راستي يه دليل ديگه هم پيدا كردم
توي گوگل اگه esfahan را سرچ كني 884000موورد پيدا مي كنه و براي esfehan
31000 مورد و مي نويسه كه درستش esfahan هست
Printable View
راستي يه دليل ديگه هم پيدا كردم
توي گوگل اگه esfahan را سرچ كني 884000موورد پيدا مي كنه و براي esfehan
31000 مورد و مي نويسه كه درستش esfahan هست
من 1000000000000000٪ با توضیح دوستمون موافقمنقل قول:
چون کاملا صحیح هست
ESFAHAN به املا نزدیک تره و تلفظ فارسیش درسته
برای خارجکیها تلفظ Isfahan میشه همین ESFAHAN خودمون !
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
از همتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اين همشهريتون رو واسه اين قضيه يه دس كتك زدما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان بهش زنگ ميزنم ميگم كه من اشتب ميكردم ، عذرخواهي ميكنم ازش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای ووکمن یه سوال دارم
چرا شما مدیر نمیشین؟
حتما جواب بده ها
ممنون
هههه ، جواد بود. منتها اینا حالیشون نبود.نقل قول:
کار احمقانهایه. کل کیف فروم نویسی را از بین میبره. تازه بیگاری هم هست.نقل قول:
توی بازیهای مختلف هم به عنوان gm همکاری داشتهام. اون هم کل کیف بازی را از بین میبرد. کلیم طلبکارت میشن.
ولی ووکمن کارش درسته. خیلی از پستاشو که خوندم fun بودن. راستی شما تو فروم های دیگمم از همین آواتارت استفاده میکنی یا اونا کسای دیگن؟
من توی صفحات قبلی n تا سوال پرسیدم. یه جوابم به یه سوالام ندادین. یا کمال احترامات:خیلی نامرد هستید.:19:
حداقل اینو جواب بدین. یکی بگه ببینم لنز رنگی طبی دائمی قیمتش توی اصفهان چندهو از کجا میشه تهیه کرد؟
برا عمم میخوام:27:
داداشی کدوم فروم؟
من با این آواتار فقط و فقط در این فروم هستم
کی جرات کرده با کمیسر در بیافته؟!
نقل قول:
ببخشيد ها :40:.... اما يه سئوال هايي مي پرسي كه آدم كمتر با هاش سر و كار داره ...:46:
آخه مثلا كي الان دنبال مو مصنوعي هست كه آدرسشو بدونه ؟؟؟:10:
البته اگه كسي مي دونه بگه من هم برم يه سر بزنم شايد برا خودم بگيرم :31:
خيلي بهم فشار مياد آدم تو سن 19 سالگي تمام مو هاش بريزه .... اون وقت هر كي مي بيندش فكر كنه 30 سال سنشه :19::13::9::37::45:
نه منظورم ووکمن بود.نقل قول:
نقل قول:
آخرش چی. تناقض گویی داری در حرفات.نقل قول:
اونا که پیدا کردم. کلا گیس از 20 تومن تا 50 تومن. و سیبیل البته. ریش هنوز پیدا نکردم. خواستی بگو تو pm بهت آدرس بدم.
لنزو (رنگی طبی دائمی) که دیگه حتما یکیتون گرفته یا کسیو میشناسه که گرفته؛ توی اصفهان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام
من از مرکز اینترنت شهید رجایی هستم که اینترنت فراتاز از نوع A1 را خریدم، (همون موقع 23000 تومن را دادم، 10 تومن راه اندازی + 13 تومن نوع اکانت) اول اینکه تا بخواهند رانژه کنند یه حدود 10 روز ما را علاف کردند. روز دوم رفتم گفتند فردا، روز بعدش گفتند فردا و ... تا اینکه روز آخر رفتم گفتم پولم را پس بدهید، که ترسیدند و فرداش راه افتاد.
روز سوم بود که ساعت 5 صبح اکانتم قطع شد. ( 2 گیگش تموم شد.) چون گفته بودند که مصرف شبانه مجانیه ، و من شب ها دانلود میکردم ، بعد که با مدیر این شرکت آقای حاجی تماس گرفتم و قضیه را گفتم، فرمودند که با اکانت شبانه باید وصل می شدی، و من گفتم: شما فقط گفتید که مصرف شبانه رایگانه و حرفی از اکانت شبانه نزده بودید تا من مطلع باشم و از آن استفاده کنم. گفتند که باید میپرسیدید!!!! ببخشید حاجی جون، من از کجا باید روحم خبر دار بود که دو نوع حساب باید میساختم، من فکر کردم خود شرکت به صورت اتومات این را در نظر میگیرد. خلاصه مدیر بی مسئولیت، خرج بی کفایتیشون را روی دست ما گذاشتند و البته با منت گفتند که حساب شبانه تون تا یک ماه دیگه فعاله!!! بعله شما اینم نمیگفتید فعال بود.
البته شب ها هم به ازای هر 200 مگ دانلود دیسکانکتت میکنند تا روی دانلود خودکار نگذاشته باشی.
حاضرم 10 تومن دوباره برای رانژه بدهم و از شر این شرکت راحت بشم. واقعا که! ادب به مشتری ندارند (البت قبل از خرید خوب تحویلت میگیرن، بعد که پولو دادی، اشکت را در می آورند.)
میخواستم برم تعزیرات شکایت کنم که چون دانشجو مکانیک صنعتی اصفهانم وقتم اجازه نمیده پی گیری کنم. حیف!! شیطون میگه این ترم بی خیال این 20 واحد بشم و برم حال اینا را بگیرم.
دمتون گرم.
شما مثل من بیچاره نشوید. مواظب باشید.
آموزشگاه زبان صدر بهتره یا کیش؟ با دلیل.
نقل قول:
به نظر من بين اين دو صدر بهتره چون هم استاداش با تجربه هستند و هم اصول آموزشيش بهتره.... ولي از من ميشنوي برو ILI كه رقيب نداره..............
سلامنقل قول:
من هم موافقم
ILI چیزی دیگه است
من کلا صدر را قبول ندارم
به نظرم تلکه پول هست
ممنون که اینو نوشتینقل قول:
من یکی عبرت گرفتم
بچه ها درسته که Red6.0 پرشیا گستر اومده؟
تنها تولزی هست که 4 تا برنامه بدرد بخور و بروز توش هست
البته برای ما دیالآپی ها
والا برای آدی اس ال تولز کیلو چنده!
به جز بريوني اعظم و اوني كه تو دروازه دولت هست اسمش درست يادم نيست فكر كنم شاد
كجا ها بريوني داره كه كيفيت غذاش خوب باشه
سلامنقل قول:
به نظرم کباب و بریون مقدم هم خوب باشه
خیابان حکیم نظامی نرسیده به چهار شریعتی
از سمت چهار راه حکیم نظامی به طرف شریعتی سمت راست
سلامنقل قول:
من توی 1 سال و نیم گذشته سرویس های زیادی رو امتحان کردم اما متاسفانه فعلن بهتر از فراتاز نداریم.(فراتاز زیر مجموعه فن آوا و صبا نت هستش) فامیل اون آقاهه هم " حراجی " هست نه حاجی!
تا جایی هم که من میدونم هیچ کدوم از شرکت ها سرویس شبانه اتوماتیک ندارن. چون اگه اینجوری بود همه از ساعت 12 میذاشتن واسه دانلود و ساعت 3 هم اتوماتیک خودش اکانت رو عوض میکرد تا 6 صبح و ...
به نظر من زیاد خودتو ناراحت نکن، بجای این حرفا برو FlashGet نصب کن و تنظیمش کن که ساعت 3:10 با اکانت شبانه کانکت بشه تا ساعت 5:50 بعدش هم DC کنه و کامپیوترت رو خاموش کنه
نقل قول:
كبابي چهارفصل خيابان فيض..........
بريون هاش واقعا عالي هست
سلامنقل قول:
اتفاقا اون کله پاچه ای هم که سر فلکه فیضه..کله هاش خیلی خوشمزه است
من چند بار بریونی "بیشه" رفتم خوب بود غذاش. نرسیده به 40 پنجره هستش. رو به روی صدا و سیمانقل قول:
بچه ها تو رو خدا برا داداشم دعا کنید حالش خوب بشه تو الزهرا خوابوندنش
سلام
ان شا الله خدا شفاشون بده :20: و همین طور همه بیماران .نقل قول:
بای
نقل قول:
اي ول مثل هميشه زدي تو خال....... اون كه واقعا كارش درسته....خيلي هم تميز كار ميكنه
نقل قول:
من هم واسش دعا ميكنم.ايشالا كه هرچه زودتر حالش خوب بشه و مرخص بشه.........
سلامنقل قول:
من هم براش دعا می کنم
امیدوارم به حق آقا حسین حالش به زودی خوب بشه
انشاالله که بهتر بشه . چش شده ؟نقل قول:
نمايشگاه کامپيوتر و اتوماسيون اداري
يکم تا پنجم آذر ماه
پل شهرستان هم هست ديگه
خوبه يه قراري بذاريد با هم بريم
نقل قول:
ايشالا بهتر بشه :42:
كسي تو نمايشگاه غرفه اي چيزي نداره بيايم بهش سر بزنيم ؟؟؟ :20::10::46:
Aom جان ممنون از خبرت
همش منتظرش بودم
Asalbanoo شما حتی کله پاچهایا را هم امتحان کردی:18:نقل قول:
من که به عنوان یه پسر کم آوردم.:13:
نقل قول:ممنون، ممنون.نقل قول:
من خودم خیلی سال پیش کانونو تموم کردم. فقط خواستم بیبینمم این جدیدیا چه خبره.
نقل قول:
:10::11:
:31::31::31::5::5::8::8::8:
کلا اینورهای خودمون جایی نیست که نرفته باشم
نقل قول:نقل قول:ممنون از همتون بچه ها خیلی حالم بهتر شدنقل قول:
گفتن باید خونشو عوض کنن الهی هیشکی کارش به این بیمارستان ها کشیده نشهنقل قول:
ممنون از همدردیه شما دوست عزیزنقل قول:
میخواستم با داداشم برم نمایشگاه ولی حالا اون تو بیمارستانه:41:
می دونین چقدر وقت میخواد این کارا:13:نقل قول:
ای کاش راه داشت این اطلاعاتتون را به منم انتقال بدید:31:
دایرهالمعارفی، راهنمایی، چیزی بزنین میایم میخریم. فروشم میکنه!
نقل قول:
منم تو بازاريابيش كمكت ميكنم...........:27::27::27:
نقل قول:
توطئه ی دشمنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ما اومدیم :11:
امین خان خیلی مخلصیم بازم به تو که حداقل یه سراغی گرفتی , بعضیا که خیلی ادعای رفاقت دارن هیچ سراغی نگرفتن ( خودش میدونه کیو میگم ) . راستی ازش میخوام لطف کنه و دیگه هرجایی از فروم یا جای دیگه ازش پرسیده شد بهترین دوستات کی هستن تو فروم دیگه اسمی از من نبره :46:
نقل قول:
به به حج اقا...... ميگفتي يه گاوي،گوسفندي قربوني ميكرديم.........:40::10:
حاجي پس اين مدت كوجا بودي؟