ADSL2 منظورم بودمنقل قول:
Printable View
ADSL2 منظورم بودمنقل قول:
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 1022 kbps
DSL Downstream Rate: 4091 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 128 dB 66 dB
DSL Attenuation: 209 dB 364 dB
DSL Transmit Power: -383 dBm -407 dBm
--- DSL Information ---
DSL Mode: G.dmt
DSL Upstream Rate: 1024 kbps
DSL Downstream Rate: 4096 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 110 dB 186 dB
DSL Attenuation: 225 dB 363 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
اینم یه گزینه دیگه
ADSL2 گزینه بهتر هست
این خط بالا سیم مخابرات مستقیم داخل فیش خورده
حالا به نظر شما با این کیفیت این خط 9 مگ رو ساپورت میکه؟
از نظر نویز خیر مشکلی ایجاد نمیکنه ولی ممکنه کیفیت خطتون پایینتر بره باعث قطعی بشه.شما برای تست 48 ساعت رو 9 مگ ببندین بعد از این مدت اگر قطعی نداشتی که هیچ اگر هم قطعی داشتی باید برگردی رو 4 مگ.نقل قول:
فکر نکنم خطتون ساپورت کنه.ولی امتحانش ضرری نداده
خط رفت رو 9 اما با اینکه نویز خط خیلی زیاد نشده اما سرعتم بشدت کم شده
--- DSL Information ---
DSL Mode: ADSL2+
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 9216 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 275 dB 72 dB
DSL Attenuation: 209 dB 360 dB
DSL Transmit Power: -379 dBm -415 dBm
9 مگ بستی کیفیتت بهتر شد:n02:نقل قول:
سرعتت چقدره؟نوسان داری؟
اصلا تست سرعت نمیشه گرفت یعنی اونقدر مزخرف شده وارد اسپید تست نمیشه
تو مدلهای مختلف هم تست کردم
زنگ میزنم برگشت بزنن رو همون 4 مگ
من تو پست قبلیم گفتم که خطت نمیتونه تحمل کنه.ولی ممکنه مشکل سراسری باشه.با دانلود منیجر چقدر نشون میده؟نقل قول:
در نوسان از 5 تا 90
قبلا 450
پس بگو بیارنش همون 4 مگ.ببینید که بقیه مشترها هم مشکل دارن امروز یا نه.اگر خطتون نمیکشید ای نپهنای باند رو باید سرعتتون مثلا700تا900 نوسان زیاد داشت یعنی روی یک سرعتی نبود حتی مثلا میومد رو 500.ولی این سرعت یه خورده مشکوک میزنه .ولی خوب بگو بیارنش رو 4 مگ ببین سرعتت خوب میشه یانهنقل قول:
کیفیت خطت خوبه ولی نویز یکم میشه گفت بالاستنقل قول:
ممنون میشه بگین SNR کجاست؟نقل قول:
downstream marginنقل قول:
آیا SNR و نویز به ISP هم مربوطه یا فقط به سیم کشی داخلی و مرکز مخابراتی ربط داره؟ یعنی اگه من الان از یه ISP دیگه اینترنت بگیرم (دقیقا با همون سرعت) ممکنه کیفیت خط و نویزم تغییر بکنه؟
الان این وضعیت خط منه. این خط 8 رو جواب میده؟ و اینکه میخوام از یه ISP دیگه بگیرم ممکنه شرایط متفاوت باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 مگ رو میشه گفت اره میشه.نقل قول:
نویز فقط و فقط به سیم کشی و مرکز مخابرات مربوط نیست.بلکه 50% مربوط به مشترک و مخابرات هست و 50% دیگه به خود آی سی پی بر میگرده.ممکنه وضعت بدتر بشه و ممکنه خیلی خوب بشه.بستگی هب تجهیزات اون شرکت در همون مرکز داره
دوست عزیز جناب djmokhtar جواب ندادی؟نقل قول:
دوست من جناب hossein019940 من موقعیکه روی 4مگ بودم snr خطم از این دوستمون که بهش گفتی خطش 8مگ رو میکشه بهتر بود اما اشکم در اومد و کل سیمکشی داخل را عوض کردم و مخابرات اومد کابل کشی توی کوچه رو هم درست کرد تازه تونستم با نویز نسبتا زیاد برم روی 6 مگ.اونوقت چطوری این دوستمون میتونه بره روی 8مگ.من الان اگه بخواهم روی 6.1 مگ هم بروم به خاطر نویز نمیتوانم چه برسه به 8مگ.یکبار دیگه مشخصات مودمم رو موقعیکه مثل این دوستمون روی 4 مگ بودم براتون میزاررم با یکی ایشون مقایسه کنید و بگید آیا به نظر شما خط من هم توانایی روی 8 مگ رفتن رو داره یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نگفتم که خط شما نمیکشه.گفتم چون نویزتون بالاست ممکنه از شرکتت براتون نبندن و در مورد اون دوستمون هم بهشون گفتم که کیفیت خطتون با snr 15 و نویزشون 20 گفتم که خوبه ولی ممکنه مشکل براتون ایجاد که بشه که خودتون هم نتیجش رو دیدین.شما هم میتونی خطتون رو 8 مگ ببندین ولی نویزتون بیشتر میشه و باعث قطعی میشه.نقل قول:
از چه شرکتی سرویس دارین؟
چون بیشتر شرکتها اول نویز رو میسنجن و بعد پهنای باند رو روی خط مشترک ست میکنن.
نویزتون اگر یکم کمتر میبود حدودا 35 یا حتی 40 میشد ولی با این اوضاع به نظر من که پهنا رو بالا نبرین بهتره.
از دم در هم همین نتیجه بود؟
ممکن هست که مشکل نویزتون یا از مرکز یا از شرکتون باشه چرا سیم کشی رو تعویض کردین.
اما در مورد این کاربرbehrad66
شما نویزشون رو ببینید که پایینه و کیفیتشون هم مناسبه البته نه در حد کیفیت خط شما.شما نویزتون زیاده.
میتونی امتحان کنید خط رو ببرین رو 8 ببینی نتیجتون چی میشه
نه ممنون دوست عزیز.امتحان کردم.خط من به علت نویزی که دارد 8 مگ را نمیکشد و مرتب قطعی دارم.همین 6 رو هم پدرم دراومد تا وصل شد و نویزم اجازه داد.من مشترک صبانت هستم و فاصله ام با مرکز مخابراتی 2.5 کیلومتر است.نقل قول:
وضعیت خظم چطوره 8 مگ رو می کشه؟
بدک نیستنقل قول:
ولی بعید میدونم 8 مگ روش جواب بده
دوستان وضعیت چطوره؟ گاهی اوقات سرعتم در حد تیم ملی پایین میاد !
کیغیت خطتون بالاست و مشکلی نداره. اون افت سرعت مربوط به شرکت اینترنتتون میشه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
سلام و درود بر دوستان
مقاله ای را در این رابطه به زبان انگلیسی پیداکردم که میزان فاصله را نسبت به میزان نویز و میزان پهنای باندی را که میتوانید در اختیار داشته باشید را مشخص کرده است
دوستان الان 8 مگ رو می کشه؟
از نویزتون که مشخصه براتون یکم مشکلی پیش میاد.ولی چون نویزتون بالاست فکر نکنم شرکت براتون این کار رو انجام بده.خطتون میتونه 8 مگ رو بکشه احتمالا نویزت زیاد میشه واحتمال اینکه سرعت ثابتی نداشته باشی زیاده.نقل قول:
تمام خط ها هر پهنای باندی رو میتونه بکشه ولی براشون مشکل قطعی و یا نوسان و...........پیش میاد.ممکنه خطت شما به بهترین کیفیت باشه ولی 8 رو تحمل نکنه یا بدترین خطی که میتونه 9 رو بکشه بدون هیچ مشکلی.بستگی به شرکت هم داره که این نویز از اون شرکت ایجاد شده یا خط مشترک دچار نویز هست
با سلام
میخواهم سایتی را به شما معرفی کنم که میتواند از نظر علمی میزان واقعی پهنای باندی را که میتوانید اختیار کنید را با توجه به میزان نویز یا Attenuation تعیین کند این سایت حتی میتواند فاصله شما تا مخابرات را حدث بزند، شما میبایست Downstream Attenuation را در سایت وارد کنید، اگر اطلاعات فنی درباره سیم مخابراتی مورد استفاده در خطتان دارید میتوانید Cable loss را نیز مقدار دهی کنید ولی اگر چیزی نمیدانید مقدار آن را تغییر ندهید.
68kHz@ 300kHz@ ضخامت سیم معیار سیم db/km 4.62 db/km 8.62 64. میلی متر 22 AWG db/km 6.65 db/km 11.90 51. میلی متر 24 AWG db/km 9.37 db/km 13.81 40. میلی متر 26 AWG (13.81 مقدار پیشفرض بهترین جنس سیم مورد استفاده میباشد)
سلام .
از حالت زیر به نظرتون کدوم حالت بهترین برای وبگردی و دانلود است . snr 8 برای وبگردی مشکل ایجاد میکنه ؟
سلامنقل قول:
در هر شرایطی نویزت بالاست ولی نه توی وبگردی مشکلی ایجاد نمیکنه
یعنی به نظر شما همون سرعت رو 4 مگ بمونه با snr 8 ؟؟؟؟؟نقل قول:
یا سرعت را تا 2 مگ پایین بیارم با snr 15 ؟؟؟
در مورد دانلود و وبگردی بفرمایید ؟؟
در ضمن نویز خط در هر دو حالت همون 50 الی 60 است....
ببینید شما خودتون رو در نظر بگیرید اگر به دانلود با سرعت بالا علاقه دارین که رو همون 4 مگ بمونه.اگر نه در حد جزئی میخوای دانلود کنید که همون 2 مگ ببنیدید.نویزتون که تغییری نمیکنه در دو حالت یعنی زیر 50 نمیاد.نقل قول:
اگر با مگ راضی هستین به نظر من همون 2 مگ بسته.
به احتمال خیلی کم امکان داره نوسان سرعت داشته باشین.البته در دانلود با سرعت 4 مگ منظورم هست.ولی نه مشکل خاصی به وجود نمیاره.
سرویس من 4 مگ با نویز 55 و اس ان آر 13 تا 15.خیلی عالی سرعت داشتم.
سرویس 4 مگ رو میتونید تا سرعت 480 دانلود کنید با این نویز.و سرویس 2 مگ رو میتونید با سرعت 260 تا250
سرعت این شده
کیفیت خط هم این
- DSL Information ---
DSL Mode: ADSL2+
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 9215 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 270 dB 67 dB
DSL Attenuation: 209 dB 360 dB
DSL Transmit Power: -378 dBm -405 dBm
خیلی هم خوبه:n01:نقل قول:
دوستان قطع شدن اینترنت بطور مداوم خستم کرده. از شاتل اینترنت دارم. سیم تلفن بدون هیچ مشکلی یه تیکه از تو حیاط تا خونه اومده. اسپلیتر هم عوض کردم. ولی SNR خیلی بازی میکنه. کم وزیاد میشه. کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خطت هم کیفیت و هم اینکه نویزت بالا نیست با این مقادیر نباید مشکلی داشته باشی.از دم در هم تست کردی؟سیم ورودی به خونتون و سیمی که از خونه بهش اتصال خورده رو بررسی کردی؟نقل قول:
ممکنه از خود شرکت باشه پشتیبانی چی میگه؟
دقیقا از سیم درب خونه هم تست کردم ولی مقادیر تغییری نکرد وهمین بود. SNR UP خیلی بازی میکنه. از عدد 3 تا 6 بازی میکنه. بخاطر همین up stream از عدد 450 تا 530 بازی میکنه. بعدش یکباره لینک DSL خاموش میشه و بعد دوباره وصل میشه. با دوتا مودم ایسوس و دی لینک تست کردم. هیچ فرقی نکرد. واقعا مشکل ازکجاست !!!؟ خستم کرده به خدا.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سیم کشیت به چه صورته؟یعنی از روی یه پریز اسپلیتر زدی و یه سیم بردی به تلفن و یکی دیگه به مودم؟نقل قول:
یا اینکهروی هر کدوم سیم جدا هست؟
اگر مورد دوم هست که باید روی هر دوتا سیم اسپلیتر بزاری.
منظورم این بود که مودم رو بزاری دم در 5 یا 6 ساعت باشه کانکت هم باشه بعدی بیاری خونه و از ریز مصرفش ببینی قطعی داشتی یا نه.
اگر از همه لحاظ مطمئنی که مشکل از خودت نیست این روش بالا رو هم تست کردی مشکل داشتی به شرکتت زنگ بزن و بگو پورتت رو تعویض کنن.یا اگر شرکت اذیتت میکنه تخلیه کن