این z410 دو سه هفته اول واقعا به نظرم نا امید کننده بود صفحش .ولی به مرور عادت کردم بهش
تراکم پیکسلیش به قدری پایینه که حتی از 30 40 سانتی هم میشه پیکسالا رو دید به زور میشه بهش گفت پنل اچ دی
Printable View
این z410 دو سه هفته اول واقعا به نظرم نا امید کننده بود صفحش .ولی به مرور عادت کردم بهش
تراکم پیکسلیش به قدری پایینه که حتی از 30 40 سانتی هم میشه پیکسالا رو دید به زور میشه بهش گفت پنل اچ دی
سلام
دوستان کسی قیمت باتری این لپ تاپ رو میدونه چنده؟
ممنون
بعد از سه روز با 375 هزار تومن ضرر فروختمش...نقل قول:
اصلا نمیتونستم با صفحه اش کنار بیام. هم خیلی بی کیفیت بود و هم خیلی چشممو اذیت میکرد.
لپ تاپ قبلیم یه ایسر مال 3 سال پیش بود(5742) ولی کیفیت صفحه اش از این خیلی بهتر بود.
لنوو 510 واقعا کانفیگ خوبی داره ولی من واقعا علاوه بر صفحه نمایش بدش، چندتا مشکل بزرگ توش دیدم؛ کیفیت ساختش خوب بود ولی کیفیت مونتاژ تعریفی نداشت، من لپ تاپو آک خریدم اما زیر صفحه نمایش و کنار لولا یه رنگ پریدگی داشت! روی صفحه دوتا خش ریز داشت...
اما مزیت های زیادی هم داره که بستگی به استفادتون داره.
به نظر من اصلا لپ تاپ خوبی واسه کار نیست.صفحه نمایشش واقعا چشمو خسته میکنه. به خصوص برای کارای طراحی با توجه با کیفیت کم صفحه اش اصلا توصیه نمیشه.
به هر حال اینا تجربه سه روزه من از 510 بود.
اما بازم میگم، نسبت به قیمتش محاله همچین کانفیگی پیدا کنید؛ ولی در عوض باید قید صفحه نمایشو بزنید.
خدا وکیلی من عادت ندارم تبلیغ کنم یا تعصبی رفتار کنم... مردونه قیافش اینجوری ها هم نیست که میگید... وقتی با z510 مقایسه بشه اون ظرافت طراحی رو هم نداره ولی... خدایی کیبورد خوب و ظاهر دستگاه هم خوبه......انتخاب اول خودم z510 بود ولی وقتی صفحشو دیدم و باهاش کار کردم به خودم گفتم همه چیز که سخت افزار نیست! وقتی با لپتاپ کلار میکنی باید به خودت بگی میارزه.... نه اینکه بگی همینه دیگه! بعد از 3 هفته خرید g510 هنوز که هنوزه راضی هستم.... بدنه المینیوم هست و دور تا دور تاچ پد از الومینیوم هست که خیلی خیلی کم اثر انگشت رو میگیره و با ویندوز 7 هم کاملا سازگار هستنقل قول:
داداش صفحه نمایبش بدش؟! بهترین صفحه نمایش رو بین تمام لپتاپهای هم رده خودش داره!!!!!کد:بعد از سه روز با 375 هزار تومن ضرر فروختمش...
اصلا نمیتونستم با صفحه اش کنار بیام. هم خیلی بی کیفیت بود و هم خیلی چشممو اذیت میکرد.
لپ تاپ قبلیم یه ایسر مال 3 سال پیش بود(5742) ولی کیفیت صفحه اش از این خیلی بهتر بود.
لنوو 510 واقعا کانفیگ خوبی داره ولی من واقعا علاوه بر صفحه نمایش بدش، چندتا مشکل بزرگ توش دیدم؛ کیفیت ساختش خوب بود ولی کیفیت مونتاژ تعریفی نداشت، من لپ تاپو آک خریدم اما زیر صفحه نمایش و کنار لولا یه رنگ پریدگی داشت! روی صفحه دوتا خش ریز داشت...
اما مزیت های زیادی هم داره که بستگی به استفادتون داره.
به نظر من اصلا لپ تاپ خوبی واسه کار نیست.صفحه نمایشش واقعا چشمو خسته میکنه. به خصوص برای کارای طراحی با توجه با کیفیت کم صفحه اش اصلا توصیه نمیشه.
به هر حال اینا تجربه سه روزه من از 510 بود.
اما بازم میگم، نسبت به قیمتش محاله همچین کانفیگی پیدا کنید؛ ولی در عوض باید قید صفحه نمایشو بزنید.
both the contrast of 735:1 and black level of 0.31 cd/m² are good. The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (507:1; 0.43 cd/m²) and in particular the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (344:1; 0.54 cd/m²)
منبع !
در جمله بالا برا کسایی که زیاد انگلیسیشون خوب نیست گفته میشه که کنتراست تصویر و از455 HP PROBOOK ,کد:http://www.notebookcheck.net/Lenovo-G510-Notebook-Review.117221.0.html
بهتره....
میاید یه چیزیرو میکوبید بی دلیل و برهان .... دوستان توجه کنن که این لپتاپ چندین نقظه ضعف داره... ولی به هیچ وجه صفحه نمایش جزو نقطه ضعف های این لپتاپ نیست.
شما G5742 داشتی؟! بنده هم N61JQ هم Y560 لنوو داشتم که تاپیک جفتشون تو سایت هست مییتونید ببینید که اونجا حصور فعال داشتم و عکس از لپتاپهام گذاشتم ..و دروغی ندارم که بگم.... .. لپتاپهایی که G5742 جلوشون از نظر صفحه بیشتر شبیه شوخی بود!!!! چه برسه به بقیه جهات!
حالا صفحه همونا جلوی G510 بیشتر شبیه شوخی هست.! کنتراست تصویر بالا و روشنایی. و زاویه دود بسیار بهتر از لپتاپهاییی هست که گفتم.....
در اخر هم اینو بگم دوستان بزرگترین ضعف G510 زیر سایه Z510 قرار گرفتن هست وگرنه پرفروش ترین بازار بود...
بلندگوهاش به پای GBL نمیرسن ولی بلندی صدای خوبی دارن و کیفیتشون هم راضی کنندس... بیسشون ضعیف هست.... ولی نه اونقدری که نتونید راضی بشید.... 5 ساعت باتریش دووم اورد در اخرین کار من .
کیبورد هم خیلی عالیه... خدایی تایپ کردن باهاش حس خوبی میده و دلتون میخواد همینجور باهاش کار کنید.... کیبوردش هم جزو نقاط قوتشه فقط ای کاش نور زمینه داشت....
هاردش هم شک نکنید سورپرایزتون میکنه و اروری هم نداره! من مدل هارد معمولی رو دارم و خدایی صدایی از هارد در نمیاد اصلا .....
فقط یه نکته رو بگم، من برای دوستم g510 گرفتم، مدل هاردش دقیقا همونی هست که دوستان روی z510 دارن معمولا و بعضیا ارور گرفتمنقل قول:
ST1000LM024
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
البته نظر بنده هم داره به نظر شما نزدیک میشه!!!!و دارم از انتخاب z منصرف میشم!!!نقل قول:
درضمن فکر کنم نظر دوستمون کنتراست z510 بود که میگفت بده!!!
بنده هم همیشه توی چند تا تایپک G510 را به نوعی معرفی کردم ولی ظاهرش را دیگه قبول کنیم عادی هست وبه شیکی z نیست...و البته اونقدر هم زشت که من میگم نیست!!!!اگه هم جنابعالی را قبولت نداشتم ،که سوال نمیپرسیدیم!!!...فعلا این گزینه جزو اصلی ترین و به جرات اصلی ترین!!!گزینه های روی میز بنده هست
معایبش را اگه چیزی تازگی متوجه شدین، میشه بگین
فکر کنم اصلی ترینش درایو نوری هست،چرا؟مشکلش چیه؟
درضمن مگه G510 ها با هارد SSD نیست چون با قویترین کانفیگش را من اینطور دیدم..پس جریان ارور چیه که میگید هاردش مشابه Z هست..
جالبه مدل مال من یه چیز دیگست ظاهرا! البته مدل SSD دار اروری ندارهنقل قول:
میشه مدل دقیق هارد و گارانتی لپتاپتون رو بگین؟نقل قول:
نقل قول:
داداش من دارم راجب Z510 صحبت میکنم. چیکار به G510 دارم!
اینجا تاپیک Z510 هست دوست عزیز، نه G510 .
من هنوزم سر حرفم هستم و میگم کیفیت صفحه z510 سوپر افتضاحه و واقعا چشممو اذیت میکرد و به مراتب از ایسر 5742 بدتر بود.منم واسه همین با 400 هزار تومن ضرر بعد از سه روز فروختمش.
اما این لپ تاپ یه عالمه مزایای دیگه داره که میتونه واسه خیلیا دلیل کافی واسه خریدنش باشه. مثلا کانفیگ فوق العاده نسبت به قیمتش...
اما واسه من که لپ تاپ ابزار کارمه و علاوه بر برنامه نویسی، کارهای گرافیکی هم انجام میدم، صفحه نمایش خیلی اهمیت داره.
الانم میخوام Asus n550 تاچ بخرم و مجبورم با توجه به نیازم بیشتر هزینه کنم.
وگرنه توی اون حدود قیمت لنوو حرف اول رو میزنه(البته به جز صفحه نمایش).
کلا صفحه نمایش مات به درد طراحی و کارهای گرافیگی نمیخوره.
تکرار میکنم، اینجا تاپیک z510 هشت.
گارانتی 2 ساله هماهنگ... اصلا این کانفیگ رو سازگار وارد نکرده.....نقل قول:
مثل اینکه مدلی که گفتید رو من دارم! منتها اروری ندارم! شرمنده مثل اینکه درست توجه نکرده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای هارد هم اصلا شنیده نمیهش حتی در زمان کارهای سنگین.... من اکثرا باهاش رندر میگیرم ..
اقا شرمنده بد فهمیده بودم... ببخشید امروز روزه بردتمون.... بازم ببخشید....کد:داداش من دارم راجب Z510 صحبت میکنم. چیکار به G510 دارم!
والا داداش من تنها نقطه ضعف این لپتاپ رو نبود دکمه های کم و زیاد کردن صدا و چراغ هارد روی دستگاه میدونم و حتی درایو نوری رو هم نمیتونم ضعیف حساب کنم چرا که زیاد باهاش کار نمیکنم و نمیتونم نظری بدم ولی احساس میکنم لنزش نسبت به دستگاههای قبلی داشتم کوچک تر هست... شایدم فکر میکنم... ولی سرعت خوبی داره و تا حالا که خوب کار کرده....کد:البته نظر بنده هم داره به نظر شما نزدیک میشه!!!!و دارم از انتخاب z منصرف میشم!!!
درضمن فکر کنم نظر دوستمون کنتراست z510 بود که میگفت بده!!!
بنده هم همیشه توی چند تا تایپک G510 را به نوعی معرفی کردم ولی ظاهرش را دیگه قبول کنیم عادی هست وبه شیکی z نیست...و البته اونقدر هم زشت که من میگم نیست!!!!اگه هم جنابعالی را قبولت نداشتم ،که سوال نمیپرسیدیم!!!...فعلا این گزینه جزو اصلی ترین و به جرات اصلی ترین!!!گزینه های روی میز بنده هست
معایبش را اگه چیزی تازگی متوجه شدین، میشه بگین
فکر کنم اصلی ترینش درایو نوری هست،چرا؟مشکلش چیه؟
درضمن مگه G510 ها با هارد SSD نیست چون با قویترین کانفیگش را من اینطور دیدم..پس جریان ارور چیه که میگید هاردش مشابه Z هست..
عیب دیگه واقعا نداره.... بلندگوهاش اگه برنامه مخصوص و درایورشو وصل کنی خیلی خوب میشه.... بلندی صدای فوق العاده ای داره ولی بیسش زیاد قوی نیست... نه اونجوری که دلتو بزنه ولی خب jbl هم نمیشه.... باتری که حدود 5 ساعت تو وبگردی دووم اورد! یعنی باورم نمیشد... البته نور صفحه نصف بود ولی لپتاپهای قبلیم نهایت 2 ساعت بیشتر جواب نمیدادن... باتری فوق العاده ای داره البته من i5 دارم.....
کانفیگ i7 هاردشون ssd هست ... همه مدلها.
چیز دیگه ای نیست...بقیش خوبیاشه که دیگه نیازی نمیدونم ازش چیزی بگم... ولی فنش حتی در حالت بازی هم صدا نمیده! و فقط باد گرم میزنه.... دمای سیستم کلا پاییینه! عکسی که گذاشتم هارد داره 3 ساعت پشت هم کار میکنه! دمای هارد تازه رسیده به 26
این ارور معمولا بعد یه مدت کارکرد بوجود میاد. برای شما خیلی کم کارکرده.نقل قول:
احتمال اینکه هیچ وقت ارور نده هست، انشاالله که برای شما اینطور باشه
امیدوارم که ارور نده! من فکر میکردم از همون روز اول این ارور رو باید بده؟!
اینجا ما داریم مزایا و معیاب زد 510 را مشخص میکنیم تا بتونیم یک لپ تاپ مناسب انتخاب کنیم!!
hasnooooo اگه میشه یک تستی از تعداد فریم های لپ تاپت(اگه گرافیک 4 هست) با نتایج گرافیک GT740M که توی سایت نوت بوک چک هست،بگذار ببینیم کدامش قویتره؟میشه بگی دلیلت برا اینکه میگی گرافیک4 گیگ AMD قویتر از 2گیگ GT 740 هست بگی؟ چون اینجور که ازش هیچ اطلاعاتی نیست، احتمالا فقط حافظه گرافیک زیاد شده و هسته و چیپ و ... ثابته، وضعف گرافیک ها بیشتر به هسته و چیپ برمیگرده، مخصوصا تو بازی های جدید اگه هسته ضعیف باشه ، حافظه 4 گیگ چیزی به قدرتش اضافه نمیکنه!!!!اگه اشتباه میکنم راهنمایی کنید..میخام بدونم کدام مدل واقعا قویتره؟؟
سلام داداش امیر هستم.نقل قول:
والا من بازی far cry 3 رو در این لپتاپ وصل کردم که فریم بازی درست زمانی که فیلم اول بازی تموم میشه و شما باید طرف رو از اون منطقه فرار بدید روی تنظیمات مدیوم و انتی الیاژینگ 4 حدود 50 فریم گرفتم که بازم بستگی داره وقتی شما با سرعت در بازی بری جلو فریم کم و زیاد میشه ولی زیر 45 نیومد....
حقیقت بعد از بحثی که تو اون تاپیک g510 پیش اومد منو واداشت تا دقیق تحقیق کنم... متاسفانه از طریق اینترنت چیزی دستگیرم نشد و نتونستم درست حسابی ببینم این نسخه ایا کلاکش با نسخه 2 گیگ یکی هست یا نه...
واقعیت اینه که من تفاوت همین بازی رو در سایت نوت بوک چک دیدم برای همین بازی در نسخه 2 گیگ فریم 35 در حالت مدیوم قرار داده شده که حتی انتی ایاژینگ هم خاموشه..... یعنی 15 تا فریم بیشتر.... گرفتم.... حدسم این بود که این نسخه کلاک و مموری اسپید بیشتری باید داشته باشه ... شروع به تست بازیهای سنگین تر دیگه کردم
titan fall رو وصل کردم روی high با تنظیمات گفته شده درنوت بوک چک 35 فریم میداد که این عدد بیشتر میشد که کمتر نمیشد!
rivals رو هم وصل کردم فریمم روی high 34 بود.... این چند تا بازی دم دست داشتم .....
تست های من بهم میگه این نسخه کلا با نسخه 2 گیگ فرقشون فقط حافظه نیست و کلاکشون بیشتر هست... از اونجایی که برنامه ای نداشتم که خیوام این حرف رو ثابت کنم پستی ارسال نکردم در تاپیکش .... این برنامه هایی که مشخصات گرافیک رو نشون میدن کلاک پایه رو نشان میده و زمانی که بوست میشه دیگه معلوم نیست مموری اسپید و کلاک اسپید تا کجا پیش میره...پ
عقل سلیم هم میگه باید تفاوت باشه بین 4 گیگ و 2 گیگ! بازم میگم اگه دوستی میتونه این بازیای که گفتم رو نصب کنه تا بتونیم دقیق تر تصمیم بگیریم براش بهتر میشه...
متاسفانه هیچ سایتی این نسخه گرافیک رو تست نکرده نمیدونم چرا... شاید این نسخه زیاد تولید نشده یا .....
این رفیقمون هم تو تاپیک amd همین پست رو زده که کسی نتونسته کمکش کنه
کد:http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=175134&enterthread=y
دوستانی که حساسیت دارن به ال سی دی مات ... من برا خودمو گارانتی دادم عوض کرد براق انداخته کیفیتش فوق العاده شده خیلی فرق کرده با اون قبلی ولی فقط براقه دیگه فول اچ دی باید یاشه چون خیلی خوبه تصویرش
منکه با k55 یکی از دوستام مقایسه ش کردم توشون تفاوتی ندیدم!نقل قول:
مال من آخرین بار که نگا کردم 138 بود ولی هنوزم هیچ مشکلی نداره! نه افت سرعت نه ارور دادن و...!!نقل قول:
هر کسی ببره گارانتی که برایش عوض نمیکنند.نقل قول:
ولی من شخصا که از صفحه مات لپ تاپ رضایت ندارم.
طوریش شده بود؟نقل قول:
یا هزینشو خودتون دادین؟
نه هزینه ندادم فقط یه کم خیلی کوچولو قسمت سمت چپ پایینش تیره بود همین بهانه شد که عوض کنمشنقل قول:
ولی انصافا لپ تاپ خیلی عوض شده تصویرش خودم تعجب کردم اولین روز دیدم با صفحه براق خیلی کیفیتش اومده بالا
البته با بازی با تنظیمات میشه کیفیت مات ها رم قابل قبول کرد و لی باز هم به پای براق نمی رسن
ولی برای من فقط مات قابل استفادس چون جایی که با دستگاه کار میکنم لوکس بالایی داره که با لپ تاپ قبلیم خیلی اذیت میشدم ولی الان خیلی راحتم
با سلام خدمت دوستان.بعد کلی تحقیق تصمیم گرفتم z510 بخرم. الان بین دو تا مدلش گیر کردم رم 6 یا رم 8 ؟ایا این دو تا خیلی با هم فرق میکنند یا نه ؟ در ضمن cpu cori7 با 5 چقدر متفاوته؟ایا شما این افزایش قیمت رو برای 7 پیشنهاد میکنید که اون رو بخرم؟راستش دو تا از دوستای من 7 داشتند مدام دستگاشون داغ میکرد...البته نه لنوو. دیروز رفتم تو یه مغازه یه پرس و جو بکنم یارو یه خورده نظرم رو عوض کرد.گفت لنوو دیگه اونطور که باید کیفیت داخلی قطعات رو خوب حفظ نمیکنه...بم گفت حتی ایسر و ام اس ای و ایسوز بخر ولی من اصلا لنوو پیشنهاد نمیدم.گفت سری های جدیدش مدام با مشکل مواجه میشند و خراب میشند و میارند برای تعمیر...
