعد برای تست سرعت هم سر صبح همطرفا 6و 7 تست بگیرید نتیجه رو مقایسه کنید
حاجی یه جوری میگی کوچ میکنی انگار اینجا آمریکاس که 50تا پروایدر نسل 4 داشته باشیم با خیال آسوده بین سرعت های 100مگی یکیو انتخاب میکنینقل قول:
مثلا ایرانول بد بود چیکار میکنی؟ میری همراه آخر میگیری چون نسل 5 داره؟
گرگان هنوز کسی
3G Irancell
پیدا نکرده؟:n04:
تو اطراف میدان منیریه و ابوسعید هنوز که هنوز پوشش خوب نیست میره میاد شدیدا نوسان داره؟
دوست عزیز الان دقیقا عکس هایی که گذاشتم کجا هستند ؟! توی اسپویلر هست دیگه ! :n01:نقل قول:
ایرانسل یه دکمه داره امشب راس ساعت 12 میزنه تمام شهرها و روستاها و دهکده ها حتی مناطق مرزی میرن زیر پوشش سراسری !
ما هم یه اج داشتیم که فقط ساعت 5 صبح وصل می شد که اونم فعلا قطعه
نقل قول:
اینی که گفتی شوخی بود با واقعا همچین چیزی داره ایرانول ؟
خودت چی فکر میکنی؟نقل قول:
نقل قول::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
نه بابا دکمه کجا بود !!خخخخخخخخخخ
این حرف لئو کنایه از این بود که دلتورن رو به 1 شهریور خوش نکنید :دی
دوستان کسی اطلاع داره که این دو تا دکل مال ایرانسل یا همراه اول و آیا 3g روشون هست یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضعیتی که من میبینیم پوشش بسیار ضعیف خواهد بود و متاسفانه کل شهر ها به 30 و 40 هم میرسه.برای من مهمترین سوال اینه ایرانسل میدونست 1 شهریور لنحصار تمام میشه چرا زودتر از اینها شروع نکرده به نصب تجهیزات و تست بگیره نه اینکه تازه بیاد شروع کنه به نصب و تست:n29::n28::n22:
هیچ کدوم اینا نسل 3 نیس !! و اولی فکر کنم مال ایرانسله و دومی مال همراه اولنقل قول:
اينجا شيراز منطقه ما بيشتر از ٢ مگ نميشه با مودم ٣جي سيگنال ضعيف
-91 dbm
آنتن های محل ما رو اینقدر چیز میز بهش وصل کردن شبیه درخت شده....فکر کنم برای همین تری جیه! :n13:
عجب قدرتی !! عجب سرعتی!! قدرت آنتن دهی 26 asu !!!
اصلا تو رستوران بالای 800 نمیرفت ولی الان ترکونده :دی
محتوای مخفی: دانلود
عکسهاتون بل تاپتاک اصلا واضح نیستنقل قول:
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
fanoostalaei
داداش میشه یه تست سرعت از سرور خارجی بزاری؟
داداش من عکسهام رو بیشتر به صورت بند انگشتی میزارم تا حجم و فضای کمی رو اشغال کنه !! اگر مایل به دیدنش هستید روش کلیک کنید بزرگتر میشهنقل قول:
چون این adsl نیست که بیش از اندازه روش مشترک باشه سرعت سرور داخل و خارج همونیه که نشون دادم !!نقل قول:
دانلود بیشتر از اون ریسکه !! بسته رو میخوره تموم میشه :دی
===========
البته دوستان توجه کنید این سرعتی که من گذاشتم با قدرت 26 asu هستش ها !! جو نگیرتتون شما هم تست کنید بعد بگید چرا سرعت من کمه !! برای اینکه این قدرت رو داشته باشید باید نزدیکی دکل باشید حدود 100 متر بدون مانع !!! وگرنه در حالت عادی من با 16-17 asu سرعتم به زور به 900 یا 1 مگ میرسه !!×
تو خونه که BTS خیلی بهمون نزدیکه من رو پشت بوم قدرت انتن 35 asu یعنی 100 درصدی رو میگیرم
با چی وصل میشی ؟ مودم یا گوشی ؟ مدلش ؟نقل قول:
عکست که باز نمیشه !
با گوشی موبایل!×!نقل قول:
البته مودم نسل 3 هم دارم ولی تجربه بهم فهموند که مودم های نسل 3 وقتی مینویسه سرعت تا 21 مگ یعنی میتونی نهایت 10-12 مگ سرعت بگیری :دی (واقعا نمیشه نهایت سرعت رو با مودم ها گرفت)
یک سوال از اون دوستمون که پیمانکار ایرانسل هستند و کارهای نصب و تجهیز دکل ها انجام میدن دارم.میشه توضیح بدید یک BTS داریم که فقط تجهیزات نسل 2 روش نصه.اگر بخوان تجهیزات نسل 3 یا 4 بخوان روش نصب کنند چقدر زمان میبره . یک روز یشتر کار میبره یا خیر.اگر در مورد نصب این تجهیزات یک کمی توضیح بدن بسیار ممنون میشم.
گوشی hotspot کردم گفتم یه تستی با idm هم بگیرم . با idm سرعت خیلی بهتر شد :n01:
محتوای مخفی: سرعت دانلود
شما همه اهواز این سرعت روی میگیرید؟ ممکنه تنظیمات گوشیتون مشکل داشته باشه. یه سر به access point بزنید اگر دیدید ------ ست شده اون رو پاک کنیدنقل قول:
نقل قول:
نه بعضی جاهاش تا 2 -3 مگ هم میره ولی معمولا همینقدره .تنظیمات گوشی درسته اما پ خود ایرانسله .پاکش کردم بازم همون بود کلا اهواز وضعش همینه حالا باید دید تا فردا پس فردا بهتر میشه یا نه
مننقل قول:
من پیمانگار ایرانسل نیستم ولی می دونم اگر نیاز به swap یا نوسازی کامل نداشته باشه ظرف یک روز ولی اگر نیاز به نوسازی کامل داشته باشه ظرف دو روز تجهیزات اماده می شه. در برخی جاها BTS نسل دو قابلیت نسل سه رو داره که در این صورت نیاز به نوسازی کامل نیست ولی در برخی از موارد تجهیزات خیلی قدیمی است و نیاز به جایگزینی کامل BTS هست
پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر برهنقل قول:
بچه ها یه سری هم به تاپیک همراه اول بزنید سورپرایز شید... سرعت 128 -- حداکثر 1 مگ ( با ارائه مدارک ):n19: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n08:
پس مشکل از تنظیمات گوشی شما نیست. احتمال بسیار زیاد ترافیک زیاد روی سایتها و استفاده زیاد دیگران باعث کاهش سرعت شده. اگر سایتهای جدید روشن بشه سرعت باید بالاتر برهنقل قول:
سلام تو ایلام هم فعال شده.
سرعت دانلودش بین 80 تا 150 متغیره..امیدوارم بهتر بشه
ببخشید بلد نبودم بند انگشتی بزارمش لینک میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آینده هم ایرانسل همینطوری میکنه زیاد خوشحال نباشیدنقل قول:
متاسفم برای همراه اول با این شرایطش و قیمتاش باید منتظر بمونیم ایرانسم همین برنامه رو پیاده کنهنقل قول:
خوشحال نیستم دقت کنید آخرش مسخره کردم...واقعا متاسفم که این همه سرمایه گذاری میشه ، تجهیزات و تکنولوژی میارن که ظرفیت بالای 40 مگ داره ولی 1 مگ بیشتر سرویس نمیخوان بدن!نقل قول:
یکی از اقوام ما تو مسکو سیمکارت اپراتور Megafon روسیه رو داره..تعرفه آزادش بدون بسته 1 مگ رایگانه و با بسته 50 مگ رو گوشی سرویس میده بدون محدودیت حجمی به پول ما 100 هزار تومان ماهانه!
و حالا ایران 1 مگو با هزارتا منت میدن به آدم
.................نقل قول:
مدل گوشیت چیه؟ تا الان شما تستهای خوبی گزاشتی ممکنه به خاطر گوشیتم باشه. پیشنهاد میکنم هرکس تست میزاره مدل گوشیشم بگه. من این مدت 5800 کردم مودم وصل کردم به لپتاپ ولی سرعت فقط نصفه شب تا 200 دانلود میره روزا همیشه دوروبر 30 نوسان داره. تستهای دانلود شماهارو میبینم کف میکنم 1 مگ دانلود! الانم به شدت نیاز به نت دارم. دوتا نکته الان کسی میدونه بهتریت وسیله برای استفاده ار نسل 3 چیه؟ گوشی یا مودم یو اس بی؟ بعد چه مارکهایی بهتره؟ نکته دیگه اینکه 90 درصد فایلهایی که دانلود میکنم خراب مبشه.کسی این مشکلو داشته؟نقل قول: