دروازبان اخرش بود :n19::n02:ولی دمه بچه ها گرم خدا قوت !
Printable View
دروازبان اخرش بود :n19::n02:ولی دمه بچه ها گرم خدا قوت !
من یه سؤالی برام بوجود اومده. تو قاموسِ خبرگزاری فارس، تعداد گلِ خورده نمیگُنجه ؟؟نقل قول:
باز تحلیل های شخمیِ یه سری شروع شد .. خدایا خودت رحم کن :|
باختیم ولی تو دو بازی اول خوب بودیم این اخری خراب شد فدای سر هممون همیشه نمیشه خوب بود یه روز بد یه روز خوب که امروز از این روزای بدمون بود از نظر فوتبالی .
کادر فنی بنظرم باید بمونن و ادامه بدن و داستان جام جهانی 2006 تکرار نشه. چون بعد این 8 سال کیروش یه تکونی به تیم داد تا به خودمون بیایم . حالا باید فکر جام ملت ها باشیم تا حداقل مقام مناسبی کسب کنیم.
توقع زیاد از تیم نباید داشت تا اینجاشم خوب بودیم و امدوارم کم کم رو به رشد باشیم.
خوشبختي ما در سه جمله است:
تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم:
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا
کارلوس گرامی!
هنوز یادمون نرفته که چطور به جای رئیس فدراسیون هویجمان جلوی مربی کره در آمدی و گفتی: باید از مردم ایران معذرت بخوای، اگر نه کاری میکنم که معذرت بخوای.
یادمون نرفته که بدون اما و اگر تیممان رو به عنوان سرگروه و تنها با دو گل خورده به جام جهانی بردی.
یادمون نرفته بارها در جواب خیلیا گفتی: تیم ملی سرباز میخواد نه سربار!
یادمون نرفته که هر بار مصاحبه کردی گفتی: تیم ملیمون و نگفتی تیم ملیتون.
یادمون نرفته که چقـــــــدر حرص خوردی که تیم کشورمون رو آماده کنی برای جام جهانی.
حالا اثر هنری تو در ویترین بزرگترین رخداد ورزشی جهان به نمایش درآمد که دنیا متحیر ماند, تا جایی که مفسر انگلیسی گفت: آرژانتین بازی را برد ولی ایران دلها را..!
ما ملت نمک نشناسی نیستیم.
از همینجا میگوییم:
این بازی آخرو چه ببریم چه واگذار
تا ابد با قلبهایمان دوستت خواهیم داشت
حیف شد،:n27: اما باید قبول کنیم، این جام جهانی به مراتب بهتر از 2006 بود و سر بلند تر بودیم. من بعد از این شکست مقابل بوسنی هم هنوز به تک تک بازیکنا و کادر فنی افتخار میکنم.... خدا قوت به تک تکشون... دم همشون گرم.:n12:/
.
.
دوستان
خداییش، خدا وکیلی چه دلیلی وجود داره که اینقدر راحت تیم ملی رو می کوبید، چه دلیلی هست صرفا سراغ نقاط ضعف میریم. چرا لا به لای صحبت هامون بحث رنگی بودن و باشگاه رو مطرح میکنیم.
به خدا این تیم ملی همونیه که آرزو داشتیم بره جام جهانی، این تیم ملی همونیه که تو اولسان دل همه رو شاد کرد. این تیم ملی همون تیمه که آرزو داشتیم که بتونه از مسی و بقیه آرژانتینی ها کم گل بخوره. تیمیه که آبرو داری کرد و اسمش بین تیمای دیگه به زبون افتاد. ما ارزون ترین تیم جام جهانی بودیم، آرزو میکردیم کمترین گل رو بخوریم... اما مثل عربستان 2002، کره شمالی، کره جنوبی و... گلبارون نشدیم...
.
چرا با یه برد یا تساوی سطح توقعمون به 1000 میرسه و با یه باخت امیدمون به 0 میرسه؟ بد یا خوب، قدرت تیم ما همین قدره... همونطور که قیمت بازیکنامون هم پایینه. اون دوستمون جالب گفت، مشکل تیم ما نه از بازیکناست نه از کادر فنی... بله... مشکل این تیم توقع و انتظارات بیجاست. پیش بینی شده بود 4 ام میشیم و شدیم... پس ناراحت چی هستیم؟
به خدا آدم یه سری پست ها یا کامنت ها رو میخونه، متاسف میشه.:n15:
.
.
خیلی خوشحال شدم بدون گل جام رو ترک نکردیم. گل های بدی خوردیم... خصوصا گل دوم که انگیزه و برناممون رو نابود کرد. حقیقی هم واکنشش روی گل سوم جالب نبود و الا مقصر نبود تو گل ها. بوسنی واقعا سر بود و من موندم چطوری به نیجریه باخت!! خدایی الان به نظرم طرفدارای بوسنی از همه ناراحت ترن که فرصت صعود رو میتونستند با یه تساوی مقابل نیجریه داشته باشن.
نیمه دوم خیلی خسته بود به خاطر دوندگی زیاد و فشار خیلی بالا رفته بود. شاید اگر دیرک گل میشد فکر و سازماندهی نیمه دوم عوض میشد. در کل تیم ملی باید از همین امروز به جام ملت ها و جام جهانی بعدی فکر کنه. و مهمتر از همه به فکر حفظ کیروش.
نیمه دوم که شروع شد حدود 10 دقیقه بچه های بوسنی توی دفاع پاس کاری کردن بچه های ما طرفشون هم نرفتن ....به طرز عجیبی دیدن این صحنه خنده دار بود ...
باز دم ژاپن گرم وقتی دید داره حذف میشه بیخیال همه چی شد و زد به حمله و باخت ..مثل یک مرد ...نه مثل یک ترسو !
در هر صورت باید از نوع بازیمون راضی باشیم انصافا با توجه به داشته هامون کارلوس کیروش خوب کار کرد امیدوارم بمونه واگرم موند تحول اساسی بده تو تیم
یه نکته در مورد دروازه هم بگم حقیقی این بازی واقعا خودشو نشون داد هنوز واسه دروازبانی تیم ملی یا واسش زوده یا اصلا در حد دروازه تیم ملی به عنوان نفر اول نیست...
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه! :دینقل قول:
جام جهانی 2006 با 2 گل زده و 6 گل خورده و تفاضل گل -4 بودیم ولی این جام جهانی با تفاضل گل -3 و این تحلیل یعنی کاملا اشتباه!
حالا دیگه جام تموم شد و این تحلیل های خنده دار دیگه فایده نداره
بعدشم وقتی یه تیم کلا 4 تا جام جهانی بوده دیگه بهترین و بدترین عملکرد و اینا زیاد معنایی نداره و این بازی با آماره
منم خوشحالـــــــم که باختیـــــم
کاملا مشخص ود در صورت صعود ایران چه کسانی صود میبرن.چه کسانی تا 10 سال دیگه تو ارکان درجه مدیریتی فوتبال ابقا میسن.چه کسانی پولهای درشت به جیب میزنند و چه کسانی از آب گل آلو.د ماهی میگیرند!!!
پتانسیل فوتبال ایران همینـــــــــــه.بازی با آرژانیتین به بازی رویایی و مجازی بود که تموم شد و رفتــــــــ.امروز باید خودی نشون میدادیم که مشخص بشه کجای فوتبال جهان هستیـــــم
امروز مشخص شد جایگاه ما کجاست...
من که کاملا از حذف ایران راضیم
یک علتش چون شایسته حضور در مرحله بعدی مسابقات نبود
نیجریه و بوسنی بهتر از ایران بودن
و به دلیل یه سری مسایل دیگه که نیازی نیست بگم
نمیدونم چرا اینقدر ما ایرانیا احساساتی هستیم ؟!
با همه ی مسائل کاملا احساسی رفتار میکنیم !
هر سری هم چوبش رو خوردیم ولی جالبیش اینه که هیچوقت عبرت نمیگیریم !
الان امضای یکی از دوستان رو دیدم نوشته : ( با احترام به دوست عزیزمون البته )
Keep Calm and Love Iran
Iran after many years has a clean sheet in world cup with Carlos
یعنی تیمی که بزرگترین افتخارش کلین شیت باشه ...
به نظرم مقصر خودمونیم ! مقصر ماییم که هیچوقت بزرگ فکر نمیکنیم ! وقتی یه پیشرفت اپسیلونی نصیبمون میشه دیگه فکر میکنیم تموم ! تا همینجا کافیه !
دقیقا از دقیقه 70 تا 76 فکر کنم کلاً توپ دسته بوسنی بود و بچه های ما هم نگاه به پاس کاریشون میکردن .نقل قول:
دمه حقیقی گرم که هر توپی زدن جا خالی داد .
واضح هست؛ گل سالم بوسنی آفساید اعلام شد وگرنه تویه همون بازی هم بوسنی بازنده نبود. در بازی امروز هم این تیم کاملا بدون استرس بازی کرد، چیزی نداشت که از دست بده؛ این باعث شده بود خیلی راحت تر بازی کنه.نقل قول:
بوسنی واقعا سر بود و من موندم چطوری به نیجریه باخت!! خدایی الان به نظرم طرفدارای بوسنی از همه ناراحت ترن که فرصت صعود رو میتونستند با یه تساوی مقابل نیجریه داشته باشن.
از همون ابتدای بازی معلوم بود که بچه های تیم ملی برای پیروزی وارد زمین نشدن ، چهره ها همه داغون و خسته نشون میدادن ، هیچ امیدوار به پیروزی هم نبودن
معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده بود که اینطوری بازی میکردن .. مطمئنا همه متعجب بودن که چرا...
زیاد حرص نخورید ما تو ورزشهای قدرتی قرنها از اروپا جلوتریم:n24::n25:
فارس و همفرکرانش دیگه از الان خودشونو جر میدن برای اخراج کی روش...نقل قول:
البته من شخصا با رفتن کی روش موافقم
اما باید
مربی بهتر از کی روش بیاره فدراسیون
یکی مثل پکرمن یا فاتح تریم
:n08::n08::n08:نقل قول:
زیاد حرص نخورید ما تو ورزشهای قدرتی قرنها از اروپا جلوتریم:n24::n25:
اره بیاد والیبال بازی کنیم
Clean sheet نه clean shit ایهام داره عزیزم :n02:نقل قول:
امروز روزِ بوسنی بود. گرچه این برد چیزی براش به ارمغان نیاورد.
در کل
تو این جام بچه ها نشون دادن میتونن، میتونن در حد یه آرژانتین بِدَوَن. میتونن حتی ازش ببرن!
این جام خیلی چیزهای دیگه به ما داد که حتی برد امشب هم نمیتونست.
امشب خودمون نبودیم به اندازه ای که تو بازی با آرژانتین غیرمنتظره بودن، با تفاوت وحشتناکی تو این بازی هم غیرمنتظره بودن.
و به قول عادل: این ''چهارشنبه چهارِ چهارِ 2014'' بود که ما از گروه حذف شدیم.
خودمون خوب میدونیم که صعود ما هم دووم زیادی نمیتونست داشته باشه و همه تصورهای غیراز این فقط خیال بافی بود
برای اینکه فقط تو رویا شاید ما هم لحظه ای در حد بقیه تیم های جهان مستحق قهرمانی باشیم.
پس خودمون میدونیم که چیز زیادی رو از دست ندادیم.
با اینکه کلی تجربه کسب کردیم و یادمون نرفته که کجای جدولیم تو جهان!
فکر کنم بعدِ بازی با آرژانتین یه لحظه فکر کردیم آلمانیم! یا مثلا برزیلیم! :دی
همه منتظر لااقل 3-4 تا گل بودیم.
ولی یادمون نرفته مساوی با نیجریه ای که امشب چند تا گل به آرژانتین زد هم برای ما خوب بود
چه برسه به مساوی تا دقیقه 91 روبروی مسی و تیم قدرتمند جهان.
ما با تمام قدرت بازی نکردیم. اما اگر فقط 20 دقیقه زودتر گل میزدیم. اگر فقط اون شوت دوم هم گل میشد،
اگر فقط یکی از اون سه گلُ مثه اون همه شوت هایی که تو بازی آرژانتین گل نشد گل نمیشد.... اگر و اگر
... صعود میکردیم.
با این حال باز هم ما مستحق خیلی بیشتر از اینا بودیم لااقل روبروی بوسنی
ولی بازم ممنونیم کیروش و بچه ها ...
فقط خوشحالم که مسی امشب مسی بود و حقمون از نیجریه گرفته شد.
ولی فکر کنید میبردیمو میرفتیم بالا
تا صبح ملت خوشحالی میکردن البته بگم الان خیلی از اقایون از این شکست خوشحالن چون سونامی عظیم خوشحالی ملت واسشون دردسر ساز میشد :n10:
تبریک به همه و یه خسته نباشید میگم به همه بچه های تیم و یه خسته نباشید از ته دل میگم به کارلوس کیروش
از بعضی از دوستان دلخورم که انقدر انتقاد بی جا میکنن و همه این انتفاد ها از روی احساس هست نه منطق.
در کل امیدوازم کیروش دوست داشتنی بمونه و اون هایی که باید برم و همه هم میدونم کیا هستن برن.
Sent from my lumia525
یکی از کارشناسای باد به پرچم وطنی مصاحبه کرده گفته بازی آرژانتین - نیجریه برای ما نباید ملاک باشه و بازی با بوسنی عیار فوتبال ما مشخص کرد:n21:
بعد نمیگن ژاپن که به راحتی آب خوردن قهرمان آسیا میشه با یک امتیاز از گروهش حذف میشه استرالیا هم که با 9گل خورده کیسه گل میشه از جام میره بیرون:n29:
چه افتضاح بازی کردیم.اصلا انگار بازیکن ها برای برد نرفته بودن.همه پاس ها اشتباه.توپ بلند بی هدف...
اگه اصلا به جام جهانی نریم بهتره تا اینکه اینطوری نتیجه بگیریم و آبرومون بره
از کی خوردیم...بوسنی...تیمی که اولین باره اومده جام
اقا این دوستمون Senaps کجاست ..؟چرا نیومده که کل بازی رو ول کنه از نکونام انتقاد کنه ؟ :n02: به شخصه نگرانش شدم که تا الان تو تاپیک حاضر نشده !
بنده صفر درصد احتمال میدم ...ایران معلوم بود که زورش نرسیده ...تو بازی آرژانتین هم روی تاکتیک ضدحمله عالی بودیم ولی توی حمله همیشه مشکل داشتیم ..نقل قول:
سیاسی چرا میکنید قضیه رو !
دوستان چه قدر احتمال میدن که ممکنه دستوری رسیده باشه که ایران نبره
اگر ایران صعود میکرد میشد جلوی مردم و گرفت؟
بوسنی تا حدی از آبروش دفاع کرد . . . حقش حذف نبود . . .
آرژانتین جوانمردانه بازی کرد . نیجریه رو برد . . .
واما تیم ما : چند نکته خیلی مهم در تیم ما مشاهده شد :
1- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
2- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
3- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
4- موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم .
.....
.....
.....
و سرانجام موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم !!!!
---------------------------------------------------------------------------
البته وقتی تیمی از 11 بازیکنش 9 تا مدافع هستند ، نمیشه توقع گلزنی داشت !!!!
به قول فردوسی پور : خدا رو شکر که لاقل توی جام جهانی یه گل تونستیم بزنیم !!!!
تازه میگن ما بهترین تیم آسیا بودیم !!!!!!
رفته بودیم جام جهانی که فقط گل نخوریم . چطوری بهترین تیم بودیم ؟ . . . . آها یادم نبود : موفق شدیم جلوی آرژانتین خوب دفاع کنیم !
--------------------------------------------------------------------------
پس فردا کنکوره . با اینهمه فشار ، از بازی امشب خیلی اعصابم بهم ریخت . شرمنده . . . :n12:
همیشه اهل افراط و تفریط و البته عضو دائمی حزب باد هستیم
بازی قبلی که یه عده جوگیر شدن و فوتبال ایران رو فراتر از سطح آسیا نامیدند و دیگه بیخیال بوسنی شده بودند در مورد حریفامون تو مرحله حذفی گمانه زنی می کردند!
الانم که بعضی کارشناسان گرامی P30World کل عملکرد تیمو تو این جام زیر سوال بردند.
به نظر من که نتیجه نسبتا قابل قبولی بود. دیگه وقتی ستاره های ما بازیکنای نیمه ثابت تو ترکیب تیم های سقوط کرده و دسته اولی باشند، انتظاری از تیم نمیره. دوستان یادتون رفته قبل شروع جام هممون اتفاق نظر داشتیم که به احتمال زیاد هیچ امتیازی کسب نکنیم؟ ولی خوب تیم تونست از اونچه که انتظار می رفت بهتر نتیجه بگیره.
دیگه وقتی اردوی آماده سازی تیم 30-40 روز قبل از شروع مسابقات برگزار میشه و با چند تا تیم درپیت آفریقایی بازی دوستانه داشته باشیم چطور میشه توقع داشت صعود کنیم؟
این حرف تو این سال ها هزاران بار زده شده و مطمئنا براتون تکراریه ولی بازم باید گفت بیماری فوتبال ما خیلی عمیق تر از این حرفاست و اتفاقا خیلی هم خوب شد صعود نکردیم چون در پشت پرده این صعود مشکل اساسی فوتبالمون پنهان می شد. شاکله اصلی تیم ما بازیکنای مسن هستند و مسلما تا جام بعدی کسایی مثل نکونام، ،سید جلال، و خیلیای دیگه حضور نخواهند داشت. و بازیکنایی مثل خسرو، شجاعی، منتظری و ... که 30 سال رو رد کردند تو اون موقع به هیچ وجه در فرم کنونی شون باقی نمی مونند. دیگه وقتشه که این نسل از بازیکنا جای خودشون رو به جوونترا بدن ولی کدوم جوونتر؟؟
واقعا چند تا بازیکن 20-22 ساله خوب و آینده دار تو فوتبالمون می شناسید؟؟ سردار آزمون، جهانبخش، صادقیان... دیگه کی؟ تعدادشون به 5 تا میرسه؟؟ واسه همینه که میگم وضع فوتبالمون حتی تا 10 سال آینده هم بهتر از این نخواهد بود.
این دیگه از اون حرف ها هست:n08:نقل قول:
دوستان چه قدر احتمال میدن که ممکنه دستوری رسیده باشه که ایران نبره
اگر ایران صعود میکرد میشد جلوی مردم و گرفت؟
در کل تیم ما در این جام خوب بود، فقط یه مشکل:
بعد از بازی فوق العاده ی ما با آرژانتین یکم خودمونو دست بالا گرفتیم و به قول یکی از دوستان خیال کردیم آلمانیم.
دقیقا همین هم باعث شکست شد، بوسنی رو دست کم گرفتیم، دفاع ما تو این بازی کاملا فضا رو باز کرده بود غافل از اینکه ...
و همین شد که شکست سختی خوردیم.
من وقتی برخی گزارش و پرسش از مردم رو میدیدم که میگفتن ایران دو سه گل میزنه فهمیدم که واقعا اعتماد به نفس کاذبی پیدا کردیم اما بازم تبریک به بچه ها و جناب کیروش، ایران ده گل هم که بخوره، همیشه سربلنده.
زنده باد ایران.
الان آماده سازی برای جام ملتا مهمه تیم ایران در حد درخشش توی جام جهانی نیست همین که یه امتیاز گرفت بسه اما میتونه قهرمان آسیا بشه ژاپن و استرالیا قطر کویت مالزی سنگاپور پاکستان ترکمنستان بزغالستان شرقی گوام مالدیو جنوبی جزایر ناشناخته حریفای مهم ایران هستن
مسعود شجاعی اعصابمو خورد کرده
خیلی ازش بدم میاد
توپ گل اولو هم رو هم خودش لو داد
و اگه نیمه اول بدون گل میرفتیم تو رختکن خیلی ممکن بود قضیه فرق کنه
الان باید مایلی کهن سرمربی بشه و علی دایی هم باید دوباره بیاد تو ترکیب تیم ملی :n19::n19::n19::n19::n19::n02:
آخه ما چرا باید صعود میکردیم ؟ کجای بازی ما صعود کردنی بود ؟ لابد یه اتبوس دیگه میاوردیم وسط میدان میشد مساوی گرفت ولی !
دوستان حد فوتبال ایران همینه
این بازی هم من روحیه برد را در بازکنان ندیدم
واز قبل هم مشخص بود به شکست مزحک ارژانتین مفتخر هستن
هیچ برنامه ایی برای گل زدن وجود نداشت:n19:
از این که باختیم خیلی ناراحتم
ولی این جام جهانی برای من از دوره های قبلی خیلی بهتر بود
نباید با یک باخت همه بازی خوب و فراموش کنیم بایک برد هم همین طو بازی های بدو فراموش کنیم
باید بیشتر از اینها تلاش کرد
من خیلی خوشحالم برای اینکه فهمیدیم میتونیم جلوی تیم های بزرگ نتیجه بگیریم و نسبت به اردوها و دیدار های تدارکاتی که داشتیم خوب بازی کردیم ولی حالا ما باید فکر کنیم چطور ضعف های باقیمونده رو که بیشتری حمله بود برطرف کنیم و باید برای پیشرفت منطقی فکر کنیم و باید پله پله بریم جلو چون رفتن به مرحله بعد شاید مشکلات فوتبال داخلی ما رو میپوشند و متاسفانه نمی دونم چرا احساسی فکر میکنیم بعد جام های جهانی به جای اینکه به جلو حرکت کنیم به عقب حرکت میکنیم حالا مواردی که بعد جام جهانی باید انجام بدیم تا رو به جلو حرکت کنیم یکی یکی نام میبرم پس خوب دقت کنید
اول: کیروش رو حفظ کنیم
دوم: دیدارهای تدارکاتی بزرگ انجام بدیم
سوم: لیگ رو جوان کنیم
چهارم: مربیان ایرانی جوان وارد لیگ کنیم
هر کدوم از این چهار تا رو انجام ندیمدر واقع ما به عقب حرکت کردیم نه جلو و جام جهانی بعدیم هم از گروه صعود نمیکنیم تمام.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
این دستورها حقیقت داره و میرسه ...نقل قول:
پارسال که بعد از صعود رفته بودم خیابون راهنمایی (مشهد) یگان وِیژه و بعثیجی ها ریخته بودند شادی مردمو سرکوب میکردند ...
اینها هیچوقت نمیخوان ملت جشن و شادی داشته باشند
امشب واسشون عروسیه...
سوسيچ: ايران انگار مساوي ميخواست!
سرمربي تيم ملي فوتبال بوسني گفت: از سبک بازي ايران تعجب کردم چار که آنها به جاي برد دنبال تساوي بودند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سافت سوسيچ پس از پيروزي 3 بر يک برابر ايران در نشست خبري گفت: براي ايران متاسفم. آنها اگر ميبردند ميتوانستند صعود کنند، اما بازيکنان من عملکرد خوبي ارائه دهند و توانستند فرصتهاي بيشتري براي گلزني به دست بياورند. اين برد براي ما خيلي مهم بود. بايد يک تصوير خوب از خودمان به نمايش ميگذاشتيم. حالا با سر بالا به خانه باز ميگرديم. فکر ميکنم اگر کمي خوش شانس تر بوديم و داور ديدار برابر نيجريه منصفانهتر عمل ميکرد، مي توانستيم صعود کنيم.
وي درباره آينده خودش گفت: اين آخرين حضور من روي نيمکت بوسني به عنوان مربي بود. تعهدم به پايان رسيده و ميخواهم آيندهام را خودم انتخاب کنم.
سوسيچ در پاسخ به اين سوال که چه برنامهاي براي باز کردن دفاع ايران داشته، گفت: ايران امشب هم دفاعي بازي کرد. اين سبکي نيست که تيم من بازي کند. ايران نياز به برد داشت اما باز هم دفاعي کار کرد و اين به ضررشان شد. ايران به گونه اي بازي کرد که من حس کردم مساوي ميخواهند. شايد اين سبک بازي ايران است و به آن عادت کردهاند. سبک بازي ايران باعث تعجب بازيکنان من شده بود. خود من هم کمي تعجب کردم.
بوسنی هرگز تیم ضعیفی نیست !نقل قول:
این اشتباهی بود که خیلیا می کردن که فکر می کردن راحت می تونیم دو سه تا گل بهش بزنیم !