فکر میکردم بازی 11:30 شروع میشه:n13:
ولی مهم نیست
مهم اینکه تا الان که دقیقه 90 هست بردیم:n20:
Printable View
فکر میکردم بازی 11:30 شروع میشه:n13:
ولی مهم نیست
مهم اینکه تا الان که دقیقه 90 هست بردیم:n20:
عجب بازی ای بود.....:n29:
بیل همون دیقه دو مصدوم شد معلوم نیست چی شد......
مودریچم که زدن ناکار کردن لامصبا بدون رحم.....خدا خدا میکردم تموم بشه راحت بشیم....فقط داشتن میزدن بازیکنا رو.....
رونالدو ام که اونقدر زاویه داد به توپ که یه پنالتی رو خراب کرد....2 تا ام موقعیت 100%ــو خراب کرد که یه گل براش کم بود تو این بازی....
و باز هم چیچاریتو که دستش درد نکنه عالیه....از بنزما سر تره از لحاظ سرعتی و حوصله....بنزما یه خورده بی حوصلس که همه چیو خراب میکنه....چیچاریتو همه جای میدون هستو هم موقعیت سازی میکنه هم میتونه خطر ساز باشه......نمیدونم چرا به دلم نشسته...:n02:
دوستان خبری از بیل و مودریچ شد بزارید ببینیم چه خبر شده.....
مودریچ و بیل مصدومیتشون مثل اینکه خیلی جدی هست فصل را از دست دادن:n03:فکر کنم با این وضعیت به جایی نرسیم
رونالدو برزیلی، مهمان ویژه برنابئو (عکس)
رونالدو نازاریو دالیما، ستاره سابق فوتبال برزیل، شب گذشته دیدار تیم های رئال مادرید- مالاگا را از نزدیک تماشا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، او که بین سال های 2002 تا 2007 برای رئال بازی کرد، شب گذشته شاهد پیروزی 3-1 تیم سابقش بود.
به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو در 4 فصل گذشته به ترتیب 51، 55، 60 و 53 گل به ثمر رسانده بود. بهترین آمار گلزنی رونالدو با پیراهن رئال به فصل 2011-2012 بر می گردد که او در 55 بازی موفق به زدن 60 گل شد. متوسط 1.09 گل در هر بازی که از متوسط گلزنی او در این فصل (1.11) کمتر است. رونالدو تنها در فصل 2009-2010، یعنی اولین فصل حضورش در رئال بود که کمتر از 50 گل به ثمر رساند (33 گل).
فوق ستاره پرتغالی، در دو فصلی که آنچلوتی هدایت رئال را بر عهده داشته، تا بدینجا 101 گل برای رئال به ثمر رسانده است. او در دوران حضور مورینیو موفق به ثبت 168 گل با پیراهن رئال شده بود. رونالدو تا بدینجا 302 گل برای رئال به ثمر رسانده که پس از رائول 323 گله و دی استفانوی 307 گله، سومین گلزن برتر تاریخ باشگاه رئال مادرید به حساب می آید.
نشست خبری سرمربی رئال
آنچلوتی: وضعیت بیل و مودریچ نامشخص است
رئال مادرید امشب موفق شد با نتیجه 3-1 و به دشواری از سد مالاگا عبور کرده و بار دیگر فاصله خود با بارسلونا را به دو امتیاز کاهش دهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، این پیروزی برای رئالی ها به قیمت از دست دادن دو مهره کلیدی این تیم یعنی گرت بیل و مودریچ تمام شد. هر دو بازیکن در اظهارنظرهای اولیه، حداقل 40 روز به دور از میادین خواهند بود. کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:
2 مصدوم بزرگ رئال
مودریچ از ناحیه زانو و بیل از ناحیه ساق پا دچار مشکل شده اند. الان نمی توان هیچ اظهارنظر رسمی ای انجام داد. در طی روز های آینده و پس از آزمایشات پزشکی مشخص خواهد شد که مدت زمان دوری آنها چقدر است. هنوز بطور قطع نمی توان گفت که این دو بازیکن را از دست داده ایم. برای بازی برگشت مقابل اتلتیکو، بزرگترین دلخوشی من، ورزشگاه برنابئو و حمایت هواداران است. اینکه در خانه بازی خواهیم کرد.
جانشین مارسلو
اولین گزینه در حال حاضر کوئنترائو است. آربلوا و ناچو نیز دیگر گزینه ها هستند.
پیروزی تلخ
دو مصدوم از این بازی برای ما به جا ماند اما پس از هدر رفتن پنالتی،با هزاران مشکل بازی را به نفع خودمان خاتمه دادیم. با این وجود خیلی خوب بازی کردیم و این مساله اهمیت زیادی برای من دارد. امروز ما و هواداران در کنار هم زجر کشیدیم و همچنین در کنار هم از کسب پیروزی لذت بردیم.
بنزما
فکر می کنم به بازی مقابل اتلتیکو می رسد؛ چرا که وضعیت او بهتر شده است.4 روز به آن بازی باقیمانده و امکان بهبودی کامل مصدومیت بنزما وجود دارد.
بازی با 4 هافبک
امروز همه عالی بازی کردند. خامس بسیار خوب و با کیفیت بود. ایسکو در نیمه اول خوب بود و در نیمه دوم بهتر شد. در مجموع همه بازیکنان در خدمت تیم بودند.
فاصله دو امتیازی با بارسلونا
امیدوارم تا روز آخر، سرنوشت قهرمانی نامعلوم باشد. دوست دارم قهرمانی در لالیگا تا هفته آخر برای ما امکان پذیر باشد. هم ما و هم بارسا، دیدارهای دشواری پیش رو داریم.
داوری
هر کسی در مورد داوری نظر خاص خود را دارد. برای من که داوری نرمالی بود. در صحنه پنالتی هم به اعتقاد من درست تصمیم گرفت.
قهرمانی در دستان بارسا
آنها برتری امتیازی دارند ولی ما موظفیم همه بازی های پیش رویمان را ببریم تا به بارسا فشار وارد کنیم.
نگرانی شدید در اردوی رئال مادرید (عکس)
رئال مادريد در حساس ترين مقطع فصل، با بحران مصدوميت دو بازيکن کليدي خود گرت بيل و لوکا مودريچ روبرو شده است.
به گزارش "ورزش سه"، به فاصله 6 هفته مانده به انتهای لالیگا و در شرایطی که رئال همین چهارشنبه در برنابئو باید بازی برگشت مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان را مقابل اتلتیکو برگزار کند، گرت بیل و لوکا مودریچ به دلیل مصدومیت در بازی رئال مادرید و مالاگا از زمین بازی خارج شدند.
وضعیت بیل وخیم تر از مودریچ گزارش شده؛ هرچند که آنچلوتی در نشست خبری خود اعلام کرد که برای تخمین مدت زمان دوری این دو بازیکن، باید یکی دو روز صبر کرد. بیل بطور حتم و مودریچ نیز به احتمال زیاد بازی برابر اتلتیکو را از دست خواهند داد.
در مورد بیل گفته می شود که او ادامه فصل را نیز از دست می دهد. رئال با دو امتیاز اختلاف از بارسا تیم دوم جدول است و در لیگ قهرمانان نیز باید اتلتیکو را شکست دهد تا به مرحله نیمه نهایی راه یابد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان اگه گذارش تصویری ها رو تو اسپویل بذاری خیلی بهتر میشه:n01:
-------
خبر بد برای رئال مادرید: فصل برای لوکا مودریچ تمام شد
خبرهای بد با مصدومیت گرت بیل و لوکا مودریچ برای رئال مادرید تمامی ندارد. پزشکان تیم بعد از معاینه وی در رختکن تأیید کردند که این بازیکن از ناحیه لیگامنت زانوی راست دچار پیچ خوردگی شده است.
طـرفداری- بنا به گزارش AS، تست های پزشکی نشان می دهد که لیگامنت زانوی راست او دچار پیچ خوردگی شده است، مصدومیتی که او را بین 5 الی 6 هفته دور از میادین نگه می دارد. بعد از مسابقه کارلو آنچلوتی ترجیح داد تا در مورد مصدومیت هافبک کروات صحبت نکند، اما مشخص است که این خبری بسیار بد برای رئال مادرید می باشد.
مودریچ ادامه بازی های لیگ را از دست خواهد داد و تنها می تواند برای فینال چمپیونزلیگ آماده باشد، و این در صورتی است که رئال مادرید به آنجا برسد. رئال مادرید در دیدار های پیش رو مقابل اتلتیکو مادرید (خانه)، سلتاویگو (خارج از خانه)، آلمریا (خانه)، سویا (خارج از خانه)، والنسیا (خانه)، اسپانیول (خارج از خانه) و ختافه (خانه) بدون او خواهد بود.
رونالدو: خیلی دوست داشتم کنار کریستیانو رونالدو بازی کنم
پدیده برزیلی برای تماشای دیدار امشب رئال مادرید مقابل مالاگا به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آمده بود.
طـرفداری- به گزارش AS، رونالدو نازاریو به خبرنگاران گفت:
سانتیاگو برنابئو: "من اینجا احساس می کنم که در خانه هستم، هرچند به اندازه ای که دوست دارم از اینجا دیدن نکرده ام. من خیلی دوست دارم اینجا در کنار مردمی باشم که سال های بسیار خوبی را کنارشان سپری کرده ام."
کورس قهرمانی: "در نهایت همه چیز بین رئال مادرید و بارسلونا خواهد بود."
چمپیونزلیگ: "بازی جالبی خواهد بود. رئال مادرید در خانه است و فکر می کنم آنها صعود خواهند کرد."
یک بازگشت: "اگر ما به پلی آف برسیم ممکن است ممکن است یک شنس به خودم بدهم اما باید خیلی سخت تمرین کنم. زمان من گذشته است."
احتمال رویارؤیی با رائول: "ما در مقابل تیم او شکست خوردیم اما دیدن دوباره او و کمی صحبت کردن لذت بخش بود."
رقابت میان رونالدو و مسی: "دیدن نحوه بازی آنها و نحوه گلزنی شان فوق العاده است. من عاشق تماشای بازی هر دوی آنها هستم."
اگر می توانستید امروز بازی کنید، دوست داشتید کجا بازی کنید؟ "من خیلی دوست دارم که در کنار کریستیانو رونالدو بازی کنم. چنین چیزی ممکن نیست اما می توانست تماشایی باشد."
منبع طرفداری
فکر کنم دیگه کل فصلمون با این دو مصدومیت به پایان رسید.
رونالدو در ادامه ی از اون آمارها، اولین بازیکنی از لالیگاست که تو 5 فصل متوالی به رکورد 50 گل زده می رسه.
پیروزی تلخی بود :n27:
دیشب تیم بازی قابل قبولی داشت با توجه به بازی سخت چهارشنبه که با اتلتیکو داره ، خوب کار کرد ، رونالدو با توجه با اینکه شب گلزنیش نبود ولی روی هر 3 گل تاثیر مستقیم داشت که همین نشون دهنده ی خیلی چیزاس و نیاز به توضیح اضافی نیست
اما :
متاسفانه با مصدومیت طولانی مدت مودریچ و نامعلوم بیل میشه گفت یه جورایی فصل برای رئال تموم شدس و امید چندانی نمیشه داشت برای کسب جام
باز برای جایگزینی بیل ، چیچاریتو هست که دیشب نشون داد بهش میشه خیلی امیدوار بود ، امیدوارتر از بنزما :n23: ولی برای جایگزینی مودریچ ، ایارامندی و خدیرا هستن که چندان عالی نیستن ولی به نظرم خدیرا اگه رو فرم خوبش باشه بخاطر داشتن تجربه ی بیشتر بهتر میتونه کمک کنه
+
چند خبر :
- در 24 بازی گذشته که رئال مادرید بدون مودریچ بازی کرده ، 4 شکست ( دو تا اتلتیکو مادرید ، اتلتیکو بیلبائو ، والنسیا ) ، 2 مساوی و 18 برد داشته
- رونالدو در کسب 31 امتیاز در لالیگا برای رئال مادرید تاثیر مستقیم داشته تا حالا ، در حالی که مسی در 24 امتیاز تیمش تاثیر مستقیم داشته
- رونالدو پنجمین فصل پیاپی هست که به رکورد 50 گل زده رسیده
.
طـرفداری- بنا به گزارش AS، ستاره اهل مادیرا که پیش از این مسابقه 49 گل در این فصل به ثمر رسانده بود (38 گل در لالیگا، 8 گل در چمپیونزلیگ، دو گل در سوپرکاپ اروپا و یک گل در کوپا دل ری)، با باز کردن دروازه کارلوس کامنی در دقیقه '2+90 به رکوردی دیگر دست یافت.
از زمان انتقال به رئال مادرید، وی در فصل نخست موفق به ثبت 33 گل شد. بعد از آن در هر فصل، این مهاجم حداقل موفق به ثمر رساندن 50 گل شده است. بهترین فصل او از لحاظ شمار گل زده به 2011/12 بر می گردد. کریستیانو در 55 بازی خود در تمامی رقابت ها موفق شد 60 گل به ثمر برساند. آن رکورد شخصی ممکن است در این فصل شکسته شود چرا که این بازیکن به طور میانگین 1.11 گل در هر مسابقه به ثمر رسانده و این بهتر از رکورد 1.09 گل فصل 2012 می باشد.
از چیزی که میترسیدیم سرمون اومد
مصدومیت بیل و مودریچ
عملا میشه گفت تنها چیزی که قهرمانی رو ازمون میتونست بگیره همین مصدومیت ها بود !
میشه گفت فصل تموم شده واسمون !
اگه این مصدومیت ها نبود فکر کنم میشد به 3 گانه فکر کرد
ولی خب مصدومیت کلیدی ترین بازیکن ها فرصت رو به بقیه تیم ها داد تا یه قهرمانی ای بدست بیارن !
جالب اینجاست
بعد مصدومیت مودریچ
فاصله 4 امتیازی که با تیم دوم داشتیم تو لالیگا از دست رفت !
کوپا حذف شدیم !
چمپیونز هم 4-3 به شالکه واگذار کردیم
فکر نکنم بازیکنی تو لالیگا باشه که اندازه مودریچ تاثیرگذاری داشته باشه ! (( حتی رونالدو )) :n01:
شاید نزدیکترین بازیکی که بشه نام برد کروس هست !
به هر حال باید به فکر فصل جدید بود با یه نیمکت قوی
دخیا - پوگبا و یه مهاجم تراز اول در اولویت خرید قرار دارن !
آربلو - خدیرا - بنزما هم در اولویت فروش !
چند خبر :
- داور بازی رئال و اتلتیک انتخاب شد ، فلیکس بریش
- غیبت 3 هفته ای بیل تایید شد
- رئال در 7 بازی در غیاب بیل 7 پیروزی داشته
- بنزما بخاطر مصدومیت توی تمرین امروز تیم نبود و حضورش توی بازی برگشت توی حاله ای از ابهام هست
وضعیت فک نکنم اون همه هم بحرانی باشه....
مجبوری با 4 تا هافبک بازی میکنیم که نقص مودریچ بشه جبران شد.....فک کنم آنجلوتی هم این ترکیبو برداره.....خدیرا هم بهترین گزینس...برا تعویضش سیلوا.....ایارا اصلا" گزینه ی خوبی نیست....
برا حمله هم رونالدو و بنزما اگه هم بنزما نبود چیچاریتو عالی جاشو پر میکنه.....
جای نگرانی ای فک نکنم باشه.....
بنزما دیدار مقابل اتلتیکو را از دست داد
کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید، مطمئنا نمی تواند تیمش را در دیدار چهارشنبه شب مقابل اتلتیکو مادرید در لیگ قهرمانان اروپا همراهی کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، او که از ناحیه زانو مصدوم است و در دیدار این هفته رئال مقابل مالاگا نیز غایب بود، در تمرینات امروز رئال نتوانست آمادگی اش را نشان بدهد و کادر فنی رئال دیگر امیدی به استفاده از او در دیدار چهارشنبه شب ندارند.
با توجه به مصدومیت گرت بیل، اکنون کارلو آنچلوتی از بین مثلث خط حمله اش، تنها کریس رونالدو را در اختیار دارد. بیل در دیدار مقابل مالاگا تنها 5 دقیقه در زمین حضور داشت و پس از آن به دلیل مصدومیت، از بازی بیرون رفت. با توجه به غیبت بیل و بنزما، احتمالا کارلتو از ایسکو و خاویر هرناندز در ترکیب اصلی استفاده خواهد کرد.
لوکا مودریچ و مارسلو هم دیگر بازیکنان رئال هستند که در دیدار چهارشنبه نمی توانند تیم شان را همراهی کنند. مودریچ در دیدار مقابل مالاگا مصدوم شد و مارسلو نیز به دلیل محرومیت دیدار برگشت برابر رقیب همشهری را از دست داد.
با این وجود چهارشنبه یکی از داغون ترین ترکیب های چند سال اخیر رو داریم
این هفته خیلی بد شانسی آوردیم
با وجود 4 تا بازیکن محروم و مصدوم باید بریم به مصاف اتلتیک مادرید
محروم = مارسلو
مصدوم = بنزما ، بیل ، مودریچ
بازی سختی میشه ، ولی اگه صعود کنیم جواب خوبی به اتلتیک و .... میدیم
+
امروز تولد ایسکو هست 23 ساله شد ، بازیکن خیلی خوبی هست ، امیدوارم حالا حالاها تو رئال بمونه :n12:
محتوای مخفی: روزنامه ها
این مرحله رو رد کنیم و ختم به خیر بشه خیلی بهتر میشه اوضاع....با ترکیب 4 هافبکی فک نکنم مشکلی داشته باشیم....چون با وجود کروس و ایسکو و رودریگز فک نکنم نفر چهارم بتونه خراب کاری ای بکنه که اینا نتونن جم کنن....
خدا رو شکر خط دفاعمونم ناقص نیست...یه مارسلوس که ایشاللا کونترائو خوب جاشو پر میکنه.....
چیچا هم آمادس و با رونالدو خوب کار میکنه و سرعت و کنترل توپ خوبی داره.....
آنچلوتی:شانس رسیدن به نیمه نهاییCL را داریم
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، مطمئن است که تیمش از کیفیت لازم برای کنار آمدن با غیبت ستاره های مصدومش را دارد و می توانند با عبور از اتلتیکو، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ برسند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل اتلتیکو به تساوی 0-0 رسید و فردا شب در حالی میزبان این تیم خواهد بود که گرت بیل، لوکا مودریچ و کریم بنزما را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت؛ اما کارلتو معتقد است که سایر بازیکنان تیمش می توانند غیبت این ستاره های مصدوم را جبران کنند.
او به خبرنگاران گفت:" ما چند بازیکن اصلی مان را در اختیار نداریم اما غیرممکن است بیش از این باانگیزه باشیم. باید با این مصدومیت ها کنار بیاییم. در گذشته این کار را کردیم و این اصلا به اعتماد به نفس ما ضربه نزد.
