تنها هدفونی که هر دو رو یک جا دارهنقل قول:
e530 shure هست بیس خیلی شفاف و بدون خش و کیفیت صدای بالا با جزئیات زیاد.
مثل این هدفون خیلی کم پیدا میشه کرد.
Printable View
تنها هدفونی که هر دو رو یک جا دارهنقل قول:
e530 shure هست بیس خیلی شفاف و بدون خش و کیفیت صدای بالا با جزئیات زیاد.
مثل این هدفون خیلی کم پیدا میشه کرد.
قیمتش چقدره؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.amazon.com/Shure-SE530-Sound-Isolating-Earphones/dp/B000O8ENQK
wow!!!!نقل قول:
همون رولز رویس رو ترجیح میدم! :دی
سلام به همگی.
من میخواستم یه هدفون !!! یه هدفون خالی که نه . یه چیزی بگیرم
که بتونم باهاش فیلم دالبی ببینم . راستش یه جوری بشه مثلا به
wd live وصلش کرد . برای tv اتاقم میخوام .
قیمتشم اگه بشه زیر 50 !! :31::31::31:
دالبی رو هدفون نباید ساپرت کنه باید کارت صدا یا سورس پخش ساپرت کنه.نقل قول:
داخل کوش میخوای یا روی گوش.
برای روی گوش میخوام
هرچی بزرگتر بهتر . الان خودم یه sony xd 100 دارم ولی اگه یه
چیز بود که مثلا با یه اگوریتمی چیزی . صدای dolby یا dts رو شبیه سازی میکرد میخریدم .
کریتیو داره ولی فکر کنم بالای 200 تومن بود.نقل قول:
همچین چیزی برخی از برندهای معتبر هم دارن ولی تو ایران نیست ...نقل قول:
ولی کریتیو مدل aurvana x-fi میتونه صدای 3 دالبی رو شبیه سازی بکنه ...
قیمت هم حدود 240 باید باشه ...
من يه akg k141 گرفتم صداش عاليه بيسش هم خوبه اما من دنبال يه چيزه انفجاري تو زمينه ي بيس مي گشتم كه بيسش در اون حد نيست و مي خوام بفروشمش
اما راجب دوستمون كه دالبي مي خوان شما با سر 3.5 جك هر هدفوني بگيري استريو هست و به درد نمي خوره اوني هم كه دوستان معرفي كردن كرتيو فقط كارت صدا روش داره كه كمي حالت 3 بعدي مي ده و نويز صدا رو مي گيره و اگه كارت صداي كريتيو دارين خريدتون رسما بيهوده هست چون همون كار رو دقيقا انجام مي ده و قيمتشم 220 تومان هست
بهتره هدفون usb يا optical دار بگيريد اگه چيزه به درد بخور مي خوايد
نقل قول:
بله از اسمش هم مشخص هست x-fi !
باس انفجاری میخواید میتونید هدفون های closed سن هایزر رو استفاده بکنید اما این هدفون :
HD 380 PRO که تو ایران پیدا نمیشه ! ...
اولا از همگی ممنونم که جواب دادن .:40::40::40:
این optical یا usb دار چجوری ؟؟ میشه یکم توضیح بدین . آخه من بلد نیستم.
دستگاه من خروجی optical واسه صدا داره (wd live media player )
میشه مستقیم به اون وصلش کرد ؟
راستش میخوام باهاش فیلم ببینم .خواستم بدونم اون حس 3d رو مثل
سینما خانگی ایجاد میکنه ؟
اگه میشه قیمتشم بگین .
واقعا ممنون :40:
دوستان من میخوام واسه آیپادم یه هدفون بگیرم
دنبال یه صدای زنده و گرم و bass نرم و عمیق(توصیفو حال کردی:31:) هستم
صفحات قبل رو خوندم به نظرتون بین اینا کدوم رو انتخاب کنم؟
ep830 ep650 ex35
یا اگه تو همین رنج پیشنهاد بهتری دارین بفرمایید
معمولا موزیک ملایم گوش میدم و کیفیت واسم مهمه
ممنون
headset با پرت usb دیدم ولی هدفون ندیدم
هدفون اپتیکال که اصلا ندیدم.
سلام رفقا من الان دو تا پلیر دارم:i9 و nw-e005
این دو تا هدفون هم دارم ولی خیلی کفاف نمیده:jvc ha-f140 و iaudio ماله i9
سبکهای من همه چیز هست بیشتر هارد راک و سمفونیک راک و گرانژ گوش میدم.مثه برکینگ بنجامین و تری دیز گریس و ویتین تمتیشن و هکذا
تو شهر امروز یه گشتی زدم اینا رو داشت کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1.jvc ha-fx34 به قیمت25 تومن
2.jvc ha-fx300 قیمت رو نمیدونم ولی خیلی خوشم اومد ازش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.jvc ha-fxc50 قیمت نامعلوم.
4.creative ep650 به قیمت 30 تومن
5.creative ep830 به قیمت 45 تومن
6.samsung ep470 به قیمت 20 تومن
7.sony ex35 به قیمت 25 تومن.
پانوشت:jvc چقدر قربون صدقه ی آیپاد دارها میره!
هدفون انتخاب شد نیازی به راهنمایی نیست!
بريد ولي عصر مدل هاي usb دار سوراند زياد هست اون حس سينماي خانگي رو كه عمرا نمي ده بدك نيست بستگي داره چه مدلي توي چه رنجي رو بگيريد براي گيم يا موزيك به نظرم لاجيتك هم نگيريد الكي گرون هست
اپتيك دار كه اصلا تو ايران نيست اگه ديديد منم مي خوام به هر چيزي هم كه خروجي اپتيك داشته باشه مي خوره
سنهايزر كه مي گن بيس هاش همه معمولي هست كلا اين AKG K141 كه دارم مفت مي دم بره پول رسيد حالا مي رم يه تست مي كنم
دوستان یه هدست برای Voice Chat میخوام بخرم... هر چند روز یه بار استفاده دارم، یعنی گرون نباشه :31:
این هدست فراسو به نظرتون خوبه ؟ چند قیمتِ ؟
اگر پیشنهادی هم دارین خودتون دریغ نکنید. :20:کد:http://shop.------------/Products/Product_headset_farasoo_fhd_340-2082.aspx
مدل مورد نظرت.کارتو راه میندازه.گرون هم نیست.این مدل بهتره:نقل قول:
[PHP]http://www.farassoo.com/product/headset/fhd-370.htm[/PHP]مدلای دیگه تو این رنج داره.نهایت اینا 15 تومن باشن.
830 گرونتره و گویا یک مقدار بهتر.نقل قول:
من خودم دارم این مدل رو میگیرم 75 تومن.اگه این قدر خرج میکنی برو دنبالش:
JVC-HA-NCX78
از لحاظ کیفیت صدا هم بالا تر هست(به اندازها ای که اختلاف قیمت رو توجیه کنه) یا نه به خاطر این زلم زیمبوهاشه مثل اینکه شما دوتا هد فون با کیفیت صدای مشابه داری ولی یکی روش mic و voice control داره یا مثل این مدل تبدیل یا آمپ یا چیز دیگه اضافی روش داره اون گرونترهنقل قول:
داشتن امکانات جانبی زیاد واسم ملاک نیست چون تو این مورد بهشون نیازی ندارم و فقط اضافه بها بابت کیفیت بیشتر برام توجیه پذیره
شما این مدل رو تست کردی؟ صداش چجوریاست؟
1.الان JVC خارج کشور قیمت این مدل آورده پایین گویا حدود 20 دلار ارزونتر.اگه گرفتی ارزون شد ناراحت نشی!نقل قول:
2.JVC این مدلش نویز کنسلینگ خیلی قوی داره.تو نت ریویو هاش رو بخون
3.JVC باتری میخوره برای اون قسمت مکعب شکل اگه بخوای استفاده کنی.
4.کریتیو هم تقریبا همین زلم زیمبو!ها همراشه.
5.اینم SPECIFICATIONS این دو مدل:
Frequency Response JVC: 18Hz-22KHZ CREATIVE6Hz - 23kHz Input Impedance JVC 32Ω CREATIVE 16Ω Sensitivity JVC105dB CREATIVE 106dB
JVC Specials:Multi noise-reduction system reduces: 88%ambient noise, electrical noise, friction noise on the cord, wind noise
انتخاب با خودت گرچه بعید میدونم jvc به کارت بیاد.
پینوشت:
شما گفتی آیپاد دازی.
jvc و appel نمیدونم چه همکاری با هم دارند که jvc کلی گجت و اینها برای محصولات آیپاد میزنه.
روی اکثر هدفونهای جی وی سی نوشته best for ipod خودت یه تحقیق بکن ببین واقعا این جور هست یا نه.مثلا مدل jvc ha fx67 به قیمت 27 تومن.
دوست من شما بگو دقیقا چه نیازی داری از ایرفونت و اینکه بودجت حداکثر چقدر هست وچه سبکی بیشتر گوش میدی؟...نقل قول:
ممنون از توجه دوستان
این jvc هم فک نکنم کار خاصی رو محصولاتش انجام داده باشه واسه آیپاد هر جا دیدم فقط نوشته واسه آیپاد خوبه دیگه چرا خوبه و چیکارش کردیم که خوبه چیزی ننوشته بود یا من ندیدم
اما سلیقه من
یه کاری میخوام که تفکیک صداش خوب باشه و جزئیات آهنگ رو بهتر ارائه کنهنقل قول:
این مدل fx67 هم مشخصاتش خوبه
متاسفانه من امکان تست ندارم فعلا میخوام اگه کسی تجربه استفاده از مدل هایی که بالا عرض کردم رو داره در مورد اونها راهنمایی کنه که مثلا آیا در صورت استفاده دراز مدت گوش رو خسته میکنن یا...
قیمت هم زیر 50
این مدل ex50 سونی گیر میاد؟ قیمت ایران؟
سلام.من زیاد سرم از هدفون در نمیاد!! برای ipod میخوام یه هدفون بگیرم.بودجه هم نهایتش 100 تومان.هدفونی میخوام که بیس خوبی داشته باشه.چون من بیشتر وقتی ورزش میکنم آهنگ تکنو گوش میدم.
این هدفون خود اپل چجوریه؟
[PHP]http://www.amazon.com/Apple-ear-Headphones-Remote-Mic/dp/B001N9YIJG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1283544243&sr =8-4[/PHP]
من پیشنهادم همین دو مدل هست برای شما:نقل قول:
1.jvc ha fx67
creative ep830.2
سونی e35 طبق گفته ی اکثر بچه های همین جا برا راک و متال مناسب تر هست و کریتیو برای ترنس و اینها که بیشتر به کار شما میاد.
من به شخصه زیاد به کریتیو اعتماد ندارم.از هدفون های جی وی سی استفاده کردم.به نظرم به اندازه ی قیمتشون ارزش دارن.
بقیه حتما بهتر راهنماییت میکنن.
اینجا چقدر سوت و کوره!! کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
دوستان این هدست Farassoo | FHD-370 تو تهران کجا پیدا میشه ؟ قیمت دقیقش چنده ؟
ممنون...
اگه باشه از فروشگاه های لاوان میتونی تهیه کنی .نقل قول:
مثلا همکف پاساژ بهار تقاطع خیابان بهار و خیبان انقلاب(البته کمی باید داخل خیابان بهار بری)
این جا تعداد بچه هایی که با هدفونهای 100 تومن به بالا آشنان زیاد نیست اجازه بده جوابت رو میدن.نقل قول:
صفحات قبل رو یکم بخونی قیمتها هم دستت میاد تا حدودی.
این پلیر مورد نظرت فکر نکنم این جا گیر بیاد.
تا صد تومن هم کلی تو پستهای قبل صحبت شد.مثل مدلهای سونی کریتیو و جی وی سی.یه نگاه بنداز.
نقل قول:
دوست من هدفون های خود اپل ارزش نداره ----
اگه تا 100 بودجه داری به من بگو supra-aural یا همون on the ear میخوای یا in ear ؟
تو این رده تو ایران بهترین برند ها برای سونی و کریتیو هست ! ...
تو حدود 80 میتونی aurvana in ear از کریتیو بگیری رده پایین ترم حدود 37-38 میتونی ep 650 بگیری ...
البته مدل aurvana in ear2 هم اومده که به نظرم گزینه اول نسبت به پولش بهتر هست ! ... و تفاوت چندانی بین این 2 نیست ! ...
1. سلامنقل قول:
2. ممنون از اینکه جواب منو دادید.
3. من فقط مدل های in ear مد نظرمه.
4. من از آمازون سفارش میدم و از ایران خرید نمیکنم.پس لطف کنید تمام مدل ها رو در نظر بگیرید.نه فقط اونایی که توی ایران موجوده.
5. این دو مدلی که پایین گذاشتم چطوره؟
6. ممنون.
[PHP]http://www.amazon.com/gp/product/B0035JKJ2W/ref=s9_simh_gw_p23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_ s=center-3&pf_rd_r=09FEX6N4RMNFJYY256NQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p =470938811&pf_rd_i=507846[/PHP]
[PHP]http://www.amazon.com/gp/product/B002LWOKJ2/ref=s9_simh_gw_p23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_ s=center-4&pf_rd_r=09FEX6N4RMNFJYY256NQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p =470939031&pf_rd_i=507846[/PHP]
داداش ! بگو ببینم شما که از آمازون می خری چطوری قراره به دستت برسه؟نقل قول:
آخه من 2 ماه تو کف 3 مدل هدفونم که تو ایران گیر نمیاد
یه توضیحی بدی ممنون میشیم:11:
بهتون pm دادم.نقل قول:
نقل قول:
ببین بذار یه چیزی بگم تو با خودت میگی چرا من مدل هایی از BOSS KOSS SHURE DENON AUDIO TECHNICA BEATS DRE PIONEER این برند ها همشون حرفه ای کار میکنن ولی تو ضمینه ی IN EAR و استفاده های شخصی اونطور که من خودم تجربه کردم و دیدم مدل های سونی و کریتیو و در درجه بعدی فیلیپس مناسب تر هست اره اگه SUPRA-AURAL یا Circumaural میخواستی من برند های دیگه رو بهت معرفی میکردم ! ...
من تو کریتیو مدل های aurvana in ear ---- aurvana in ear 2 رو پیشنهاد میکنم که واقعا مدل های خوبی هستن!
مدل 2 حدود 100 تومن هست ---- in ear قیمت 190 دلار هم داریم میتونی بری in ear های برند beats dre رو ببینی! ...
حلا نگفتید اون westone رو که لینکشو گذاشتم بهتره یا این کریتیو که خودتون پیشنهاد ددادید؟ به شخصه از اون westone خیلی خوشم آمده! چون توی گوش جاسازی میشه! و یه پک کامل هم با تمام لوازم جانبی همراهشه.در هر حال من که تجربه ندارم.باز شما با خیلی از اینها کار کردی و میدونی که چی خوبه و چی نه.نقل قول:
ببین اگه دنبال کیفیت برای سبک فلان (مثلا) میگردی دوستان دقیقتر میتونند کمک کنند ولی اگه ورزشی بودن هدفون خیلی مهم هست چون ضمینه خاص میشه و ریویو معتبر دربارش کم هست نظر دادن دقیق سخت میشهنقل قول:
شما وقتی ایرفون میگیری باید به همه جوانب نگاه کنی طراحی-راحتی-امکانات-کیفیت ساختاری و صوتی!نقل قول:
هممون مدل کریتیو هم کیف و ... همراهش هست
امپدانسش هم 42 اوهم هست که برای یه ایرفون واقعا عالی هستکد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=19167&listby=
همونطور که میبینی این هم 3 سایز محتلف برای ایر داره و یه قلم تمیز کننده و کیف و یه اداپتر هواپیما !
و در کل از نظر باس و کیفیت کلی وایزولیشن در سطح خیلی خوبی قرار داره !گرچه اون مدلی که معرفی کردی از نظر طراحی خیلی راحت تو گوش قرار میگیره !
البته in ear ها معمولا از تو گوش بیرون نمیاد و اگه سایز بزرگش رو هم به ایرفون متصل کنی تو ایزوله کردن صدا موثر هست ...
اینم نسخه 1 این ایرفون :
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=14702
ممنون . احتمالا همینو بگیرم.(aurvana) فقط یه سوال دیگه:
این ایرفون آمپ نداره.لطف کنید یه آمپ هم معرفی کنید تا براش بخرم. ممنون
نیازی به امپ نداره شما پلیرتون چی هست ؟ ... تا این امپدانس رو اکثر پلیرها میتونن درایو بکنن ! ...نقل قول:
ipod touchنقل قول:
نقل قول:
من نسخه 1 همین ایرفون رو با ایپادتاچ و ایپاد نانو تست کردم مشکلی نیست به راحتی میتونه درایو بکنه ! ... :8: