برای همون باختیم دیگه :n02:نقل قول:
برای این میگم با ترکیب اصلی که هم بازی جذاب بشه هم عیار تیم مشخص بشه.
Printable View
برای همون باختیم دیگه :n02:نقل قول:
برای این میگم با ترکیب اصلی که هم بازی جذاب بشه هم عیار تیم مشخص بشه.
شیلی با برزیل که امروز بازی داشت همون ترکیب بازی کرد و سانچز و ویدال از اول داخل بازی بودن که ما با دو گل تونستیم ببریم بازی بدون گل خورده :n04:
البته شیلی مقابل برزیل با ترکیبی متفاوت بازی کردنقل قول:
ایران مقابل شیلی خوب بود و میشه گفت کار بزرگی کرد ولی باید در نظر گرفت که برزیل تیم کامل شیلی رو یک بر صفر شکست داد
ترکیب اولیه شیلی به ترتیب مقابل ایران و برزیل به این صورته:
براوو - میلار - خارا - روکو - وارگاس - گونزالز - خوان کرنخو - فرناندس - اوریانا - فوئنسالیدا - پولگار
براوو - میلار - خارا - مدل - آلبورونز - ایسلا - آرانگوئیز - منا - ویدال - سانچز - هرناندز
شیلی در مقابل برزیل از ترکیب اصلیش استفاده کرد و به نوعی حریف رو جدی تر گرفت.
اما سرمربی شیلی با ترکیبی تیمش رو مقابل ایران به میدان فرستاد که با تیم اصلیش مقداری تفاوت داشت و این نشون میده بازی با ایران رو آنچنان که باید جدی نگرفته بود که شاید طبیعی هم بود و نمیشه بهش خرده گرفت.
احتمالا سرمربی شیلی بازی با ایران رو یک بازی تدارکاتی عادی دید که خواست از ترکیب دوم خودش و بازیکنانی که کمتر کنار همدیگه بازی می کنن استفاده کنه که هماهنگی بیشتری با هم پیدا کنن.
فقط امیدوارم سوئد با تمام قوا و با ترکیب اصلی مقابل ایران حاضر بشه ... :n01:
نیمه دوم بجز یکی دو تا بازیکن تیم تقریبا همون بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقابل ایران ترکیب هجومی تر بسته بودن مخصوص نیمه دوم که سانچز اومد داخل بازی
4-4-3
تو بازی برزیل ولی بازیکن دفاعی بهتر بود با سه بازیکن اصلیشون ولی تو بازی ایران 4 بازیکن دفاعی
این صحبت های مربی تیم سوئد هست که قابل توجه اونهایی که میگن کیروش دستاوردی نداشت
به گزارش "ورزش سه"، هارمن درباره مسابقه مقابل ایران در فرندز آرنای استکهلم می گوید: دو تیم خوب در زمین حاضر خواهند شد و
و احساس من این است که نمایش خوبی در انتظار ماست. ما ایران را در جامجهانی رصد کرده ایم و می دانیم که آنها در بازی آخرشان
شیلی را شکست داده اند، بنابراین به هیچ وجه بازی ساده ای در انتظار ما نخواهد بود
به گفته وی او همکار خود رینه المکوئیس را به اتریش فرستاده بوده تا بازی ایران مقابل شیلی را تماشا کند و المکوئیس به وی گفته
نمایش ایران او را به شدت تحت تاثیر قرار داده است بخصوص در نیمه اول که آنها دروازه شیلی را بارها به خطر انداختند و در
حملات سریع شان فوق العاده خطرناک ظاهر شده اند.
به گفته دستیار سرمربی شیلی ایران همچنین دفاع مستحکمی دارد و نمایشش به عنوان یک تیم فوق العاده است.
این مربی سپس درباره تیمملی سوئد می گوید: شرایط خیلی خوبی برای مسابقه با ایران داریم، همه بازیکنان در دسترس هستند و هیچ مصدومی وجود ندارد.
او درباره ستاره تیم ملی سوئد زلاتان ابراهیمویچ خیلی سیاستمدارانه و به روش سوئدی گفت: برنامه ای برای استفاده نکردن از زلاتان نداریم!
:n31:
دوستان بازی ساعت چنده؟
سشنبه 22 از شبکه 3نقل قول:
ساعت 22 به وقت خودمون.نقل قول:
جنس مصاحبه ها داره عوض میشه که دلیلش هم خیلی واضح هست ! شاید بیش از 80 درصد اهالی فوتبال (طرفدار - مربی - بازیکن و .. ) اعتقاد دارن رفتن کیروش اشتباه هست، اونم به دلایل متعدد.
مصاحبه اسلامیان، نائب رئیس اول فدراسیون :
اسلامیان:فدراسیون موافق جدایی کیروش نیست
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال ادعا مي کند که اين فدراسيون دوست دارد کيروش به کارش ادامه بدهد.
محمود اسلامیان در این باره به "ورزش سه" گفت: اول این را باید بگویم که اگر قرار باشد کیروش به فعالیتش در فوتبال ایران ادامه بدهد یا قطع همکاری کند، باید هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در این باره نظر بدهد. من می دانم که کیروش با آقای کفاشیان و دکتر اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال صحبت هایی داشته است اما چیزی که واضح است این است که هیات رئیسه فدراسیون باید تصمیم نهایی را بگیرد.
او ادامه داد: من فکر می کنم در فدراسیون همه دوست دارند کیروش در فوتبال ایران باقی بماند حتی می دانم که آقای کفاشیان خیلی تلاش کرده که کیروش طبق قراردادش به کار ادامه دهد. اما سوال اصلی اینجاست که کجای دنیا یک مربی در مورد حضور دو بازیکن در تیم امید نظر می دهد. ایشان خودش باید بداند که این موضوع هایی است که در فدراسیون فوتبال نسبت به آن تصمیم گیری می شود.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال ادعا می کند که این فدراسیون 4 خواسته از کیروش داشته است: ما از کیروش 4 خواسته داشته ایم که فکر نمی کنم این ها خواسته های زیادی باشند. اول ما از آقای کیروش خواستیم که یک مربی تراز اول ایرانی در کنار خودش تربیت کند تا اگر روزی او از فوتبال ایران رفت، یک مربی بتواند جایش را پر کند. نکته دوم این بود که کیروش بتواند نظارت جامعی بر تیم های پایه داشته باشد و در واقع برای این تیم ها برنامه ریزی کند تا ما بتوانیم در رده های پایه هم موفق باشیم. نکته سوم این بود که کیروش نباید با حرف کوچک یک بازیکن به هم بریزد و آنها را در لیست سیاهش قرار دهد. من فکر می کنم یک شرط مدیریت این است که یک مدیر بتواند حرف های مخالف و موافق خود را بشوند. اما نکته چهارم این است که اجازه بدهد سردار آزمون و جهانبخش در تیم امید بازی کند که این اصلا درخواست غیرمنطقی نیست.
اسلامیان در مورد اینکه خیلی ها جلسه کیروش با اسدی را دلیل جدایی این مربی پرتغالی از تیمملی ایران میدانند هم گفت: راستش را بخواهید من این موضوع را قبول ندارم، آقای اسلامیان فوتبالی است و حق داشته نظرش را در مورد کیروش بدهد. به همین دلیل من حس می کنم کیروش نمی توانسته از انتقاد اسلامیان اینقدر ناراحت باشد.
قطعا اینا تمام ماجرا نیست. صحبت هایی که کیروش در مورد دلایل رفتنش کرد خیلی فراتر از این 4 شرط بوده. در مورد شرط اول سرمربی تیم حق داره دستیارانش رو انتخاب کنه مگر اینکه تویه قراردادش اومده باشه. تحقق این شرط قطعا به نفع فوتبال ماست ولی یه موضوع نامشخص این وسط وجود داره. سابقا می دونیم که صالح و علی کریمی تویه تیم ملی بودن و دوام نیاوردن. اینکه مشکل از کیروش هست یا توقع بالای ایرانی ها نمی دونم.
بعید می دونم کیروش با شرط دوم مشکلی داشته باشه !
شرط سوم مضحکه ! یعنی می خوان به کیروش مدیریت یاد بدن ؟! این موضوع باید در جلسه های خصوصی مطرح و پاسخ کیروش دریافت بشه نه اینکه به عنوان یه شرط مطرح بشه ! + اینکه خوب می دونیم یکی از نقاط قوت کیروش ریشه کن کردن بازیکن سالاری بوده؛ پس شاید منظور آقای اسلامیان از "حرف کوچک یک بازیکن " چیز دیگه ای باشه !
در مورد شرط چهارم هم یه تعامل لازم بود نه شاخ و شونه کشیدن که بیان بگن کیروش باید و باید آزمون و جهانبخش رو به تیم امید بده ! اینجا بایدی وجود نداره؛ مسئولیت تیم ملی با کیروش هست نه کفاشیان و خاکپور ! این مسئله رو خیلی بهتر میشد حل کرد که در نهایت نه کیروش اینطوری واکنش نشون بده و نه تیم امید ضرر کنه.
در هر صورت امیدوارم اهالی فوتبال در صورت باخت به سوئد مجددا رنگ عوض نکنن !!
ساعت 22:00نقل قول:
در روز سه شنبه
................
مگه جهانبخش و آزمون رو خود كيروش كشف نكرده و به تيم ملي دعوت نكرده تا مطرح شن؟ اگه اينجوري باشه من بهش حق ميدم اين واكنشو نشون بده. خودشون مگه عرضه ندارن بازيكن كشف كنن؟ اين همه ادعا ميكنن ليگ برتر پر بازيكن مستعده پس كو؟
تيم اميد هم هنوز محك نخورده. اين دوتا بازي كه اصلا دستگرمي هم حساب نميشدن. بازي با عربستان نشون ميده اين تيم اميد ، اميدي بهش هست يا نه...
جهانبخش و آزمون کشف کیروش نیستننقل قول:
سردار آزمون توسط یکی از آشناهاشون (که الان سرمربی تیم روستوو روسیه است) به تیم روبین کازان روسیه معرفی شد.
اونا هم فیلم بازی هاش رو دیدن، ازش تست گرفتن و بعدش وقتی دیدن بازیکن جوون و مستعدی هستش باهاش قرارداد بستن.
جهانبخش هم زمانی که داماش توپ میزد توسط استعدادیاب های هلندی شناسایی شد و زمانی که عابدینی مدیرعامل داماش بود به تیم نایمخن پیوست.
بعد از پیوستن این دو بازیکن به این تیم ها، توسط کیروش به تیم ملی دعوت شدن!
خوب خوب ......خودشون ازهمین اول
پته خودشونو رواب ریختن .........یعنی چی
یعنی این که سرمربی مثل گوسفند یه گوشه علفشوبخوره ...........
هرساری فدراسیون بزنه رو تایید کنه
تادیروز میگفتن ایرانی اسطوره چرا مربی ایرانی این کارونمیکنه؟
حالا
کیروش باید مشکلات 30ساله فدراسیونو تو 2سال برطرف کنه به اصطلاح
تا ازعملکردش راضی باشن!!! یعنی عوامردیگه ای نداشت غیرازاون 4تادرخواست ..خوده کیروش گفته بود هرکی روخودم بخوام میارم ..خوشم نیادنمیارم یا.هرچی میگم بایدگوش کنیدوانجامبدید ..
جمع کن بروکیروش .....این فوتبال ازپایوست ویرانست
آقا من وسط این بحث یه پرانتز باز کنم و بپرسم زمان پخش بازی بعدی کی هست؟
ایران - سوئدنقل قول:
سهشنبه ساعت : 22:00
پخش زنده از شبکه سه
کیروش: بازی سوئد بازی خداحافظی من است
او که با رادیو سوئد حرف می زد در این باره توضیح داد: «در بازی با سوئد، برای آخرین بار روی نیمکت ایران می نشینم.» او گفت که استعفا نداده است: «من استعفا ندادم بلکه با مسئولان تازه فدراسیون فوتبال به توافق نرسیدم.»
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که تمایلی برای ماندن ندارد، گفت: «من بارها گفته ام که می خواستم بمانم و کارم را با ایران ادامه دهم اما در دیداری که با مسئولان تازه فدراسیون فوتبال داشتم به این نتیجه رسیدم که بهتر است همکاری مان خاتمه پیدا کند و من از تیم ملی جدا شوم تا آنها بتوانند با دست بازتری برای آینده ایران تصمیم گیری کنند.»
کی روش سپس درباره بازی با سوئد توضیح داد: «این مسابقه تجربه بین المللی بازیکنان را بیشتر می کند. بی شک ایران در آینده از این تجربه برای مقابله با حریفانی چون ژاپن، استرالیا و کره جنوبی استفاده می کند.»
او درباره تیم ملی سوئد هم گفت: «این تیم بازیکنان نامداری دارند. سوئد یک تیم حرفه ای است. از اینکه چنین فرصتی دست داد تا مقابل چنین تیمی قرار بگیریم، بسیار خوشحالم. نتیجه هر چه باشد، مهم نیست چراکه برای ایران بازی مقابل چنین تیم هایی خودش یک برد است.»
سرمربی پرتغالی در پایان از هواداران ایرانی تعریف کرد: «هر جا می رویم انگار در خانه خودمان هستیم. ایرانی ها خونگرم و فوتبالدوست هستند و تیم ملی را هیچگاه تنها نمی گذارند. امیدوارم بازی خوبی را مقابل سوئد انجام بدهیم تا جواب محبت های این هواداران را بدهیم.»
سلام
دوستان بازی امشب رو چه شبکه ای پخش میکنه بغیر از بین اسپورت .
بررسی کارنامهٔ کیروش در ایران که سایت فرارو زده خیلی جالب دقیقا همون نکته مهم که مربی سوئد زده بازترش کرده
همهٔ شواهد و قراین خبر از پایان حضور کارلوس کیروش در ایران میدهند. به همین دلیل بهجاست که از خود بپرسیم کیروش چه کارهایی برای فوتبال ایران انجام داد؟ که این سوال، پرسشِ مخالفان کیروش هم هست که دائم به طعنه میپرسند و خودشان جواب میدهند: «هیچ».
اما آیا واقعا حضور کیروش با نبودش یکسان بود؟ برای جواب منصفانه باید «دستاوردهای» تیم ملی در مدت حضور کیروش را تحلیل کرد. بهتر است فراموش کنیم که وی چه سابقهای داشته، چون قرار است فقط به پیشرفتهای فنی تیم ملی بپردازیم.
فوتبال ایران بعد از انقلاب در جام ملتهای آسیا تا ۱۹۹۶ همیشه مدعی بود و معمولا تا نیمه نهایی بالا میآمد. اما جام جهانی را به رقبا واگذار میکرد. در جام ملتهای ۱۹۹۶ وقتی چندین ستارهٔ جوان دل ایرانیها را بیدار کردند، امید حضور در فرانسه ۹۸ زنده شد.
ایران به فرانسه رفت و آنجا بهترین نتیجهٔ تاریخ در جام جهانی را کسب کرد. البته همه میدانیم که اگر دخالتهای بیجا نبود و ایویچ سرکارش باقی میماند به احتمال زیاد از گروه صعود هم میکردیم. در چه سالی؟ سال ۱۹۹۸. دورهای که از نظر بسیاری از آنالیزورهای فوتبال دنیا پایان فوتبالی بود که به دو چیز متکی بود. تکنیک و قدرت بدنی. جوانان ایرانی تکنیک را داشتند. ایویچ هم قدرت بدنی را بالا برد تا بتوانند با همهٔ توان بجنگند.
اما از سال ۲۰۰۲ فوتبال وارد مرحلهای شد که محاسبات فنی جای تکنیک را گرفت و فوتبال دو ستون جدید پیدا کرد. تاکتیک و قدرت بدنی. مهمترین نشانهاش حضور آلمان جوان در فینال جام جهانی بود. برزیل هم جز انگلیس که آن را به مدد ضربهٔ بینظیر رونالدینهو برد، تا بازی فینال حریف بزرگی نداشت. در واقع اینجام، مرحلهٔ گذار بود. مرحلهای که نوید تغییر ساختار فوتبال را در آینده میداد.
ایران هم مربی خوبی استخدام کرد. کسی که کراواسی را سوم جهان کرده بود. بلازویچ چهرهٔ مهمی برای فوتبال ایران است. نسلی که او به فوتبال ما معرفی کرد، تا یک دهه بازی میکردند. بیانصافی است اگر بگوییم چون بلازویچ تیم ایران را به جام جهانی نبرد، پس هیچ دستاوردی نداشت. چون هدف ارگان فوتبال هیچ کشوری در صعودها و قهرمانیها خلاصه نمیشود. مهمتر از همه ساختن پایههای فنی و تاکتیکی است که بتواند تا چندین سال تیم را تغذیه کند.
بلازویچ این کار را کرد و ما نتیجهٔ زحماتش را در صعود به ۲۰۰۶ آلمان و سومی در جام ملتهای آسیا دیدیم. با یاد آوری این نکته که برانکو دستیار وی بود و تقریبا همان مسیر را ادامه داد. پس از برانکو بحث تعلیق بزرگترین ضربه را به فوتبال زد. در واقع جنگها و جدلهای بیپایان اهالی فوتبال تا قبل از جام جهانی ۲۰۱۰ مبین همه چیز بود. فوتبال صاحب نداشت. و انتظار صعود به جام جهانی بیهوده بود.
نسل طلایی ۹۶ کاملاً محو شده بود. حاشیههای فراوان افرادی مثل کریمی، مهدوی کیا و هاشمیان را از فضای فوتبال ایران زده کرده بود و با خداحافظی بسیاری دیگر عملاً دست تیم ملی در سال ۲۰۱۱ خالی بود. منظورم بازیکنهایی است که تجربه بازی ملی یا حضور در اروپا داشته باشند. در چنین موقعیتی کارلوس کیروش سرمربی ایران شد.
اما اگر به این سیزده سال در فوتبال جهان نگاهی بیندازیم، مسئلهای که به شکل عجیبی دیده میشود این است که «دانش تجزیه و تحلیل بازی فوتبال» رفته رفته حرف اول و آخر را زد. سرمربیها تبدیل به مهندسهایی شدند که باید همه چیز را طبقه محاسبات از پیش تعیین شده به زمین میفرستادند. لازم بود برای هر متر زمین برنامه و تحلیل داشته باشند. پس یک سرمربی خوب کسی بود که با دانش روز فوتبال آشنا باشد. در فوتبال باشگاهی هم همینطور بود. تنها باشگاههای موفق ایرانی در آسیا، یعنی سپاهان و ذوب آهن به مدد همین اهرم تا فینال آسیا رفتند.
مربیهای با دانش چه کار میکردند؟ اول شناسایی ظرفیت بازیکنهای آن منطقه. دوم انتخاب سیستمی از بازی که با این ظرفیت همخوانی داشته باشد. سوم انتخاب بازیکنهایی که به درد این سیستم بخورند. چهارم آموزش تمهیداتی که بازیکنها باید رعایت کنند تا به نقطهٔ مطلوب سرمربی برسند.
در مورد فوتبال اروپایی این چهار مرحله سریع طی شد، چون دانش فوتبال ریشه در فوتبال اروپا داشت. اما در فوتبال ایران وجود سرمربی خوب تنها سه مرحلهٔ اول را تضمین میکرد ولی برای تکمیل ماجرا باید چند عامل دیگر هم باشد. اول وجود یک آکادمی فعال و منظم که بازیکنها را از همان ابتدا با اصول صحیح آموزش دهد. دوم باشگاههایی که براساس اصول حرفهای اداره میشوند. سوم کمپهای تمرینی حرفهای.
بدون تعارف فوتبال ایران از هر سه موارد فوق الذکر بیبهره است. پس وقتی کیروش به ایران آمد با این وضعیت روبرو شد. زیرساختهای ضعیف. نبود کمپ استاندارد حتی برای تیم ملی. باشگاههای آماتور که ظاهر حرفهای دارند و بازیکنهایی که در مسائل اولیه فوتبال دچار مشکل هستند. کیروش متوجه شد که فوتبال ایران ژست تهاجمی دارد اما همیشه در دفاع دچار مشکل است.
تقریباً همهٔ جوانها آرزوی مهاجم شدن دارند اما دفاع چپ استاندارد بسیار کم است. عطش حمله و گلزنی، هم در بازیکنها زیاد است هم در تماشاگران. از طرفی همین مخاطبان فوتبال دائم بعد از هر گلی که میخوردیم زمزمه میکردند. «خیلی راحت گل میخوریم» پس اوضاع ایران طوری نبود بتوان سیستمی جدید تعیین کرد. از نقطهٔ صفر باید شروع به کار میکرد.
ابوذر نوغانی جوان ایرانی است که در انگلیس مربیگری فوتبال را به اصولیترین شیوهٔ ممکن و در یک دانشگاه چند سالی هست که شروع کرده. او تاکید میکند در آموزش فوتبال به یک تیم، یا آموزش به یک مربی اول باید دفاع کردن را یاد داد. بعد به ضد حمله و پس از آن حمله کردن. یعنی تیمی که دفاع خوبی ندارد، نمیتواند حملهٔ خوبی داشته باشد. در واقع چنین حملهای بیشتر احساسی است که میتواند به راحتی مغلوب شود.
شبیه تیم برزیل و آرژانتین در جامهای جهانی ۲۰۱۰. در واقع یک تیم یک سیستم است که سه کار دفاع و ضد حمله و حمله را باید به درستی انجام دهد. تیمی که دفاع خوبی ندارد قطعاً سیستمش معیوب است.
با چنین نگرشی دفاع کردن و حمله کردن وظیفهٔ همهٔ تیم است نه چند نفر خاص. همهٔ تیم ابتدا باید دفاع کردن را یاد بگیرند بعد ضد حمله و بعد حمله کردن. کی روش برای پیاده کردن این اصل اولیه در فوتبال ایران کار سختی داشت. چون ژست تهاجمی فوتبال ایران به این سادگی شکسته نمیشد.
این کار چیزی حدود دو سال طول کشید تا اینکه در سه بازی پایانی مقدماتی جام جهانی که نه امتیاز کامل را کسب کردیم، خواسته کی روش محقق شد. بدون گل خورده و نه امتیاز. پس قدم اول یعنی ساختن یک سیستم دفاعی مناسب برداشته شده بود.
باید توجه داشت که ساختن سیستم دفاعی به این معنا نیست که قرار است بعدا سیستمی هم برای تهاجم ساخته شود. بلکه همین سیستم است که توان حمله را پیدا میکند و میتواند با تمرکز بسیار بالا هر دو کار را انجام دهد. شبیه تیم آلمان در ۲۰۱۴ که این کار را در بهترین شکل ممکن انجام میداد.
پس کیروش در یک سال باقی مانده تا جام جهانی به دو مسئله فکر کرد. اول تثبیت این سیستم در دفاع و آموزش ضدحملههای اصولی. متاسفانه تحریمها اجازهٔ بازیهای تدارکاتی مناسب را از ایران گرفت و کیروش با ابزار نامرئی در دو ماه مانده به جام جهانی تیمی ساخت که در جام جهانی «تیم» بود.
در بازی با نیجریه دقیقاً آن سیستم دفاعی به درستی کارش را انجام داد. البته بدون ضدحمله. در بازی با آرژانتین این سیستم با ضد حملههای اصولی و دقیق همراه شد و باعث شد تیم ملی با بدشانسی و کمک داور از آرژانتین شکست بخورد. در واقع نکتهٔ مهم این نبود که ضربهٔ دژاگه به تیرک خورد. بلکه نکتهٔ اساسی این بود که توپ چطور در آن موقعیت به دژاگه رسید.
وقتی ایران و آلمان در بازی دوستانه در سال ۲۰۰۴ در ورزشگاه آزادی بازی کردند، بکن بائر هم آنجا بود. بعد از بازی مجری شبکه zdf از او پرسید «نظرت راجع به ایران چیه؟» جواب بکن بائر خلاصهٔ همهٔ تحلیلها دربارهٔ تیم ملی تا قبل از ۲۰۱۱ بود. او گفت: «ایران آنقدر پیچیده بازی میکرد که اکثر اوقات خودش هم متوجه شیوهٔ بازیاش نمیشد» :n29::n09:
برای ما نکته مهم در بازیهای نیجریه و آرژانتین این بود که همه دیدیم ایران آشفته بازی نمیکرد. منظم بود. همه چیز طبقه برنامه. برای ما مهم نیست که داور پنالتی را نگرفت. برای ما ایجاد صحنهٔ پنالتی مهم است. اگر دوباره به بازی ایران و آمریکا ۹۸ نگاه کنید خواهید دید که این آشفتگی آن روز هم بود. اما در بازی با یوگسلاوی به مراتب کمتر بود. بنابراین ارزش بازیهای منظم مثل بازی با یوگسلاوی، نیجریه و آرژانتین برای آینده فوتبال ما به مراتب بیشتر از برد استرالیا و آمریکا است.
چون اگر این نظم پیگیری شود نتیجه ساختن تیمی در استانداردهای جهانی است. مثل ترکیه. با اینکه چند دوره به جام جهانی و جام ملتهای اروپا صعود نکرده اما به راحتی با تیمهای بزرگ دنیا بازی تدارکاتی برگزار میکند و اکثر بازیکنهایش در جام باشگاههای اروپا حضور دارند. فردا اگر ترکیه به جام جهانی صعود کند، همه به او به عنوان مدعی صعود نگاه میکنند.
پس ایران در جام جهانی سیستم دفاعی را تثبیت کرد و ضد حملههای اصولی را یاد گرفت. جام ملتهای آسیا بهترین فرصت برای شروع قدم سوم بود. یعنی حمله کردن. بازی تدارکاتی نبود.
پس کیروش که میخواست در عین حال نسل جدیدی معرفی کند، از سه بازی اول به عنوان میدانی برای آموزش قدمهای اول و دوم به جوانها استفاده کند. جوانهایی که استعداد بالایی داشتند و همان سه بازی کافی بود.
بازی با عراق اولین باری بود که تیم ملی وارد انجام مرحلهٔ سوم شد. یعنی حمله کردن اصولی. در واقع آن حملههایی که تا پیش از این بازی میدیدیم بیشتر محصول روحیه تهاجمی فوتبالیستهای ایرانی بود و غیر قابل اجتناب. اما حمله کردن اصولی یعنی تهاجمی که به موقع به دفاع تبدیل شود و به موقع ضد حمله کند از بازی عراق شروع شد. تیم ملی یک سیستم واحد بدون نقص بود که اجازه هیچ کاری را به تیم مقابل نمیداد.
اما حیف و صد حیف که این بهشت کیروش ۴۲ دقیقه بیشتر دوام نیاورد. نداشتن بازی تدارکاتی کار دستمان داد. در سمت چپ پولادی و حاج صفی عالی بودند اما فرصتی نبود که ترکیب حاج صفی و امیری امتحان شود. پس همه چیز فروریخت و نیمه دوم از نظم خالی شد. قطعا اگر بازی تدارکاتی داشتیم این ضعف به چشم نمیآمد. وقتهای اضافی بازپس گیری آن بهشت بود. آن هم از به مدد احساسات.:n30:
پس اگر کسی بپرسد که کیروش چه کاری انجام داد؟ میتوان به راحتی گفت: «بنا کردن یک کوه بزرگ آن هم فقط با یک قاشق غذاخوری». در حالی که بقیه کشورها همهٔ امکانات را در اختیار سرمربی تیم ملیشان قرار میدهند، ما به کیروش یک قاشق دادیم و از او خواستیم با همین ابزار ساده در مدتی کوتاه کوهی بلند بنا کند. البته او نه نگفت و هر روز چند قاشق روی زمین صاف ریخت. تا اینکه آرام آرام این بنا بزرگ شد.
میشد این پروسه را ادامه داد و بدون اذیت کردنش راه را برای ساخته شدن کامل تیم ملی هموار کرد. او تقریباً همهٔ راه را رفته بود. اما با رفتن او که به نوعی فرار از موقعیتی نامناسب است، با اینکه میتوان تا حدود زیادی مطمئن بود که سیستم دفاعی و ضد حمله تا چند سال آینده کار میکنند اما نمیتوان به ادامه این راه و تکمیل آن امیدوار بود.
در پایان جز تاسف چیزی نمیتوان گفت در حق کسانی که با عنوان «کارشناس» «مربی» یا «پیشکسوت» تنها به خاطر منافع شخصی همهٔ این دستاوردهای مهم را نادیده میگیرند و در حق کشورشان ناخواسته دچار ظلمی بزرگ میشوند. :n34:
گفته بکن بائر دقیقا چیزی که در تیم امید الان میبینیم
نقل قول:
شبکه دیگری که در ایران بیم داشته باشد نیست
دوستانی که شمال غرب هستند چک کنند TV4 (SWEDEN) HD جهت ASTRA 4A رو اگر بتونند دریافت کنند بازی رو پخش میکنه
اما احتمالا فرکانس فید بازی هم مشخص میشه که بشه به راحتی و رایگان بازی رو دید
سلام
دوستان با رفتن کی روش دیگر دیدن فوتبال ارزشی نداره ...مسئول اصلی ورزش ایران 100 نفر هستند !! که هر کی یک سازی میزنه ..
کیروش یه چیزی هم بدهکار شد :n08:
دبیری: کیروش دوست دارد در فوتبال ایران بماند
شهرام دبیری در این باره به "ورزش سه" گفت: اصلا اینطور نیست که کی روش دوست داشته باشد از فوتبال ایران برود. من خودم پیش عید برای سفر به فرودگاه رفته بودم که آنجا کی روش را دیدم. کی روش به من گفت دوست دارد در فوتبال ایران بماند و تنها عده ای هستند که دوست ندارند من به کارم ادامه دهم.
او در پاسخ به این سوال که موضع فدراسیون فوتبال در مورد جدایی کی روش از فوتبال ایران چیست هم گفت: اصلا در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال صحبتی در مورد جدایی کارلوس کی روش نشده است و این حرف ها همه در حد شایعه است. در آخرین جلسه هیات رئیسه که من هم حضور داشتم، قرار شد کی روش به کارش ادامه بدهد و هنوز هم اتفاق جدیدی نیفتاده است.
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ در مورد ناراحتی کی روش از جلسه ای که با اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال داشت هم گفت: آقای کی روش کمی از انتقادهایی که به او شده بود دلخور است. البته من فکر می کنم فدراسیون فوتبال حق دارد که گزارشی از عملکرد سرمربی تیم ملی داشته باشد.
بهروان: کی روش برود باید غرامت بدهد
غلامرضا بهروان در این باره به "ورزش سه" گفت: هم فدراسیون و هم کی روش می توانند قراردادشان را یک طرفه فسخ کنند اما یک شرط وجود دارد و آن هم این است که کسی که قرارداد را یک طرفه فسخ کرده باید غرامت بدهد. بنابراین اگر کی روش بخواهد از فوتبال ایران برود، باید به فدراسیون فوتبال غرامت بپردازد.
او همچنین ادعا می کند که فقط هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می تواند درباره جدایی کی روش تصمیم گیری کند: من قبلا هم گفته ام که اشخاص نمی تواند در مورد جدایی کی روش اظهارنظر کنند یا بگویند ایشان باید بماند یا برود. فقط هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است که می تواند تشکیل جلسه بدهد و در این باره تصمیم قطعی بگیرد.
عضو هیات رئیسه فدراسیون ادامه داد: تا حالا کوچکترین بحثی در مورد جدایی کی روش مطرح نشده است. تصمیم هیات رئیسه هم پیش از عید بر ادامه کار آقای کی روش بود و بنابراین فکر نمی کنم فدراسیون فوتبال مخالف حضور او باشد.
اما نکته عجیب اینجاست که با وجود اینکه کی روش اعلام کرده بعد از بازی با سوئد از هدایت تیم ملی کنار می کشد سازمان لیگ در حال بررسی برنامه پیشنهادی او در سال 94 است. بهروان در این باره توضیح می دهد: ما با رفتن آقای کی روش کاری نداریم. ما باید برنامه هایمان طبق خواسته های سرمربی تیم ملی اجرا کنیم در مورد اینکه آیا کی روش می رود یا می ماند بهتر است آقای کفاشیان جواب نهایی را بدهد.
ای بابا چرا شبکه 3 نشون نمیده شبکه ورزش نداریم که ! کدام شبکه ها رایگان میشه دید ؟؟؟
کی روش صد در صد رفتنیه . این حرف و حدیث ها رو هم میزنن که بگن اره ما میخواستیمش اما خود کی روش خواست بره و ادم بی معرفتیه . بازم مثل همیشه به جای حل مسئله ، صورت مسئله رو پاک میکنن .
کی گفته بازی شبکه سه پخش نمیشه ؟ تو برنامه ش بود چند ساعت پیش که :n13:نقل قول:
از چند روز پیش برنامه هام رو جوری چیده بودم که امشب حتما خونه باشم بازی ایران و سوئد رو ببینم
الان می بینم شبکه سه بازی ایران رو قرار نیست پخش کنه!:n27:
آنتن رو خالی گذاشتن که برنامه وزین "در حاشیه" رو بتونن پخش کنن!
توی سایت ورزش 3 نوشته که معمولا اون جا برنامه رو درست می زنهنقل قول:
احتمالا هم به خاطر این سریالای نوروزی بوده!
کارشون یکمی عجیبه چون درسته بازی دوستانه ست ولی بازی با تیمی مثل سوئد مطمئنا برای همه جذابه
البته شبکه ورزش رو دیگه تقریبا همه تی وی ها می تونن بگیرن و نیازی هم به گیرنده دیجیتال نیست :دی
شبکه ورزش ما پارازیت داره مث اینکه...نقل قول:
بعید میدونم پخش نشه . در حاشیه که همینطوریش ساعت 11 قراره پخش بشه . خیلی راحت میتونن نیم ساعت بعد نشونش بدن . فکر نکنم به خاطر اون بازی رو پخش نکنن . بازی با شیلی چون بعد از سریال بود تاخیر خورد اما اینو باید حداقل شبکه ورزش پخش کنه . اصلا انگار یه دشمنی ای با شبکه ورزش دارن که هیچی رو بهش نمیدن واسه پخش .
شاید با تاخیر شبکه سه هم نشون بده :n01:
پ.ن: نمیدونم این امید عربستان چی داره که نمیتونن یه گل بزن بهش مثل بازی لیگ کسل کنندس
الان نزدیک بود گلم بخوریم دقیقه ۶۶ موقعیت ها تقریبا ۲ حدودا:n29:
خوردیم دقیقه ۷۰ با این تیم اشفتشون
عيار تيم اميد هم مشخص شد. از پس عربستاني كه با افغانستان مساوي كرده بود بر نمياد !
اين همه به به چه چه ميكردن اين بود؟ عربها اواخر نيمه دوم خيلي بهتر دارن بازي ميكنن.
اين تيم اميد توي مرحله بعد هيچ حرفي در مقابل ژاپن كره و امارات نداره و بازم حذف ميشه...
ويرايش:
خوب دوتا گل خوردن. (اين تيم حتي دفاع اتوبوسي هم بلد نيست)
به خاطر دوتا بازيكن كمترو بيشتر گند زدين به تيم ملي بزرگسالان اينطرف هم هيچ غلطي نكردين...
رسما خــــــــــــــــــــــاك بر سرتون. حتي مثل افغانستان هم نتونستين يه مساوي بگيرين...
تا الان
امید عربستان:2
امید ایران:1
هوررررررررررررراااااااااا ا:n19::n19:!!
شبکه ورزش که پخش می کنهنقل قول:
بحث اینجاست که چرا شبکه سه نباید پخش نکنه؟
شبکه ورزش با این که اسماً شبکه سراسریه ولی میلیون ها نفر تو کشور مون هنوز نمیتونن این شبکه رو ببینن.
زیر نویس کرد از شبکه ورزش پخش میشه !نقل قول:
نقل قول:
آقا گير داديا ، شبكه 3 كه از چند روز پيش داره تبليغ ميكنه زمان پخش بازيو. ولي ظاهرا جديدا اين بازي رنگ و روي سيسي گرفته شايد يهو با تاخير پخش بشه...
پخش بازی ایران و سوئد از 17 شبکه تلویزیونی دنیا (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
به گزارش ایسنا، در حالی قرار است بازی امشب از 17 شبکه تلویزیونی دنیا پخش شود که نخستین رویارویی تاریخ فوتبال ایران و سوئد با تصمیم مسوولان صداوسیما قرار است تنها از شبکه ورزش پخش شود و هموطنانی که دسترسی به این شبکه ندارند از تماشای این بازی مهم محروم خواهند بود.
خوب خاک پورهم خاک خورد :n02:
امید ایران از عربستان باخت :n19:
در این ضیافت ناهار که هوشنگ مقدس سرپرست تیم ملی به همراه و مدیر رسانه ای تیم ملی در آن حضور داشتند، رییس فدراسیون فوتبال سوئد از حضور تیم ایران در این کشور تقدیر کرد.
دیگر مهمانان ویژه این ضیافت لنارت یوهانسون رئیس سابق یوفا و نایب رئیس پیشین فیفا، دبیرکل فدراسیون فوتبال سوئد و شهردار منطقه سولنا بودند.
رییس فدراسیون فوتبال سوئد با اشاره به قدرت فوتبال ایران و عملکرد این تیم در رقابتهای جام جهانی گفت: بازی برابر ایران یک بازی خاص برای ماست. امروز صبح که رادیو ملی سوئد را گوش می دادم اعلام شد که بازی امشب از دو شبکه تلویزیونی در سوئد پخش می شود. قرار است در یک شبکه گزارشگر و کارشناس به زبان سوئدی صحبت کنند و در شبکه دیگر یک کارشناس به همراه گزارشگر فارسی زبان این بازی را برای مخاطبان تفسیر کنند. این برای اولین بار است که چنین اتفاقی می افتد و رخدادی بسیار جالب توجه است. :n38::n09:
متن بخونید چقدر نوشابه باز کردن حسابی میخوان بترکون نکنه برای کیروش خواب دیدن (کیروش نرو :n14:)
تیم امید هم در اولین بازی جدی خودش بازی رو به عربستان باخت ! باز خوبه آزمون و جهانبخش هستن وگرنه تمامی کاسه و کوزه ها تویه سر کیروش میشکست ! مقصر خاکپور و یا بازیکنان نیست، مقصر اون فدراسیون نشین هایی هستن که انتظار و توقع دارن با 2 تا اردو و 4 تا بازی تدارکاتی همین امسال برن المپیک !! پس نقش برنامه ریزی بلند مدت، سرمایه گذاری و آینده نگری چیه ؟! تا کی می خوان صرفا رزومه خودشون رو پر کنن؟ این حکایت کل فوتبال ماست !
مصاحبه کفاشیان، گودرزی و اسدی هم جالبه :
اسدی: کی روش، تمایل به رفتن دارد
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا اسدی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، پس از پایان بازی امیدهای ایران و عربستان در بین خبرنگاران، درباره این بازی گفت: بالاخره در هربازی برد و باخت وجود دارد، انشاالله پس از صعود به مرحله بعد، با تمرین بیشتر، تیم امید بتواند به المپیک صعود کند.
وی در ادامه در رابطه با تعویض دبیرکل و تاثیر آن برروی صعود تیم امید گفت: این موضوع به دبیرکل ربطی ندارد، مسئله صعود و پیروزی در میدان، به کادر فنی مربوط است و ما هم سعی کردیم کارهای مربوط به خودمان را به درستی انجام دهیم.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در رابطه با کادر فنی تیم امید و محمد خاکپور گفت: ما کادر فنی مجربی در تیم امید داریم و هر پنج مربی حاضر در این کادر از بهترین و مجرب ترین مربیان ایران هستند و ما به آنها اعتماد کامل داریم.
اسدی در پایان راجع به جدایی کارلوس کی روش گفت: ایشان خودش می خواهد برود و ما تصمیم به پایان همکاری با وی نداشتیم، آقای کی روش خود عنوان کرد که دیگر نمی خواهد در ایران به مربیگری بپردازد و نوار ضبط شده آن نیز موجود است.
مسئله اصلا پیچیده نیست. وقتی اون حرف ها رو به کیروش می زنید، واسش شرط و شروط می ذارید و توقعاتش که واسه پیشرفت فوتبال خودمون هست رو برآورده نمی کنید، خب هر کس دیگه ای هم بود می گفت می خوام برم !! این حرف ها همش بازی با افکار عمومی هست. توپ رو تویه زمین کیروش انداختن تا در نهایت وجه خودشون خراب نشه چون خوب می دونن الان یه ایران پشت کیروش هست !
مبارک باشه آقای گودرزی
تیم ملی امید ایران با وجود دوم شدن تو گروه C به مرحله بعدی صعود کرد!