ایسکو قبلا هم در پست مودریچ بازی کرد و در این پست خیلی خوب کار کرد. ما بدون بیل و بنزما هم گزینه های زیادی داریم. خامس هست؛ همین طور خسه و چیچاریتو. خامس فوق العاده کار کرده؛ هم در سمت راست و هم در میانه زمین. چیچاریتو در فرم فوق العاده ای است؛ هم از نظر فیزیکی و هم ذهنی.
من بهترین ترکیب ممکن را انتخاب می کنم. من بازیکنانی را انتخاب می کنم که مانند دیدار رفت بازی کنند. به نظرم، بهترین تیم دنیا را در اختیار دارم.
اتلتیکو خط دفاعی بسیار قدرتمندی دارد اما مطمئنم که می توانیم آنها را شکست بدهیم. ما باید نمایش مان در دیدار رفت را تکرار کنیم. ما برای هر نتیجه ای آماده هستیم. با این وجود، تمرین پنالتی کردن بسیار پیچیده خواهد بود.
فکر می کنم دیدار برابری خواهد بود. ما باید در تمام 90 دقیقه با تمرکز کامل بازی کنیم. باید به استراتژی خودمان وفادار بمانیم و آن را در زمین به کار بگیریم. این دیدار برای همه مهم است. باشگاه، بازیکنان و هواداران. ما این شانس را داریم که به نیمه نهایی برسیم."
آنچلوتی با ستایش از آنتونیو گریزمان، ستاره فرانسوی اتلتیکو، گفت:" گریزمان بازیکن بسیار خطرناکی است که در فرم خوبی قرار دارد. باید خیلی مراقب او باشیم و تمرکزمان را از دست ندهیم."
کروس:هدف ما رسیدن به نیمه نهاییCL است
توني کروس، ستاره آلماني رئال مادريد، در آستانه ديدار حساس مقابل اتلتيکو مادريد، تاکيد کرد بحران مصدوميت در تيمش، بهانه اي براي نتيجه نگرفتن در ديدار فردا شب نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئالی ها در حالی فردا شب در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل اتلتیکو قرار خواهند گرفت که گرت بیل، لوکا مودریچ و کریم بنزما را به دلسل مصدومیت در اختیار ندارند. با این وجود، کروس معتقد است تیمش از کیفیت لازم برای پایان دادن به طلسم پیروز نشدن مقابل اتلتیکو در 7 دیدار اخیر برخوردار است.
او به خبرنگاران گفت:" اینکه چند بازیکن اصلی تان را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارید، اتفاق خوبی نیست اما دلیلی برای شکایت کردن وجود ندارد. تردیدی نیست که مودریچ بازیکن مهمی برای تیم است اما ما باید روی پیروزی در این دیدار تمرکز کنیم.
ما انگیزه زیادی داریم. ما در دیدار رفت نتیجه خوبی گرفتیم. انلتیکو حریف سرسختی برای ماست اما این شانس را داریم که آنها را شکست بدهیم. پیروزی اتفاق زیبایی برای ما خواهد بود. ما باید نمایش مان در نیمه اول دیدار رفت را تکرار کنیم. البته باید در کل 90 دقیقه، آنطور بازی کنیم.
همه اتلتیکو را می شناسند. آنها در دیدارهای اخیر مقابل ما بسیار موفق بودند. هدف ما رسیدن به نیمه نهایی است. ما باید کنترل میانه زمین را در اختیار بگیریم و اگر این کار را بکنیم، می توانیم موقعیت های زیادی به وجود بیاوریم."
دربي مادريد، راند هشتم
پیش بازی رئال مادرید-اتلتیکومادرید
دو تيم رئال مادريد و اتلتيکومادريد، امشب در ورزشگاه برنابئو شهر مادريد به مصاف يکديگر خواهند رفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال نسبت به بازی رفت، 4 تغییر اجباری در ترکیب خود خواهد داشت.
رئال مادرید
شاگردان کارلو آنچلوتی، با وجود کسب پیروزی در بازیهای اخیر خود، مقابل اتلتیکو عملکرد خوبی نداشتند و در نهایت با نتیجه 0-0 متوقف شدند و حالا کار سختی در برنابئو پیش روی آنهاست.شاید مهمترین نکته ای که بتوان حول محور رئال مادرید به آن اشاره کرد، مصدومیت ستارههایی مثل مودریچ، بیل، بنزما و محرومیت مارسلو برای این بازی است. در غیاب مودریچ، رئال ضعیف ترین عملکرد فصل خود را داشت و احتمال میرود غیبت او بار دیگر محسوس باشد. از اعضای مثلث بی بی سی نیز تنها رونالدو در زمین خواهد بود و احتمالا چیچاریتو در خط حمله، زوج او را تشکیل خواهد داد، زوجی که در بازی پیشین رئال مقابل مالاگا، خیلی خوب جواب داد و این دو هماهنگی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.
اتلتیکومادرید
شاگردان دیگو سیمئونه در این مقطع از فصل، نوسانات زیادی تجربه کرده اند و هنوز نتوانسته اند به ثبات برسند. با این حال، در 5 بازی اخیر خود، 3 پیروزی و 2 تساوی کسب کرده اند و حالا خود را برای تقابل با حریفی آماده میکنند که در 7 بازی اخیر، مقابل انها شکستی تجربه نکرده اند. با این حال، حضور مانژوکیچ در خط حمله اتلتی در هاله ای از ابهام قرار دارد. مصدومیت او باعث شده تا تکلیف خط حمله ی اتلتی نامشخص بماند. با این حال، با وجود مصدومیتهای متعدد در اردوی رئال، این فرصت خوبی برای اتلتیکو خواهد بود تا بتواند با پیروزی بر رئال و حذف آنها، انتقام فینال سال گذشته را به خوبی بگیرد.
8 بازیکن رئال و اتلتیکو در آستانه محرومیت
سه بازيکن از رئال و 5 بازيکن از اتلتيکو در صورت دريافت يک کارت زرد ديگر، بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان را از دست خواهند داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، دربی مادرید بخصوص در چند سال اخیر یک دیدار پرتنش و پربرخورد، با کارت های فراوان بوده است. در بازی رفت دو تیم که با تساوی بدون گل خاتمه یافت، مارسلو از رئال و ماریو سوارز از اتلتیکو با دریافت کارت زرد، بازی برگشت را از دست دادند.
برای بازی فردا نیز سرخیو راموس، تونی کروس و فابیو کوئنترائو از رئال دو کارته هستند و با دریافت یک کارت دیگر و در صورت صعود رئال به نیمه نهایی، بازی رفت آن مرحله را زا دست خواهند داد.
در اتلتیکو، شرایط برای آنسالدی، گامس، گابی، تورس و رائول گارسیا اینگونه است. قضاوت بازی فردا بر عهده فلیکس بریخ آلمانی است و جالب اینجاست که تونی کروس، هافبک آلمانی رئال در نشست خبری امروز خود به شوخی گفت که پیش از بازی با داور صحبت خواهد کرد تا به او کارت ندهد.
رئال-اتلتيکو
بازی مرگ و زندگی برای کارلو آنچلوتی
منابع اسپانيايي گزارش داده اند که کارلو آنچلوتي در صورت حذف از ليگ قهرمانان، تنها 50 درصد شانس نشستن روي نيمکت رئال مادريد در فصل آينده را خواهد داشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، وقتی رئال با کارلو آنچلوتی در ماه های منتهی به سال 2015 تمام حریفانش را از پیش رو بر می داشت و رکورد 22 برد متوالی را به ثبت رساند، هیچکس تصور نمی کرد که آینده او در رئال مادرید چند ماه بعد مبهم تر از همیشه به نظر برسد.
رئال با کارلتو در سال 2014 به 4 جام ارزشمند دست یافت اما با شروع سال جدید میلادی، افت رئال مادرید و نتایج ضعیف و پرنوسان این تیم نیز شروع شد. رئال مادرید برتری امتیازی خود نسبت به بارسا را از دست داد و حالا دو امتیاز با این تیم اختلاف دارد و در رده دوم لالیگا قرار گرفته است.
مادریدی ها از کوپا دل ری حذف شدند و در لیگ قهرمانان نیز با خوش شانسی و به لطف درخشش کاسیاس در بازی برگشت مقابل شالکه موفق شدند خود را به یک چهارم برسانند و حالا پس از کسب یک تساوی نامطمئن 0-0 در بازی رفت مقابل اتلتیکو، امشب بازی برگشت را باید مقابل رقیب همشهری برگزار کنند. تیمی که در 7 مسابقه قبلی مقابل رئال، به 4 برد و سه تساوی دست یافته است.
AS و مارکا، دو نشریه معتبر مادریدی، در آستانه این بازی حساس گزارش داده اند که در صورت شکست رئال مقابل اتلتیکو مادرید و حذف رئال از لیگ قهرمانان، کارلو آنچلوتی تنها به یک شرط می تواند جایگاه خود برای فصل بعد را نیز حفظ کند و آن قهرمانی در لالیگاست. امری که البته با آمادگی این روزهای بارسلونا و بحران مصدومیتی که گریبان رئال را گرفته، کمی دشوار به نظر می رسد.
البته سابقه مدیران رئال نیز نشان می دهد که یک مربی حتی با وجود کسب عنوان قهرمانی لالیگا هم نمی تواند به آینده خود در این تیم چندان خوش بین باشد. سرنوشت کاپلو در فصل 2006-2007 موید این ادعاست.
دیدار امشب رئال و اتلتیکو برای آنچلوتی یک بازی مرگ و زندگی محسوب می شود. دیداری که او در غیاب 4 مهره کلیدی خود باید مردان چولو سیمئونه را از پیش رو بردارد.آیا او موفق خواهد شد؟
حال خوب رونالدو با کریس جونیور(عکس)
کریستیانو رونالدو خود را برای جدال حساس امشب مقابل اتلتیکو آماده می کند. او با گذاشتن عکسی از خود و پسرش کریس جونیور در اینستاگرام نوشت :" اینکه جمله موفق باشی پدر را از زبان پسرت بشنوی، فوق العاده است."
صفحه اول روزنامههای امروز اسپانیا(عکس)
روزنامههای امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل پاری سن ژرمن و دیدار امروز رئال مقابل اتلتیکو اشاره دارند.
به گزارش "ورزش سه"، حساسیت بالای دربی اروپایی امشب و صعود بارسا به نیمه نهایی، تیتر اول روزنامههای امروز اسپانیا را به خود اختصاص داده است.
روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " پاداش، بهشت است" به دیدار امشب رئال و اتلتیکو اشاره دارد
روزنامه آ.اس چاپ مادرید با تیتر "دربی اروپایی" به دیدار امشب لیگ قهرمانان بین رئال و اتلتیکو پرداخته است
روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "پرواز به سوی نیمه نهایی" به پیروزی شب گذشته بارسا مقابل پاری سن ژرمن پرداخته است
پایتخت اسپانیا بار دیگر شاهد جنگ تمام عیار وایکینگ ها و روخی بلانکوس این بار در آوردگاه لیگ قهرمانان اروپا می باشد.
- باز هم یک روز وسط هفته دیگر مثل بقیه روزها. مردم پایتخت پس از یک روز کاری دیگر، هر یک مسیری را پیش می گیرند تا روز را در کنار خانواده به پایان برسانند، اما نگاه ها چیز دیگری می گوید. انگار که این روز مثل چهارشنبه های قبلی خیلی عادی نیست و کمی با قبل تفاوت دارد. انگار که تنها جسم مردم در سطح شهر در حال عبور است و فکر و حواس آن ها جای دیگریست. شاید قرار است اتفاقی بیفتد و من بی خبرم.
یک هفته است که تمام فکرم به 90 دقیقه ایست که قرار است ساعاتی دیگر اتفاق بیفتد. شاید مردم هم درگیر این موضوع شده اند.پیر و جوان، زن و مرد غم و غصه را فراموش کرده اند و همه و همه به مسابقه فوتبالی که امشب برگزار می شود فکر می کنند. بله درست است، امشب دربی شهرِ ما بار دیگر مادرید را به اوج هیجان خواهد برد.در تمامی کافه ها و تاکسی ها حرف از این دیدار است. یکی سفید است و یکی قرمز. یکی از تاریخچه و بزرگی تیمش می گوید و یکی از دیدارهای اخیر و نمایش بی نظیر تیمش.
شنیدن این صداها استرسم را بیشتر از قبل می کنم، چون خود من هم یکی از هواداران دو آتیشه تیم سفیدپوشم. تیمی که سال هاست با آن زندگی کرده ام، خندیدم و گریه کرده ام. بله درست است من هوادار سرسخت رئال مادرید هستم. در مسیر خانه به راهم ادامه می دهم. هر چند دقیقه یک بار به ساعتم نگاه می کنم تا بفهمم تا به شروع مسابقه چقدر مانده است. درست 8 روز است که برای رسیدن به این لحظات لحظه شماری می کنم. می دانستم که این بازی با بازی های قبلی فرق می کند. در بازی رفت تیم جدیدی دیدم. تیمی که همانند بازی های قبلی تسلیم حریف نبود و بیشتر از رقیب می جنگید. همانطور که در مسیر به سمت خانه می روم صحنه های بازی رفت را در زهنم مرور می کنم و حسرت می خورم و گاهی همانند دیوانه ها با خودم حرف می زنم. حیف از موقعیتی که بیل نتوانست به گل تبدیل کند. حیف از ضربه بیرون پای خامس و ... . شاید اگر یکی از آن توپ ها گل می شد این هفته را با خیال راحت تری می گذراندم. ولی عیبی ندارد، گذشته ها گذشته و باید به بازی امشب فکر کنم. درست است مودریچ و بیل و بنزما و مارسلو را در اختیار نداریم، اما یادمان نرود که مرد سال فوتبال جهان در تیم ما بازی می کند، یادمان نرود که شماره 4 متعصبی در دفاع داریم که با جان و دل برای موفقیت تلاش می کند و یادمان نرود پسر دوچرخه سواری از دروازه محافظت می کند که بیش از هر کسی اهمیت آن دورازه و حفاظت از آن را می داند. همچنان به فکر کردن ادامه می دهم که ناگهان موبایلم زنگ می خورد. با نگاه به صفحه گوشی نام کسی را می بینم که در حال حاضر نزدیک ترین فرد در زندگیم است. فردی که در هر حالتی به من آرامش می دهد و با این که خود او یکی از هواداران سرسخت کهکشانی هاست، اما همیشه من را در هنگام شکست ها آرام می کند و عصبانیتش را بروز نمی دهد. لبخند شیرینی بر روی لبانم می نشیند و با خوشرویی با او صحبت می کنم که ناگهان با شنیدن جمله ای خشکم می زند. باورم نمی شود. می گوید دو بلیط دیدار امشب به صورت اتفاقی به دستش رسیده و می توانم به همراه او از نزدیک این جنگ تمام عیار را مشاهده کنم. ضربان قلبم چند برابر شده. سراسیمه گوشی را قطع می کنم و دوان و دوان به خانه می رسم. استرسم از قبل بیشتر شده و نمی دانم از اینکه بازی در جو وحشتناک سانتیاگوبرنابئو خواهم دید باید خوشحال باشم یا ناراحت. با عجله پیراهن تیم محبوبم را می پوشم و هنگام خروج از خانه با نگاهی به مادرم یک جمله به او می گویم: "برایمان دعا کن"
لبخند مادر پیش از هر چیز دیگر ته دلم را قرص می کند و به سمت ورزشگاه راه می افتم. در طول مسیر هدفون را روی گوشم گذاشته ام و پشت سر هم سرود تیم محبوبم را گوش می دهم و با آن همخوانی می کنم. بعضی اوقات از هیجان زیاد مو به تنم سیخ می شود. یعنی چه می شود؟ می شود بار دیگر برابر این تیم سرسخت خودی نشان بدهیم و قدرت همیشگی خود را به رخ بکشیم. دلم روشن است. بازی رفت بوی موفقیت می داد. بوی در دست گرفتن دوباره قدرت در پایتخت. بوی سربلندی در دربی. بوی گلزنی رونالدو، بوی آقایی کردن سرخیو راموس، بوی کلین شیت ایکر مقدس. در همین فکر ها هستم که ناگهان خبری به گوشم می رسد. در تاکسی حرف از مصاحبه رئیس باشگاه رقیب است. کمی دقیق تر می شوم تا بفهمم موضوع از چه قرار است. او در صحبت هایی به کنایه اعلام کرده است که: " ما شانس ببیشتری برای صعود داریم چون در خانه بازی می کنیم."
از عصبانیت دندان هایم را به هم فشار می دهم. حواس خود را به موزیک پرت می کنم تا کمی آرام شوم. شاید حافظه آقای رئیس به دلیل افزایش سن به خوبی کار نمی کند و یادش نمی آید سال هایی را که با داشتن ستاره هایی نظیر تورس، آگوئرو و فالکائو آرزوی گرفتن یک تساوی در دربی را داشت. سعی می کنم این به این موضوع فکر نکنم و بار دیگر حواس خود را به هواداران در راه ورزشگاه و صدایی که در هدفون می پیچد پرت می کنم و زیر لب با خودم می گویم همه چیز امشب در زمین مشخص می شود. رفته رفته به سانتیاگو برنابئوی عظیم نزدیک تر می شوم و هیجان را بیش از پیش در وجودم حس می کنم. با تمام این اوصاف دلم روشن است. دلم روشن است که این بار با شادی به خانه برمی گردم. دلم روشن است که امشب، شب ماست. به ورزشگاه می رسم و دوستم را خیلی زود پیدا می کنم. از استرس دست هایش یخ کرده است ولی از هیجان من باخبر است و سعی می کند با نگاهش من را آرام کند. جو مثبتیمیان هواداران است. همه از پیروزی صحبت می کنند. می دانیم که می شود. امشب شب شروعی دوباره است. شب انتقام ار حریف تازه جان گرفته.
8 روز گذشت و حالا زمان انتقام است. باید بار دیگر نشان دهیم قدرت در پایتخت دست چه کسی است. برای 90 دقیقه خود را از این دنیا جدا می کنم و به رئال مادرید می سپارم. دست در دست در موج هواداران سفیدپوش غرق می شویم و یک صدا فریاد می زنیم: "Hala madrid y nada mas"
بازگشت به 2-4-4 محبوب
رئال چگونه با غیبت مودریچ و بیل کنار می آید؟
شايد کارلو آنچلوتي سرانجام تصميمي را بگيرد که هواداران رئال در تمام طول فصل بي صبرانه منتظرش بودند و او با سرسختي از انجام آن خودداري مي کرد؛ بازگشت به سيستم 2-4-4.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، با این وجود، اگر سرمربی ایتالیایی تصمیم به استفاده از این سیستم در دیدار امشب مقابل اتلتیکو در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی بگیرد، یک انتخاب دلخواه برای او نیست. در واقع مصدومیت گرت بیل و لوکا مودریچ او را مجبور به تغییر سیستم 3-3-4 مورد علاقه اش کرده اما این تغییر که در ابتدای فصل چند نتیجه خوب برای کهکشانی ها رقم زد، می تواند به 7 دیدار بدون پیروزی رئال برابر رقیب همشهری پایان بدهد.
در دیدار این هفته رئال مقابل مالاگا، هواداران این تیم تنها برای چند دقیقه شاهد ترکیب 2-4-4 بودند؛ کریم بنزما به دلیل مصدومیت غایب بود و آنچلوتی از کریس رونالدو و گرت بیل در جلوی زمین استفاده کرد. کارلتو اعتماد چندانی به خاویر هرناندز برای پر کردن خلا ندارد؛ مانند دیدار مقابل ایبار که در غیاب گرت بیل، این ایسکو و خامس رودریگز بودند که در خط هافبک چهار نفره تیم قرار گرفتند.
مصدومیت زودهنگام بیل در دیدار مقابل مالاگا، باعث شد تا رئال به 3-3-4 برگردد و خاویر هرناندز، در کنار خامس و رونالدو در مثلث خط حمله قرار بگیرد؛ سیستمی که در این فصل چند باری هواداران رئال را ناامید کرد اما این هفته یک پیروزی باارزش 3-1 را برای مردان آنچلوتی رقم زد.
اکنون همه نگاه ها به دیدار امشب مقابل تیم دیگو سیمئونه است؛ تیمی که در دیدار رودررو با رئال در این فصل، دست بالا را دارد. مردان سیمئونه در 7 دیداری که این فصل با رئال انجام دادند، حتی یک بار هم شکست نخوردند؛ اتفاقی که در چند دهه اخیر سابقه نداشته است.
از دیدار فصل قبل مقابل رایو وایکانو، آنچلوتی هرگز سیستم تیمش را از 3-3-4 تغییر نداده؛ مگر اینکه مصدومیت چند ستاره اصلی اش، او را مجبور به تغییر باشد. حتی پیروزی های ابتدای فصل مقابل لیورپول و بارسا با دو مهاجم هم او را متقاعد به این نکرد که بهتر است با آرایش 2-4-4 بازی کند.
حتی در روزهایی که رئال نتایج خوبی کسب نمی کرد، آنچلوتی نمایش ضعیف مردانش را عامل شکست یا عملکرد بد تیم می دانست واعتقادی به بد بودن سیستم بازی تیم نداشت. او اعتقاد عجیبی به سیستم 3-3-4 و قرار دادن گرت بیل، بنزما و کریس رونالدو در خط حمله دارد و برای آنها هیچ نقش دیگری قائل نیست. اکنون که گرت بیل در دیدار امشب غایب است، آنچلوتی باید تصمیم دیگری بگیرد. ضمن اینکه لوکا مودریچ هم با مصدومیتی شدید، برای 6 هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند.
اگر مودریچ مشکلی برای بازی نداشت، آنچلوتی می توانست تنها خامس را کمی جلوتر ببرد تا جای گرت بیل را پر کند اما با مصدومیت ستاره کروات، حالا بهترین آرایش برای رئال در دیدار برابر اتلتیکو، 2-4-4 است. آنچلوتی اعتمادی به خاویر هرناندز یا خسه رودریگز برای قرار دادن آنها در خط حمله ندارد؛ ضمن اینکه او در غیاب مودریچ، به بازیکنی در خط میانی نیاز دارد که افکار تدافعی داشته باشد. تونی کروس، ایسکو و خامس، همگی بازیکنانی هجومی هستند و معمولا در کارهای تدافعی چندان خوب عمل نمی کنند.
آنچلوتی می تواند هافبک چهارم را از بین آسیر اییارامندی، لوکاس سیلوا یا سامی خدیرا انتخاب کند تا استحکام دفاعی بیشتری به خط میانی اضافه شود و خط دفاع پوشش بهتری داشته باشد. در صورت، ایسکو و خامس می توانند در دو سمت زمین قرار بگیرد تا فضای برای جانشین مودریچ باز شود. با توجه شرایط فعلی، به نظر می رسد اییارامندی مناسب ترین گزینه برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی دیدار امشب است؛ هرچند او از زمانی که به رئال پیوسته، کمتر در دیدارهای بزرگ نمایش درخشانی داشته است.
غیبت مودریچ که گفته می شود تا پایان فصل خواهد بود، ضربه بزرگی برای رئال است و می تواند شانس این تیم برای قهرمانی در لالیگا یا چمپیونزلیگ را کاهش دهد اما از سوی دیگر، می تواند فوایدی هم داشته باشد. هواداران رئال بارها در نظرسنجی رسانه های اسپانیایی، اعلام کردند که دوست دارند تیم شان با آرایش 2-4-4 بازی کند و بیل در ترکیب اصلی قرار نگیرد و اکنون آنچلوتی می تواند خواسته آنها را برآورده کند؛ هرچند این کار را به میل خودش انجام نمی دهد.
این خواست بیش از هر زمانی، پس از پیروزی 3-1 مقابل بارسا در دیدار رفت این فصل لالیگا به وجود آمد. آنها نه تنها در ال کلاسیکو پیروز شدند، بلکه این کار را با ارائه نمایشی درخشان انجام دادند. آنها با آن پیروزی روند شکست ناپذیری بارسا از ابتدای فصل را از بین بردند و در مقابل، شروعی برای 22 پیروزی پیاپی خودشان بود. آنها با همین آرایش و با یک نمایش درخشان دیگر، چند روز بعد توانسته بودند 3-0 لیورپول را شکست بدهند و چندان عجیب نیست که این موضوع در ذهن هواداران مانده باشد.
البته تا زمانی که مودریچ مصدوم نشده بود ورئال همچنان با 3-3-4 پیروز می شد، چندان شکایتی در مورد این آرایش وجود نداشت. مشکل از جایی شروع شد که روند پیروزی های آنها پایان یافت و گرت بیل مسئولیت ناکامی های تیم لقب گرفت.
آمار بیل به خوبی فصل قبل نبود و عدم شرکت او در کارهای دفاعی و ادعای خودخواهی ستاره ولزی در زمین، شرایط را سخت تر کرد. با توجه به نمایش های درخشان ایسکو و شروع خوب خامس در فوتبال اسپانیا، یک نفر باید از ترکیب خارج می شد و از نظر هواداران، آن یک نفر، گرت بیل بود. مطمئنا رئال غیبت بیل را احساس خواهد بود اما هواداران اکنون تنها به 2-4-4 فکر می کنند؛ سیستمی که رئال با آن شکست ناپذیر به نظر می رسید.
بعد از بازی مقابل بارسا با سیستم 2-4-4، دیدار امشب مقابل اتلتیکو، بزرگترین امتحان رئال با این آرایش است. با توجه به ناکامی رئال در دیدارهای این فصل مقابل اتلتیکو، در صورتی که آنها بتوانند این بار شاگردان سیمئونه را ناکام بگذارند و راهی مرحله بعد شوند، آنگاه آنچلوتی با یک چالش بزرگ روبرو خواهد بود. او بارها نشان داده که در مورد سیستم مورد نظرش بسیار سرسخت و انعطاف ناپذیر است اما موفقیت در این بازی، ممکن است باعث شود او دوباره در این مورد فکر کند؛ حتی اگر این به معنای افزایش فشار روی گرت بیل باشد.
گزارش روز
مورد جالب فابیو کوئنترائو در رئال مادرید
فابیو کوئنترائو یک بازیکن معمولا مصدوم و نیمکت نشین در رئال مادرید است اما بطرز جالبی، در همه فینال هایی که رئال در آن حضور داشته بازی کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، کوئنترائو 4 فصل است که در رئال مادرید حضور دارد و هرگز در یک فصل در بیش از 45 درصد بازی های این تیم حضور نداشته و درصد دقایقی که در این 4 فصل به او بازی رسیده، 33 درصد است. از 20540 دقیقه ای که رئال مقابل حریفانش به میدان رفته ، کوئنترائو تنها 6946 دقیقه برای کهکشانی ها بازی کرده است.
با این وجود، این مدافع چپ پرتغالی، در 4 فینال از 5 فینالی که بصورت تک بازی بوده برای رئال مادرید از ابتدا به میدان رفته است. سوپرجام اروپا مقابل سویا در سال 2014، فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته، فینال کوپا دل ری 2014 مقابل بارسا و 2013 مقابل اتلتیکو . تنها در فینال جام جهانی باشگاه ها مقابل سن لورنزو او از ابتدا به میدان نرفت؛ هرچند که در نیمه دوم وارد زمین شد.
او در فینال هایی که بصورت دو بازی رفت و برگشت برگزار شده، مثل سوپرجام های اسپانیا نیز حداقل یا در بازی رفت یا در بازی برگشت، بازیکن ثابت رئال بوده است. کوئنترائو امشب در غیاب مارسلوی مصدوم و در حالیکه تا بدینجای فصل فقط در 17 درصد دقایق برای رئال به میدان رفته، در یکی از حساس ترین بازی های فصل رئال که مقابل اتلتیکو برگزار می شود، با تایید آنچلوتی از ابتدا در ترکیب رئال قرار خواهد داشت.
دیداری که او وظیفه دارد چنان نمایشی داشته باشد تا غیبت مارسلو حس نشود. اینکه تا چه حد او در انجام این مهم موفق خواهد بود، در پایان بازی امشب مشخص خواهد شد.
فرناندو مورینتس: آنجلوتی باید بماند.
مهاجم سابق تیم رئال مادرید که با این تیم سه بار لیگ قهرمانان را فتح کرده است در مصاحبه با Goal:
"در حال حاضر او بهترین گزینه برای مادرید است. این را نشان داده است. او برنده عناوینی در ایتالیا، انگلیس، فرانسه و اسپانیا شده است.
کار کردن با بازیکنان عادی تفاوت های زیادی با کار کردن با ستاره هایی مثل بازیکنان رئال مادرید دارد. به نظرم او به خوبی میداند چگونه تعادل برقرار کند."
آمار مورینتس
برد شیرین و صعودمون رو به همه رئالیا تبریک میگم
همه عالی بودن
چیچا و رونالدو خامس فوق العاده بود ن
به امید یازدهمین جام و ادامه یکــِ تازی در اروپا:n12:
تبریک تبریک:n12:
تبریک
بازی عالی بود
خیلی خیلی خوب بازی کرد تیم ؛ به جزء چند دقیقه بقیه بازی دسته رئال بود
انتقام این چند شکست رو از اتلتیک گرفتیم
تبررررررررریک
تبریک بابت برد...
این بازی ترکیب متعادل تر و کم ریسک تر بود. جای خالی هافبک غایب با راموس پر شد که با تجربه تر از ایارامندی و سیلوا بود. مهاجم هم چیچا بود که آنجلوتی در مصاحبه قبل بازی گفته بود هم از نظر فیزیکی و هم از نظر ذهنی آماده است.
درصد پاس های صحیح 90% نشون دهنده بازی منطقی و عملکرد خوب و کم اشتباه بازیکن هاست. (منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بازیکنان اتلتیکو چند بار توپ رو لو دادن که هر کدوم میتونست خطری روی دروازشون باشه. در نهایت هم با بازی خوب رونالدو و خامس و ضربه تمام کننده چیچاریتو بازی به نفع رئال به پایان رسید.
خشونت اتلتیکو هم نسبتا" زیاد بود که منجر به اخراج آردا شد. گارسیا هم همون اوایل حضورش کارت زرد گرفت.
خطر خیلی خاصی دروازه رئال رو تهدید نکرد و کاسیاس واکنش ویژه ای نداشت. اما در طرف مقابل اوبلاک شب سختی رو پشت سر گذاشت و سرانجام تسلیم شد.
به امید قهرمانی...
خوب جایی یقه اتلتیکو رو گرفتیم. :n24: باز هم تا لحظات آخر طول کشید...ولی انجام شد.:n10:
من بازیرو کامل ندیدمو بیشتر صداشو گوش دادم و بعد خلاصه بازیو دیدم. چند تا نکته بگم.
اتلتیکو ار لحاظ تاکتیک هیچی نداره. کسایی که اینور و اونور این شیوه بازی اتلتیکو رو با تیم مورینیو مقایسه میکنن هیچی از فوتبال نمیفهمن.
چند تا بازیکن تنبلمون نبودن عوضش خامس پرتلاش و از خود گدشته و چیچاریتوی با انگیزه بودن که نتیجش رو هم دیدیم. چقدر خوب جابجا میشه هرناندز. خیلی بیشتر از کریم فضا سازی و حرکت بدون توپ داره.
آخرشم از تو همون چند دقیقه کلیپ مشخصه کریس چقدر این بازی به همه کمک کرد. واقعا کسای دیگه بودن با این همه موفقیت دست از تلاش و برظرف کردن ایراداشون میکشیدن و میگفتن همینه که هست داره جواب میده. کریس نه!
فقط امیدوارم زانوش دوباره خراب نشه.
نبریدیم انتقام گرفتیم.....عوض هر چی باخت بود رو درآوردیم با این بازی.....
من به این چیچا خیلی اعتماد داشتم...به نظرم همین بازی کافی بود که قرارداد فول ترنسفرشو امضا کنه.....یه جا نشین خوب برا بنزما....فک کنم بازی ها از این به بعد نصف نصف بشه....
از هفته ی بعد تیم به شرایط عادی برمیگرده که با نبود مودریچ خیلی سرعت تیم اومده پایین....
ولی بازیکنا با تعصب بازی کردن که تونستیم ببریم....
یعنی این ترکیب آلترنیتیو بین دو ترکیب 4-4-2 و 5-3-2 خیلی حال داد بهترین ترکیب موجود بود....یعنی تها خط آمادمون همین دفاعمون بود که 5 نفری بهترین کارکردو کردن....فک کنم با نبود مودریچ این بهترین ترکیبمون برا بازی های مهم بعدی باشه.....البته با اومدن بیل که برا بازی سوم نیمه نهایی میرسه ترکیب بهتر هم میشه....
تک به تکی که از رونالدو گرفت خیلی منو سوزوند....اصلا" برا خودش پادشاهی میکرد یارو گلره......:n02:
ولی انصافا" میشه گفت CR 7 یه تنه تیمو بالا کشید....کم اشتباه بود و موقعیت سازی فوق العاده ای داشت....
مرحله بعد به غیر بارسا به هر کی خوردیم خوردیم.....:n02:
خوب شب حماسی رو سپری کردیم و بلاخره این مانع را پشت سر گذاشتیم فقط تو کف استفاده راموس تو خط هافبک هستم که خیلی عالی جواب داد و در نهایت باید از تماشاگرای حاظر در سانتیاگو برنابئو تشکر کنیم که با چه شور و حرارتی تشویق میکردن پش بسوی نیمه نهایی خوبیش اینه که گرت بیل هم میرسه به اون بازیها:n20:
4 کلاسیکوی اروپایی در نیمه نهایی (عکس)
با صعود یوونتوس و رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان، ترکیب تیم های حاضر در این مرحله اینگونه شد: بایرن، بارسلونا، رئال و یوونتوس. روز جمعه قرعه کشی مرحله نیمه نهایی برگزار خواهد شد. قرعه کشی هرگونه که باشد، 4 بازی خاطره انگیز و کلاسیک اروپایی را شاهد خواهیم بود. تیم هایی که بارها در این مراحل، سابقه رویارویی با یکدیگر را دارند.
نشست خبري سرمربي رئال مادريد
آنچلوتی: با راموس،ایده های اتلتیکو را خنثی کردیم
کارلتو از امشب تا بازي رفت مرحله نيمه نهايي، نفسي به راحتي خواهد کشيد. رئال با ايده هاي جديد او بود که امشب موفق شد اتلتيکو را از پيش رو برداشته و به نيمه نهايي ليگ قهرمانان صعود کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، بازی رفت رئال و اتلتیکو بدون گل به اتمام رسیده بود اما آنچلوتی در بازی برگشت، برای شکستن مقاومت اتلتیکو و برای جلوگیری از هرگونه گلزنی احتمالی این تیم روی ضربات ایستگاهی، راموس را در میانه زمین و جلوی مدافعان قرار داد. حربه ای که موثر نیز واقع شد.
آنچلوتی در انتهای این بازی سخت و نفسگیر که به برتری 1-0 رئال ختم شد به خبرنگاران گفت:
جریان مسابقه
بازی خوب با یک استراتژی ایده ال را شاهد بودیم. گفته بودم که برای گل زدن عجله ای نداریم.توپ دست ما بود و تیم هم یکپارچه انگیزه.
راموس در میانه میدان
همینکه مودریچ در مقابل مالاگا مصدوم شد به این فکر افتادم که این ایده را پیاده کنم. به راموس اطمینان داشتم و او آوراژ قدی ما را بالاتر برد.اینگونه روی ضربات ایستگاهی کمتر احساس خطر کردیم. این تصمیم شخصی خود من بود. او در حق تیم فداکاری کرد و نشان داد که چه اهمیتی برای ما بخصوص روی ضربات ایستگاهی حریف دارد. با او بود که ایده های حریف را خنثی کردیم.
چیچاریتو
باید به او تبریک گفت؛ چرا که یک سال دشوار را سپری کرده بود. با وجود انجام بازی های اندک، او در تمرینات همیشه عالی ظاهر می شد و انگیزه هایش را نیز از دست نداد. چیچاریتو در این بازی تا لحظه آخر جنگید و با گلزنی، مزد زحماتش را گرفت.
پایان دادن به ناکامی ها در دربی
مقابل یک تیم بسیار دفاعی و البته قدرتمند بازی داشتیم که به شما شانس گل زیادی نمی دهد. برای اتلتیکو احترام زیادی قائل هستم. در یک سال اخیر مقابل آنها هم پیروز شده و هم شکست خورده ایم. اتلتیکو در همه بازی های مقابل ما عالی کار کرده است.
حریف نیمه نهایی
از اینکه در این مرحله حاضر هستیم خوشحالم. 4 تیم قدرتمند اروپا در آنجا حاضر خواهند بود و فرقی نمی کند با کدام تیم روبرو شویم.
میکسدزون برنابئو
چیچاریتو: این مهمترین گل زندگی من بود
چیچاریتو هرناندز، مرد اول دیدار سخت و نفسگیر رئال مادرید و اتلتیکو بود. گل دقیقه 87 او در نهایت مقاومت مردان دیگو سیمئونه را شکست و رئال را به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رساند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، چیچاریتو که تمام فصل نیمکت نشین ثابت رئال مادرید بود، با استفاده از غیبت بیل و بنزما این توفیق را پیدا کرد تا از ابتدا مقابل اتلتیکو به میدان برود و قهرمان بازی نیز لقب گرفت.
او در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:" این یک دربی بزرگ بود. پس از لادسیما نتوانسته بودیم بر اتلتیکو غلبه کنیم. این پیروزی متعلق به همه هواداران رئال است. مردم، هم تیمی هایم و خانواده ام به من اطمینان داشتند . درست است که گل برتری را من زدم اما این گل، حاصل تلاش همه بود. واضح است که این گل مهمترین گل دوران فوتبال من است.
گل های حساس زیادی زده ام اما این چیز دیگری بود. حالا اعتماد به نفسم بالاتر خواهد رفت.متشکرم از کریستیانو که پاس گل زیبایی به من داد."
چیچاریتو در مورد اینکه از حضور در ترکیب ثابت تعجب نکرده، گفت:" روز قبل بازی مربی به من گفت که در ترکیب ثابت جای دارم. پیش از اطلاع از این قضیه نیز کار همیشگی خودم را در تمرینات انجام می دادم و کاملا آماده بازی بودم. حالا در نیمه نهایی هستیم و مهم نیست به کدام تیم برخورد خواهیم کرد. برای قهرمانی باید همه تیم ها را شکست داد."
تعیین کننده ترین لحظه دربی مادرید(عکس)
دقیقه 76 دربی مادرید و خطای آردا روی راموس. کارت زرد دوم برای توران و اخراج شدن او از بازی. این لحظه ای بود که امید های اتلتیکو برای رسیدن به نیمه نهایی بسیار کمرنگ شد و رئال با استفاده از یک یار بیشتر و با حمایت بی وقفه هوادارانش، به مزد خود که برتری در این بازی بود دست یافت.
چیچاریتو اینگونه سیمئونه را مات کرد(عکس)
رئال مادريد سرانجام امشب به روند 8 بازي ناکامي در مقابل اتلتيکو پايان داد. چيچاريتو که تمام فصل نيمکت نشين ثابت رئال بود، امشب در غياب بيل و بنزما، بهترين بازيکن رئال بود. دقيقه 87 و روي پاس طلايي رونالدو، چيچاريتو بود که به مقاومت 177دقيقه اي اتلتيکو و اوبلاک پايان داد و رئال را به نيمه نهايي رساند.
خوشحالیم که صعود کردیم، هرچند که شاید رفت و برگشت تمام اسپانیایی، چه از بعد تعداد گل و چه از بعد بازی، کسل آورترین بازی بود. اما در نهایت نتیجه مهم هست و بس.
امروز داشتم اینستاگرام بازیکنان رو چک میکردم، تا حالا، حتی بعد از برد ۳-۱ بارسلونا یا لیورپول، ندیده بودم تا این حد همه تبریک بگن و خوشحال باشن. روحیه تیم خیلی بالا رفته.
آنجلوتی درباره سورپرایز خودش گفته: با حضور راموس در میانه میدان، تونستیم جلوی ضد حمله ها رو بگیریم، توپ های مرده رو جمع کنیم و تو ضربات ایستگاهی و کرنر هم با تمرکز بهتری عمل کردیم. راموس توانایی بازی در اون پست رو داشت. اون خودش رو وقف تیم کرد. من میتونم ایده ای داشته باشم، اما این بازیکن هست که باید بتونه و قبول کنه. اون خیلی خوب کارش رو انجام داد.
تو این بازی، جدا از فعالیت و انگیزه بالای چیچاریتو، باید از بازی خوب خامس تعریف کنیم که تو ۱-۲ با رونالدو باز هم تاثیرگذار بود. حتی تو یک صحنه که چیچا تک به تک شد هم پاس رو اون داد. فوق العاده هست.
+
یه خبر دیگه اینکه، مودریچ داره تمام سعیش رو میکنه تا قبل از پایان فصل، به میادین برگرده. برای این کار پیش دکتر میکل سانچز رفته که تخصص خاصی در استفاده از هرمون رشد برای ریکاوری سریعتر داره. دکترسانچز قبلاً رو خود مودریچ و نادال کار کرده بود.
ستایش ویژه آنچلوتی ازعملکردبازیکنان رئال(عکس)
رئال مادرید شب گذشته با تک گل دقیقه 88 چیچاریتو اتلتیکو را شکست داد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید. کارلو انچلوتی سرمربی رئال در اینستاگرام خود با انتشار عکس زیر نوشت:"از داشتن چنین بازیکنان و هوادارانی احساس غرور می کنم. ممنون و همینگونه ادامه خواهیم داد. زنده باد رئال."
اوزیل در حال تماشای دربی مادرید (عکس)
مسوت اوزیل که سابقه سه فصل بازی برای رئال را در کارنامه دارد، هنوز یکی از هواداران پروپاقرص این تیم است. ستاره آلمانی حال حاضر آرسنال، با قرار دادن عکس زیر در اینستاگرام خود نوشت:" در حال تماشای بازی هم تیمی های سابقم مقابل اتلتیکو."
در پایان بازی مقابل اتلتیکو
راموس:ازمربیان شجاع مثل آنچلوتی خوشم می آید
سرخیو راموس، شب گذشته برای اولین بار در این فصل به تصمیم آنچلوتی در میانه زمین قرار گرفت و مقابل اتلتیکو بازی درخشانی به نمایش گذاشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، با حضور راموس در جلوی مدافعان، تاکتیک اتلتیکو که استفاده از ضربات سر و توپ های دوم بود، تقریبا حنثی شد و رئال که تیم برتر میدان بود، با گل دقیقه 88 چیچاریتو اتلتیکو را شکست داد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کرد.
سرخیو راموس در پایان بازی به خبرنگاران گفت:
صعود به نیمه نهایی
فکر می کنم ما شایسته این صعود بودیم. در هر دو بازی تلاش و فداکاری زیادی به خرج دادیم و نمایشمان خوب بود. هدفمان دفاع از عنوان قهرمانیمان است.
چیچاریتو
بخاطر او خوشحالم؛ چرا که یک دوست و هم تیمی خوب است.او در این فصل فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرده اما می تواند الگوی خوبی برای سایر بازیکنان باشد. چیچا یک حرفه ای به تمام معناست. هر زمان که به او نیاز باشد به تیم کمک می کند.
حضور در میانه میدان
از این مساله مطلع بودم و در تمرینات روی آن کار کرده بودیم. این ایده متعلق به آنچلوتی بود. از مربیان با شخصیت خوشم می آید ولی بخصوص از آنهایی که شجاع و با دل و جرات هستند بیشتر خوشم می آید. مربیانی مثل آنچلوتی. از اینکه به من برای بازی در خط میانی اطمینان کرد، خوشحالم.
هواداران
حمایت هواداران همیشه برای ما حیاتی است. یک شب جادویی اروپایی دیگر را پشت سر گذاشتیم و هواداران، جزئی اصلی از این شب بی نظیر بودند.
کارت زرد دوم به آردا
فکر می کنم تصمیم داور درست بود.
حریف رئال در نیمه نهایی
اگه می توانستم یکی را انتخاب می کردم ولی این قدرت دست من نیست.
ایسکو: از شرایطم در رئال خیلی راضی نیستم
ایسکو یک بار دیگر در میانه زمین رئال خوش درخشید و یکی از خوب های این تیم در دربی برگشت مقابل اتلتیکو بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال شب گذشته به لطف گل دقیقه 88 چیچاریتو، موفق شد اتلتیکو را از پیش رو برداشته و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند. ایسکو در پایان بازی به خبرنگاران گفت:
جشن صعود در رختکن
واقعیت این است که این جشن را ندیدم؛ چرا که در اتاق کنترل دوپینگ بودم. تصور می کنم که جو بی نطیری در رختکن وجود داشت. هواداران نیز ار همان لحظه اول به ما انرژی دادند و خوشحالم که شادی را به آنها هدیه کردیم.
پیروزی بر اتلتیکو
این برد ارزش زیادی داشت؛ چرا که یک بازی از مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان بود. بخش مهمی از فصل به این برد بستگی داشت. بسیار خوشحالم. در هر دو بازی رفت و برگشت، برتر از اتلتیکو بودیم.می توانستیم بیشتر از یک گل بزنیم.آنقدر فشار آوردیم و روی تاکتیکمان اصرار به خرج دادیم تا به هدفمان رسیدیم.
راموس در خط میانی
برای من هم یک سورپرایز بود ولی بازیکنان بزرگ، به حضور در مناطق مختلف زمین راحت وفق پیدا می کنند. راموس بسیار خوب بازی کرد. این شیوه را تمرین نکرده بودیم یا بهتر بگویم من اطلاعی نداشتم (می خندد).
وضعیت شما در رئال
در یکی دو هفته اخیر از شرایطم خوشنود نیستم. نمی گویم وضعیت بدی دارم فقط خیلی راضی نیستم. در ابتدای فصل نیمکت نشین بودم ولی توانستم در بخش مهمی از فصل برای رئال ثابت بازی کنم. فکر می کنم عملکرد خوبی هم داشتم. رئال بازیکنان بزرگ زیادی دارد و سطح رقابت درون تیمی بالاست. این البته به نفع همه است و باعث پیشرفت بازیکنان می شود.
در مصاحبه با اسکاي اسپورت
کروس:تاکتیک اتلتیکو،کرنر و ضربه ایستگاهی بود
رئال مادريد شب گذشته با گل دقيقه 88 چيچاريتو موفق شد اتلتيکو را حذف کرده و خود به نيمه نهايي ليگ قهرمانان صعود کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، بازی رفت دو تیم در ویسنته کالدرون بدون گل به اتمام رسیده بود؛ هرچند که رئال مادرید در مجموع تیم برتر زمین بود. در بازی برگشت نیز که شب گذشته در برنابئو برگزار شد، رئال در هر دو نیمه فرصت های زیادی را از دست داد تا اینکه چیچاریتو در دقیقه 88، گل برتری کهکشانی ها را به ثمر رساند.ضمن اینکه اتلتیکو با اخراج آردا توران، از دقیقه 76، ده نفره به کار ادامه می داد.
تونی کروس، هافبک ارزشمند آلمانی رئال، در پایان این بازی به اسکای اسپورت گفت:" در هر دو بازی رفت و برگشت، رئال تیم برتر زمین بود. ما باید زودتر از اینها به اتلتیکو گل می زدیم. در نیمه اول دو فرصت خوب داشتیم و در نیمه دوم نیز تا پیش از رسیدن به گل، چندین شانس گلزنی خوب را از دست دادیم.
در هیچ کدام از لحظات بازی ناامید نشدیم و برای رسیدن به گل صبوری به خرج دادیم. با دفاع منسجم اتلتیکو بیگانه نبودیم. می دانستیم که آنها چگونه بازی می کنند. اتلتیکو در بازی برگشت فقط منتظر کرنر یا ضربات ایستگاهی بود تا از این طریق به ما گل بزند. این تاکتیک در چند دربی گذشته برای آنها موفقیت های خوبی به ارمغان آورده بود. بازی سخت و دشواری بود ولی در مجموع، شایسته پیروزی و صعود به نیمه نهایی بودیم."
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا
دو روزنامه مادریدی، تیتر اول خود را به پیروزی شب گذشته رئال مادرید مقابل اتلتیکو اختصاص داده اند.
به گزارش "ورزش سه"، مارکا و آ اس، دو نشریه معتبر و پرتیراژ اسپانیا که چاپ مادرید هستند، پیروزی و صعود رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان را بازتاب داده اند.
مارکا : زیبا و دوست داشتنی. چیچاریتو مهمترین گل زندگی اش را زد و رئال را به نیمه نهایی رساند.
AS : چیچاریتو....نتیجه دربی سخت و نفسگیر، در دقیقه 88 و روی همکاری عالی خامس و رونالدو و سپس گل چیچاریتو تعیین شد. مهاجم مکزیکی رئال، قهرمان شب مادرید بود.
موندودپورتیوو : اینیستا در بالاترین سطح.... این روزنامه چاپ بارسلون، همچنین در بخشی از صفحه اول خود به صعود رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیز اشاره کرده است.
اسپورت : نیمه نهایی در حد سکته.... این تیتر اشاره به حضور 4 قدرت بلامنازع اروپا (رئال، بایرن، بارسا و یوونتوس) در نیمه نهایی لیگ قهرمانان دارد.
بازم تبریک میگم :n02:
پیغام بازیکنا بعد برد دیشب :
په په :” از این برد به شدت خوشحالم. تلاش ، نیرو و تعصب. از حمایت شما متشکریم”
خامس :” غلبه بر این تیم اتفاق بسیار بزرگی بود. حمایت برنابئو بی نظیر بود. ”
کوئنت رائو :” خوشحالم به تیم کمک کردم تا به مرحله نیمه نهایی برسد”
ناچو:” چیچاریتوی بزرگ ، تیم بزرگ و نیمه نهایی. به پیش رئال مادرید.”
کریستیانو :” گامی دیگر به جلو در مسابقات لیگ قهرمانان. از حمایتتان ممنونیم”
مارسلو:” چه شب بی نظیری . به رئالی بودنم افتخار می کنم. رئال مادرید من ، دوستت دارم”
آنچلوتی:” به این بازیکنان و این هواداران افتخار می کنم. ممنون ، به پیش !”
+
شوخی های تصویری با چیچاریتو :
محتوای مخفی: عکس های بازی دیشب
سبک بازی تیم برابر اتلتیکو بازم اشتباه بود :دی
بازی درست برابر این تیم ، فشار اوردن به این صورت نیست اون هم وقتی مودریچ و بیل نیستن ، بلکه نباید اصرار داشت روی مالکیت توپ و میبایست فضا و توپ رو به اتلتیکو داد تا اونا بیان جلو ، مثل چیزی که نیمه ی دوم اتفاق افتاد
اون آردا توران هم باید همون نیمه اول اخراج میشد ، حالا سر یه صحنه ی بیخودی اخراج شد که میشه گفت این به اون در :n09:
و از اونجاییکه اتلتیکو اصلا تیمی نیستند که یکنواخت همه ی خطوطشون هماهنگ جلو بیان ، این فرم بازی کمک میکنه که فاصله ی بین خطهاشون بیشتر بشه و فضای بیشتری بوجود بیاد و بشه موثر تر بازی کرد خصوصا روی ضد حملات یا بطور کل استفاده از انتقال سریع از دفاع به حمله که زمانی فوق تخصصش رو داشتیم ولی کارلتو کلا روند رو عوض کرد :دی
و البته هر چند بار هم ما رو ببره اتلتیکو در لیگ و حذفی ، خیلی حال میده که توی اروپا هی به ما میخورن و ناکام میمونن :n31:
این نخودفرنگی ( چیچاریتو ) هم همه ی زورشو زد و تلاشش رو کرد و نتیجه هم گرفت ، و اونقدر تلاش کرد تا مصدوم شد ! :دی
در کل من قبلا هم گفتم که بازیکن خوبیه الان هم میگم ولی به شرطی که بیشتر بهش بازی بدیم
مرحله ی بعد هم من ترجیح میدم با یووه روبرو بشیم ، چون به فرض رفتن به فینال ، دوبار روبرو شدن با بارسا یا بایرن و سپس یکبار رو به رو شدن با بارسا یا بایرن مسیر دشواری هست برای قهرمانی ؛
یوونتوس تیم خوبی هست اما مشخصا فاصله داره با بایرن و بارسا و رئال ؛ هرچند که ما از بایرن هم بشدت استقبال میکنیم و البته یقین داریم که مشکلی برای شلوار پپ بوجود نمیاد از حیث نتیجه دیگه :n33:
نمرات من به بازیکنان رئال برای بازی دیشب:
کاسیاس که راحت بود اصلا نذاشتن حمله کنن پس اون به کنار :n02:
کونترائو: 10
په په :10
ایسکو:10
کروس: 10
کارواخال: 10
واران: 100
راموس: 100
خامس: 100
رونالدو: 100
چیچاریتو:100
به افتخار همه دهان های باز :n02:
این رونالدو همونی هست که یک ماه پیش میگفتن باید نیمکت نشین بشه...
مرحله قبلی، جلو شالکه...
این مرحله، جلو اتلتیکو...
ناجیِ تیم!
خوشحالی رونالدو که پشت سر چیچارتو دیده میشه خیلی جالبه، انگار خودش گل زده- دیشب بعد گل خیلی خوشحال شد:n02:نقل قول:
با این که برام مهم نیست که با کدوم تیم بیوفتیم ولی از یووه بیشتر از همه میترسم.
اون صحبت هارو بیخیال، بهترین فوتبالیست نسل اخیر در 30 سالگی مثل یک جوان 25 ساله بازی میکنه، عضله ها مثل هرکول هنوز خودنمایی میکنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
به افتخار برد دیشب این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید همه با هم Head
سلام به همه دوستان.
منم با تاخیر برد رو تبریک میگم . بعد قرعه کشی هم گفتم نمیذاریم امسال قسر ( قثر؟ قصر؟ ) در برن:n33:
تیم فوق العاده بود . تو بازی رفت و برگشت هردو ما برتر بودیم مخصوصا این بازی که اتلتیکو هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. واسه مرحله بعد واقعا اصلا فرقی واسم نمیکنه ولی ترجیحا دوس دارم فینال با بایرن باشیم:n31:
بازم تبریک:n12:
خوردیم به یووه...
پیشاپیش برد و صعود به فینال رو تبریک میگم!:n02:
خوبیش اینه که لوکا هم میرسه به فینال...:n02:
ولی جدی
رئال همه چیش خاصه و اگه قرار باشه تیمی اولین تیم تاریخ بشه که از قهرمانیش دفاع کنه، بدون شک اون تیم رئال-ه...
در نتیجه امیدوارم بعد از شکست احتمالی یووه، بتونیم در فینال هم برنده و در نهایت قهرمان باشیم...
قرعه خوبی بودنقل قول:
ولی صعودمون مشخص نیست
یووه تیم خیلی خوبیه
البته از یه جهاتی شبیه اتلتیک هست و سخت گل میخوره و در عین حال گلزنان خوبی داره
رئال باید خیلی مراقب باشه
ولی در کل به امید صعود و قهرمانی [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
نه نه من اصلا نگفتم آسونه...اون بخش اول شوخی بودنقل قول:
اتفاقا یووه هم یه تیم بسیار جنگندست که رئال کارلتو بارها نشون داده به مشکل میخوره رو به روی این تیم ها...نمونش این همه بازی و نتایجش با اتلتیک
منتها با توجه شرایط رقبا، بهترین قرعه بود...
بایرن رو گرچه سال پیش نابود کردیم اما خب ریسک بود بازی باشون..زخم خورده بودن ازمون...بعد هم یه پارسال رو فاکتور بگیریم، هیچ وقت تویه آلمان خوب نبودیم انصافا!
بازی با اون یکی ها هم که دیگه سابقه بسیار خوبی ما باشون داریم تویه اروپا! بازیهایی که اصلا داوری تاثیر نداشت توشون!!:n02:نامردید اگه فک کنید داوری تویه بازیهای ما باشون، غش میکنه!!:n02::n33:
هر چند از اینور هم بدشانسی ماست که بعد از بازی برابر اتلتیک که شده گربه سیاهمون، دوباره باید به یه تیم با همون شیوه بازی، رقابت کنیم!:n27:
به هر حال هرچی که هست، شانس برد ما بیشتره اما بدون شک بازی راحتی نداریم...