اگه ممکنه راهنماییم کنید.ممنون و تشکر فراوان.
در مورد خرابی که چرت گفته... سود لپتاپهای ایسوز حتما خیلی بیشتره... وگرنه لنوو الان حتی رکورد فروش اپل تو امریکا رو هم در 3 ماهه اول سال زده....نقل قول:
رم 6 و 8 برای کارهای عادی فرق نمیکنه ولی اگه از نرم افزار خاص یا محاسباتی استفاده میکنی یا بازیهای سنگین 8 بگیر...
تفاوت i5 با i7 روی این مدل قدرت دوبرابری i7 در برابر i5 هست... ولی این به این معنی نیست که i5 ضعیفه.... بلکه i7 خیلی قدرتمنده... شما اگه بخوای برای کارهای رندرینگ یا محساباتی سنگین از لپتاپت کار بکشی مثل 3dmax ,.... میتونی رو قدرت i7 حساب باز کنی ولی اگه کارت با لپتاپ بیشتر مولتی مدیا هست و بازی و فیلم و نرم افزارهای معمولی بنظرم i5 بگری بصرفه تر هست... هم اینکه دمای سیستم کمتر هست... هم اینکه باتری هم بیشتر بهت جواب میده.....
البته این مدل که انتخاب کردی صفحه مات داره که بالاتر در موردش حرف زده شده ... پستهای این تاپیک رو بخون با مشلات و مزایا خوب اشنا شو که بعدا پیشیمون نشی.
دوست عزیز حتما سعی کنید قبل از خریدش در حد چند ثانیه هم که شده باها کار کنید و کیفیت صفحه نمایشش رو ببینید...نقل قول:
این لپ تاپ کانفیگ فوق العاده ای داره ولی کیفیت صفحه اش واقعا خیلی تعریفی نیست. بستگی به معیارهای خودتون داره
سلامنقل قول:
یه سوال قبل از هر چیز. اون فروشنده خودشون لپتاپ لنوو هم میفروختن؟
والا بستگی به کار و نیاز هاتون داره. من الآن رم ۸ و CPU Core i7 دارم اما نهایتِ نهایت تونستم ۳۰-۴۰ ٪ CPU رو درگیر کنم
بنابراین به نظرم برای کارهای معمولی کانفیگ رم ۶ با CPU Core i5 کافی باشه.
از نظر کیفیت هم مطمئنا پر فروش ترین برند جهان در صنعت لپتاپ نمیاد به خاطر برخی مسائل تو این بازار آشفته کیفیت خودش رو از دست بده.
هنوز لپ تاب z510 با حافظه ssdh داره رو پیدا نکردم سایت e4oosh.com تا چند روز پیش داشت..ولی موجودیشون تموم وسایت حذفش کردن.تماس گرفتم
باهاشون گقتن موجودی نداریم دیگه مدل های جدید داریم میاریم از دبی با حافظه ssd داره؟ مدل قبلیش که تو سایت بود ssdh بودن.
حالا چه فرقی بین ssd و ssdh هست؟
این مدل لنوو چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu ضعیفی دارهنقل قول:
باقی فاکتوراش خوبه
بسته به کاربری میتونه گزینه خوبی باشه با توجه fhd بودن
ممنوننقل قول:
ولی حافظه هیبریدی نداره!
کسی فرق ssd و ssdh رو میدونه ؟
SSHD همون هارد معمولی هست که معمولا هشت گیگ حافظه SSD داره که برای کش کردن استفاده میکنه.نقل قول:
در مقایسه با HDD کمی بهتر عمل میکنه ولی از ssd خیلی ضعیف تره.
حافظه هیبریدی اونقدر مهم نیست که به خاطرش انتخاب رو عوض کنینقل قول:
سلامنقل قول:
عذر میخوام ولی اطلاعات شما چندان درست نیست ! دلیل نمیشه که چون CPU این لپ تاپ Ultra-low power هست ضعیف باشه !! بله از سری M کمی ضعیف تره (اونم یه مقدار . نه خیلی) ولی نه اونقدر که بگیم کلا ضعیفه. بنده همین CPU را دارم و باهاش سنگین ترین برنامه هارو با متلب اجرا میکنم ، به علاوه با Civil 3D و Arc GIS هم کار میکنم و هیچ وقت CPU بیشتر از 60 درصد لود نمیشه ( که اکثرا روی 25 درصد لود میشه) !
شما i7 U دارین یا i5 U؟نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
احتمالا بد برداشت کردی شما.من به صورت مطلق نگفتم این پردازنده ضعیفه بلکه به نسبت پردازنده های i5 که روی مدلاهای مختلف z510 که سری m نصبه منظورم بود
نمیدونم منظور شما از کمی ضعیف تر از سری m چیه چون core i5 4200m با core i5 4210 u نزدیک به 30 درصد فرق محساباتی دارن که تو عملکرد پردازنده ها گپ بزرگیه به طور مثال یه رندر 10 ساعته رو سری ام میتونه 7 ساعته انجام بده
ضمنا مادامی که رندر یا محاسبه از یک نرم افزار نگیری هیچ موقع به قدرت پردازنده پی نمیبری نرم افزارهایی مثل مکس و مایا هم که سی پی یو بیس هستن مادامی که مشغول مدلینگ و تکسچرینگ و ... هستی در صد سی پی یو زیر 10 درصد اما وقتی اقدام به رندر گیری کنی هر 8 هسته حقیقی و مجازی میچسبن رو 100 حتی برای این نرم افزارها سعی میشه از دستگاههای work station استفاده بشه که کارت گرافیکم بتونه به رندر گیری کمک کنه
دوستان این هارد ssd با sshd چه تفاوت هایی دارند و کدومشون بهتره؟
sshd یا همون هیبریدی در اصل همون هارد دیسکهای معمولی هستن که 8 گیگ حافظه کش ssd دارن که باعث سریعتر لود شدن اپلیکیشنها و سیسم عاملها میشن ولی در سرعت خواندن و نوشت با هم دور هاشون فرقی ندارننقل قول:
ssd هم که قضیش جداش
تو نت یه سرچ بزنی فرق ssd و hdd رو متوجه خواهی شد ولی به طور خلاصه :
- SSD ها بر خلاف هارد درایو ها قسمت مکانیکی ندارند .
- SSD ها در قیاس با هارد درایوها ازسرعت بسیار بیشتری برخوردارند.در بعضی مدلها سرعت رید تا 550 مگ بر ثانیه و سرعت رایت تا 470 مگ بر ثانیه میرسه ولی در hhd و sshd ها در بهترین حالت زیر 100 120 هستن
- SSD ها در برابر فشار و ضربه مقاومت بیشتری دارند.
- SSD ها توان کمتری مصرف می کنند .
- SSD ها قبل از تخریب با محدودیت تعداد نوشتن مواجه هستند .
- SSD ها بسیار گرانتر از هارد درایو ها می باشند.برای 1 ترابایت هارد hdd چیزی حدود 200 باید بدی و برای مدل sshd حدود 400 ولی برای فقط 256 گیگ ssd چیزی حدود 700 تا 1 ملیون باید هزینه کنی.
سلام دوستان.میشه نظرتون رو راجع به lenovo flex 2 هم بگید. ظاهرا تازه اومده بازار و اطلاعات درستی راجع بهش نیست.
اینجا تاپیک مناسبی نیست . لطفا در محل مناسب بپرسید . با تشکرنقل قول:
سلام.من یه سوال میخواستم یپرسم:در گرافیک حالت INTEGRATED graphics چه حالتیه؟
حالت اتوماتیکه؟
Integrated graphics همون کارت گرافیک داخلی پردازنده ( در این لپ تاپ HD 4400 ) هستنقل قول: