لپ تاپ من n550 غیرلمسی است وبعدازسه ماه 9 درصدفرسوده شده .
Printable View
لپ تاپ من n550 غیرلمسی است وبعدازسه ماه 9 درصدفرسوده شده .
مبارکهنقل قول:
لپ تاپ منم روز اول 4 درصد زده بود..ولی الان 2 درصد شده..این 4 درصد هم چون چند روز تو کشتی و انبار هست اینجوری میشه...شمافقط سعی کن شارژ باطری زیر 30درصد نشه و اکثر مواقع که میخوای کار کنی تو شارژ باشه چون به99درصدکه میرسه خودکار باطری از مدار خارج میشه ..مگه اونکه به برق دسترسی نداشته باشی
به نظرمن باتری پلیمری این لپ تاپ فرسایش بیشتری نسبت به باتری یونی n56 دارد.چون کسی ازباتری n56 تاکنون
ناراضی نبوده است.!
البته من سونی هست حدود 8 ساعت باطریش کار میکنه و هر روز هم تا 30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 درصد خالی میشه برای کار و دانشگاه و ... میبرمش اینور اونور و کلا کارم با اینهنقل قول:
تا حالا که 0% هست . ولی باطریش داخلیه و قابل تعویض نیست !! فکر کنم بخاطر همین مقاومتش و سیستم باطریش کلا با N55 فرق داشته باشه
فقط اینو خدمت شما بگم که باطری لپ تاپ با خالی شدن خراب نمیشه که دوست عزیز گفتی 30 درصد رسید بزن شارژ !! شارژ کردن زیاد عمر باطری رو پایین میاره و طبق تجربه علت خرابی اکثر باطری ها هنگام شارژ اتفاق میفته و دلیلش هم اینه مقداری بیش از حد که 100 میشه باز م شارژ میکنه سلول رو و کارش رو میسازه میره پی کارش
سونی برای رفع این مشکل اقدام کرده و توسط برنامه های جانبی که روی نوت بوک هاش نصیبه میتونی تنظیم کنی که باطری تا 80% و یا 50% پر شه و بعدش دیگه شارژ نشه . به این ترتیب سلول اخر باطری همیشه مقداری اط ظرفیتش خالی میمونه و باطری هم تا سالها کیفیتش روی اکسلنت هست .
تست کردم اینو از 2 سال پیش تا حالا روی نوت بوک های وایو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی ممنوننقل قول:
من امروز کلا لپ تاپم تو شارژ بود
همش هم باتریم 100 درصد بود... فقط یک بار اومد رو 99 درصد و بعد شد 100
قبلنا فکر کنم بچه ها گفته بودن شارژ باطری اتا90درصد میاد و بعد قطع میشه... یعنی از 90 به بالا شارژ قطعه... ولی فک کنم واسه من تا 99 یا شایدم صد درصد شارژ میکنه !!!
یعنی تا میاد روی 99 دوباره شارژش میکنه ؟نقل قول:
لپ تاپ اچ پی من هم همیشه تو شارژ هست ، اما تا روی 93 درصد نرسه دوباره شارژش نمیکنه
سلام.
دوستان این مکافی عجب سنگینش کرده.
من معمولا از تنظیمات خود ویندوز استفاده می کنم (AppLocker و ...) و دیگه آنتی ویروس نصب نمی کنم. ویندوز 8 معمولی یا 8.1 معمولی AppLocker نداره! حتی ویرایشگر Group Policy هم نداره.
همیشه آنتی ویروسها خوب عمل نمی کنند و مشکلاتی دارند. در صورتی که با تنظیمات صحیح ویندوز میشه با قطعیت 99.9 درصد از شر ویروس ها و ... راحت شد. حتی ماکافی فایروال ویندوز را هم خاموش کرده در صورتی که تنظیمات فایروال خودش بسیار محدود هست. من مدتهاست که از این تنظیمات استفاده میکنم و به طور کامل با ویروس، جاسوسی و ... خداحافظی کردم.
ویندوز اورجینال بهترین چیزی که داره اینکه بسیار پایداره. من فکر میکردم ویندوز 8 خوب نیست. چون با Errorهایی مواجعه میشدم. ولی ویندوز 8 اورجینال اصلا اینطور نیست. این به این علت که اولا دستکاری نشده و دوما اینکه کرکها حالت پایدار بودن ویندوز را از بین می برن. تازه اگه از بقیه مسائل کرکها چشم پوشی کنیم.
متاسفانه من نمی تونم ویندوز اورجینال 8 یا 8.1 نسخه Pro یا Enterprise تهیه کنم (گرونه!). نظرتون چیه که ویندوز اورجینال فعلی را پاک کنم و یه ویندور کرکی 8.1 نصب کنم تا حداقل از آنی ویروس راحت بشم؟؟؟ (چون واقعا سرعت سیستم خیلی کمه!)
راستی یه چیزی هم بابت باتری بگم:
خیلی به این نرم افزارهایی که میزان فرسودگی و ... را نمایش میدهند اعتماد نکنید. ممکن اطلاعات صحیحی به شما ندند. به نظر من کسانی که واقعا نگران فرسایش باتری هستند باید قید لب تاپ با باتری جدا نشدنی را بزنند!!!
باتری این لب تاپ جز بهترین هاست. حتی اپل هم در جدید ترین لب تاپاش از این نوع باتری ها استفاده کرده و جدا شدنی هم نیست.
البته اگه ASUS نرم افزاری برای تنظیم میزان شارژ توی لب تاپ در نظر می گرفت عالی میشد. ولی مطمعناً باتری پلیمری بیشترین طول عمر را دارد.
این نگرانی بیشتر باعث میشود که نتوانید از لب تاپ لذت ببرید. من هر روزی که با این لب تاپ کار می کنم بشتر کیف می کنم! واقعا هم زیباست و هم با کیفیت. فرصت نشده بود بلندگو هاشو تست کنم، واقعا محشرن!. اون ساب کوچولو اینقدر خوبه که وقتی لب تاپو من با خودم بیرون میبرم اونم میزارم تو کیف!!!!! عجب چیزیه.
N550 واقعا بی نظیره... .
دوستان ایا نمیشه یه نرم افزار که روی لب تاپ دوستمون وایو یا رو لنوو هست خودمون بریزیم چون این جوری وقتی تو شارژ هست تا 100 میره بعد دوباره استفاده میکنه میاد 99 بعد دوباره شارژ میشه :n03:
من كه از اول گفتم كه 8.1بريز كرك شده با غير كرك هيچ فرقي نداره....8خود اين نوت بوك هم كرك هست نه اصلنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اين سوال منم هست دوستان اگه ميدونيد جواب بدين ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
اره.. الان امروز کلا رو 99 درصد ثابته.. ( s99% availble (plugged in,not charging
مدل 17 اینچش هست؟
فك نكنم دوست عزيزنقل قول:
اون مدل n750 هست كه فك نكنم تو بازار باشه
نقل قول:
با کدهای آنلاین و تماس با اپراتور مایکروسافت از طریق اسکایپ می تونی صاحب یک ویندوز اورجینال بشی ( در عرض 5 دقیقه ) :)
سلام بچه ها...
من نمیتونم kmplayer اجرا کنم !...
هر kmplayer که نصب میکنم و یه فیلم مثلا اجرا میکنم اگه بزنم وسطای فیلم یا مثلا صداشو کم و زیاد کنم کل صفحه ایست میکنه و فقط صدا داره.. گیر میکنه و فقط باید sign out کنم تابتونم ببندمش... کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!
ویندوزمم 64 بیت.... 8.1 enterprise
سال نوتون هم پیشاپیش مبارک
kmPlayer نسخه 3.6 به بعد آشغاله یه بار کلا unistal کن 3.6 رو نصب کننقل قول:
مرسی3.1.0.0 kmplayer و3.1.4.4 kmplayer رو هم نصب کردم باز درست نشد !نقل قول:
اینترنت دانلود منجر هم هرچی دانلود میکنم بعدش ازم سریال می خواد یا می خواد اپدیت شه و کلوز میشه... فک کنم کرک باید داشته باشه ولی از هرجا دانلود میکنم کرکی همراش نیست!
Powerنقل قول:
را روي advance بزار درست ميشه
اگه اسوس كنسول را نصب كردي از اون جا بزار روي advance اوكي ميشه
99% available (Plugged in, not charging)این بهترین پیغامی بود که امروز تو لب تاپم دیدم!
چرا اونوخت؟:دینقل قول:
واسه من دیروز ظهر رو 99 درصد ثابت بود... شبش رو 98 درصد و امروز رو 97 درصد ثابت مونده بود !
عیدتم مبارک
سلام دوستان
من میخوام این مدل لبتاب رو با بلوری بگیرم،ولی فروشنده بهم گفت با dvd writerش رو بگیر.چون بلوری زود خراب میشه،80تومن هم ارزون تر میشه..
خواستم بدونم آیا واقعا اینطوره؟یا میخواد سر منو کلاه بذاره؟:n24:
سریعا جواب میخوام.
تشکر فراوان
اگه ازبلورای استفاده چندانی نداری ،هزینه اضافی نکن .الان اکثر لپ تاپهای گرانقیمت دیگه دی ویدی رایترهم ندارند .!
آره راس میگه ... دیگه cd و DVD با وجود ابزارهای ذخیره سازی مثل هارد اکسترنال و هم چنین فناوری Cloud با سرعت دارن خداحافظی می کنن ... همین DVD Writer هم به ندرت استفاده میشه :)نقل قول:
اینو دانلود کن هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
آموزش patch هم هست تو صفحش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که در مورد باطری سوال دارن این لپ تاپ سیستمش ایجوریه که وقتی شارژش به 100 میرسه باید از شارژ بکنی تا بیاد رو 98 درصد.اونوقت که بزنی تو شارژ دیگه شارژ نمیکنه.
یه چیز دیگم اینه که وقتی لپ تاپ خاموشه بازم باطری مصرف میشه و وقتی میاد رو 95 درصد مجدد شروع به شارژ میکنه.
سیستم بسیار مسخره ایه ولی چیزیه که هست...
کلا یه سری مشکلا داره این لپ تاپ که تو ذوق میزنه.
به دوستان بر نخوره مزایاشو انکار نمیکنما خودم دارمش
برادر لازم نیس که بکنیش و روی 98 درصد دوباره بزنیش خودش یک روزه یا نهایت 2 روزه میاد روی 98نقل قول:
فقط این لپ تاپ اینطوری نیس همه باتری ها خود به خود شارژشون کم میشه
لپ تاپتون کاملا طبیعی هست برای من هم وقتی 100 میشه و فول شارژ میشه خودش در عرض چند روز میرسه به 94 و دوباره شروع میکنه به شارژ کردن
قیمتش مهم نیس.برام این مهمه که آیا واقعا بلوری زودتر خراب میشه؟نقل قول:
یارو چرت و پرت گفتهنقل قول:
شاید منظورش این بود ، خراب شد خرج عوض کردنش زیاد میشه
اصلاً چرا باید زود خراب بشه؟ دلیلی هم داشت؟
درودنقل قول:
تا حالا جایی ندیدم که باشه چون این حالت اپلیکیشن هست که بصورت انحصاری برای هر برندی یک سری APP کاربردی از شرکت سازنده ارائه میشه
چیزی که تو لپ تاپ های ایسوس بخصوص N55 و N56 طی تست و انباکس از این برند انجام دادم و منو اذیت کرد تعداد زیاد برنامه های از پیش نصب شده + استفاده از هارد های کند و سرعت کند سیستم هنگام بالا امدن و سرعت لود خیلی کند در اجرای برنامه ها هست واقعا هارد دیسک افتضاحی روی این مدل هست و اگه کسی هزینه اش رو داره SSD ببنده روش خیلی OK میشه .
اما در استفاده از تراشه های گرافیکی و کیفیت صدا و مقاومت بدنه ضمن بی توجهی به افزایش وزن دستگاه میشه گفت که ایسوس مناسب عمل کرده در این مدل . و شما هم پول همین 3 فکتور رو دادید
مرسی ممنون دادانقل قول:
ولی لینکش باز نمیشه....ادرس سایت رو ننوشتی
سال نو مبارک
ایشالله سال خوبی داشته باشید:n16:
من لینک رو کامل کپی میکنم فکر کنم بخاطر قوانین انجمن نمیاد
برو ----------
از اونجا دانلود کن مشکلی نداره
s o f t 9 8 . i r
فاصله هارو بردار!!!
نقل قول:مرسی درست شد :n16:نقل قول:
سلام بچه ها
بازم یه سوال دیگه دارم:n02:
موقع اجرای بازی همش مانیتورم ابی میشه و این ارور رو میه...چیکار کنم؟؟؟؟
video dxgkrnl fatal eror
درود دوستان
سال نو بر شما مبارک
حدود یک ماه پیش من بایوس لپ تاپ رو به ورژن 208 آپدیت کردم. و ویندوزم رو هم به 8.1 ارتقا دادم. الان می خوام که ویندوز رو Restore کنم. اما زمانی که Reset PC رو استفاده می کنم پیغام میده که درایو ریکاوری پیدا نمیشه. درایوهای هارد رو چک کردم و درایو ریکاوری که کمپانی درست کرده با حجم 20 گیگ هستش ولی خالیه و نمی تونم ویندوزم رو Restore کنم. دوستان ممنون می شم که راهنماییم کنید.
با تشکر
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کننقل قول:
آخرین آپدیتش ورژن 335.23 هست
دوست عزیز از کجا باید دانلود کنیم که بدون قندشکن بشه دانلود کرد چون سایت انویدیا تو ایران بدون قند شکن باز نمیشه؟نقل قول: